al' u limburgu, al' eto nikad se ne zna
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#57201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jooj kad sajo opet zapisa ove forumske selektore i mlatne cifute
-
incognito071
#57202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nikakav Hadzic, nego ovakoTomahawk11 wrote:Ako ce vec igrati (Hadzic), bolje neka ga na beku. A i Lulic ce biti naprijed, bolje nego da se pati na beku.incognito071 wrote:Ispali mu Tinki i Avdija iz kombinacije pa mi nista ne bi iznenadilo da Hadzic zaigra na beku.ultima_palabra wrote:Eno na klixu neki članak, gdje informisani novinar "predviđa" da će bekove igrati Hadžić i Mujdža:D Znači ako Tin ne može igrati, onda Lulić odjednom može na krilo... jer sad treba naći mjesto Hadžiću, pošto je gužva na stoperu.
Kome nije još nije jasno kako se kroji sastav u Safetovom trećem mandatu, može lijepo vidjeti iz ovoga.
U svakom slucaju bi bila bolja kombinacija Lulic-Kvrzic na lijevoj strani....
Ko ce glumiti Dzeku? Hajro? Jbm ti, igracemo totalni fudbal, Hajro, Lula, Kvrzic, Visca....kad pocne trka, ima Izraelcani da se izgube
------------------Begovic---------------------
--------Bicakcic---Sunjic-------Spahic--------
-Mujdza------------Besic----------------Kvrzic-
----------Pjanic------------Medunjanin--------
-----Hajrovic----------------------Lulic-----
Molit Boga da ce biti prekida i slobodnih udaraca kao sto momak rece gore.
Pored toga, kontre po strani su nam najbolja sansa za gol.
- phillie
#57203 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I kakvo je to razmisljanje o napadacu koji ce sjediti na klupi da treba biti "extra kvalitet", na istoj klupi gdje sjede igraci koji nemaju kluba, igraci koji igraju u turskoj ligi (a nisu clanovi ni fenera ni galate ni trabzona) i sl. od napadaca se ocekuje da bude extra kvalitetan? Pa cak u i prvoj postavi imas igraca prosjecnih klubova iz austrijske lige, hrvatske lige....a od igraca koje Susic "ne smeka" trazi se kvalitet vise.
I dalje sam ubjedjen da bi bilo koji klasicni centarfor bio bolje rjesenje od nekih laznih cetarfora tipa Visce i Hajrovica...pa makar na klupi bio.
I dalje sam ubjedjen da bi bilo koji klasicni centarfor bio bolje rjesenje od nekih laznih cetarfora tipa Visce i Hajrovica...pa makar na klupi bio.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#57204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Postavio sam ja jucer link intervijua Hadzica na Sturmovoj stranici gdje lik kaze da ce igrati lijevog stopera do Spahica u prvoj postavi. Tad se jos nije znalo za Dzeku 100%. Ako se bude igralo sa 4 u liniji, on je onda lijevi bocni garantultima_palabra wrote:Eno na klixu neki članak, gdje informisani novinar "predviđa" da će bekove igrati Hadžić i Mujdža:D Znači ako Tin ne može igrati, onda Lulić odjednom može na krilo... jer sad treba naći mjesto Hadžiću, pošto je gužva na stoperu.
Kome nije još nije jasno kako se kroji sastav u Safetovom trećem mandatu, može lijepo vidjeti iz ovoga.
-
vryzas
#57205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izjavio na sluzbenoj stranici Sturma da ce igrati protiv Izraela i koju poziciju jel?
...woaaaaaaaaw, to ni Yaya Toure nikad nije uradio.
Sta ti je dobar menaĐer...

Sta ti je dobar menaĐer...
-
Gandra_1
#57206 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Istina imali su nasi klubovi dosta kikseva, ali od top 2-3 ekipe u tim ligama... ja sam rekao da su jedne Teplice i Wisla koji ne mogu da izbore ni Evropu u rangu nasih top 2-3 kluba...Korisničkoime wrote:Imao si priliku da vidiš kako se jedan naš tim iz vrha tabele nosi sa M.Boleslava iz Češke u kojem usput igra Šćuk čovjek koji bi trebao da bude rezerva i opcija za ne daj Bože ako dođe do povrede Bešića. Da ti skratim potragu 6-1 u korist Čeha u obije utakmice.Gandra_1 wrote:Ja imam osjecaj da cemo mi rutinski uzeti Izrael, i da ce sve na terenu bolje izgledati bez DŽeke, živi bili pa vidjeli...
U ovoj sadašnjoj situaciji nema druge nego staviti Hajrovića u napad...
Dosta je više prizivanja nekih igrača poput Djurića, Mahmutovića, Štilića... Slažem se da oni zaslužuju da budu u blizini reprezentacije, ali da su neka extra klasa, pitanje je...
Pa ja vjerujem da bi se naši klubovi iz vrha Premier lige i HNL-a, bez problema nosili sa sa jednim Teplicama i Wislom, pa cak i Cesenom.
Nemoj govoriti napamet ljudima daje da nešto odbrane i počnu da pričaju napamet o stvarima koje ne prate. Naši klubovi u "Evropi" ili ti kako ja to zovem jad i čemer uz jedan blijesak svake prestupne godine. Pa naše su klubove sa vrha tabele redovno kantaju kako stignu i koliko stignu čim pređu granicu BiH. Žalosno jeste ali je naša realnost. Blijesne tu i tamo nekad neko ali ga se odmah zatim i poklopi u uzvratu.
Mislim da bi mi i pored nedostatka Džeke mogli uzeti Izrael jer smo kvalitetniji rutinski pa to baš i ne ali se može jer imamo kvalitetu koju na žalost ne crpimo u potpunosti jer nam selektor ne radi svoj posao. Međutim zablude likova ovdje na forumu kako bi naša repka bolje funkcionisala bez Džeke su presmiješne. Džeko je naš daleko i bez premca najkorisniji fudbaler koji bi u većini jačih Evropskih repki bio u početnoj postavi.
Ako nećeš napadača prizivati kada ih nemaš nikako onda ne znam kad ćeš.
Ne priziva niko ne igranje Džeke, već samo govorim da nekad se može pokusati i bez njega... Situacija je takva kakva je, Sušić je napravio grešku sto od pocetka nije imao u rezevi jednog napdaca, to se slazem, ali isto tako se slazem da sada ne treba nikoga zvati u zadnji tren, posebno nekoga ko nije nikad bio pozivan...
-
SSemir
#57207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
iz kojeg mog komentara si zakljucio da ga branim jos uvijek?Point. wrote:Ssemir...posljednji mohikanac, zadnji bedem odbrane Papeta Genija. Kako ti se da braniti ublehu, Boga ti?
davno sam ja rekao da ga treba smijeniti, ali samo sto ja ne koristim vokabular kao vecina ovih ovdje koje ja spominjem. ako smatras da nekog treba smijeniti, postoje mnogi nacini da se to kaze, a da se ne koriste zelja za bolescu, smrt, poredjena sa zivotinjama, vrijedjanje porodice itd.
Last edited by SSemir on 11/11/2014 10:08, edited 1 time in total.
-
vryzas
#57208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno, nista u zadnji cas...bas kao sto neki upadose u zadnji cas na spisak za SP.

-
SSemir
#57209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
al ima nesto pozitivno u ovim povredama svim: poznato je svima da susic od kako je poceo nas trenirati, uvjek igramo istu formaciju, sa istim igracima, na isti nacin pa protivnicima nije problem pripremiti igru za nas. ovaj put je primoran na promjene u igru, tako da ni izraelci nemaju pojma kako se postaviti protiv nas 
-
vryzas
#57210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bez dodatnih poziva za operaciju Izrael
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju će na stadionu Sammy Ofer u Haifi igrati susret četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku protiv Izraela.
Pred duel u Izraelu naš nacionalni tim desetkovan je povredama, a selektor Sušić ostao je bez napadača nakon što su se povrijedili Edin Džeko i Vedad Ibišević.
Prvo se povrijedio Vedad Ibišević pred duel sa Eintrachtom iz Frankfurta, a napadač našeg nacionalnog tima odsustvovat će osam sedmica zbog povrede pete.
Tokom proteklog vikenda našu reprezentaciju pogodila je nova povreda. Kapiten našeg nacionalnog tima, Edin Džeko, povrijedio se u susretu sa QPR-om, a zbog povrede lista odsustvovat će tri sedmice.
Povredu je pretrpio i Avdija Vršajević, koji ima rupturu desnog ligamenta, a pod velikim znakom pitanja je i nastup Tine Sven Sušića koji je povrijedio lijevi aduktor.
"Pozvao sam Zorana Kvržića i pored njega neću zvati više nikoga. Nema više ni vremena, a igramo samo jednu utakmicu. Da igramo dvije utakmice u ovom terminu poziv bi vjerovatno dobio još neko. Imam na raspolaganju 18-19 igrača i smatram kako je to dovoljno za Izrael," za SportSport.ba rekao je selektor Sušić.
StruĆnjak
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju će na stadionu Sammy Ofer u Haifi igrati susret četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku protiv Izraela.
Pred duel u Izraelu naš nacionalni tim desetkovan je povredama, a selektor Sušić ostao je bez napadača nakon što su se povrijedili Edin Džeko i Vedad Ibišević.
Prvo se povrijedio Vedad Ibišević pred duel sa Eintrachtom iz Frankfurta, a napadač našeg nacionalnog tima odsustvovat će osam sedmica zbog povrede pete.
Tokom proteklog vikenda našu reprezentaciju pogodila je nova povreda. Kapiten našeg nacionalnog tima, Edin Džeko, povrijedio se u susretu sa QPR-om, a zbog povrede lista odsustvovat će tri sedmice.
Povredu je pretrpio i Avdija Vršajević, koji ima rupturu desnog ligamenta, a pod velikim znakom pitanja je i nastup Tine Sven Sušića koji je povrijedio lijevi aduktor.
"Pozvao sam Zorana Kvržića i pored njega neću zvati više nikoga. Nema više ni vremena, a igramo samo jednu utakmicu. Da igramo dvije utakmice u ovom terminu poziv bi vjerovatno dobio još neko. Imam na raspolaganju 18-19 igrača i smatram kako je to dovoljno za Izrael," za SportSport.ba rekao je selektor Sušić.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@incognito071
Slobodni udarci da. Ne vidim kakvu imamo prednost sto se tice prekida. Isto tako, na kontre da. Samo, vjerovatno i Izraelci prate sta se desava, pa ce i oni zatvorenije uci u utakmicu.
Kazem ako ce vec igrati. Da se ja pitam, ne bi igrao, ali ne pitam se.Ako ce vec igrati (Hadzic)
Nikakav Hadzic, nego ovako
------------------Begovic---------------------
--------Bicakcic---Sunjic-------Spahic--------
-Mujdza------------Besic----------------Kvrzic-
----------Pjanic------------Medunjanin--------
-----Hajrovic----------------------Lulic-----
Molit Boga da ce biti prekida i slobodnih udaraca kao sto momak rece gore.
Pored toga, kontre po strani su nam najbolja sansa za gol.
Slobodni udarci da. Ne vidim kakvu imamo prednost sto se tice prekida. Isto tako, na kontre da. Samo, vjerovatno i Izraelci prate sta se desava, pa ce i oni zatvorenije uci u utakmicu.
-
vryzas
#57212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Selektor daje izjave u stilu Grunfa:
"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
"Ako želite pobijediti u utrci, morate prvi proći kroz cilj."
"Bolji je častan bijeg nego nečastan poraz."
"Hm, zahvaljujući mom vozilu, ako ga nekakav kvar ne prisili da stane, stići ćemo ga za otprilike dvije sedmice!"
"Ko hoda ne trči"
"Kad se borim, neprijatelja nemam!"
"Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi."
"Ko izgubi dobitak dobije gubitak."
"Pijte mlijeko, zdravije je od nafte."
"Bolje ispasti budala nego iz voza."
"U vinu istina... u istini vino... Pijem ovu čašu... čaša pije mene!"
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
"Ko živi pjevajući umire zviždući"
"Kad vidite duha, napijte se Pik piva do uha!"
"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
"Spreman sam umrijeti časno. Ali ako nečasno, onda ništa!"
"Ko utekne s bojišta doživi da se ponovo bori."
"Trt mrt smrt."
"Ovdje leži, ne bježi jer nije svježi." (grobni natpis)
StruĆnjak, a ne neznalica.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
"Ako želite pobijediti u utrci, morate prvi proći kroz cilj."
"Bolji je častan bijeg nego nečastan poraz."
"Hm, zahvaljujući mom vozilu, ako ga nekakav kvar ne prisili da stane, stići ćemo ga za otprilike dvije sedmice!"
"Ko hoda ne trči"
"Kad se borim, neprijatelja nemam!"
"Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi."
"Ko izgubi dobitak dobije gubitak."
"Pijte mlijeko, zdravije je od nafte."
"Bolje ispasti budala nego iz voza."
"U vinu istina... u istini vino... Pijem ovu čašu... čaša pije mene!"
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
"Ko živi pjevajući umire zviždući"
"Kad vidite duha, napijte se Pik piva do uha!"
"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
"Spreman sam umrijeti časno. Ali ako nečasno, onda ništa!"
"Ko utekne s bojišta doživi da se ponovo bori."
"Trt mrt smrt."
"Ovdje leži, ne bježi jer nije svježi." (grobni natpis)
StruĆnjak, a ne neznalica.
-
vryzas
#57213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I šta sad, dragi Pape?
O greškama selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine portal Radiosarajevo.ba pisao je bezbroj puta. Pape u Brazil nije poveo Ervina Zukanovića, najboljeg defanzivca kojim je raspolagao (ili mogao raspolagati) u tom trenutku.
Potom se taktički obrukao zamolivši Nigeriju da nas pobijedi u ključnoj mundijalskoj utakmici, nakon elimininacije sa Svjetskog prvenstva - najavio je odlazak, pa ostao, nećaka je prodao kao rješenje u veznom redu svog tima iako mu je i samom jasno da Tino tim kvalitetom ne raspolaže. Priliku je pružio Anelu Hadžiću, na poziciji stopera uprkos tužnoj činjenici koja kaže da on to nije.
Nakon svega, Pape se permanentno odrekao Zukanovića ''jer mnogo priča'', u svlačionicu je ''navrat - nanos'' vratio Emira Spahića, bivšeg kapitena. U međuvremenu je stigao izgubiti od Kipra na domaćem terenu, mršavo remizirati s Velsom na strani, da bi utisak donekle popravio ''velikim bodom'' osvojenim protiv Belgije. Iznenađenjima se, ovih dana, ne nazire kraj.
Taman kad pomislimo da dalje i gore ne može, Safet Sušić uspije nas na volšeban način demantirati, ponuditi nekakve vizije koje ne razumije niko osim njega. Da, reprezentacija Bosne i Hercegovine u Izraelu će igrati bez dva napadača: povrijeđeni su Vedad Ibišević i Edin Džeko. Nije selektor mogao spriječiti njihove povrede, ali prostora za preventivno djelovanje bilo je i još uvijek ga ima.
1000 zašto, nula zato
Pape će protiv objektivno slabijeg protivnika (Izrael je na FIFA-inoj listi 45., BiH je 26.), biti zadovoljan remijem, rekao je to danas i nije pogriješio, svi bismo bili zadovoljni remijem, posebno u okolnostima kada baš niko ne može pretpostaviti s kakvim ćemo se timom suprotstaviti goropadnom domaćinu. Ko će igrati u napadu kada tim nema nijednog napadača?
Milan Đurić iz Cesene nije dovoljno dobar iako igra u jednoj od najjačih liga na planeti. Zabio je proteklog vikenda i lijep gol, mlad i poletan, voli domovinu i nudi se, ali Papetu nije interesantan. Zašto?
Zašto roster Zmajeva, u potpunosti unakažen povredama, nije obogaćen nekim novim igračem, barem da se na trenizima može igrati ''na dva gola''. Zašto će Elvir Baljić ili Tomislav Piplica na teren u pripremama, dok igrači poput Semira Štilića i Aidina Mahmutovića dežuraju pored telefona očekujući poziv koji život znači? Zašto?
Nikad nećemo saznati kao što saznali nismo ni bezbroj puta dosad. Pape uvijek ima pravo. Ipak nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, sad mu se može..
Kopirano sa radiosarajevo
O greškama selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine portal Radiosarajevo.ba pisao je bezbroj puta. Pape u Brazil nije poveo Ervina Zukanovića, najboljeg defanzivca kojim je raspolagao (ili mogao raspolagati) u tom trenutku.
Potom se taktički obrukao zamolivši Nigeriju da nas pobijedi u ključnoj mundijalskoj utakmici, nakon elimininacije sa Svjetskog prvenstva - najavio je odlazak, pa ostao, nećaka je prodao kao rješenje u veznom redu svog tima iako mu je i samom jasno da Tino tim kvalitetom ne raspolaže. Priliku je pružio Anelu Hadžiću, na poziciji stopera uprkos tužnoj činjenici koja kaže da on to nije.
Nakon svega, Pape se permanentno odrekao Zukanovića ''jer mnogo priča'', u svlačionicu je ''navrat - nanos'' vratio Emira Spahića, bivšeg kapitena. U međuvremenu je stigao izgubiti od Kipra na domaćem terenu, mršavo remizirati s Velsom na strani, da bi utisak donekle popravio ''velikim bodom'' osvojenim protiv Belgije. Iznenađenjima se, ovih dana, ne nazire kraj.
Taman kad pomislimo da dalje i gore ne može, Safet Sušić uspije nas na volšeban način demantirati, ponuditi nekakve vizije koje ne razumije niko osim njega. Da, reprezentacija Bosne i Hercegovine u Izraelu će igrati bez dva napadača: povrijeđeni su Vedad Ibišević i Edin Džeko. Nije selektor mogao spriječiti njihove povrede, ali prostora za preventivno djelovanje bilo je i još uvijek ga ima.
1000 zašto, nula zato
Pape će protiv objektivno slabijeg protivnika (Izrael je na FIFA-inoj listi 45., BiH je 26.), biti zadovoljan remijem, rekao je to danas i nije pogriješio, svi bismo bili zadovoljni remijem, posebno u okolnostima kada baš niko ne može pretpostaviti s kakvim ćemo se timom suprotstaviti goropadnom domaćinu. Ko će igrati u napadu kada tim nema nijednog napadača?
Milan Đurić iz Cesene nije dovoljno dobar iako igra u jednoj od najjačih liga na planeti. Zabio je proteklog vikenda i lijep gol, mlad i poletan, voli domovinu i nudi se, ali Papetu nije interesantan. Zašto?
Zašto roster Zmajeva, u potpunosti unakažen povredama, nije obogaćen nekim novim igračem, barem da se na trenizima može igrati ''na dva gola''. Zašto će Elvir Baljić ili Tomislav Piplica na teren u pripremama, dok igrači poput Semira Štilića i Aidina Mahmutovića dežuraju pored telefona očekujući poziv koji život znači? Zašto?
Nikad nećemo saznati kao što saznali nismo ni bezbroj puta dosad. Pape uvijek ima pravo. Ipak nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, sad mu se može..
Kopirano sa radiosarajevo
- stari_rastafari
#57214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bas, taman sam pomislio da gore ne moze al jok, Papke nas razuvjeri, moze on i gore... Kakva futa od covjeka 
- AhmetShabo
#57215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja sam lijepo napisao, da nas ostane 11 ovdje racunam begovica i 2 rezerevna golmana, on bi na teren izveo 9 igraca sa begom i rekao, dovoljno je, nemam koga zvati da zamijeni ove moje igrače. Nisam jos vidio ovaj stepen logike kod nekog insana.vryzas wrote:Bez dodatnih poziva za operaciju Izrael
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
StruĆnjak
- AhmetShabo
#57216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prvi ko izda nekakvu knjigu sa svim njegovim nebulozama, provalama i debilnim ispadima i jos ako tu doda koju sliku sa onim t****** pogledom ima da zgrne fine pare 
- insaneinthebrain
#57217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
safetu je dovoljno 11 zdravih igraca i frajer nema briga. nema potrebe za rezervama jer on ne zna sta je rezerva i kad je treba obaviti.
papke mastermind genius

papke mastermind genius
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#57218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a prije toga je legenda izvalila da mu ne treba prijateljska u ovom terminuvryzas wrote:Bez dodatnih poziva za operaciju Izrael
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
StruĆnjak
očekujmo jednu revoluciju u fudbalskoj igri: nogomet bez igrača a pošto igramo bez napadača Izraelci će se sjebat ko grlice jer ne znaju hudni ni ko ih napada jer Papke is football genius!
- soccerfan88
#57219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve i da hoces, neces ovakve inteligencije nigdje vise sresti. Ovo majka jednom radja, i cjeli se zivot kaje.AhmetShabo wrote:Ja sam lijepo napisao, da nas ostane 11 ovdje racunam begovica i 2 rezerevna golmana, on bi na teren izveo 9 igraca sa begom i rekao, dovoljno je, nemam koga zvati da zamijeni ove moje igrače. Nisam jos vidio ovaj stepen logike kod nekog insana.vryzas wrote:Bez dodatnih poziva za operaciju Izrael
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
StruĆnjak
- AhmetShabo
#57220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Evo za za strućnjaka
- shake69
#57221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neko je dobro negdje napisao da do utakmice protiv Nigerije na SP, Pape se uglavnom mogao prihvatiti s nacinom rada, iako okolnosti ulaska bratica u avion za Brazil tesko moze biti ikome korektan gest,ali sve poslije, covjek kao da je naograjisao.
Savez jos vise, i meni ovih dana jedino naumpadne replika Ilije Cvorovica, iz "Balkanskog spijuna": "E, hebem li vam majku!"
- soccerfan88
#57222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja iskreno neznam ko ce vise biti sokiran kad vidi nas sastav, a tek onda i taktiku. Mi ili oni? Ja mislim da ce nama ipak trebat malo duze "da dodemo sebi" ali nada zadnja umire. Mozda ih bas sastav toliko sokira da se s loptom sastaviti ne mogu.SSemir wrote:al ima nesto pozitivno u ovim povredama svim: poznato je svima da susic od kako je poceo nas trenirati, uvjek igramo istu formaciju, sa istim igracima, na isti nacin pa protivnicima nije problem pripremiti igru za nas. ovaj put je primoran na promjene u igru, tako da ni izraelci nemaju pojma kako se postaviti protiv nas
- Kemal Malovčić
#57223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ponos ili tvrdoglavost? Na Izrael bez napadača
http://sport033.com/ponos-ili-tvrdoglav ... -napadaca/
Ovo je teks.
Ovo je teks.
- cyprus
#57224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Better!Kemal Malovčić wrote:Ponos ili tvrdoglavost? Na Izrael bez napadača
Ovo je teks.