Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
palermo

#4501 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Corola wrote:Ako ne bude dobrog rezultata i igre protiv Albanije.
Pape gotovo sigurno ide.
E onda ,''''realno dolazi Tulic koji ce napraviti ''cuda''.kao i sa mladom repkom. :-) :lol:
Posto su ovi ''drugi zauzeti sa svojim problemima''. :run:
P.S Misimovic ce piti ''red bull'' i dobiti krila.
Vedo dokazati da je bolji strelac makar od Pandze
Muslimovic vise nece ici na operacije krajnika,pardon slijepog crijeva,u stvari bruha.
Pjanic ce izbubati sa par jarana Gourkufa negdje na livadi i konacno dobiti startnu poziciju u Lyonu.
Nadar ce docekati i taj dan da ode u taj Bolton,Holton ili kako n rece.Ali da odgleda tekmu uzivo i nazad u eski-sesir.
itd,itd,itd.
Ma u pravu si ti jarane, nije trener uopšte važan, to ti je posao koji i ona spominjana nana može raditi. jebo trenera, svejedno je ko je, jel de ?
Tarik19

#4502 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Pixon wrote:Sve u svemu citajuci ove vase upisKe ili upise dodjoh do zakljucka da cemo na EURO tek 2050 (jel se tada odigrava)ako ne bude smak svijeta.

Jasno je meni sve ali mi nije jasno kako jedan selektro koji je dosao na klupu repke s ciljem da se plasira na neko veliko takmicenje izjavljuje da bi bio zadovoljan bodom na gostovanju kod realno slabije ekipe?!
U ovom slucaju se radi o Safetu..cuj molim te bio bi zadovoljan sa bodom u Albaniji?

Dobro ba Safete ne moramo mi pobijediti tu jebenu Albaniju nemoramo ni bod otkinuti ali ti covjece kad ti pola drzave mater jebe i kritikuje tvoju taktiku izjavljujes nesto tako?!
Jesi ti normalan?

Umjesto da dignes moral koliko toliko pred utakmicu ti nas sjeba do daCke.Nidze veze moj Safete..
Upravo se treba cuvati nekih bombasticnih komentara prije tekme. U prolost smo, bezbroj puta, podcjenjivali protivnike, govorili o pobjedama kao da su one vec bile upisane a onda smo se vracali praznih ruku s porazima.

Bolje je reci da bi bio zadoljvan s bodom u Albaniji nego reci da ides na pobjedu uz sto vecu gol razliku jel onda u 95% slucajeva sljedi neugodno iznenadenje, poraz i razocarenje.
palermo

#4503 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Tarik19 wrote:
Pixon wrote:Sve u svemu citajuci ove vase upisKe ili upise dodjoh do zakljucka da cemo na EURO tek 2050 (jel se tada odigrava)ako ne bude smak svijeta.

Jasno je meni sve ali mi nije jasno kako jedan selektro koji je dosao na klupu repke s ciljem da se plasira na neko veliko takmicenje izjavljuje da bi bio zadovoljan bodom na gostovanju kod realno slabije ekipe?!
U ovom slucaju se radi o Safetu..cuj molim te bio bi zadovoljan sa bodom u Albaniji?

Dobro ba Safete ne moramo mi pobijediti tu jebenu Albaniju nemoramo ni bod otkinuti ali ti covjece kad ti pola drzave mater jebe i kritikuje tvoju taktiku izjavljujes nesto tako?!
Jesi ti normalan?

Umjesto da dignes moral koliko toliko pred utakmicu ti nas sjeba do daCke.Nidze veze moj Safete..
Upravo se treba cuvati nekih bombasticnih komentara prije tekme. U prolost smo, bezbroj puta, podcjenjivali protivnike, govorili o pobjedama kao da su one vec bile upisane a onda smo se vracali praznih ruku s porazima.

Bolje je reci da bi bio zadoljvan s bodom u Albaniji nego reci da ides na pobjedu uz sto vecu gol razliku jel onda u 95% slucajeva sljedi neugodno iznenadenje, poraz i razocarenje.
:D Pa svejedno ti je momčino šta kažeš prije utakmice. Važno je jedino kako se utakmica završi. Nismo mi protiv Francuske izgubili zato što smo ih podcijenili, ili precijenili, nego zato što nismo ništa igrali.
Tarik19

#4504 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

U nogometu je tavko pravilo da onaj koji previse podcjeni svog protivnika obicno bude neugodno iznenaden i na kraju izgubi utakmicu ili, ako ima malo vise srece, odigra barem nerijeseno. Ne moze me niko ubjediti da nebismo savladali Francuze da smo ih svatili ozbiljno i da ih nismo prebrzo i prelahko otpisali. U proslim kvalifikacija su nas i Turci i Belgijanci jako podcjenili a na kraju svi znamo ko je otisao u baraz umjesno njih. Prema tome, trebamo postovati Albaniju i svatiti tu ekipu ozbiljno ako hocemo da dodemo do 3 boda u Tirani.

:bih:
palermo

#4505 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Tarik19 wrote:U nogometu je tavko pravilo da onaj koji previse podcjeni svog protivnika obicno bude neugodno iznenaden i na kraju izgubi utakmicu ili, ako ima malo vise srece, odigra barem nerijeseno. Ne moze me niko ubjediti da nebismo savladali Francuze da smo ih svatili ozbiljno i da ih nismo prebrzo i prelahko otpisali. U proslim kvalifikacija su nas i Turci i Belgijanci jako podcjenili a na kraju svi znamo ko je otisao u baraz umjesno njih. Prema tome, trebamo postovati Albaniju i svatiti tu ekipu ozbiljno ako hocemo da dodemo do 3 boda u Tirani.

Vidim da te ne može niko ubijediti :D :D
Haj opet da probam, nismo mi izgubili zato što smo potcijenili ili precijenili (čuj mi potcijenili francuze :D ), nego zato što nismo ništa odigrali, a veliki dio krivice što nismo ništa odigrali, leži upravo na selektoru.
Tarik19

#4506 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

palermo wrote:
Tarik19 wrote:U nogometu je tavko pravilo da onaj koji previse podcjeni svog protivnika obicno bude neugodno iznenaden i na kraju izgubi utakmicu ili, ako ima malo vise srece, odigra barem nerijeseno. Ne moze me niko ubjediti da nebismo savladali Francuze da smo ih svatili ozbiljno i da ih nismo prebrzo i prelahko otpisali. U proslim kvalifikacija su nas i Turci i Belgijanci jako podcjenili a na kraju svi znamo ko je otisao u baraz umjesno njih. Prema tome, trebamo postovati Albaniju i svatiti tu ekipu ozbiljno ako hocemo da dodemo do 3 boda u Tirani.

Vidim da te ne može niko ubijediti :D :D
Haj opet da probam, nismo mi izgubili zato što smo potcijenili ili precijenili (čuj mi potcijenili francuze :D ), nego zato što nismo ništa odigrali, a veliki dio krivice što nismo ništa odigrali, leži upravo na selektoru.
Postujem tvoje misljenje ali ocigledno nisi citao komentare brojnih navijaca na raznoraznim web stranica koji su predvadi pobjedu od nase reprezentacije 3-0 i vise. Ako to nije podcjenjivanje, onda zaista neznam sta jeste. Nekoliko malo, tako da kazem, pametnijih navijaci su predvidali remi a skoro niko nije ocekivao poraz. Nismo nista odigrali protiv Francuze, to se slazem, ali, ako cemo pravo, nije nam puno pomoglo to sto smo svi zajedno prije utakmice dizali ogromno euforiju i sto smo unaprijed upisali lahka 3 boda.
psydelija

#4507 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by psydelija »

BiH poraza u Tirani moze spasiti neki individualaca (nikako tim-S.S).
Corola

#4508 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

palermo wrote:
Corola wrote:Ako ne bude dobrog rezultata i igre protiv Albanije.
Pape gotovo sigurno ide.
E onda ,''''realno dolazi Tulic koji ce napraviti ''cuda''.kao i sa mladom repkom. :-) :lol:
Posto su ovi ''drugi zauzeti sa svojim problemima''. :run:
P.S Misimovic ce piti ''red bull'' i dobiti krila.
Vedo dokazati da je bolji strelac makar od Pandze
Muslimovic vise nece ici na operacije krajnika,pardon slijepog crijeva,u stvari bruha.
Pjanic ce izbubati sa par jarana Gourkufa negdje na livadi i konacno dobiti startnu poziciju u Lyonu.
Nadar ce docekati i taj dan da ode u taj Bolton,Holton ili kako n rece.Ali da odgleda tekmu uzivo i nazad u eski-sesir.
itd,itd,itd.
Ma u pravu si ti jarane, nije trener uopšte važan, to ti je posao koji i ona spominjana nana može raditi. jebo trenera, svejedno je ko je, jel de ?
Pa naravno zato onaj Spaniju odvede na tron Evrope,poslije toga sa Fenerbahceom nije mogao nista napraviti ni u krepaloj turskoj ligi.
Nesta,ba zapelo ha.Sta li to ebemu misa. :lol:
Kriv je Piplica,sto se nije osisao i Balja sto im nije zapjevao na uho.Kao i Pape sto ih pola iz repke nije isamarao i usao sa ovom dvojicom da nesto konkretnije naprave umjesto primadona.Rezultat bi bio ako nista povoljniji
palermo

#4509 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Corola wrote: Pa naravno zato onaj Spaniju odvede na tron Evrope,poslije toga sa Fenerbahceom nije mogao nista napraviti ni u krepaloj turskoj ligi.
Kriv je Piplica,sto se nije osisao i Balja sto im nije zapjevao na uho.Kao i Pape sto ih pola iz repke nije isamarao i usao sa ovom dvojicom da nesto konkretnije naprave umjesto primadona.Rezultat bi bio ako nista povoljniji
Pa dobro da si nam rekao, da je domet reprezentacije pobjeda nadLuksemburgom, a ja kao levat zadnji sve mislim da možemo nešto i uraditi. Fala ti k'a bratu na tom proviđenju, sad se više neću sekirati, šta god bude protiv Albanije puna šaka brada, i ako zijanimo opet je dobro, uvijek smo mogli izgubiti sa više razlike......jebo te, sad nešto mislim , kad ovako postaviš stvari, uvijek si pobjednik...........mi smo zapravo francuze pobijedili, samo nismo toga svjesni.......
palermo

#4510 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Tarik19 wrote:
Postujem tvoje misljenje ali ocigledno nisi citao komentare brojnih navijaca na raznoraznim web stranica koji su predvadi pobjedu od nase reprezentacije 3-0 i vise. Ako to nije podcjenjivanje, onda zaista neznam sta jeste. Nekoliko malo, tako da kazem, pametnijih navijaci su predvidali remi a skoro niko nije ocekivao poraz. Nismo nista odigrali protiv Francuze, to se slazem, ali, ako cemo pravo, nije nam puno pomoglo to sto smo svi zajedno prije utakmice dizali ogromno euforiju i sto smo unaprijed upisali lahka 3 boda.
pa jebo ga miš Tare, ta nisu ti navijači igrali, niti sastavljali tim :D .......čuj selektoru i igračima smetalo što sam ja upisao već tri boda :D nasekirali se zbog mene :D
Tarik19

#4511 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

palermo wrote:
Tarik19 wrote:
pa jebo ga miš Tare, ta nisu ti navijači igrali, niti sastavljali tim :D .......čuj selektoru i igračima smetalo što sam ja upisao već tri boda :D nasekirali se zbog mene :D
Pa kad javnost i mediji duboko vjeruje u pobjedu onda to utice i na igrace koji, preko javnost, pocnu da previse vjeruju u sebi i da daju komentare prepune samopouzdanje. A onda svi znamo sta se desi.
Corola

#4512 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

palermo wrote:
Corola wrote: Pa naravno zato onaj Spaniju odvede na tron Evrope,poslije toga sa Fenerbahceom nije mogao nista napraviti ni u krepaloj turskoj ligi.
Pa dobro da si nam rekao, da je domet reprezentacije pobjeda nadLuksemburgom, a ja kao levat zadnji sve mislim da možemo nešto i uraditi. Fala ti k'a bratu na tom proviđenju, sad se više neću sekirati, šta god bude protiv Albanije puna šaka brada, i ako zijanimo opet je dobro, uvijek smo mogli izgubiti sa više razlike......jebo te, sad nešto mislim , kad ovako postaviš stvari, uvijek si pobjednik...........mi smo zapravo francuze pobijedili, samo nismo toga svjesni.......
Ne nego San Marino,Andora.Luxemburg.linhtenstajn i takvi nikako da skontaju da im je do trenera i selektora.
To rijese,i gotov problem.
Comrad

#4513 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

Dajte ba malo pozitivne atmosfere. Ajmo barem na sekudnu prestati kenjati po Papetu, eto barem do utakmice. Kad se zavrsi tekma, onda cemo oplest svi zajedno. :D

BiH :bih:
Tarik19

#4514 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Comrad wrote:Dajte ba malo pozitivne atmosfere. Ajmo barem na sekudnu prestati kenjati po Papetu, eto barem do utakmice. Kad se zavrsi tekma, onda cemo oplest svi zajedno. :D

Najgore je to sto ce poslje utakmice (u slucaju pobjede od 0-3 ili vise) svi oni koji su pljuvati po selektor poceti da ga hvale i da ponovo dizu bezpotrebnu euforiju oko reprezentaciju.
Tarik19

#4515 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

palermo wrote:
Tarik19 wrote:
Evo, ako mi nevjerujes i sam Dzeko kaze da nas je euforija i podcjenivanje protivnike unistilo :

“Mislim da je euforija prevelika. Bila je prevelika i pred utakmicu s Francuskom i mislim da je to stvorilo određeni pritisak na igrače. Ne kažem ja da mi nismo loše odigrali, ali euforija nas je nosila i ulijevala nervozu u nas. Kada smo izgubili od Francuske, ispalo je da smo izgubili od neke nižerazredne ekipe, a ne od velike Francuske. Previše smo se digli misleći na euforiju i očekivanja. Moramo se spustiti, igrati utakmicu za utakmicu i polako ići naprijed. Nadam se da će protiv Albanije biti mnogo bolja igra nego što smo pružili onu noć protiv Francuza”.

Pa sad ti vidi i odredi. ;-)
palermo

#4516 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Tarik19 wrote:
Comrad wrote:Dajte ba malo pozitivne atmosfere. Ajmo barem na sekudnu prestati kenjati po Papetu, eto barem do utakmice. Kad se zavrsi tekma, onda cemo oplest svi zajedno. :D

Najgore je to sto ce poslje utakmice (u slucaju pobjede od 0-3 ili vise) svi oni koji su pljuvati po selektor poceti da ga hvale i da ponovo dizu bezpotrebnu euforiju oko reprezentaciju.
Haj momčino, onako ljudski da ti kažem, de bogati ne seri..........nema te sreće koja će meni zamijeniii pobjedu Bosne i Hercegovine i ja ću svim srcem navijati za to. I nema veze što ćeš ti i još neki slavodobitno likovati, likovat ću i ja, ali zbog pobjede naše reprezentacije. Al u ovom trenutku nemoj momčino, da me jebeš u zdrav mozak, i da me tjeraš da ne vjerujem sopstvenim očima. Pape ne zna svoj posao, i to je tako.
I opet, nema mi druge nego opet navijati za Papeta......znaš zašto, zato što vodi jedinu reprezntaciju za koju ja navijam.....
palermo

#4517 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Tarik19 wrote:
Evo, ako mi nevjerujes i sam Dzeko kaze da nas je euforija i podcjenivanje protivnike unistilo :

“Mislim da je euforija prevelika. Bila je prevelika i pred utakmicu s Francuskom i mislim da je to stvorilo određeni pritisak na igrače. Ne kažem ja da mi nismo loše odigrali, ali euforija nas je nosila i ulijevala nervozu u nas. Kada smo izgubili od Francuske, ispalo je da smo izgubili od neke nižerazredne ekipe, a ne od velike Francuske. Previše smo se digli misleći na euforiju i očekivanja. Moramo se spustiti, igrati utakmicu za utakmicu i polako ići naprijed. Nadam se da će protiv Albanije biti mnogo bolja igra nego što smo pružili onu noć protiv Francuza”.

Pa sad ti vidi i odredi. ;-)
Odredio ja Tare odmah nakon utakmice ( a bogami i za vrijeme utakmice :D )
Tarik19

#4518 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Nisam nikad rekao da Pape nije kriv za poraz od Francuza, naprotiv. Samo sam ukazivao tebe i ostalo na to da on nije jedini krivac kao sto to neki neprestano pokusavaju da dokazu te da je prevelika euforija i neprestano kovanje nasih igraci u zvijezdi ucinilo svoje. Djelimicno smo zbog toga izgledali onako izgubljeni protiv Francuza. Malo smo previse precjenili cijelu situaciju u nasu korist.
Last edited by Tarik19 on 02/10/2010 23:41, edited 1 time in total.
palermo

#4519 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Corola wrote: Ne nego San Marino,Andora.Luxemburg.linhtenstajn i takvi nikako da skontaju da im je do trenera i selektora.
To rijese,i gotov problem.
E, pa da, izgleda da sam te dobro shvatio.......poenta je da se mi bespotrebno ičemu nadamo jer tu ti je to, Lihtenštaj, San marino, BiH, Vatikan, Sao Tome i još neki uz Tomu.........rekoh ti ja već, fala na prosvjetljenju, jebi ga, levati i luzeri se uvijek nadaju da će nešto postići.....zato su nam i potrebni takvi kao ti koji će nam pokazati gdje nam je mjesto.....u ganjak brate, sa san marinom i tinekimSao Tomom i bratom mu njegovim
Tarik19

#4520 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Selektor nemoze uvijek biti kriv za sve. Nije Susic naredio pojedincima da se setaju po terenu protiv Francuske i isti tako nije on naredio Ibricicu i Dzeki da padaju po terenu i da traze prekrsaje koje nepostoje.
Corola

#4521 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Ev' ja donio ''penkalo'' da se kome sta nacrta.
@palermo i ja bih volio ''Bracu gumenu glavu za selektora''ali odakle nam lova,odakle nam lova,odakle nam lo,odakle nam ,odakle n..,odakle,od,..............
Bosanski_kralj

#4522 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Corola wrote:Ev' ja donio ''penkalo'' da se kome sta nacrta.
@palermo i ja bih volio ''Bracu gumenu glavu za selektora''ali odakle nam lova,odakle nam lova,odakle nam lo,odakle nam ,odakle n..,odakle,od,..............
Po tebi, selektor nam ni ne treba.
Džaba dajemo i ovih 5000 Sušiću
zecko_kupuz

#4523 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Sva tragikomedija ljudskog razmišljanja (nadam se da postoji i neko drugo :D ) je kod nas ekstra naglašena. Takve neracionalne reakcije su kod nas boldirane. :lol: Pa makar one bile vezane i za sport. :P
Corola

#4524 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Vi ocigledno niste culi za Bracu.Ima vise godina iskustva nego Barba recimo godina.
Sad necemo u detalje o klubovima.Cak je licencu stavio u najlon da se nebi''aman zaman pocjepala''.
Ljudi hoce promjene,pa eto im kandidat.Ili mozda Tulic nije ni on skup,poznaje mlade igrace,strasan znalac.Sto se vidjelo se na ''LP OBN uzivo'' i njegovim izuzetnim strucnim ''dogodovstinama''
Ima ih jos,moze se ''nastaviti,bude li se nastavilo'' o jednoj te istoj ishandzaloj prici.
Bosanski_kralj

#4525 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Corola wrote:Vi ocigledno niste culi za Bracu.Ima vise godina iskustva nego Barba recimo godina.
Sad necemo u detalje o klubovima.Cak je licencu stavio u najlon da se nebi''aman zaman pocjepala''.
Ljudi hoce promjene,pa eto im kandidat.Ili mozda Tulic nije ni on skup,poznaje mlade igrace,strasan znalac.Sto se vidjelo se na ''LP OBN uzivo'' i njegovim izuzetnim strucnim ''dogodovstinama''
Ima ih jos,moze se ''nastaviti,bude li se nastavilo'' o jednoj te istoj ishandzaloj prici.
Koga god da navedeš bolji je od "tvog" Sušića. :oops:

I slobodno nastavi
Locked