Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
romanovero
#4901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sta njima ima da smeta ikakvo skandiranje?njihovo je da igraju lopte, to treba i spahic da zna ,a ne da se on pravi pametan i smiruje divlje bosance,da ga ne bi slucajno zajebavali u francuskoj
- snaga_znanja
#4902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Rjesenje se zove:
VAHID HALILHODŽIĆ!
VAHID HALILHODŽIĆ!
- psydelija
#4903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja sam slicnog misljenja.., od pizona je samo safet gori.zoom66 wrote:tjeshi me jedino da je pape za pizhona ciro
- jutarnji
#4904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Baron_Samedi wrote:selektor Susic - Kratko i jasno - NOGA!
Ono izvodjenje Dzeke i ulazak Ibricica, u trenutku kad smo ih razvalili i svake sekunde treba da zabijemo...
ONo nije samo za otkaza, `ebo mater ja sve vrijeme mislim da je ono namjerno napravio, onaj covjek je
ili mentalno neuracunljiv ili je teski sadista...jos me jetra boli.
-
Corola
#4905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jest vidi se po rezultatu.psydelija wrote:ja sam slicnog misljenja.., od pizona je samo safet gori.zoom66 wrote:tjeshi me jedino da je pape za pizhona ciro
Svi ste vi zonpi
- zimzelen
#4906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ostaje nam jos cetiri utakmice kuci, sto bi se moralo pobijediti, a dabogda, s ovakvom igrom bez pobjednickog mentaliteta. S ovih cetiri boda, imali bismo 16. S toliko se tesko moze u baraz. Dakle, treba otkinuti tri boda u Bjelorusiji, Rumuniji ili Francuskoj!?
Od sinoc nemam iluzije da mozemo napraviti i taj iskorak pa bi odlazak Suseka bio pravi potez.
Od sinoc nemam iluzije da mozemo napraviti i taj iskorak pa bi odlazak Suseka bio pravi potez.
- madFlava
#4907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
dok je ovog saveza, i ovakvih trenera odnosno "selektora" u nasoj repki,mi necemo nigdje dogurat!
smijesno mi gledat vise utakmice ove nase repke,pa safet nas sramoti,pa covjek se raduje kad smo dali go,ko da smo prvi na tabeli,prosli kvalifikacije ! nama trebaju promjene podhitno,prvo ubacit kakav normalniji savez koji bi mozda znao dovest STRUCNJAKA u reprezentaciju , a ne budalu ko sto je ovaj safet !
a i izjave igraca, koji prde da im smetaju navijaci sa skandiranjem i zvizdanjem, ma bjaazi, da hoce igrat sljedecu utakmicu pred praznim tribinama, dosta je bilo i navijaca kad smetaju!
talenta imamo u repki ali za dzaba kad repku vodi budala
btw. sto se tice utakmice, pozitivno me iznenadio medunjanin
smijesno mi gledat vise utakmice ove nase repke,pa safet nas sramoti,pa covjek se raduje kad smo dali go,ko da smo prvi na tabeli,prosli kvalifikacije ! nama trebaju promjene podhitno,prvo ubacit kakav normalniji savez koji bi mozda znao dovest STRUCNJAKA u reprezentaciju , a ne budalu ko sto je ovaj safet !
a i izjave igraca, koji prde da im smetaju navijaci sa skandiranjem i zvizdanjem, ma bjaazi, da hoce igrat sljedecu utakmicu pred praznim tribinama, dosta je bilo i navijaca kad smetaju!
talenta imamo u repki ali za dzaba kad repku vodi budala
btw. sto se tice utakmice, pozitivno me iznenadio medunjanin
-
Stari
#4908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako nas FiFa & UeFa suspenduju...ako nas poniste dakle - poniste nesto sto je evo haman 15 -16 godina mukotrpno stvarano ... ko ce biti sukcesionar u pravnom smislu ove ekipe ? ... Svakoj budalici je jasno da je Srbija sad sukcesionar svih ranijih uspjeha reprezentacije ...premda je u najboljem slucaju imala cetvrtinski udio u igrackom kadru ...(u Italiji 1990 recimo... u onoj zadnjoj utakmici...bio je Srpksi udio reduciran na jednog covjeka - D. Stojkovica - al to njima ne smeta da dans kazu da je to bila njihova ekipa).
U sadasnjoj reprezentaciji BiH .... Bosnjacki igraci su od samog osnivanja cinili njeno ljudstvo ... to sto je na ovom forumu dosta pojedinaca koji smatraju to nevaznim je sporedna stvar. Cinjenica jeste i uvijek je bila da su u ovoj ekipi igrali katolici i pravoslavci samo ako nisu (zbog ovog ili onog razloga) imali mjesta u drzavnim reprezentacijama onih zemalja koje su im u srcu i dusi.
Ako se desi diskvalifikacija ...suspenzija....i malo kasnije potpuni opoziv...raspasce se reprezentacija - prestace postojati nesto sto je bilo jedan od malobrojnih integrirajucih faktora u nacionalnoj identifikaciji bosnjackog korpusa.
Mafija i mafijasa ce i dalje biti ...oni ce kao i uvijek do sada prvi napustiti brod sto tone.... nece njima biti lose - prebacice se oni u ...
malu privredu
....
Fudbalskih navijaca koji rade nerede , lome , pale, tuku se medjusobno ...ili protiv policija sa raznih meridijana....ce naravno i dalje biti ...necemo ih mi koji volimo gledati BiH repku doduse vise morati gledati niti slusati ...ali naci ce oni sebi zanimaciju ...jer tu su razno-razni Manchesteri, Barcelone, Bayerni , Juventusi.....a bogme i druge reprezentacije (pa i one susjednih zemalja naravno poglavito -Srbije i Hrvatske)...
Ako ne bude vise bilo reprezentacije Bosne i Hercegovine nece nestati dakle ni ljudi iz saveza (mafijasa kako ih ovi drugi vole zvati)...niti ce nestati onih koji ih lafo tjeraju (BHF-ovaca)...nestace samo ono sto smo svi mi voljeli.
U sadasnjoj reprezentaciji BiH .... Bosnjacki igraci su od samog osnivanja cinili njeno ljudstvo ... to sto je na ovom forumu dosta pojedinaca koji smatraju to nevaznim je sporedna stvar. Cinjenica jeste i uvijek je bila da su u ovoj ekipi igrali katolici i pravoslavci samo ako nisu (zbog ovog ili onog razloga) imali mjesta u drzavnim reprezentacijama onih zemalja koje su im u srcu i dusi.
Ako se desi diskvalifikacija ...suspenzija....i malo kasnije potpuni opoziv...raspasce se reprezentacija - prestace postojati nesto sto je bilo jedan od malobrojnih integrirajucih faktora u nacionalnoj identifikaciji bosnjackog korpusa.
Mafija i mafijasa ce i dalje biti ...oni ce kao i uvijek do sada prvi napustiti brod sto tone.... nece njima biti lose - prebacice se oni u ...
Fudbalskih navijaca koji rade nerede , lome , pale, tuku se medjusobno ...ili protiv policija sa raznih meridijana....ce naravno i dalje biti ...necemo ih mi koji volimo gledati BiH repku doduse vise morati gledati niti slusati ...ali naci ce oni sebi zanimaciju ...jer tu su razno-razni Manchesteri, Barcelone, Bayerni , Juventusi.....a bogme i druge reprezentacije (pa i one susjednih zemalja naravno poglavito -Srbije i Hrvatske)...
Ako ne bude vise bilo reprezentacije Bosne i Hercegovine nece nestati dakle ni ljudi iz saveza (mafijasa kako ih ovi drugi vole zvati)...niti ce nestati onih koji ih lafo tjeraju (BHF-ovaca)...nestace samo ono sto smo svi mi voljeli.
- MyCore
#4909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape ako ima imalo savjesti, otići će poslije ovog, jedini je krivac, i samo ako ode neće uprljati ono što je napravio kao igrač...
Nije odigrao još nijednu dobru utakmicu, a svak sljedeća je lošija i lošija
Nije odigrao još nijednu dobru utakmicu, a svak sljedeća je lošija i lošija
-
slusam.ba
#4910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape..da nije zalosno mozda bi bilo smijesno
- zimzelen
#4911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U mucnu sliku se uklopio i nezaobilazni Velid Spaho. Pa, covjek cijeli mec govori Salhi umjesto Salihi, a u covjeka pola ledja ispisano. Boze sacuvaj!
-
Frankyee
#4912 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da je Susic strucan kao sto nije, on bi isao na pobjedu sa tri spica zadnjih 15 minuta a ne vaditi Dzeku.
Ciro bi izvadio odbrambenog igraca i ubacio ili spica ili ofanzivnog veznog pa isao na tri boda. Ovaj bod sto smo uzeli nista ne znaci.
Sto ce tice igraca Medo nije los, Mujdza stvorio par sansi, najbolji uz Rahimica.
Zasto Susic ne koristi Jahica? on moze da igra u zadnjem redu ili zadnji vezni, pa jos od Cire se sjecam Jahic- Spahic - Nadarevic redovno su igrali.
Doduse nismo ni srece imali , onolike sanse, dvije precke, jos par ubacivanja i pasova koji su mogli da stvore ciste sanse. Boli me glava kad ovakvi klocevi mogu da nam uzmu dva boda samo zato sto trce i umiru na terenu.
Sta je Susic radio kad je Cana se povrijedio? pa trebalo je ubaciti Muslimovica da ga stisne jos vise a Susic vadi Dzeku. Ove levate bi i Sliskovic samljeo sa taktikom pa bi kvalitet dosao na djelo.
Ciro bi izvadio odbrambenog igraca i ubacio ili spica ili ofanzivnog veznog pa isao na tri boda. Ovaj bod sto smo uzeli nista ne znaci.
Sto ce tice igraca Medo nije los, Mujdza stvorio par sansi, najbolji uz Rahimica.
Zasto Susic ne koristi Jahica? on moze da igra u zadnjem redu ili zadnji vezni, pa jos od Cire se sjecam Jahic- Spahic - Nadarevic redovno su igrali.
Doduse nismo ni srece imali , onolike sanse, dvije precke, jos par ubacivanja i pasova koji su mogli da stvore ciste sanse. Boli me glava kad ovakvi klocevi mogu da nam uzmu dva boda samo zato sto trce i umiru na terenu.
Sta je Susic radio kad je Cana se povrijedio? pa trebalo je ubaciti Muslimovica da ga stisne jos vise a Susic vadi Dzeku. Ove levate bi i Sliskovic samljeo sa taktikom pa bi kvalitet dosao na djelo.
- BarbaDue
#4913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Do sada sam sa rezervom uzimao vaše kenjanje po selektoru, ali sada sam promjenio mišljenje i ono glasi...
Pape, volim te, cjenim te, al' napusti teren!
Pape, volim te, cjenim te, al' napusti teren!
- svakako_lud
#4914 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedino se ostaje nadati da će imati dovoljno ljudskosti i morala i sam odstupiti sa mjesta selektora jer ova banda ga neće smijeniti, njih i onako zaboli neka stvar za reprezentaciju i njene rezultate .....
Pape idi ko Boga te molim
Pape idi ko Boga te molim
- limeni
#4915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
podrska papetu!!!
- Obuca9
#4916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vidiš da se bezveze praviš pametan, otvori stranicu na kojoj je objavljena ta rečenica, pa pogledaj video sa konferencije i poslušaj šta je rekao na 01:40.snaga_znanja wrote:Opet novinari krivi? Meni se cini da lupa i da nema pojma. Pa nigdje Francusku nije spomenuo! A jel za prvo ili za drugo mjesto to onda samo dokazuje da je glup! Glupi Sajo!hz__semir wrote:Ili se pogrešno izrazio ili su novinari pogrešno prenijeli, ali valjda je i budali jasno da je mislio na drugo, a ne prvo mjesto. Ali haj, eto bitno se praviti pametan, pa kad se sere, onda mu i srati na boji očiju.snaga_znanja wrote:"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija."
Jebo me svak ako nam je selektor pri zdravoj pameti! On je fakat poremecen.
-
Omerovim_Koracima
#4917 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prvo poluvrjeme dobro pravo do gola,Hasagicu se treba zahvalit prima gol u svoj ugao. Drugo pluvrjeme oni imali dominaciju,mi imali 2 precke i Ibisevicevu sansu al umjesto da potkopa loptu on ode u korner. Jbga. Samo ne kontam izmjenu Dzeko Ibricic u 90-oj minut
. Ovaj novi lijevi bek nas,totalno slab sinoc,ni jednom nije probio po strani i Spahic dosta slab sinoc,Miske i Dzeko vec standardno slabi. Jednostavno nece,ja ih ne bi ni zvao vise. O kakvoj ljudskosti pricate nebudite smijesni. Smijesno da je da jedan Pjanic pretrci najvise sinoc,to je smijesno. Sve zvijezde,gdje je njima ljudskost?
- al_akhisari
#4918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
...vec sam napisao na nekoj temi da je repka sinoc ( za razliku od predjasnjih utakmica pod papetovim vodstvom ), ipak imala igru...napredak se vidio...ali, ne znam, nekako nisam siguran da s njim mozemo bolje od ovoga, da ne kazem da mozemo napredovati...nekako sve bjezim od toga da kazem "da je vrijeme za nekog drugog"...koliko god bih volio promjenu, toliko me je strah nasljednika...ko zna koga bi nam ona banda dovela...

- burek_in_space
#4919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Shta mogu ja?!Edin H. wrote:
Hajde barem ti mozes - stavimo igrace i selektora na pijedestal, nemoj slucajno da ih ko kritikuje.
Treba Spahica da je sramota ako nista drugo onda onih nasih 2000 ljudi koji su tamo otisli da ih bodre i jos su tamo napadnuti, sto sam iskreno govoreci i ocekivao. Jos za par ljudi ne znam kako su prosli, pa nisam bas najboljeg raspolozenja da ti pravo kazem.
Sto su utakmice tice ja sam vec naveo da mislim da nas je sudija ostetio, penal na Dzeki i gol iz offside-a, dvije precke, ali bez obzira morali smo ovo dobiti.
Sto se tice Kene, zaista mi nije jasno kako niste skontali da mu forma u padu, cijelo vrijeme govorim da se moralo probati Asmira u pripremnim utakmicama, vidjeti kako saradjuje sa odbranom.
Jesam li ja ovdje nekome neshto zabranio da napishe, a shto je u skladu sa pravilima foruma?!
Meni je zhao tih ljudi dole koji su napadnuti, ali niti ja imam ishta s tim niti ima Pape, kojeg prozivash da bi mu bolje bilo da ih brani. Je li mozhda trebao izaci vani, i lagano se poshaketati da bi kod tebe dobio bar mrvicu poshtovanja?!
- erni3
#4920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Juhu... Bod smo osvojili ljudi, nemojte tako, ipak je ovo veliki uspjeh... Neka nama Papeta, nagurat ce on 10 bodova do kraja kvalifikacija.. Ovaj bod je mali korak za FIFU, ali veliki za BiH ili je veliki korak za FIFU, a mali za BiH, zaboravio sam... Ipak nismo mi svjetski sampioni, spustite se na zemlju, dosta i bod protiv velike Albanije... Od sada necemo navijati da pobjedimo nego da primimo sto manje golova... Pape care, samo ti udri, pusti ove na forumu, NAROD ZNA da si ti najbolji 
- burek_in_space
#4921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kao shto rekoh na drugoj temi, objasnicu zashto sam za to da Pape ode sa kormila reprezentacije.
Kada je izabran na mjesto selektora, pochelo se kopati po Wikipediji, trazhiti se raznorazni Caeni, Sporovi i ostale trice i kuchine kako bi se pokazalo da chovjek nema blage veze. Navodili se otkazi, (ne)uspjesi, njegove izjave kako nije pratio reprezentaciju, da bi se slichne stvari oprashtale drugima, koji nam isto tako nisu valjali. Ciro rastur'o reprezentaciju kako je stig'o devedesetih, Baka osvjedocheni kockar bio zakletva, ali je problem bio u Safetu Sushicu, bez jedne jedine minute provedene na klupi reprezentacije.
Chovjek otjera cirkus od baze nacionalnog tima, i pochinju osude.
Dovede par mladih igracha da budu uz ekipu, opet ne valja.
Lulic zabije Tottenhamu - pjena na usta mnogima shto ga Pape nije prije pozvao.
Lulic odigra loshiju utakmicu - Papetu se *ebe majka.
Mjesecima se trazhi od njega da stavi Pjanica i Misketa zajedno, i kad to uradi *ebe mu se majka.
Spochitava mu se nedostatak emocije, pa kad i to pokazhe i to ne valja.
Pape evidentno nije top klasa trenera u Evropi, ali je jedini koji je prihvatio to mjesto, sa zheljom da uradi shto bolji posao. Umjesto razumijevanja i eventualne podrshke, shta je dobio?! Da ga se omalovazhava, psuje, vrijedja od samog starta. Ima on itekako propusta, i svjestan sam ja svega, ali mislim da ni Mourinho u uslovima koji vladaju kod nas ne bi uspio vishe uraditi, kada Dzeki i kompaniji treba dodatni motiv i neko da ih motivishe kada obuku nacionalni dres. Kako mu nije trebao dodatni motiv ljetos da svaku noc *ebe drugu po Basementu, i ispija litre i litre pive?!
Zbog svega ovoga, dragi nash Pape, idi molim te, spasi se balkanske divljine.
Kada je izabran na mjesto selektora, pochelo se kopati po Wikipediji, trazhiti se raznorazni Caeni, Sporovi i ostale trice i kuchine kako bi se pokazalo da chovjek nema blage veze. Navodili se otkazi, (ne)uspjesi, njegove izjave kako nije pratio reprezentaciju, da bi se slichne stvari oprashtale drugima, koji nam isto tako nisu valjali. Ciro rastur'o reprezentaciju kako je stig'o devedesetih, Baka osvjedocheni kockar bio zakletva, ali je problem bio u Safetu Sushicu, bez jedne jedine minute provedene na klupi reprezentacije.
Mjesecima se trazhi od njega da stavi Pjanica i Misketa zajedno, i kad to uradi *ebe mu se majka.
Pape evidentno nije top klasa trenera u Evropi, ali je jedini koji je prihvatio to mjesto, sa zheljom da uradi shto bolji posao. Umjesto razumijevanja i eventualne podrshke, shta je dobio?! Da ga se omalovazhava, psuje, vrijedja od samog starta. Ima on itekako propusta, i svjestan sam ja svega, ali mislim da ni Mourinho u uslovima koji vladaju kod nas ne bi uspio vishe uraditi, kada Dzeki i kompaniji treba dodatni motiv i neko da ih motivishe kada obuku nacionalni dres. Kako mu nije trebao dodatni motiv ljetos da svaku noc *ebe drugu po Basementu, i ispija litre i litre pive?!
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#4922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kralju, beže, šahu, matuburek_in_space wrote:Kao shto rekoh na drugoj temi, objasnicu zashto sam za to da Pape ode sa kormila reprezentacije.
-
edvin
#4923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ste vise navalili na covjeka, jednom je Sliskovic rekao: "Nemoze se od loseg stofa skrojiti dobro odijelo". Upravo to. Kolko god da je selektor los igraci su morali bolje igrati, no sinoc nije bila nikakva igra. Je l to omozda treba sve svoje nade u jednoj utakmci da polazemo na to da ce Pjanc dbiti priliku da izvede slobodni, pa ako uleti.
Stanite na loptu i shvatite da mi nismo ni Spanija ni Holandija, ovo je realno nas domet, pa kako je tako je,zasada.
Stanite na loptu i shvatite da mi nismo ni Spanija ni Holandija, ovo je realno nas domet, pa kako je tako je,zasada.
- therrarrius
#4924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U principu nocasnja utakmica se moze sumirati ovako. Istina nekolicina nas je malo preemocionalno reagovala nocashz__semir wrote:Mravac![]()
Izmjena Džeko - Ibričić u 90. minuti![]()
Nadam se samo, ako uopšte ostane selektor do marta, da će stisnuti muda i onog Misketa poslati na tribine. Hvala njemu na svemu dosad što je odradio i odigrao, ali od stare slave se ne živi. Ili će igrati kako Bog zapovijeda ili nek ide zitigu Stefaniju u Stambolu.
U prvom poluvremenu, kod 1:0 dvije akcije nam je usrao na visini 16-erca svojim bespotrebnim petljanjem, kad je mogao progirati prvi put Džeku, a drugi put Vedu. Da smo tad dali gol bila bi gotova priča.
Ne shvatam zasto se u pojedinim postovima Spaha spominje kao losa karika od sinoc
Pape MORA malo stisnuti petlju i Misketa ohladiti jedan mec, ovakav Miske nikome ne doprinosi, osim protivnicima.
- therrarrius
#4925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izvini drug, ali ako cemo tako onda koja je poenta selektora? Sta ce nam on ako se cijela taktika svodi da se posalje 11 ljudi na teren da se igraju dodave.edvin wrote:Sta ste vise navalili na covjeka, jednom je Sliskovic rekao: "Nemoze se od loseg stofa skrojiti dobro odijelo". Upravo to. Kolko god da je selektor los igraci su morali bolje igrati, no sinoc nije bila nikakva igra. Je l to omozda treba sve svoje nade u jednoj utakmci da polazemo na to da ce Pjanc dbiti priliku da izvede slobodni, pa ako uleti.