LSD wrote:Normalazecko_kupuz wrote:Jednostavan čovjek.Voli akciju i pucačine, stoga preferira i napadački fudbal.
![]()
šta fali pucačini i akciji
covjek voli taj žanr i gotovo, barem je iskren...možda sluša rock n roll i punk muziku, ko zna
![]()
Ali kad odemo na EP, onda valja pojesti sav onaj drek koji se bacio na Sušića na ovoj temi.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#6201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
palermo
#6202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedan sam od onih koji će to rado učiniti, samo da odemo na EPLSD wrote:Normalazecko_kupuz wrote:Jednostavan čovjek.Voli akciju i pucačine, stoga preferira i napadački fudbal.
![]()
covjek voli taj žanr i gotovo, barem je iskren...možda sluša rock n roll i punk muziku, ko zna
![]()
Ali kad odemo na EP, onda valja pojesti sav onaj drek koji se bacio na Sušića na ovoj temi.
- smoki_choko
#6203 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
naravno da cemo oticiLSD wrote:Normalazecko_kupuz wrote:Jednostavan čovjek.Voli akciju i pucačine, stoga preferira i napadački fudbal.
![]()
![]()
-
Corola
#6204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U sluacju da se to ipak zavrsi kako treba,ovim putem zelio bih pojedincima da pozelim dobar tek. 
- Obuca9
#6205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=13452
Gdje su sad oni sto su se ibretili zasto ga Susic ne zove? Frajer ocito nije dobar s mozgom, cuj "Evo me na Tekiji pijem kafu, sta drame toliko"
Gdje su sad oni sto su se ibretili zasto ga Susic ne zove? Frajer ocito nije dobar s mozgom, cuj "Evo me na Tekiji pijem kafu, sta drame toliko"
-
extraordinary
#6206 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da nije ovo neka patka? Mislim, štošta možeš očekivati od čovjeka koji je sinu dao ime Zinedin, ali ovo bi bilo fakat previše i za amaterske fudbalere 
-
Corola
#6207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bolje i Zinedin nego sin Nico a babo Hasoextraordinary wrote:Da nije ovo neka patka? Mislim, štošta možeš očekivati od čovjeka koji je sinu dao ime Zinedin, ali ovo bi bilo fakat previše i za amaterske fudbalere
A Vlada je vec odavno pukao,brzo ce on u velez.
-
Tarik19
#6208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vladavic nije ni priblizno onaj igrac koji je bio prije 2-3 godine kada je igrao standardno i sjajno u Zilini pa i u reprezentaciji. Mislim da ga je kratki prelazak u Salzburgu totalno upropastio. Svakako ne ocekujem od Susica da ga pozove niti se sjecam da je iko ovdje kritikovao selektora jel ga nije zvao u reprezentaciji.hz__semir wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=13452
- Obuca9
#6209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Onda imaš slabo pamćenje. Mada ti nije za zamjeriti, u hrpi govana koja su se iznosila na Papetov račun, nije ni čudo ako se neka zaboravi...Tarik19 wrote:Vladavic nije ni priblizno onaj igrac koji je bio prije 2-3 godine kada je igrao standardno i sjajno u Zilini pa i u reprezentaciji. Mislim da ga je kratki prelazak u Salzburgu totalno upropastio. Svakako ne ocekujem od Susica da ga pozove niti se sjecam da je iko ovdje kritikovao selektora jel ga nije zvao u reprezentaciji.hz__semir wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=13452
-
Tarik19
#6210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozda imam slabo pamcenje ali, kosto si ti sam rekao, tesko je pamtiti brojne kritike koje su se iznosila na Papetov racun u zadnjih 12 mjeseci od strane javnost i pojedinih novinara. Ljudi su ga kritikovali maltene za sve.hz__semir wrote:Onda imaš slabo pamćenje. Mada ti nije za zamjeriti, u hrpi govana koja su se iznosila na Papetov račun, nije ni čudo ako se neka zaboravi...Tarik19 wrote:Vladavic nije ni priblizno onaj igrac koji je bio prije 2-3 godine kada je igrao standardno i sjajno u Zilini pa i u reprezentaciji. Mislim da ga je kratki prelazak u Salzburgu totalno upropastio. Svakako ne ocekujem od Susica da ga pozove niti se sjecam da je iko ovdje kritikovao selektora jel ga nije zvao u reprezentaciji.hz__semir wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=13452
-
juventus
#6211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zašto ovaj nije zvao Jahića?
Jel to on misli da Mravac može bilo koju poziciju odigrati bolje od Jahića? Jel to Mravac igra možda u boljem klubu, u boljij ligi?
Smiješno.
Jel to on misli da Mravac može bilo koju poziciju odigrati bolje od Jahića? Jel to Mravac igra možda u boljem klubu, u boljij ligi?
Smiješno.
- emigrazione
#6212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa zato sto je jedno vrijeme igrao za zelju, vidis da je i muratovica otjeraojuventus wrote:Zašto ovaj nije zvao Jahića?
Smiješno.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#6213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I neće da zove Vladavića i Štilića.emigrazione wrote:Pa zato sto je jedno vrijeme igrao za zelju, vidis da je i muratovica otjeraojuventus wrote:Zašto ovaj nije zvao Jahića?
Smiješno.
-
Frankyee
#6214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije mi jasno za Jahica, ali valjda je njemu namijenjena odsutnost kao i Nadarevicu dosad.Ja mislim da nije trebao zvati Dzeku, Begovica i Rahimica nista nece postici sto njih trojica idu.juventus wrote:Zašto ovaj nije zvao Jahića?
Smiješno.
Dzeki treba vremena da se navikne na City, Begovicu da zadrzi mjesto prvog golmana a Rahimicu treba zamjena.
Treba voditi ili mlade igrace ili one kojima se moze dati sansa da pokazu sta mogu. Ja mislim da pola tima treba ostaviti kuci.
- BSn
#6215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
1946 wrote:I neće da zove Vladavića i Štilića.emigrazione wrote:Pa zato sto je jedno vrijeme igrao za zelju, vidis da je i muratovica otjeraojuventus wrote:Zašto ovaj nije zvao Jahića?
Smiješno.
A nije zvon'o ni Lazara.
-
juventus
#6216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jahić igra u boljem klubu od pola pozvanih igrača, standardan je u svom klubu za razliku od pola pozvanih, može da igra kvalitetno na najmanje tri pozicije na terenu, uvijek daje 100% od sebe na terenu i to ako neko smatra nedovoljnim za poziv, onda stvarno nema pojma u fudbalu.
Slažem sa da on nije igrač za Barcelonu, ali u timu u kojem se Mravac naigra, on da nema mjesta ni među 20, to je provala, samo takva. Sušić njih i ne prati, siguran sam, hladi jaja u Parizu, ovdje ga dočeka gotov spisak i to je to.

Slažem sa da on nije igrač za Barcelonu, ali u timu u kojem se Mravac naigra, on da nema mjesta ni među 20, to je provala, samo takva. Sušić njih i ne prati, siguran sam, hladi jaja u Parizu, ovdje ga dočeka gotov spisak i to je to.
-
BaileyS
#6217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti sveznali trebao bi se malo bolje ukljuciti a ne pratiti reprezentaciju kampanjski.juventus wrote:Jahić igra u boljem klubu od pola pozvanih igrača, standardan je u svom klubu za razliku od pola pozvanih, može da igra kvalitetno na najmanje tri pozicije na terenu, uvijek daje 100% od sebe na terenu i to ako neko smatra nedovoljnim za poziv, onda stvarno nema pojma u fudbalu.
Nakon Albanije bila su dvojica nezadovoljnika koji su svoje nezadovoljstvo iskazivali preko Avaza i sportskih mahalskih revija tipa scsport. Prvi je bio Nadarevic koji je zbog toga bio na "hladjenju" protiv Slovacke, drugi je Jahic (protiv Slovacke bio povrijedjen) i evo dosao i na njega red da skonta ko je ko u reprezentaciji i gdje je knjiga zalbi.
Ocekujem njegovo izvinjenje preko istih medija u skorije vrijeme i povratak na spisak vec protiv Rumunije. Naravno ako ima soli u glavi i zna da je presao crtu koja se ne prelazi.
-
Tarik19
#6218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Provala je reci da Jahic standardno igra za svoj klub u Grckoj ligi. Slazem se da Mravcu nije mjesto na tom spisku ali brate Jahic trenutno grije klupu AEK Athens a mijenja ga neki 34 godisnjak. Susic je napravio pravi potez sto ga nije pozvao, po mom misljenju.
- Baron_Samedi
#6219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nista novo od Susica. Nastavlja prokockavati prilike za novitete u prijateljskim utakmicama.
C/p spisak.
Konkretno mislim da je Cocalica trebalo probati, jer je najozbiljniji zadnji vezni koji je alternativa Rahimicu. Nece Rahimic dovjeka igrati. Mozda moze mart odradit...ali na jesen ga ne vidim, bez boce kisika na ledjima. Kamo srece da moze...ali sumnjam.
C/p spisak.
Konkretno mislim da je Cocalica trebalo probati, jer je najozbiljniji zadnji vezni koji je alternativa Rahimicu. Nece Rahimic dovjeka igrati. Mozda moze mart odradit...ali na jesen ga ne vidim, bez boce kisika na ledjima. Kamo srece da moze...ali sumnjam.
-
mikogoago
#6220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Problem je sto se nasi mladi igraci brzo ufuraju poslije nekoliko dobro odigranih tekmi da su mega zvijezde i da mogu raditi i pricati sta hoce.to ih cesto i uspori ili unisti kao fudbalere.Mnogi od njih zaboravljaju da je rad i disciplina 98% od svega.ovo se odnosi na sve ne samo na Jahica,vladavica i slicne.DJeko nije toliko daleko dogurao samo talentom i jezikom,nego je mukotrpno radio i to svaki njegov trener istice da je pametan da zna da slusa sta mu se kaze i to primjeni na najbolji moguci nacin i dok god radi tako bice ovo sto je sada,a moze biti i mnogo vise.
Susic radi pametno daje sansu mladima i polako uhodava tim,to sto se nekima ne svidja njegov izbor ili rad je nesto drugo,stvar ukusa.Samo ja se ne sjecam ni jednoga selektora koji je toliko dao sansi mladjima i posebno ovima iz dijaspore koje je doveo i dao imda igraju za A tim.Do sada je doveo tri mlada igracakoji su mogli igrati za druge reprezentacije.Prema tome za one sa kratkim sjecanjem neka malo pogledaju zadnje dvije tri utakmice reprezentacije.Koja svakim nastupom biva sve bolja i bolja.Pa za one kojima to smeta neka se pojedu od muke.Prijatno vam bilo.
Susic radi pametno daje sansu mladima i polako uhodava tim,to sto se nekima ne svidja njegov izbor ili rad je nesto drugo,stvar ukusa.Samo ja se ne sjecam ni jednoga selektora koji je toliko dao sansi mladjima i posebno ovima iz dijaspore koje je doveo i dao imda igraju za A tim.Do sada je doveo tri mlada igracakoji su mogli igrati za druge reprezentacije.Prema tome za one sa kratkim sjecanjem neka malo pogledaju zadnje dvije tri utakmice reprezentacije.Koja svakim nastupom biva sve bolja i bolja.Pa za one kojima to smeta neka se pojedu od muke.Prijatno vam bilo.
- veljaca
#6221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne napadajte Papeta ....
-
Rookie
#6222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije dva kola je Jahić ušao u 57. minuti, a zadnju se vratio u prvih 11 i odigrao cijelu utakmicu. S druge strane, drugoligaš Vranješ, koji je protiv Slovačke dobio šansu na Jahićevoj klupskoj poziciji, je prije prelaska u Rusiju zacementirao mjesto na moldavskoj klupi.Tarik19 wrote:Provala je reci da Jahic standardno igra za svoj klub u Grckoj ligi. Slazem se da Mravcu nije mjesto na tom spisku ali brate Jahic trenutno grije klupu AEK Athens a mijenja ga neki 34 godisnjak. Susic je napravio pravi potez sto ga nije pozvao, po mom misljenju.
-
extraordinary
#6223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo što je Vranješ budućnost nacionalnog tima, a Jahić je već dobro u godinama.
- Obuca9
#6224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vranješ, Bešić i Subašić.Baron_Samedi wrote:Nista novo od Susica. Nastavlja prokockavati prilike za novitete u prijateljskim utakmicama.
C/p spisak.
Po meni sasvim dovoljno neisprobanih igrača ili kako ti kažeš "noviteta" za utakmicu sa jednom od šesnaest najboljih reprezentacija sa minuloga SP-a.
- Baron_Samedi
#6225 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Gana, Svedska, Njemacka, Katar...Nista novo nije probao. (osim Mujdze protiv Katara, cini mi se) Tek kad ga je javnost pritisla, sjetio se da postoji tamo neki Besic, Lulic i td. Ove domace ne racunam, svakako su krs.
Nove igrace i sheme ce probati protiv Rumuna. Jebo Mehiko i prijateljske; bice neko prijatno iznenadjenje, poput Mravca na stoperu protiv Albnije.
Safete, lopato, odlazi iz svetinje
Nove igrace i sheme ce probati protiv Rumuna. Jebo Mehiko i prijateljske; bice neko prijatno iznenadjenje, poput Mravca na stoperu protiv Albnije.
Safete, lopato, odlazi iz svetinje