Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
5 0 5

#56776 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

cindrlimindrli wrote: Mozete nas za belegiju povuc, Safeta, reprezentaciju i "papeljupce"...picke luzerske i neizvljene. :D
za dvije pive bi mater rodjenu prodali, pokenjam vam se na onaj sportsport i sport tacka ba...
:lol: :lol:

vas dvojica ste zavrsili na ovom forumu. ispusi se jos ovih nekoliko minuta koliko ti je preostalo. :kiss:
phillie

#56777 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Ovo su Safeta stigli aferimi iz proslosti. Sad valja platiti cijenu svog nerada.

Nedavno gledam, Hrvati ugovorili prijateljsku protiv Argentine nekoliko dana prije kvalifikacijske utakmice protiv Italije. I sta Kovac radi? Poziva 33 igraca. Velikoj Argentini suprostavice kombinovani sastav, sastavljen vecinom od igraca iz domaceg prvenstva. Nas selektor bi "gonio" iste igrace u obe utakmice, jer ego mu ne bi dozvoljavao da gaucosima izvede nista manje od najjace postave, na pamet mu ne bi palo da isproba neke igrace, da vidi kako bi se snasli protiv renomiranog protivnika, neke drugacije takticke zamisli...
Ne kazem da mi u nasoj ligi imamo kvalitet da bi mogli i Sloveniji biti dostojan rival, ali ima igraca po Evropi.
Buric, Mahmutovic, Stilic, Cocalic, Djuric, pa ubaci ove sto ti stalno sjede na klupi, pa pozovi nekog iz mlade reprezentacije...pa ugovori prijateljsku (ne mora biti Argentina, moze i gore pomenuta Slovenija) kad je vec FIFA dopustila.

Al jok, nasima ne trebaju prijateljske, kao sto im nisu trebali ni treninzi prije Brazila. Mi cemo igrati napadacki bez napadaca (jer nemamo treceg napadaca koji igra u ligi petice, automaski bolje je da nemamo NIKOG), mi jurisamo na 3 boda iz 4 utakmice....

Pape je ostvario prvi dio svog plana, odveo nas je na Svjetsko prvenstvo i tako usao u istoriju kao prvi trener koji je to uradio....sada ide drugi dio plana, koji podrazumjeva da u istoriji ostane zapisano da je on JEDINI trener koji nas je negdje odveo.
Ne navijam da izgubimo u Izrealu (nikad nisam navijao protiv ljiljana, ni kad su protiv reprezentacije novinara igrali), ali navijam da Safet Pape Susic vise ne bude selektor nase A reprezentacije. Ko je alternativa, pitacete? Eto Savezu nek skonta, valjda imaju dovoljno mozga i obraza da to urade.
cindrlimindrli

#56778 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

5 0 5 wrote:vas dvojica ste zavrsili na ovom forumu. ispusi se jos ovih nekoliko minuta koliko ti je preostalo.
ispusem ti se neni sto je rajkardu dodavala. :kiss:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56779 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

cindrlimindrli wrote:
JoseMujica wrote:znam ja tačno šta pišem nego imaš problem s razumjevanjem teksta
Stvarno?

Pa da vidimo:
JoseMujica wrote:govorim o idolopoklonstvu i poremećajima ličnosti jer nema drugog racionalnog objašnjenja za obožavanje lika i djela propalog trenera
...a onda vec sljedeca recenica:
JoseMujica wrote:i opet baviš se forumašem a ne temom
...jarrrrraneeeeeeeee. :lol:
šta retji koju poluku posrati :?

vati se samo par stranica unatrag pa vidi kolko doprinosiš temi Papke selektor....znaći imaš li i jedan post koji se bavi temom Papke selektor, njegov rad, mudre izreke i rezultati itd. Evo kažem to naslijepo, al ako ima dobrovoljno se samobanujem s ove teme.

A to da se neko bavi tobom samo proizilazi iz tvojih postoova u kojima napadaš druge ljude zbog mišljenja s kojim se ne slažeš...ali razumijem i to je samo dio spina jer se i nema šta pametno napisat o Papketu.

dakle TABELA, znaći KIPAR, dakle SPISAK, znaći RIN TIN TIN, znaći GERMANIA, dakle SEO, znaći KAKO PROPADOSMO KO ŠUHRA, znaći PAPKE gistro bančo a ne aMATER! :bih:
cindrlimindrli

#56780 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

bingov buraz wrote:
agnostic_front wrote:Ne možeš optužiti čovjeka da je ravnogorac, ali nikako, bez obzira na stav o selektoru.
Svakom njegovo,imaju sankcije forumske (ban) i druge (poslace mi laka ljute krajisnike na vrata a cindrli ce da ubije dal iz kubure dal sabljom vidjecemo) :mrgreen:
opalicu ti tetku i napravit tetica :D , a tebe nogom u supak napucat. :kiss:
JThomas

#56781 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JThomas »

phillie wrote: Pape je ostvario prvi dio svog plana, odveo nas je na Svjetsko prvenstvo i tako usao u istoriju kao prvi trener koji je to uradio....sada ide drugi dio plana, koji podrazumjeva da u istoriji ostane zapisano da je on JEDINI trener koji nas je negdje odveo.
a sjećate se one izjave, ko zna kad ćemo opet na neko veliko takmičenje...
cindrlimindrli

#56782 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

JoseMujica wrote:šta retji koju poluku posrati vati se samo par stranica unatrag pa vidi kolko doprinosiš temi Papke selektor....znaći imaš li i jedan post koji se bavi temom Papke selektor, njegov rad, mudre izreke i rezultati itd. Evo kažem to naslijepo, al ako ima dobrovoljno se samobanujem s ove teme. A to da se neko bavi tobom samo proizilazi iz tvojih postoova u kojima napadaš druge ljude zbog mišljenja s kojim se ne slažeš...ali razumijem i to je samo dio spina jer se i nema šta pametno napisat o Papketu.dakle TABELA, znaći KIPAR, dakle SPISAK, znaći RIN TIN TIN, znaći GERMANIA, dakle SEO, znaći KAKO PROPADOSMO KO ŠUHRA, znaći PAPKE gistro bančo a ne aMATER!
Mustafica, da ti kazem, nemoj se ljutiti, al' ti si savrsena slika i prilika sda pizde, szbih pizde, pa sdp pizde, pa na kraju olicenje balije.
Merhamet, kifle, feta sir iz danske i riza...to je tvoj limit.
5 0 5

#56783 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

cindrlimindrli wrote: ispusem ti se neni sto je rajkardu dodavala. :kiss:
bolje bi ti bilo da se lijepo pozdravis sa forumasima, s kojima se ovdje druzis mjesecima. mogao si bar na jedan nacin pokazati da nisi primitivac nego lijepo vaspitano celjade, malo izrevoltiran. ovako, ponasas se upravo kao safet. "kad me necete idite svi u kurac." :lol: vidis kako ti se zemljak usutio. vidio da je usro motku i zna da se blizi kraj.
no, sjetit cemo vas se s vremena na vrijeme. sa po kojom posalicom. mahnut cemo zastavicom i zalijepiti tabelu s vremena na vrijeme.

a ti samo nastavi. daj jos kakvih gadosti. pokazi kakav zapravo jesi. :kiss:
bingov buraz

#56784 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

cindrlimindrli wrote:
bingov buraz wrote: Svakom njegovo,imaju sankcije forumske (ban) i druge (poslace mi laka ljute krajisnike na vrata a cindrli ce da ubije dal iz kubure dal sabljom vidjecemo) :mrgreen:
opalicu ti tetku i napravit tetica :D , a tebe nogom u supak napucat. :kiss:
lijepo od tebe sto sa nama dijelis svoje fetishe ali mene izostavi iz tih fantazija,ne volim decke :mrgreen:
JoseMujica

#56785 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

jel ko skonto što smo haman jedini koji ne igraju prijateljsku u ovom novembarskom terminu? Da nema kakav važniji happeniing u Parizu u tom terminu?

Mislim ide važna tekma, moglo bi se štošta probat, uigrat, dovest kojeg novog igrača a fali nam igrača. Znaći bože, još se ibretim kako selektor Andore sastavi punu spisak a naš selektor nemre :shock: a imamo više fudbalera nego Andora stanovnika...znaći bože :roll:

Papke gistro bančo a ne aMATER! :bih:
shake69

#56786 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

Safet nastavlja po starom i kida zivce navijacima nebuloznim izjavama. Ako ce se vecina sloziti da je Dzeko nezamjenjiv, pa i Vedad, onda je to jednako i Pjanic, ali ja garantiram da bi tada rekao, imamo Tina Susica! Gdje cemo, kukavni na Izrael s Viscom na spicu ili Hajrovicem!?
Ima ona u "Karauli', ali nisam nista smislio u drugom dijelu replike: "Safete, dok ti nas j.ebesh..."
cindrlimindrli

#56787 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

5 0 5 wrote:bolje bi ti bilo da se lijepo pozdravis sa forumasima,
Istina, meni se ovo davnih dana ogadilo, sad vam jebem nene i tetke dok me ne ukinu. Da ste govna, jeste, to sto bosanska pizda izbaci
ne mozes ni u afriki naci. Samo, majke vam one debilske kako ne skontate da ste qrac? Nista ne znate, ne radite, banke nemate dok vam
nene ne dadne od penzije...al' kad se ovdje navijete Platiniju bi pravilnik crtali. Govna, qrac od ovce, ni za sta sem za nogom u dupe napucat.
JoseMujica

#56788 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

cindrlimindrli wrote:
JoseMujica wrote:šta retji koju poluku posrati vati se samo par stranica unatrag pa vidi kolko doprinosiš temi Papke selektor....znaći imaš li i jedan post koji se bavi temom Papke selektor, njegov rad, mudre izreke i rezultati itd. Evo kažem to naslijepo, al ako ima dobrovoljno se samobanujem s ove teme. A to da se neko bavi tobom samo proizilazi iz tvojih postoova u kojima napadaš druge ljude zbog mišljenja s kojim se ne slažeš...ali razumijem i to je samo dio spina jer se i nema šta pametno napisat o Papketu.dakle TABELA, znaći KIPAR, dakle SPISAK, znaći RIN TIN TIN, znaći GERMANIA, dakle SEO, znaći KAKO PROPADOSMO KO ŠUHRA, znaći PAPKE gistro bančo a ne aMATER!
Mustafica, da ti kazem, nemoj se ljutiti, al' ti si savrsena slika i prilika sda pizde, szbih pizde, pa sdp pizde, pa na kraju olicenje balije.
Merhamet, kifle, feta sir iz danske i riza...to je tvoj limit.
moguće da sve to i jesam...mislim iz Bosne sam :D a iver ne pada daleko od klade, a klada ne pada daleko od kloca (SVI SMO MI PAPKE :bih: :D )

Ali to ne utiče na stanje na tabeli grupe B (o UEFA takmičenju pričam, ne CONCAF). Sve da je Mujica pizda, čmar i najgori gad na svijetu Mujica nije selektor i ne plaćaš ga 75.000 KM mjesečno da podmazuje šćapinu u Parizu, pretvara svetinju u familijarni bizmis ko Mamić i muče na svako pitanje. Dakle, da apsolviramo Mujica ne vodi reprezentaciju vego je tek razočarani navijač, al ne u reprezentaciju vego u Papketa.

I da apsolviramo Mujica pizdun nije tema već Papke selektor

znaći tema Papke selektor, dakle TABELA, znaći KIPAR, dakle SPISAK, znaći RIN TIN TIN, znaći GERMANIA, dakle SEO, znaći KAKO PROPADOSMO KO ŠUHRA, dakle GDJE JE PRIJATELJSKA U NOVEMBRU znaći PAPKE gistro bančo a ne aMATER! :bih:

ps

i da ponuda važi...nađi u zadnje 2-3 stranice jedan post u kome se baviš temom Papketom a ne forumašima samobanujem se sa ove teme
johnlock071

#56789 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by johnlock071 »

cindrlimindrli wrote:
shalla wrote:Ili im se i sad treba crtati da je bolje imati bilo kojeg napadača na spisku nego nemati nijednog?
Vala i nije, bolje nikakvog nego svakakvog. Ako ces ubaciti nekog u igru samo da zadovoljis puku formaciju i gledati ga kako
k'o direk gadja lustere po Haifi, jebat ga, neka ga ne zove i uvodi.
Sta sad, prilagodjavamo se novonastaloj situaciji, nije kraj svijeta. Igracemo k'o Barselona i usetati se u gol.
Jah bolje je uvesti provjerenog TSS da vadi ciste golove iz mreze Izraela.
ganjeta

#56790 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Aaaa ne vjerujem ocm, soccerasi počeli prijetiti?! :lol: Jaooo gulaša :kiss:
5 0 5

#56791 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

e smijesni ste mi. vi pokusavate argumentirati covjeku koji se opasao eksplozivom i koji je krenuo u samoubilacku misiju. pozdravite se lijepo s ljudima, pozelite im sve najbolje i to je to. do kraja dana njih dvojica su proslo svrseno vrijeme. :lol:
johnlock071

#56792 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by johnlock071 »

Zeljoooo wrote:Koje vi gluposti pisete. Kao da je Safet kriv sto su se Dzeko i Ibisevic povrijedili. Je li Safet kriv sto nemammo drugih napadaca. NIJE!
Vidis, mi zapravo IMAMO drugih napadaca, ali tebi necemo ovo uzeti za zlo jer ti ne primas 75 jebenih hiljada svakog mjeseca da bi to znao..
Point.

#56793 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

Kako Pape moze naci veznog a ne treba nam (Tino), a ne moze naci treceg napadaca a treba nam? Nije bas i da ih nema.
cindrlimindrli

#56794 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Point. wrote:Jebote, na sta ova tema spade. Onaj amerikanac oz Svetog Luisa prijeti privatnim porukama, al nece sam doci nego ce povesti sa sobom rulju da onako hrabro 12 na 1 istabanaju momka.
Ovaj drugi, @Cindrlimindrli[/] puko skroz, konacno pokazo pravo seljacko lice, psovkama najgore vrste pokazao intelektualni kapacitet. Sad sta ga je prenijelo, neznam. Ili se dobro pukao bejzbol palicom sto sam mu toplo preporucio ili mu je ponestalo tableta, a dragstor zamandalio vrata. Ko ce ga znati, uglavnom imas mahanje lutko moja preko bare, nadam se da ce te moderatori nabiti na guzicu kad procitaju tvoje bljuvotine zadnjih par stranica.

Potpis
:D

Sta je djukelo jedna?
Priprdio si to govno od avatara i identifukejes se sa navijacima koji slave hrakana? I ti bi da budes moralna vertikala?
Puuu smecaru jedan, ti navijac Bosne? Pa ti da imas ista u toj tintari sam bi sebi omcu oko blesare svez'o...jado jedan.
5 0 5

#56795 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

cindrlimindrli wrote: Sta je djukelo jedna?
Priprdio si to govno od avatara i identifukejes se sa navijacima koji slave hrakana? I ti bi da budes moralna vertikala?
Puuu smecaru jedan, ti navijac Bosne? Pa ti da imas ista u toj tintari sam bi sebi omcu oko blesare svez'o...jado jedan.
dje ti je lacky? :lol:
ganjeta

#56796 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Srce, ruke, lopata.... :izet:
cindrlimindrli

#56797 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

JoseMujica wrote:moguće da sve to i jesam...mislim iz Bosne sam a iver ne pada daleko od klade, a klada ne pada daleko od kloca (SVI SMO MI PAPKE
Bolan, za sadake, jesi hljeba mi. I svaki put kad ti repliciram znam da se ogrijesim od luzera. Jebaji ga, uplaticu tamo u neku humanitarnu
svrhu i valjda cu se iscupat.
JoseMujica

#56798 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Point. wrote:Kako Pape moze naci veznog a ne treba nam (Tino), a ne moze naci treceg napadaca a treba nam? Nije bas i da ih nema.

nazovimo ovo pitanjem od 75.000 x 12= 900.000 KM (slovima: devetstotinatisučakonvertibilnihmaraka) inače je to 573.118.65 USD godišnje

nadam se da sada shvatate poentu potpisa jer amatere ne plaćate pola miliona USD godišnje

Papke gistro bančo a ne aMATER! :bih:
cindrlimindrli

#56799 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

5 0 5 wrote:
cindrlimindrli wrote: Sta je djukelo jedna?
dje ti je lacky? :lol:

igra ti s nenom na male. :kiss:
haris0032

#56800 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by haris0032 »

Pape je svojim nepotizmom, neznanjem, bahatoscu, ubio strast za pracenjem reprezentacije. Totalno mi je svejedno za rezultat u Izraelu.
Ne moze se podrzavati reprezentacija na cijem je celu lazov, neko ko te laze u lice i pravi te budalom. Isti ko i svi nasi politicari.

Kad se sjetim euforije i Beligije 2009.god, pa Francuske dok se Pape nije prokurcio, pa zatim Grcke, pa 2003. i Danske, pa kad pobijedismo Norvesku u Oslu 2:1, kad je bio bojkot. To su bili dani. Sad nit ima euforije, nit me plaho brine rezultat. :run:
Locked