Al fakat ne mogu da vjerujem da je lik tako ogranicen,pa gumena glava je za njega Capelo,moj pape nisi ti ni za stado ovaca.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

limenka2014 wrote:http://vazda.ba/sport/safet-susicduric- ... a-pozovem/
Boze dragi koji pacenik....ali hajde valjda nam Sejo nadje kakvog napadaca![]()
![]()
Jos onol'ki...bingov buraz wrote:Taj Djuric da valja i danas bi dao bar jedan gol,jos bolje jedan u jutarnjim satima a jedan predvece.
A jebiga, kakvo je ovo pisanje... O 033 imam dobro mišljenje, ali ako članci poput ovog, koji je na nivou ispodprosječnog forumskog posta postanu učestali, onda WTF... Uostalom šta znači ova rečenica:jasmin93 wrote:Safet Sušić – čovjek bez karaktera
http://sport033.com/safet-susic-covjek-bez-karaktera/
Ako se već ide u ovakve tvrdnje, onda je red da se da neko obrazloženje... OK, valjda je bitno štancat što više članaka, ali jebeš članak, pa još kritički, za kojeg ti ne treba više od 5 minuta da ga napišeš...I golubovima sa Baščarsije je jasno da Tino Sven Sušić nije kadar za startnu postavu, te da pozivi Vranješu, Dujkoviću, Kvržiću, Hadžiću, Kvesiću, Fejziću, Vršajeviću i ostalim fudbalskim biserima nemaju veze sa razumom.
Uze mi riječ sa tastature. Novinari u BiH su uz par izuzetaka notorne pizdice koje ćute ko miševi, ne bi li ih čika Sajo pomilovao po glavi. Lik je truo k'o pokvaren zub. Potreban je samo jedan hrabar čovjek da dokumentovano, argumentovano osramoti, razotkrije svu idiotariju umišljenog, nerealnog, samodopadnog nadri-selektora.Point. wrote:Vrijeme je da se mediji u BiH, kako pisani tako i ostali, probude iz dubokog, zimskog sna i pocnu da pisu o idiotarijama koje nas vrli strucnjak na klpi izvodi. Dosta je bilo sutnje da se ne urusi odlicna atmosfera u ekipi (qurac moj odlicna, kad mi neko ovo napise dodje mi da se kandzijom izudaram po ledjima) ili zarad jebenog mjesta u autobusu ili zrakomlatu.
Mediji, picka vam materina, krenite da radite svoj posao i postavljajte pitanja.
Ma ko je ovaj tekst napisao ??? Ovaj tekst je uzasan, malog Josipa ovako pritajeno vrijedjati, uzasno, Josip ima potencijal da bude najbolji lijevi bek Evrope, samo da zalijeci povrede. Takodjer mali Hadzic je prekrasan Momak, sram da vas bude ! Buduci da vidim da nema Cimirota, ovo je pisao neki komsija sa losim namjerama, oduzimam sve hvalospjevke!jasmin93 wrote:Safet Sušić – čovjek bez karaktera
http://sport033.com/safet-susic-covjek-bez-karaktera/
Dino Djurbuzovic wrote: Ma ko je ovaj tekst napisao ??? Ovaj tekst je uzasan, malog Josipa ovako pritajeno vrijedjati, uzasno, Josip ima potencijal da bude najbolji lijevi bek Evrope, samo da zalijeci povrede. Takodjer mali Hadzic je prekrasan Momak, sram da vas bude ! Buduci da vidim da nema Cimirota, ovo je pisao neki komsija sa losim namjerama, oduzimam sve hvalospjevke!
bravo, zato trubim ovdje stalno, nije problem avdija, tino, hadzic, momci kad igraju daju maximum, al nisu oni krivi sto su limitirani, vec onaj ko ih stavlja, a to je papke, a SAVEZ je odgovoran za papketa. Dakle problem je u savezu korumpiranom , debilnomagnostic_front wrote:Hvalospjevke za tekst, samo ne treba sad igrače nazivati "biserima". Pa i mene da pozove u reprezentaciju, ja bih otišao, nije do mene