Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56951 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozda je nekad i bila zanimljiva ironija i sarkazam (mada je to ovdje izlizana floskula), ali sad fakat nema vise prostora za to. Ekipa je desetikovana i pored Papetovih formacijskih postavki, nemamo ni jednog napadaca. Nismo ni Bayern, a ni Barcelona da mozemo igrati takvu igru. Povrijedili se ljudi, pa zovi druge, nisu njihov nivo, bolje i to nego da nemas nikako napadaca. Uglavnom, ceka nas sok u rangu onog s Nigerijom, samo sto to ovaj put ocekujemo.
- Kinesko prkno
#56952 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet vidjen u kladionici kako uplacuje na Izrael.I kaze Safet budala.
-
LSD
#56953 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
"strucnjak" je stvorio toliko negativne energije u i oko selekcije, da ni Njemačka kao svjetski šampion ne bi mogla pobjediti Lihtenštajn u takvom ozračju....bravo tri magicne rijeci
-
incognito071
#56954 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mujdza, Bicakcic i Tinki su lakse povrijedeni stoga evo vam teletove formacije protiv izraela 100%
---------------------Begovic--------------------------
--Vrsajevic-------Sunjic--------Spahic---------Lulic--
---------------Besic----------Medunjanin--------------
---------Hajrovic------------------Pjanic------------
----Visca----------------------------------Kvrzic----------
ja stvarno ne vidim na koji drugi nacin mi mozemo igrati, jedino da se Lulic i Kvrzic zamjene za pozicije mozda
---------------------Begovic--------------------------
--Vrsajevic-------Sunjic--------Spahic---------Lulic--
---------------Besic----------Medunjanin--------------
---------Hajrovic------------------Pjanic------------
----Visca----------------------------------Kvrzic----------
ja stvarno ne vidim na koji drugi nacin mi mozemo igrati, jedino da se Lulic i Kvrzic zamjene za pozicije mozda
-
vryzas
#56955 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Normalna raja zna da ova ekipa sa ovakvim selektorom moze igrati tika-taka fudbal u Haifi
....bez spica naravno.
Kad moze PEP, moze i PPK.

Kad moze PEP, moze i PPK.
- Šibicar
#56956 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tomahawk11 wrote:Mozda je nekad i bila zanimljiva ironija i sarkazam (mada je to ovdje izlizana floskula), ali sad fakat nema vise prostora za to. Ekipa je desetikovana i pored Papetovih formacijskih postavki, nemamo ni jednog napadaca. Nismo ni Bayern, a ni Barcelona da mozemo igrati takvu igru. Povrijedili se ljudi, pa zovi druge, nisu njihov nivo, bolje i to nego da nemas nikako napadaca. Uglavnom, ceka nas sok u rangu onog s Nigerijom, samo sto to ovaj put ocekujemo.
Drug,sam je rekao da on bira igrače i da on sastavlja ekipu,pa kad je već tako nek' sam snosi i odgovornost za eventualni neuspjeh.Po njegovoj unikatnoj logici da se Begović povrijedi mi bi igrali bez golmana jer nemamo golmana ni približnog kvaliteta.
-
vryzas
#56957 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šibicar wrote:Tomahawk11 wrote:Mozda je nekad i bila zanimljiva ironija i sarkazam (mada je to ovdje izlizana floskula), ali sad fakat nema vise prostora za to. Ekipa je desetikovana i pored Papetovih formacijskih postavki, nemamo ni jednog napadaca. Nismo ni Bayern, a ni Barcelona da mozemo igrati takvu igru. Povrijedili se ljudi, pa zovi druge, nisu njihov nivo, bolje i to nego da nemas nikako napadaca. Uglavnom, ceka nas sok u rangu onog s Nigerijom, samo sto to ovaj put ocekujemo.
Drug,sam je rekao da on bira igrače i da on sastavlja ekipu,pa kad je već tako nek' sam snosi i odgovornost za eventualni neuspjeh.Po njegovoj unikatnoj logici da se Begović povrijedi mi bi igrali bez golmana jer nemamo golmana ni približnog kvaliteta.
Nemate vi pojma kakva je to logika...covjek mjesecima ne spava i racuna koliko je bodova u igri.
Puna saka brade sa bodom iz Izraela.
PODRŠKA ZA STRUĆNJAKA!
-
incognito071
#56958 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nekad mu onaj digitron Casio zariba, potrosi se cell baterija pa onda zove Balju da mu je zamjenivryzas wrote:Šibicar wrote:Tomahawk11 wrote:Mozda je nekad i bila zanimljiva ironija i sarkazam (mada je to ovdje izlizana floskula), ali sad fakat nema vise prostora za to. Ekipa je desetikovana i pored Papetovih formacijskih postavki, nemamo ni jednog napadaca. Nismo ni Bayern, a ni Barcelona da mozemo igrati takvu igru. Povrijedili se ljudi, pa zovi druge, nisu njihov nivo, bolje i to nego da nemas nikako napadaca. Uglavnom, ceka nas sok u rangu onog s Nigerijom, samo sto to ovaj put ocekujemo.
Drug,sam je rekao da on bira igrače i da on sastavlja ekipu,pa kad je već tako nek' sam snosi i odgovornost za eventualni neuspjeh.Po njegovoj unikatnoj logici da se Begović povrijedi mi bi igrali bez golmana jer nemamo golmana ni približnog kvaliteta.![]()
![]()
![]()
Nemate vi pojma kakva je to logika...covjek mjesecima ne spava i racuna koliko je bodova u igri.![]()
Puna saka brade sa bodom iz Izraela.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PODRŠKA ZA STRUĆNJAKA!
- Bosanski_kralj
#56959 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jadna nam je majka.
A šta nam budala napravi od reprezentacije u pm.
- Lakat Jebić
#56960 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
da ne govorimo da smo objektivno mogli puno vise na svjetskom da nije bilo njegovih bravura, poenta je samo da se i prije svjetskog vidjelo da ce se na ovome zavrsiti. dok si ti govorio da papeta podrzavas jer ima rezultat, neki su govorili da se fudbal igra i nakon jula 2014.cyprus wrote:Podržavao sam i podržavaću svakog selektora dok ima rezultat... Papeta sam podržavao dok je imao rezultat, sada kada ga nema - ne podržavam... Prosto ko pasulj... Da mi je otac rođeni, istom bih se logikom vodio... Tako je valjda i normalno... Al eto, ne daj se ti smesti, besmisleno ironiši dokle god hoćeš...ganjeta wrote:Da i sam ne kontaš da si plićak?!
Sav njegov nerad i hinjaluk je sad došao do izražaja, i to je ništa šta nas čeka u budućnosti. Ti i slični tebi ste sve to podržavali i sad se lafo nešto čudite?
covjek upropasti generaciju kojoj objektvno sam plasman na prvenstvo nije maksimalan domet, a da nije historijski prvi ne bi bio ni smatran nekim uspjehom, s obzirom na kvalitet ekipe i grupe u kojoj smo igrali.
- AhmetShabo
#56961 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne znam sta pricate svi ovdje.Sajo nas je odveo u Brazil po prvi put ikada.Mogao je on to uradit i kad su igrali barabrez,bolis i brazzo, ali se tad zavadio sa munibom i nije htio.zato je sad uzeo kad je najteze bilo, kad ni mourinho ne bi odveo nas u Brazil, uspjelo je njemu.
Bod po bod 101 bod!
Bod po bod 101 bod!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#56962 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
prije svega je nevjerovatna količina nepatriotizma na ovim forumima i ako ima krivca za sve loše rezultate onda su to ovakvi forumi sa svojim izvoljevanjima ko će da igra a ko neće jer
Papke is football genius!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56963 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno da treba da snosi odgovornost. Dobro, nema napadaca Edinove kvalitete, zovi kakvog imas. Bolje bilo kakav napadac, nego nikakav. I iz nase lige, zove igrace reda radi, da se broje na klupi, pa zovi ko ti treba, sta ce ti Cimirot?! Nema gdje igrati, bolje da povede Duljevica.Šibicar wrote:Tomahawk11 wrote:Mozda je nekad i bila zanimljiva ironija i sarkazam (mada je to ovdje izlizana floskula), ali sad fakat nema vise prostora za to. Ekipa je desetikovana i pored Papetovih formacijskih postavki, nemamo ni jednog napadaca. Nismo ni Bayern, a ni Barcelona da mozemo igrati takvu igru. Povrijedili se ljudi, pa zovi druge, nisu njihov nivo, bolje i to nego da nemas nikako napadaca. Uglavnom, ceka nas sok u rangu onog s Nigerijom, samo sto to ovaj put ocekujemo.
- ganjeta
#56964 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prava raja je znala u čemu je trikLakat Jebić wrote:da ne govorimo da smo objektivno mogli puno vise na svjetskom da nije bilo njegovih bravura, poenta je samo da se i prije svjetskog vidjelo da ce se na ovome zavrsiti. dok si ti govorio da papeta podrzavas jer ima rezultat, neki su govorili da se fudbal igra i nakon jula 2014.cyprus wrote:Podržavao sam i podržavaću svakog selektora dok ima rezultat... Papeta sam podržavao dok je imao rezultat, sada kada ga nema - ne podržavam... Prosto ko pasulj... Da mi je otac rođeni, istom bih se logikom vodio... Tako je valjda i normalno... Al eto, ne daj se ti smesti, besmisleno ironiši dokle god hoćeš...ganjeta wrote:Da i sam ne kontaš da si plićak?!
Sav njegov nerad i hinjaluk je sad došao do izražaja, i to je ništa šta nas čeka u budućnosti. Ti i slični tebi ste sve to podržavali i sad se lafo nešto čudite?
covjek upropasti generaciju kojoj objektvno sam plasman na prvenstvo nije maksimalan domet, a da nije historijski prvi ne bi bio ni smatran nekim uspjehom, s obzirom na kvalitet ekipe i grupe u kojoj smo igrali.
Majkemi ne vjerujem kakvih ima plićaka
- Lakat Jebić
#56965 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
samo da dodam, po pitanju ove logike "podrzavam dok ima rezultete"Lakat Jebić wrote:da ne govorimo da smo objektivno mogli puno vise na svjetskom da nije bilo njegovih bravura, poenta je samo da se i prije svjetskog vidjelo da ce se na ovome zavrsiti. dok si ti govorio da papeta podrzavas jer ima rezultat, neki su govorili da se fudbal igra i nakon jula 2014.cyprus wrote:Podržavao sam i podržavaću svakog selektora dok ima rezultat... Papeta sam podržavao dok je imao rezultat, sada kada ga nema - ne podržavam... Prosto ko pasulj... Da mi je otac rođeni, istom bih se logikom vodio... Tako je valjda i normalno... Al eto, ne daj se ti smesti, besmisleno ironiši dokle god hoćeš...ganjeta wrote:Da i sam ne kontaš da si plićak?!
auto te preveze od tacke A do tacke B. auto ima rezultat. al ako auto na toj relaciji prokuha 3 puta, gledaj da ga mijenjas sto prije jer je samo pitanje vremena kad ce mu nesto riknut, pa ce ostat bez rezultata, a ti s kitom u ruci na magistrali u 3 ujutru
Last edited by Lakat Jebić on 10/11/2014 14:33, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#56966 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma koliko da sam ga podrzavao poslije SP-a a i dan danas stojim kod toga da nas je protiv Nigerije najvise unakazio sudija ovo sadasnje razmisljanje Susica je stvarno totalno nejasno. Na jednoj strani govori da nece pozivati igrace koji ne igraju za svoje klubove pa opet neke pozove a na drugoj ima par momaka u evropi koji ono bas igraju i jednostavno im neda blizu prici. Mislim u ovakvoj situaciji se zove i Miske i Stilic i Muslimovic i Zahirovic i Djuric i ne znam ti ko jos jer nam je reprzentacija destkovana. Ja mislim da je ovo prvi put da nasa reprezentacija nema klasicnog centarfora a nije da ih nema. Naravno izgovor je stvarno glup jer ne postoje bolji od Dzeke i Ibisevica ali to ne znaci da nam i oni gori ne bi bili i te kako korisni. Covjek zahvaljujuci iskljucivo sam sebi tone sve dublje i dublje kao da to zeli i kao da tjera nekakav svoj inat.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/za-izr ... /141110100
http://www.klix.ba/sport/nogomet/za-izr ... /141110100
Last edited by hrasno38 on 10/11/2014 14:35, edited 1 time in total.
-
channel10
#56967 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bosanski_kralj wrote:Jadna nam je majka.
Jedini pravi komentar na sva ova sranja oko repke!
- ljevoruki
#56968 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zovn'o lola Peru Kvrzicu, igraca od golova I pasova
Ovo stvarno postaje tragikomedija sa elementima trilera.
Davno sam ja rekao da je covjek reformator fudbala, proci ce godina dok se taj genij shvati I postane standard.

Ovo stvarno postaje tragikomedija sa elementima trilera.
Davno sam ja rekao da je covjek reformator fudbala, proci ce godina dok se taj genij shvati I postane standard.
-
leo karan
#56969 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://radiosarajevo.ba/novost/170862/s ... o-pobjedu-
Tako je Susicu, reci im.
Kategoricki, ne mozemo ici na pobjedu, sve i da hocemo.
Sta hocete viiii, pobjedu bez Dzeke?
Ne neeee, taj film necete gledat dok sam ja selektor.
A sve su prilike da necemo da idemo na pobjedu, iako mozemo.

Tako je Susicu, reci im.
Kategoricki, ne mozemo ici na pobjedu, sve i da hocemo.
Sta hocete viiii, pobjedu bez Dzeke?
Ne neeee, taj film necete gledat dok sam ja selektor.
A sve su prilike da necemo da idemo na pobjedu, iako mozemo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
bull21
#56971 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zdra'o Ojropo. Vidimo se na sveckom.
-
riko-ga
-
dnaxy
#56973 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://www.spox.com/de/sport/fussball/e ... itaen.html
evo jedne lijepe vijesti, spaha nam se vraca
makar sad imamo odbranu 
evo jedne lijepe vijesti, spaha nam se vraca
- DaysleepeR
#56974 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
i još zadužuje kapitenskudnaxy wrote:http://www.spox.com/de/sport/fussball/e ... itaen.html
evo jedne lijepe vijesti, spaha nam se vracamakar sad imamo odbranu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#56975 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubitiAko Džeko ne bude igrao, protiv Izraela nećemo ići da pobijedimo, nego da ne izgubimo
inaće spisak od 21 igrača je u roku od 48 sati spao na 17 ili 18
Last edited by JoseMujica on 10/11/2014 14:45, edited 1 time in total.