P.S.
Jagelonija, bivsi klub Alena Skore i Piksija Kojasevica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Izvini dečko, ti govoriš o rezultatima sa Ćirom. Reci mi kako smo to igrali sa Ćirom protiv 3 ozbiljne reprezentacije kao što su: Španija, Turska, Portugal?!hrasno38 wrote:Ima jedan jako bitna stvar a to je da je reprezentacija u Cirino vrijeme postala "brand" i u nasim i u evropskim okvirima i o njoj se pricalo na svakom cosku kao nikada do tada. Zivilo se za svaku utakmicu. Sad taj naboj polako pada a padaju donkle i rezultati jer ovakve utakmice kao sto je ova sa Albanijom su vec unaprijed bile uknjizene kao pobjede.
No naravno Cire vise nema pa se treba okrenuti Safetu i po meni sa punim pravom zaliti za Cirom ili zaliti sto nije doveden kompletniji trener i od Cire i od Papeta. Ja zaista cijenim Papeta i kao igraca i kao covjeka ali ako trenera jednostavno nemam materijala na osnovu kojeg bi mogao reci da ga cijenim.
bar je remi protiv jacih repki a ne albanijenovi.dan.nova.nafaka wrote:Izvini dečko, ti govoriš o rezultatima sa Ćirom. Reci mi kako smo to igrali sa Ćirom protiv 3 ozbiljne reprezentacije kao što su: Španija, Turska, Portugal?!hrasno38 wrote:Ima jedan jako bitna stvar a to je da je reprezentacija u Cirino vrijeme postala "brand" i u nasim i u evropskim okvirima i o njoj se pricalo na svakom cosku kao nikada do tada. Zivilo se za svaku utakmicu. Sad taj naboj polako pada a padaju donkle i rezultati jer ovakve utakmice kao sto je ova sa Albanijom su vec unaprijed bile uknjizene kao pobjede.
No naravno Cire vise nema pa se treba okrenuti Safetu i po meni sa punim pravom zaliti za Cirom ili zaliti sto nije doveden kompletniji trener i od Cire i od Papeta. Ja zaista cijenim Papeta i kao igraca i kao covjeka ali ako trenera jednostavno nemam materijala na osnovu kojeg bi mogao reci da ga cijenim.
1 remi i 5 poraza, od 18 mogućih bodova, osvojen jedan jedini. Pametnom dosta.
eto onda sutra valja pratit ibricica koji ce jedini igrat u eurokupovima,mozda koju minutu dobije i miralemzecko_kupuz wrote:Bogami pretjerujete sa tim komentarima. Jedno je raspravljati, a drugo pilati samo da bi se išlo nekome uz nos.Svaka činjenica dvije strane ima. Da li je ovdje nekom u cilju da uzrokuje haos u i oko reprezentacije?! Pametnije je sada pratiti i analizirati učinak reprezentativaca u klubovima nego se baviti događajima koji su se desili i ne mogu se ispraviti.
Naravno da se smiju stavljati, ja samo prenesoh svoj utisak, i uredno se izvinih ako grijeshim, shto se ispostavilo tachnim.veljaca wrote:
Hvala na komentaru![]()
Da me znas - a ocito ne znas - ja nikada ni ovdje a ni u "realnom" zivotu ne omalovazavam nikoga. Ove smajlije stavljam prema raspolozenju. Ako se ne smije - O.K.
Samo kod mene je "problem" kada vidim da neko omalovazava nekoga ( recimo na ovoj temi to je Ciro ) onda ja pokusam da ga odbranim.
Neko ce reci - pa i ti omalovazavas Safeta - za takve kazem - ja od Safeta zelim izvuci najbolje sto se moze ( argumentovano - bez vrijedjanja ) - jer je on sada selektor moje Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine i ja zelim sve najbolje njoj. Dok je Safet selektor - za sve sto je u redu - pohvalicu ga, a kritikovacu ga jako ( ne omalovazavati ) za ono sto ne valja ili sto moze bolje, a sto je do njega ... Tako cu se odnositi i prema buducim selektorima ....
Ja sam za konstruktivni dijalog ....
A reci da 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu - ne vrijedi - stvarno nema smisla. I jos reci da Ciro nema udjela u tome ...
Ponavljam - niko sretniji od mene da Safet Susic - Pape, selektor BIH osvoji to mjesto ... i zbog njega, ali vise zbog Drzave Bosne i Hercegovine ....
A ovo za oca - ako imas manje od 30 godina - moga bih ti ( po godinama ) biti otac ...
burek_in_space wrote: Naravno da se smiju stavljati, ja samo prenesoh svoj utisak, i uredno se izvinih ako grijeshim, shto se ispostavilo tachnim.
Nisam ja ni rekao da ne vrijedi 3. mjesto na SP-u, a ne uzimam za ozbiljno i one koji kazhu da je to samo plod sretnih okolnosti, jer smatram da srecu treba zasluzhiti.
I da, mozhesh mi otac biti.
fosil wrote:Malo mi suhveli ovo fifino brojanje, izgleda CG za svaku pobjedu dobije 100 boba. Haman da onaj nas baraz samo nama predstavlja uspijeh. Na sta oni vec nagurase na 26. mjesto. Mislim jesu sokolovi, ali toliki nijesu.
I ja bih ga pozvao al' da su ovo kvalifikacije za SP '82tcz wrote:koji je godina Beslija ja bi nejga pozvo u repku on grize kao da mu je 18g.
Korektnosti radi - nista licno - Beslija je tada tek prohodao - sumnjam da bi mogao igrati kvalifikacije za SP '82 ( rodjen je 06-07-1979 ) ....jazzer wrote:I ja bih ga pozvao al' da su ovo kvalifikacije za SP '82tcz wrote:koji je godina Beslija ja bi nejga pozvo u repku on grize kao da mu je 18g..
Zajebancija je ovo Veljaca, pa bar je ti kontas. Naravno da nije mogao igrati.veljaca wrote:Korektnosti radi - nista licno - Beslija je tada tek prohodao - sumnjam da bi mogao igrati kvalifikacije za SP '82 ( rodjen je 06-07-1979 ) ....jazzer wrote:I ja bih ga pozvao al' da su ovo kvalifikacije za SP '82tcz wrote:koji je godina Beslija ja bi nejga pozvo u repku on grize kao da mu je 18g..
A da grize i bori se - to je tacno ....
Je li do mene ili je na ovoj slici isti De Niro.Baron_Samedi wrote:
Da se nadovozem na Ramba A. ...Ciro je turbofolkUrban B. wrote:Pape je bio veliki igrac al jel to znaci da je i veliki trener?
ciro nikad nije bio igrac al zato je trener koji ima svoje uspjehe i tako gledajuci je daleko ispred papeta!
Mourinho nikad nije bio igrac al je to trener trenera i da ne nabrajam dalj!
To sto je neko bio dobar igrac ne znaci da zna biti trener,da zna postavit ekipu,motivisati ih,a to je ciro sve radio!
Mnogi njega mrze zbog nekih njegovih izjava i svog nacionalizma,al taj covjek je stvorio brand,svi su pricali o reprezentaciji,djeca,domacice,svi su gledali utakmice,to je trebalo postici pa koliko ga god neko volio il ne volio!
Pape igrace u repku zove po preporuci kvazi menadzera(citaj Lulic),izostavlja igrace sa spiska zbog navodne povrede(citaj Muslimovic,a da ga je pratio vidio bi da je igrao utakmicu 3 dana prije prozivke)i da ne nabrajam dalje!
Ciro je za papeta IVICA OSIM!
Ha youtube, ha VHS kasete..ali gledalo ga se, nije da nije.Edin H. wrote:
Mlad si frajer pravo![]()
Ti se skoro i ne sjecas Papeta kao igraca
Koliko se ja razumijem u fifinu rang listu, a priznajem da nisam neshto posebno struchan (jezha u ledja to mnogo bolje zna, a chini mi se i hz__semir),reprezentacija Crne Gore iza sebe ima tek jedan ciklus kvalifikacija, samim tim i vrlo malo tih negativnih bodova, tako da je njoj igranje sa bilo kojom reprezentacijom maltene plus, tj. samo dobija nove bodove, dok kod nas ima i oduzimanja. Znam da je ovo jako smusheno s moje stranefosil wrote:Malo mi suhveli ovo fifino brojanje, izgleda CG za svaku pobjedu dobije 100 boba. Haman da onaj nas baraz samo nama predstavlja uspijeh. Na sta oni vec nagurase na 26. mjesto. Mislim jesu sokolovi, ali toliki nijesu.
Ali ciro je podigao masu,svi su jedva cekali utakmicu,nadali se necemu,bili smo u barazu snjim!Comrad wrote:Da se nadovozem na Ramba A. ...Ciro je turbofolkUrban B. wrote:Pape je bio veliki igrac al jel to znaci da je i veliki trener?
ciro nikad nije bio igrac al zato je trener koji ima svoje uspjehe i tako gledajuci je daleko ispred papeta!
Mourinho nikad nije bio igrac al je to trener trenera i da ne nabrajam dalj!
To sto je neko bio dobar igrac ne znaci da zna biti trener,da zna postavit ekipu,motivisati ih,a to je ciro sve radio!
Mnogi njega mrze zbog nekih njegovih izjava i svog nacionalizma,al taj covjek je stvorio brand,svi su pricali o reprezentaciji,djeca,domacice,svi su gledali utakmice,to je trebalo postici pa koliko ga god neko volio il ne volio!
Pape igrace u repku zove po preporuci kvazi menadzera(citaj Lulic),izostavlja igrace sa spiska zbog navodne povrede(citaj Muslimovic,a da ga je pratio vidio bi da je igrao utakmicu 3 dana prije prozivke)i da ne nabrajam dalje!
Ciro je za papeta IVICA OSIM!
Comrad wrote:Da se nadovozem na Ramba A. ...Ciro je turbofolk
kako ga je amar ustrojio, od pobunjenika koji odlazi svojom voljom put njemačke, do klupice i laganog grijanja iste, povremenog ubacivanja u prvih 11 kada neki štoper se ozlijedi ili bude kartoniran, pa evo do igrača koji grize, kako naprijed tako nazad. čak na treninzima trenira izvođenje slobodnjaka kada svi odu kućimrchinho wrote:ali zato kerlu glat pozvat, za pocetak kao zamjena za nadarevica ili spahica, jer ocigledno mravac i pandza ne mogu popuniti to mjesto
Gdje je jedina, pa bila je i BiH u junu 2007. godine na 25. mjestu, a isto tako nismo nikad bili ni na Euru, ni na Mundijalu.Cabadahija wrote: Prijatno sam se iznenadio da su IZRAEL spustili ispod top 50 (56. čini mi se). Ta reprezentacija je jedina koja je bila među top 32, a da nije učestvovala na NIJEDNOM SVJETSKOM ili EUROPSKOM PRVENSTVU !!!