irac300 wrote:Bez Džeke smo ionako donji, uz to dodaš diletanta na klupi, te nijednog rezervnog napadača, neriješen rezultat je kao kuća, a poraz sasvim realna opcija.
I ja bih se odmah potpisao u ovoj situaciji za taj X. Ostaje pitanje mogu li momci koje ovaj strucnjak posalje na travnjak i izboriti isto. Oguglao sam vec na njegove nebuloze u proteklim godinama pa me fakat ne nervira ni jedan njegov potez ili izjava. Nek' zove koga hoce, nek' izvodi formacije kakve hoce, nek' se vodi logikom kakvom hoce, samo da ne izgubimo tu utakmicu.
Njemu ako nije jasno da sam sebe ukopava, ja mu tu nikako ne mogu pomoci. Meni nit' ce biti sta veci, nit' sta manji u ocima i pored eventualnog plasmana na EP ili ne daj Boze neupjeha u istom. Ogadio mi je pracenje repke kao i vecini navijaca, ne znam kad ce mi pasti na pamet da odem opet na utakmicu sve dok je on tu.
Realno bi trebalo biti da ga, u slucaju da ne daj Boze izgubimo od Izraela, napucaju nogom u onu bezobraznu guzicu i da vise nikada ne cujemo za njega. Mada se on ni do sada nije nesto sturao za Bosnom i dolaskom ovamo, ja bih mu za svaki slucaj udario zabranu ulaska u zemlju (ukoliko bude najgori scenario).
Kad bi nas sreca pogledala pa da uspijemo dobiti makar sa 1:0 ja bih mu halalio ove nove frustracije nastale u ovim kvalama.
Dok nam je on na klupi ja se iskreno pribojavam Izraela.