Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#7626 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Kako vam bolan ne dosadi ista prica,,PAPE valja PAPE ne valja,,Meni je logicno da je dobar navijacima BiH reprezentacije ostalim ne valja.Logicno .Drugo.PAPE je dokazao prije svega da je gospodin covjek u odnosu na onu prethodnu protuhu.Trece.Ako PAPE kaze da je Maletic zasluzio poziv u reprezentaciju onda to ovdje ne moze ospiriti nikakav Shala,HZ,Lucky,Boby,Charly,Manijak,Admir ....PAPE je tu.Valjda bi trebalo zapamtiti .I jos hiljadu postova nece promijeniti trenutni stav PAPETA.Begovic-no,Hasagic-yes ist tako Nadarevic-Maletic ili neko treci.Dakle.PAPE je taj GOSPODIN koji zatvara usta polako jednom po jednom(koliko bi njih ovdje slavilo poraz BiH) i ne obazire se na ovdasnje komentare tipa,,Ciro bi to bolje,,,,Bega bi to bolje,,,,Kosevo je bolje.....Zato GOSPODINE Safete Susicu samo naprijed zacepi usta i ovoj nekolicini sto ocekuju tvoj odlazak od tvog dolaska.
Corola

#7627 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

burek_in_space wrote:Neko je fino napisao da je Maletic tu bio iz parafudbalskih razloga. Kome oni nisu jasni, samo da napomenem da je on igrach Borca, predstavnika srpskog dijela Premijer ljige. Dalje, Maletic je Srbin i Pape mu je namijenio dvije uloge. Prva je da rastereti Lulica na lijevoj strani tako shto ce dio napada ici i po desnoj, shto je i sam izjavio, a druga je da poshalje poruku da mozhemo i moramo zajedno. E sad, zashto na ovoj temi moramo o politici, nije do mene, nego do nakaradnog sistema u kojem zhivimo.
Zato se BeHvanda onako raskokodakao,ovih dana. :lol:
tcz

#7628 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

Pa ni Pape nije imao Seju :bih: :bih:

Da ovo danas prodje kako treba, onda iz Rumunije jos jednu tricu. :thumbup:
zecko_kupuz

#7629 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Moramo biti objektivni i priznati da je Ćiro uveo taj kontinuitet samog sastava, a Pape je unaprijedio igru. Oba poteza vrijede. ;-)
ODVRATAN_i_GADAN

#7630 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Neko je u Savezu ipak nesto scoutirao jer se Lulic nije pojavio niodkud nego je igrao i onu utakmicu u Zenici pred 16000 stolica sa Azerbejdzanom tj. on je asistirao za jedini pogodak.
Robert Jordan

#7631 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Robert Jordan »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:Neko je u Savezu ipak nesto scoutirao jer se Lulic nije pojavio niodkud nego je igrao i onu utakmicu u Zenici pred 16000 stolica sa Azerbejdzanom tj. on je asistirao za jedini pogodak.
:lol: :lol: :lol:

slusam ja na radiju neko sportsko popodne ili sta: "Jos sat vremena do utakmice BiH-Azerbejdzan; prodano je 7 karti..."

jeko tad bio selektor?
Lakat Jebić

#7632 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

denijal piric
veljaca

#7633 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Selektor Safet Sušić nije se iznenadio zaključcima grobara koji čine Skupštinu NSBiH, ali se razočarao. Razum mu je govorio da će biti ovako, ali mu je srce tvrdilo da možda i neće. Tri dana nakon što je proslavio, kako je rekao, najdražu pobjedu u igračkoj i trenerskoj karijeri, Sušić je pao na tvrdu bosanskohercegovačku zemlju.
- Nije to ništa neočekivano, nešto što bi me moglo iznenaditi. Znao sam da nema ama baš nikakve šanse da statut bude usvojen, ali sam u svojim ranijim istupima ipak govorio da se nadam da će svijest ljudi iz NSBiH proraditi. Prema ovim izjavama aktera koje su davali prije Skupštine, vidio sam da od toga nema ništa – rekao nam je jučer Sušić.
Pitanje je šta sada?
- Ne znam. Ja opet, nekako, mislim da će UEFA i FIFA imati razumijevanja za našu situaciju i da će uraditi nešto da klubovi i reprezentacija ne ispaštaju. Da sada govorim kriv je ovaj ili onaj i da upirem prstom u ljude za koje mislim da su skrivili sve ovo, ne ide, jer ne znam šta je tačno posrijedi. Pretpostavljam da su delegate pri odlučivanju vodile direktive političara, ali ja to ne mogu tačno znati – tvrdi Sušić.
Pošto više nije upitno hoće li nas suspendirati, jer će se to zasigurno desiti, pitali smo selektora je li razmišljao šta će onda.
- Ako nas suspendiraju? Pa šta onda može raditi jedan selektor ako reprezentacija ne može igrati? Moj cilj je da s ovom ekipom idem do kraja, jer smatram da možemo nešto napraviti. Iskreno sam vjerovao da će nam u slučaju pobjede nad Rumunijom biti veće šanse da nas ne izbace, ali ovako..., ne znam - rekao je Sušić.

-----------------------------------

Pape :thumbup:
elSaik

#7634 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Robert Jordan wrote:
ODVRATAN_i_GADAN wrote:Neko je u Savezu ipak nesto scoutirao jer se Lulic nije pojavio niodkud nego je igrao i onu utakmicu u Zenici pred 16000 stolica sa Azerbejdzanom tj. on je asistirao za jedini pogodak.
:lol: :lol: :lol:

slusam ja na radiju neko sportsko popodne ili sta: "Jos sat vremena do utakmice BiH-Azerbejdzan; prodano je 7 karti..."

jeko tad bio selektor?
Denijal Pirić, ako me sjećanje dobro služi.
extraordinary

#7635 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Jeste Pirić, najuspješniji selektor u historiji BiH, jedini koji ima stopostotan učinak. Za to treba zahvaliti Stevi Nikoliću.
ig78sa

#7637 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ig78sa »

zecko_kupuz wrote:Moramo biti objektivni i priznati da je Ćiro uveo taj kontinuitet samog sastava, a Pape je unaprijedio igru. Oba poteza vrijede. ;-)
:thumbup: :thumbup: :bih:
psydelija

#7638 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by psydelija »

safet emocija! :lol:
Emilija Kovačev

#7639 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Emilija Kovačev »

psydelija wrote:safet emocija! :lol:
Naravno! :) Onaj njegov skok i izljev emocija su mi definitivno bili trenutak utakmice. Tad se vidjelo šta mu znači ekipa, i koliko čovjek želi da ovo sve uspije.

Sad samo čekamo UEFU da vidimo da li je to sve imalo smisla. Nadam se da će Safet nastaviti svoj put ka EURU. :)
just principe

#7640 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by just principe »

ako reprezentacija ne bude ispastala zbog saaveza, ubjedjen sam 1000% da cemo na celu sa Safetom Susicem obezbjediti evropsko prventvo 2012..zivi bili pa vidjeli, kakva albanija, bjelorusija, wtf
Obuca9

#7641 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Ponosan

#7642 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ponosan »

Papac ce biti veliko pojacanje za BIH! iskusan i provjeren igrac,u najboljim je godinama! sad cemo imati betonsku odbranu..
jeza u ledja

#7643 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Ja ne mogu da vjerujem dokle se vec doslo, zamislja se Papac u reprezentaciji koja ce biti suspendovana, na celu cijeg saveza i dalje sjede Iljo i Suljo. Prvo skoci, pa reci "Sasa haj nazad".
Edin H.

#7644 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:Ja ne mogu da vjerujem dokle se vec doslo, zamislja se Papac u reprezentaciji koja ce biti suspendovana, na celu cijeg saveza i dalje sjede Iljo i Suljo. Prvo skoci, pa reci "Sasa haj nazad".
Nemoj biti formalista :oops:

Jesu li igraci i Pape dobili premije za utakmicu sa Rumunijom :D
buzzer

#7645 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

jeza u ledja wrote:Ja ne mogu da vjerujem dokle se vec doslo, zamislja se Papac u reprezentaciji koja ce biti suspendovana, na celu cijeg saveza i dalje sjede Iljo i Suljo. Prvo skoci, pa reci "Sasa haj nazad".
Image
revolution rock

#7646 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by revolution rock »

Insert iz fenomenalnog francuskog filma Amelie :)...Film je snimljen 2001, rezirao ga je Mathieu Kassovitz , parisko dijete, navijac PSG-a...

Ovaj, za nas mozda neocekivani, ali sjajni hommage Papetu, tada daleko najboljem igracu francuske lige je na ovom snimku od 07:55 do 08:44 minute...

PS: Da slucajno Danisov film 'Nicija zemlja' nije iste godine bio kandidat za Oscara, ovaj bi ga sigurno dobio :)

cyprus

#7647 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

revolution rock wrote:Insert iz fenomenalnog francuskog filma Amelie :)...Film je snimljen 2001, rezirao ga je Mathieu Kassovitz , parisko dijete, navijac PSG-a...

Ovaj, za nas mozda neocekivani, ali sjajni hommage Papetu, tada daleko najboljem igracu francuske lige je na ovom snimku od 07:55 do 08:44 minute...

PS: Da slucajno Danisov film 'Nicija zemlja' nije iste godine bio kandidat za Oscara, ovaj bi ga sigurno dobio :)

Film je dobar, gledo sam ga 2-3 puta... Ali vala ne gledo clip od 10 minuta da skontam poentu :-D
smoki_choko

#7648 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by smoki_choko »

pa neces deset minuta gledati. prebaci na 8:44 i vidjeces da ovaj covjek gleda utakmicu PSG-a kad je igrao susic za njih. meni se cini da je i dao gol
revolution rock

#7649 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by revolution rock »

Meni se cini da je dao 2, samo sto se ne vidi najbolje...slatka osveta male Amelie :)
cyprus

#7650 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

smoki_choko wrote:pa neces deset minuta gledati. prebaci na 8:44 i vidjeces da ovaj covjek gleda utakmicu PSG-a kad je igrao susic za njih. meni se cini da je i dao gol
E tako, zahvaljujem :D
Locked