Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#4826 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

Zar vi mislite da smo svi mi novinari protiv reprezentacije?".

i zbog ovog prekinuo presicu?sta da su ga pitali,koje su vase reference za vodjenje nase svetinje?priznajete li da ste mozda pogrijesili u taktici,postavci,da mozda niste bas najbolje ocijenili procijenili,procitali protivnike?ili hocete li dati ostavku?sta bi on tad uradio? :?:
cccccc
Obuca9

#4827 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

kamen spoticanja wrote:
hz__semir wrote:Po rezultatima, svi selektori u ovoj grupi osim Kužea i onog luksemburškog su dosad trebali otkaz.

Blanc, zijanio od Bjelorusije, otjerati ga odmah.
Stange, nije mogao dobiti Luksembrug, isto tako ga otjerati.
Lucescu, nije mogao dobiti Albaniju kući, otjerati ga odmah.
Sušić, nije dobio Albaniju u gostima, hajmo i ti vani.

Od svih ovih, jedino će Sušić biti otjeran, ostali neće.
29.05.2010 Sweden STOCKHOLM 2-4 Friendly L
03.06.2010 Germany FRANKFURT 1-3 Friendly L
10.08.2010 Qatar SARAJEVO 1-1 Friendly D
03.09.2010 Luxembourg LUXEMBOURG 3-0 ECQ12 W
07.09.2010 France SARAJEVO 0-2 ECQ12 L
08.10.2010 Albania TIRANA 1-1 ECQ12 D
:wink:
p ami reci da nesto ne stima
Namjerno ili slučajno si zaboravio Ganu, ali nema veze :D :D

A kad već hoćeš da mi daješ takve argumente, bujrum izvoli iste argumente i za ostale stavke mog posta iznesi.

Blancovi rezultati u 2010. godini:
Norveška - Francuska 2:1
Fancuska - Bjelorusija 0:1
BiH - Francuska 0:2

Dakle ništa bolji, ali nešto ne vidim da ga francuski mediji i navijači tjeraju?

Lucesecovi rezultati u 2010. godini:
Ukrajina - Rumunija 3:2
Rumunija - Makedonija 0:1
Rumunija - Honduras 3:0
Turska - Rumunija 2:0
Rumunija - Albanija 1:1
Bjelorusija - Rumunija 0:0

Pa ni njega ne tjeraju.

Ali njihovi novinari valjda nisu tako dobronamjerni kao naši. Njihovi su zlonamjerni, a naši nisu.
Bosanski_kralj

#4828 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Ja se ponadao da će dati ostavku. :run:
Ipak obećao je 7 bodova, al haj nismo mi ni sad u nekom zaostatku, samo kako se nadati čemu kad je igra 0
campa_xxx

#4829 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by campa_xxx »

Ljudi ja jesam protiv Papeta ali ipak treba ohladiti glavu malo...Teska je ova Albanija na svom terenu...

Kvalifikacije za SP 2010.

Albania 0 – 0 Sweden
Albania 3 – 0 Malta
Albania 0 – 1 Hungary
Albania 1 – 2 Portugal

Bogdani 29' , Report Almeida 27' ,Bruno Alves 90+2'
Albania 1 – 1 Denmark

A jos kad pogledam ostale vecerasnje rezultate... :roll: Ne znam, mozda i ja trazim alibi za ovo veceras..ko zna
Bosanski_kralj

#4830 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

hz__semir wrote:
kamen spoticanja wrote:
hz__semir wrote:Po rezultatima, svi selektori u ovoj grupi osim Kužea i onog luksemburškog su dosad trebali otkaz.

Blanc, zijanio od Bjelorusije, otjerati ga odmah.
Stange, nije mogao dobiti Luksembrug, isto tako ga otjerati.
Lucescu, nije mogao dobiti Albaniju kući, otjerati ga odmah.
Sušić, nije dobio Albaniju u gostima, hajmo i ti vani.

Od svih ovih, jedino će Sušić biti otjeran, ostali neće.
29.05.2010 Sweden STOCKHOLM 2-4 Friendly L
03.06.2010 Germany FRANKFURT 1-3 Friendly L
10.08.2010 Qatar SARAJEVO 1-1 Friendly D
03.09.2010 Luxembourg LUXEMBOURG 3-0 ECQ12 W
07.09.2010 France SARAJEVO 0-2 ECQ12 L
08.10.2010 Albania TIRANA 1-1 ECQ12 D
:wink:
p ami reci da nesto ne stima

A kad već hoćeš da mi daješ takve argumente, bujrum izvoli iste argumente i za ostale stavke mog posta iznesi.

Dakle ništa bolji, ali nešto ne vidim da ga francuski mediji i navijači tjeraju?

Pa ni njega ne tjeraju.

Ali njihovi novinari valjda nisu tako dobronamjerni kao naši. Njihovi su zlonamjerni, a naši nisu.
Pored ovakve katastrofalne igre (pa i rezultata), ti nađeš za shodno braniti Sušića
IsmetHoro

#4831 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IsmetHoro »

sumirprimus wrote:
Plavih_11 wrote:PAPE PREKINUO PRESS KONFERENCIJU!

Naš selektor Safet Sušić prekinuo je press konferenciju za novinare koja se održavala odmah po završetku kvalifikacione utakmice 3. kola grupe D Albanija - Bosna i Hercegovina (1:1).
Na konferenciji za medije nakon susreta između Albanije i Bosne i Hercegovine, prisutnim novinarima s eobratio selektor bh. tima Safet Sušić.

Međutim, Pape je prekinuo konferenciju za medije nakon pitanja "Zar vi mislite da smo svi mi novinari protiv reprezentacije?". Pape je na to odgovorio: "Ja to nisam nikada rekao! Odakle vam pravo da me to pitate? Rekao sam samo da postoje novinari koji se kritički raspoloženi prema reprezentaciji isto kao da smo mi svjetski prvaci".

Sušić je nakon toga odlučio napustiti konferenciju za medije, a prije toga je rekao:

"Više smo sami krivi što je završilo 1:1. Albanci su sa ovim rezultatom zadovoljniji nego mi. Primili smo gol na isteku prvog poluvremena, a po igri i šansama smo trebali pobijediti. Međutim, nisam previše nezadovoljan. Albanija se pokazala kao dobra ekipa, a pred nama je svakako još sedam utakmica".

"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. Moja je ekipa igrala dobro do tog momenta pred kraj prvog poluvremena kada smo nesretno primili gol. Taj je primljeni gol djelovao šokantno na igrače. Trebali ste ih vidjeti u svlačionici, kada su bili u šoku. Mravac je jako teško podnio što je bio krivac za gol, a šok od primljenog gola se osjetio na našoj igri u drugom poluvremenu", kazao je Sušić.

wtf???
:shock: :shock: :shock:
ma ovaj je nadrealan,.u nekoj paralelnoj dimenziji,ODLAZI BA,..cuj mi i rumunji pored zivih francuza,al tu je poslastičarska albanija :shock: al opet nije nezadovoljan :shock: :shock:
NEMAM RIJEČI.ODLAZI ČIM PRIJE,NOGE NEK TE NOSE u lijepi pariz....
Mi smo krivi sto je se zavrsilo 1-1 ---------------->Nisam nezadovoljan
:-)
samo_ovaj_put

#4832 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by samo_ovaj_put »

campa_xxx wrote:Ljudi ja jesam protiv Papeta ali ipak treba ohladiti glavu malo...Teska je ova Albanija na svom terenu...

Kvalifikacije za SP 2010.

Albania 0 – 0 Sweden
Albania 3 – 0 Malta
Albania 0 – 1 Hungary
Albania 1 – 2 Portugal

Bogdani 29' , Report Almeida 27' ,Bruno Alves 90+2'
Albania 1 – 1 Denmark

A jos kad pogledam ostale vecerasnje rezultate... :roll: Ne znam, mozda i ja trazim alibi za ovo veceras..ko zna
jos da si pogledao albaniju veceras...
Obuca9

#4833 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Bosanski_kralj wrote: Pored ovakve katastrofalne igre (pa i rezultata), ti nađeš za shodno braniti Sušića
Ne branim ga, nemoj mi stavljati riječi u usta koja nisam rekao. Vrati se i pročitaj moj post o večerašnjoj utakmici, pa ćeš vidjeti koliko ga branim.

Samo sam iznio činjenicu, da su i ostala tri selektora napravili kikseve na startu, pa nijedan nije na ovolikoj paljbi kao on. A ti ako tvrdiš da lažem, bujrum dokaži suprotno.
Last edited by Obuca9 on 08/10/2010 23:51, edited 1 time in total.
cpt.picard

#4834 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cpt.picard »

Kakva ubleha od selektora :lol: :shock:

Cuj igraci bili sjebani :lol: Trebao si im reci da ne moraju igrati. Trazicemo da se nastavi kada dodju sebi. Koji si kurac onda ti tu??? Da nacrtas formaciju na tabli??
johntra

#4835 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by johntra »

mi i dalje gubimo bodove, znači, ništa od ovih kvalifikacija, a pitari i dalje brane prosječnog trenera, mada je i prosječno velika riječ...ccc....
Comrad

#4836 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

sumirprimus wrote:
Plavih_11 wrote: "Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. Moja je ekipa igrala dobro do tog momenta pred kraj prvog poluvremena kada smo nesretno primili gol. Taj je primljeni gol djelovao šokantno na igrače. Trebali ste ih vidjeti u svlačionici, kada su bili u šoku. Mravac je jako teško podnio što je bio krivac za gol, a šok od primljenog gola se osjetio na našoj igri u drugom poluvremenu", kazao je Sušić.
wtf???
ma ovaj je nadrealan,.u nekoj paralelnoj dimenziji,ODLAZI BA,..cuj mi i rumunji pored zivih francuza,al tu je poslastičarska albanija :shock: al opet nije nezadovoljan :shock: :shock:
:-) a da je rekao da se borimo za drugo mjesto i nismo favoriti bilo bi, sto to govori sto, samo demotivise, sto ne govori da smo favoriti.

Daj bolan barem sekundu objektivnosti...
psydelija

#4837 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by psydelija »

Plavih_11 wrote:PAPE PREKINUO PRESS KONFERENCIJU!

"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. Moja je ekipa igrala dobro do tog momenta pred kraj prvog poluvremena kada smo nesretno primili gol. Taj je primljeni gol djelovao šokantno na igrače. Trebali ste ih vidjeti u svlačionici, kada su bili u šoku. Mravac je jako teško podnio što je bio krivac za gol, a šok od primljenog gola se osjetio na našoj igri u drugom poluvremenu", kazao je Sušić.
:lol: :D :-D

Tabela:

0. Francuska-vanzemaljci, od strane Safeta vec vidjenu na EP 2012
1. Ruminija-BiH bilo u planu, sada se i Albanija pridruzila
2. Belorusija
3. Luksemburg
Bosanski_kralj

#4838 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

hz__semir wrote:
Bosanski_kralj wrote: Pored ovakve katastrofalne igre (pa i rezultata), ti nađeš za shodno braniti Sušića
Ne branim ga, nemoj mi stavljati riječi u usta koja nisam rekao. Vrati se i pročitaj moj post o večerašnjoj utakmici, pa ćeš vidjeti koliko ga branim.

Samo sam iznio činjenicu, da su i ostala tri selektora napravili kikseve na startu, pa nijedan nije na ovolikoj paljbi kao on. A ti ako tvrdiš da lažem, bujrum dokaži suprotno.
U ovoj utakmici si mu našao samo 2 greške.

Rezultat može reći sve, a ne mora ništa.
Ja ne znam kako su Francuzi odigrali protiv Bjelorusije, možda su imali 10ak 100% šansi, a ipak izgubili. Ono što znam je da mi igramo loše, katastrofalno i to nikako ne ulijeva nadu u nastavak kvalifikacija
Logovan

#4839 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

johntra wrote:mi i dalje gubimo bodove, znači, ništa od ovih kvalifikacija, a pitari i dalje brane prosječnog trenera, mada je i prosječno velika riječ...ccc....
Ko ga brani??? Nisam ja nigdje pročitao da ga neki navijač FKS brani
snaga_znanja

#4840 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by snaga_znanja »

"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija."

Jebo me svak ako nam je selektor pri zdravoj pameti! On je fakat poremecen. :lol:
Calavera

#4841 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Calavera »

mikogoago wrote:Znate sta ljudi nema smisla da se zderete i meni je krivo,prosuli smo 4 boda(1 protiv francuza ova 3),a mogli smo biti sada ubjedljivo na prvom mjestu.Kada bolje razmislim i onako ce nas suspenzirati 31-3-2011.g.Jer dok se ne sredi savez i logistika koja prati svaku reprezentaciju- nece biti ni uspjeha.Onda dovesti mladog trenera koji ce rastjerati ove zvjezdice i graditi novi tim koji ce se boriti i voliti svoju zemlju.Jer je ocito da se nekima treba zahvaliti i ne pozivati ih vise.Mi smo jedna prosjecna evropska ekipa.Nazalost to je nasa suha istina.Cak sam uvjeren da bi nam suspenzija i dobro dosla da se malo presaberemo i ohladimo i mozda krenemo sa nekim zdravijim osnovama.
hocemo tebe za predsjednika .. OMAH !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
IsmetHoro

#4842 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IsmetHoro »

hz__semir wrote:

Pa ni njega ne tjeraju.

Semire, svaka reprezentacija zna kiksati. Evo danas Srbija i Svicarska. Medjutim, te reprezentacije znaju i pozitivno iznenaditi, Srbija je pobjedila Francusku i Njemacku, Svicarska Spaniju itd. U nas toga nema, jedino pozitivno iznenadjenje s Safetom je autogol Lahma. Ostalo je tragedija.

Protiv Svedske u Stockholmu, ko na domacem terenu, Svedska sa novom ekipom od kojih samo dvojica ili trojica mogu uc u nasu prvu postavu nas podera! Djecurlija, debitanti, izigrase se sa Safet's 11.

Idemo dalje, Njemacka. Nazalost nikakvih iznenadjena. 1-3 ali je moglo biti gore.

Poslije toga 1-1 protiv Katara. KATAR, KATAR, KATAR. Kiks

Pocinju kvalifikacije. 0-3 u Luksemburgu, poslje toga bruka protiv Francuza. Nije sramota izgubiti protiv Francuske, ali onako igrati... Pa bolje bi Estonija odigrala.

Albanija. Najveci uspjeh Safeta sto se tice trenerske karijere. 1-1 :run:

Pametnom dosta.
sumirprimus

#4843 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

Comrad wrote:
sumirprimus wrote:
Plavih_11 wrote: "Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. Moja je ekipa igrala dobro do tog momenta pred kraj prvog poluvremena kada smo nesretno primili gol. Taj je primljeni gol djelovao šokantno na igrače. Trebali ste ih vidjeti u svlačionici, kada su bili u šoku. Mravac je jako teško podnio što je bio krivac za gol, a šok od primljenog gola se osjetio na našoj igri u drugom poluvremenu", kazao je Sušić.
wtf???
:-) a da je rekao da se borimo za drugo mjesto i nismo favoriti bilo bi, sto to govori sto, samo demotivise, sto ne govori da smo favoriti.

Daj bolan barem sekundu objektivnosti...
:shock: JARANE SUZDRAZAVAM SE OD PRAVE KRITIKE i od tog sta uistinu milim o papetu i nasoj igri...
PAPE NEMA POJMA,nepossoban je,neuk,nemušt,neinvetivan,nekreativan,neautoritativan,nezanimljiv,plastican,i da hoce ne zna podic atmosferu,anemican ko lanjski kupus,OCIGLEDNO ne zna/nece/ne smije napalit igrace,u skoro istoj postavi ko od prije godinu dana ovo nije to ta ekipa,ona je BAR TRČALA...ova sad s papetom na čelu, :-? :roll:
I sve ovo naravno SUBJEKTIVNO....sta cu takav sam kad je repka u pitanju...
Obuca9

#4844 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Bosanski_kralj wrote:
hz__semir wrote:

U ovoj utakmici si mu našao samo 2 greške.

Rezultat može reći sve, a ne mora ništa.
Ja ne znam kako su Francuzi odigrali protiv Bjelorusije, možda su imali 10ak 100% šansi, a ipak izgubili. Ono što znam je da mi igramo loše, katastrofalno i to nikako ne ulijeva nadu u nastavak kvalifikacija
A koliko si ih to ti našao, svega ti?
sumirprimus

#4845 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

snaga_znanja wrote:"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija."

Jebo me svak ako nam je selektor pri zdravoj pameti! On je fakat poremecen. :lol:
nemoj tako budi malo objektivan... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
johntra

#4846 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by johntra »

zlo87 wrote:
johntra wrote:mi i dalje gubimo bodove, znači, ništa od ovih kvalifikacija, a pitari i dalje brane prosječnog trenera, mada je i prosječno velika riječ...ccc....
Ko ga brani??? Nisam ja nigdje pročitao da ga neki navijač FKS brani
ne vidim da ga nešto napadate ili previše kudite...a razlozi za to se samo gomilaju i gomilaju...
(ne)forumas

#4847 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by (ne)forumas »

nas trecerazredni selektor je od prvorazrednih igraca napravio drugorazredni tim ;)
Obuca9

#4848 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

snaga_znanja wrote:"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija."

Ili se pogrešno izrazio ili su novinari pogrešno prenijeli, ali valjda je i budali jasno da je mislio na drugo, a ne prvo mjesto. Ali haj, eto bitno se praviti pametan, pa kad se sere, onda mu i srati na boji očiju.
campa_xxx

#4849 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by campa_xxx »

Amara za selektora...ali da radi i u klubu i reprezentaciji :mrgreen:

AMAR AMAR OSIM OSIM
sumirprimus

#4850 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

(ne)forumas wrote:nas trecerazredni selektor je od prvorazrednih igraca napravio drugorazredni tim ;)
:lol: :thumbup: veceras najaca definitivno...
Locked