Bilki wrote:AcaLukas wrote:Bilki wrote:
samo zato sto je dao par golova za u21 automatski treba biti pozvan? ajde daj te statistiku djurica tog krasnog da je pogledamo, ja sam je gledao i vrlo je blijeda, takoreci nikakva, ja bi prije sansu dao bilbiji
A statistika Mahmutovica?
A statistika Hrgote?
A statistika Tankovica?
Seferovica?
Sve su to igraci koje Safet nije zelio.
"Seferovic je tek poceo igrati u Serie A, nemre odmah poziv"
"Tankovic je jos premlad"
"Logicno bi bilo da Hrgota igra za Hrvatsku"
mahmutovic da vrijedi nesto otisao bi u jacu ligu, jednostavno mahmutovic nije mogao pera odbiti dzeki i vedi i zato nije pozivan, hrgota hoce za croate kai i mnogi prije njega, ako im ne uspije onda je tu rezervna varijanta, seferovic odma odabrao svicu bez mnogo razmisljanja a kako vidimo nikada se i nije pokajao zbog toga, takodje i mujo izabrao svedsku, malo falilo bosnu al se predomislio, sta treba sajo da kleci pred ovim ppampersima, ako hoces hoces ako neces tko te jebe, i pjanic je isto tako mogao francuze odabrati i kolasinac svabe ali to su patriote a ne jajare i nemojte vise da poturate tu pricu, jer takvi kao ti su tu da bi razbili repku a ne da bi bila bolja, do jucer ste plakali za prcicem pa evo ga tu je, kao sto je sajo i rekao da nije neki igrac i nije, plakali ste za hadzicem, evo ga sad je tu pa ga pljujete, da je tino izabrao hrvatsku svi bi psovali ga a ovako ga pljujete, kako me iznerviraju ove jajare iza kompa to je za popizdit, koji od vas pljuvaca ce sad u israel? nece niti jedan nego cete nastaviti pljuvati, i kao zadnjue treba da svatimo da mi nismo neka sila u fudbalu a da ne ocekujemo rezultate njemacke
Djabe ti druze trubis nekom @AcaLukasu (uzeo i nick susjednog pjevaca, narkomana, velikog srbina koji pljuje Dinu Merlina kako uzima pare iz Srbije i jos masu toga... a pametuje o BiH, nebitno sve ovo ali dojmu se ne mogodoh oteti) kad mu se sve svodi na molbu Uzvisenom da jednom obicnom smrtniku, Seadu Susicu, pare zatrebaju za lijekova i da umre cim prije moze, a Bog na zlo uzvraca jos vecom kaznom. I onda se busa u prsa kako je veci patriota i bosanac od nas ostalih, pljuju pojedinci dijasporu, a repka bi nam imala podrsku u gostima bez te dijaspore ravna nuli.
Cuo je taj isti forumas, vrli @AcaLukas, od ostalih istomisljenika za nekog Hrgotu, Tankovica, Seferovica, Halilovica, i priziva ih u repku, sjecajuci se najmilijih Safetu zasto ih nije doveo, a da isti taj subjektivni @AcaLukas nije pratio nabrojane i njihove izjave i zelje za koga zele da igraju. Hoce valjda @Lukas da Pape silom za rukav povuce igraca i dovede u repku, nebitno sto mu srce nije u Bosni i Hercegovini i sto svoj prosperitet ili neki drugi razlog vidi u Svedskoj, Svicarskoj, Hrvatskoj... ma ako ne dodje Pape je kriv i tacka. Subjektivna logika forumskog strucnjaka. Ma neka je Pape kriv, nebitno kako. I kad jeste, i kad nije.
I da bih sa sebe skinuo etiketu papetoljupca, a nabacio ljubitelja dobrih rezultata RBiH (evo me zvucim kao LuckyLaka

), velim da sam za odlazak Papeta, i velim da sva njegova tvrdoglavost (jer da je neznanje ne bi doveo isto tako veliki broj igraca koji cine okosnicu tima) po pitanju nepozivanja pojedinih igraca mu se vrlo vjerovatno moze obiti o glavu vec na utakmici protiv Izraela, i veli ovaj isti Tyke da nikada nece imati se opravdanja za izostanak Stilica i Zukanovica prije svih, a zatim i Mahmutovica, Djurica, mozda Cocalica i jos njih par...
Evo Arslanagica ni na mapi, tacnije na klupi je, a Vrancic sa klubom se razabrati ne moze. Da li je privikavanje na Bundesligu uzrok tome ili jednostavno je momak bljesnuo u cvajti, ali samo bljesnuo, to ce vrijeme pokazati.
Za mene bi Mahmutovic imao prednost u odnosu na Djurica, jer momak vec duzi niz godina igra dobro i zabija golove, ima taj osjecaj za pogodak, dok Djuric tek ima priliku da se afirmise i skrene paznju na sebe dobrim igrama i golovima, a eto uspio je zabiti napokon i prvijenac, pa nadammo se da ce ga i dalje krenuti.