Bosanski_kralj wrote:Corola wrote:Nevjerovatno
Koje gluposti ,sve neces procitati.
Pa uzmite dekana sa filozofskog fakulteta.Nebili se plasirali na veliko takmicenje.

Lopta je o,o,o okrugla.Trava je ze,ze,ze zelena,protivnicki igraci su za,za,za,zeznuti........

Ti ideš u krajnjost braneći Sušića - nepogrešivog.
Par zadnjih postova sam pisao samo da pokažem kako se može ići i u onu drugu krajnjost, kojom se potpuno negativno prikazuje Sušić.
Ni jedna ni druga nisu dobre niti su ispravne. Ono što je sigurno za sad, a to je da Sušić ne ulijeva neko povjerenje, ali sve se to može poraviti prije svega dobrom igrom, a zatim i dobrim rezultatima u sljedećim utakmicama. Nadam se da će tako i biti
U potpuno istoj liniji kao sto ti i par takvih ide u krajnost blateci,pljujuci i ni blizu realnosti kritikujuci Papeta.
Prva stvar sto se uocava jeste da 90% takvih navijaju za Zelju,Velez,Celik,Slobodu itd.
Znaci u prvom redu radi klupskih obiljezja fama,mrznja,netrepljivost itd.
Kad prvo skontas da repka i klub mogu zajedno a nikako jedan protiv drugoga.Onda mozemo zdravo replicirati.
Ovako iako ih pola neda reci da je to istina.Jedni udaraju u klin a drugi u plocu.
Da se razumijemo nisam navijac ni Zelje ni Sarajeva niti jednog premier ligasa.Cak sam i u podsvjesti bio protivnik da nam Pape bude selektor.
iz razloga sto sam imao srecu da tu legendu gledam uzivo.a znajuci nas mentalitet i abnormalna ocekivanja tu je moralo puknuti kola na ledjima Papeta.
Ali jedna stvar koje se definitivno zgrazavam je da Pape nije cestito osvanuo ni prvi dan kao selektor.Price pljuvaca,kriticara su manje vise bile iste kao i sad.
Znaci nije se ni doslo do rezultata dobrih i losih.Pocetak i kraj se znao.
E pa zaebite to.ima ljudi koji ne vole nepravdu i javasluk.I koji se protegnu onoliko koliko je cebe dugacko.Jer i ja bih volio Mouriha ali fali nesto.Sta mislite sta.Da ne govorim o satro nasim strucnjacima koji ni usranim stapom ne diraju nasu repku.Ali opet ih ima i takvih koji uzdisu za tim prevrtanerima.
Pape niti je glup niti lud,kao sto neki hoce da ko biva pojasne.Gluplji su oni koji tako tvrde.Jer pape je zaradio za zivota da ni cackalice ne treba dignuti.Dok takvi ili crnace cijeli zivot da bi skuckali za starosti ili uopste nemaju posla.U stvari na grbaci roditelja ili u tom smislu.I ko je tu glup a ko pametan.
Za koji dan ide utakmica.Koja fakticki mnogo toga moze da kaze.da li smo dosli do pameti.Ili smo prekinuli vezu sa tim,vec odavno.