Sav njegov nerad i hinjaluk je sad došao do izražaja, i to je ništa šta nas čeka u budućnosti. Ti i slični tebi ste sve to podržavali i sad se lafo nešto čudite
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#56926 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da i sam ne kontaš da si plićak?!
Sav njegov nerad i hinjaluk je sad došao do izražaja, i to je ništa šta nas čeka u budućnosti. Ti i slični tebi ste sve to podržavali i sad se lafo nešto čudite
?
-
Mustang1
#56927 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja samo cekam izjavu da ce Fejzic igrati u spicu zbog svoje visine !
- HB_BHF
#56928 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemamo špica i čovjek zove Zorana Kvržića... Viva la HNL...
-
vryzas
#56929 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Podrska za struĆnjaka

Prava raja zna...

Prava raja zna...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#56930 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bingov buraz wrote:Ne znam da li je ko primjetio ali vise se ne organizuju press konferencije kad se objavljuje spisak,postoji mogucnost da se opet usulja onaj sa indexa ili neki drugi novinar koji zna postaviti podpitanje.
naravski jer i sam zna da će morati objašnjavati kako selektori San Marina, Andore, Lihtenštajna i ostalih minjona nađu 25-26 igrača, a selektor zemlje koja ima više profi fudbalera u inostranstvu nego ovi ukupno stanovnika nemre
ili kako da elaborira ulogu Tinky-Winkyija kao ključnog igrača sa fizičkim sposobnostima rekreativca s terminas i 0 učinkom u tri utakmice
vako mu je najlakše samo Slavici daju saopštenje da prekuca i pusti...imaju svoje novinarčiće kojima obećaju mjesto u avionu i loži, intervju itd. da mu svako malo izbace neki pozitiva tekst (ala ko ovo sad s onim sudijom kojem eto žao što je načinio grešku - mamu mu hebem sad je našo da žali-).
Imam nekad osjećaj da Papke prati ovaj forum. Npr. priča o Germaniji nikad nije bila medijska priča već forumska. Ona debilna, lizoguzačka saopštenja što ih neko za Papketa štanca redovno su išla kad se ovdje zakuha oko neke Papketove nebuloze.
- OldMayor
#56931 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Potapšimo Papeta po ramenu!
Normalna raja zna da ce Dzeko igrat, bez obzira na sve!!!
Normalna raja zna da ce Dzeko igrat, bez obzira na sve!!!
- ultima_palabra
#56932 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Valja doći u Sarajevo, kad bi se nekako iz Pariza mogao video link postaviti... ali Slavici je to veliki zahmetbingov buraz wrote:Ne znam da li je ko primjetio ali vise se ne organizuju press konferencije kad se objavljuje spisak,postoji mogucnost da se opet usulja onaj sa indexa ili neki drugi novinar koji zna postaviti podpitanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56933 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
On ce biti prije stoper, nego Sunjic? Ne vjerujemVeli naš Anel, on lijevi stoper do Spahića
- AhmetShabo
#56934 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kritike upucujemo na pogresnu adresu, Odavno se zna da su safet susic i selektroski posao nebo i zemlja. Treba savezu opet je**t mater. Savez je za sve kriv
- OldMayor
#56935 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne budite iznenadjeni kad izgubimo od Izraela!
Masoni odradjuju jos jedan prljavi posao za svoje kolege iz Izraela!!!
Džeko povrijedio ložu / masonska loža - ring a bell!!!
Jos jedan dokaz!!!

Masoni odradjuju jos jedan prljavi posao za svoje kolege iz Izraela!!!
Džeko povrijedio ložu / masonska loža - ring a bell!!!
Jos jedan dokaz!!!

- almirony
#56936 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I na šta dođosmo za pola godine?
Od mogućeg iznenađenja prvenstva do skoro već izvjesnog kraha u nikad lakšim kvalifikacijama. Nikome ko je pročitao barem Ježevu kućicu ne treba objašnjavati razloge. Fuj
Seoska varalica s dna kace !
Seoska varalica s dna kace !
-
incognito071
#56937 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
da....
al za Izrael otpada svakako, hoce jos da ustanove tezinu povrede, drugim rijecima hoce li biti out 3, 4, 5 sedmica ili vise nedaj Boze
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56938 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To za savez je davno ispricana prica. Yebavacemo mi mater ovima iz saveza i poslije Safeta, naci ce oni jos goreg, a podobnijeg kandidataAhmetShabo wrote:kritike upucujemo na pogresnu adresu, Odavno se zna da su safet susic i selektroski posao nebo i zemlja. Treba savezu opet je**t mater. Savez je za sve kriv
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56939 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ne treba da igra. Sta sad treba, da rizikuje karijeru zbog jedne utakmice, jer selektor nije trazio rezervnog napadaca, iako mu je prije Dzeke povrijeden Vedo kao drugi napadac?!incognito071 wrote:da....
al za Izrael otpada svakako, hoce jos da ustanove tezinu povrede, drugim rijecima hoce li biti out 3, 4, 5 sedmica ili vise nedaj Boze
- ultima_palabra
#56940 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eh, da mi je marka za svaki put kad sam napisao da nam treba treći napadač... nerad i javašluk će doći na naplatu kad je najgore.
-
incognito071
#56941 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa naravno da ne treba a i nece. Ko je rekao da treba igrati? Citaj prijatelju, citaj....
- ganjeta
#56942 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ON nas je odveo u Brazil, i može da radi šta hoće?! Zapamti ti i svi slični tebi koji pišete gluposti i dižete negativnu atmosferuultima_palabra wrote:Eh, da mi je marka za svaki put kad sam napisao da nam treba treći napadač... nerad i javašluk će doći na naplatu kad je najgore.
Samo prava raja je znala u čemu je trik...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#56943 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Navija se ovdje na forumu, al nije realno ocekvivati.incognito071 wrote:Pa naravno da ne treba a i nece. Ko je rekao da treba igrati? Citaj prijatelju, citaj....
-
rime80
#56944 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
eh da su sad barem seferovic i tankovic tu... dodje djavo po svoje i kad tad se javasluk naplati.
ja sam se iskreno ovog vise pribojavao pred brazil ali ovo sad dodje u nekako najgori trenutak kad smo bas pod imperativom pobjede. ljudi ovo se je moralo jednom desiti, kad tad. ali ima i jos goreg od ovog - da npr. spahica uhvate sinusi a pjanic na treningu u subotu istegne damu i onda smo fakat dibidus. mozda je i ovo prava prilika za ekipu a i za nas da vidimo koliko vrijedimo i na cemu smo bez udarne igle.
u glavnom bice zanimljivo
- O'zone
- Globalni moderator
#56945 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čovjek je kompletnu ekipu bazirao na jednom čovjeku
Malo je reći da je ograničen.
Znači formacija 5-5-0 ili računajući da poziva opet veznog igrača možda formacija 4-6-0- Ako Džeko ne bude mogao igrati, morat ćemo se pomiriti s tim da u Izrael više ne idemo pobijediti, već da idemo pokušati ne izgubiti utakmicu. Nakon toga ćemo u proljeće, nakon što se igrači oporave i ekipa kompletira tražiti naše šanse za plasman na EP. Morat ćemo pobijediti u pet od šest kvalifikacionih susreta - rekao je Sušić. -
Malo je reći da je ograničen.
- cyprus
#56946 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Podržavao sam i podržavaću svakog selektora dok ima rezultat... Papeta sam podržavao dok je imao rezultat, sada kada ga nema - ne podržavam... Prosto ko pasulj... Da mi je otac rođeni, istom bih se logikom vodio... Tako je valjda i normalno... Al eto, ne daj se ti smesti, besmisleno ironiši dokle god hoćeš...ganjeta wrote:Da i sam ne kontaš da si plićak?!
Sav njegov nerad i hinjaluk je sad došao do izražaja, i to je ništa šta nas čeka u budućnosti. Ti i slični tebi ste sve to podržavali i sad se lafo nešto čudite?
-
LSD
#56947 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bingov buraz wrote:Sad ce selektor da aktivira plan B
“Ne mogu sada pozvati nekog ko nikada nije bio u reprezentaciji i odmah ga staviti da igra. To mi ne pada na pamet! Koga ću staviti u vrh napada? Za sada je to Džeko. Neću uopšte da razmišljam o tome da neće biti spreman za meč u Haifi.”
Samo zadnja recenica je dovoljna za otkaza.
- Šibicar
#56948 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Raja opustite se ba,još je puno bodova u igri,sve je pod kontrolom.

- bingov buraz
#56949 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zamisljam komandira vatrogasne jedinice kako daje izjavu "necu uopste da razmisljam sta ako dodje do pozara" ili nekog generala "necu da razmisljam sta ako dodje do rata" dezurnog meteorologa "necu uopste da razmisljam kakvo ce vrijeme biti sutra" itdLSD wrote:bingov buraz wrote:Sad ce selektor da aktivira plan B
“Ne mogu sada pozvati nekog ko nikada nije bio u reprezentaciji i odmah ga staviti da igra. To mi ne pada na pamet! Koga ću staviti u vrh napada? Za sada je to Džeko. Neću uopšte da razmišljam o tome da neće biti spreman za meč u Haifi.”
Samo zadnja recenica je dovoljna za otkaza.
![]()
![]()
dobro je neko napisao...Pape urinira po citavoj javnosti
- Diwan
#56950 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safetu treba pred facu staviti novi ugovor ako je več toliko uporan da vodi repku jer još uvijek naravno ima dovoljno bodova u igri
)
Dakle treba mu ponuditi ugovor da ako se ne uspije plasirati na Euro da fino vrati jedan dio para koje je dobio na račun plate - barem pola, pa da vidimo onda koliko če tada ostati bodova u igri
Dakle treba mu ponuditi ugovor da ako se ne uspije plasirati na Euro da fino vrati jedan dio para koje je dobio na račun plate - barem pola, pa da vidimo onda koliko če tada ostati bodova u igri