Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BaileyS

#4301 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

Barbarez je takodje bio dobar izbor i to znaju oni koji su se interesovali za njegov plan i program koji je predstavio FSBiH (plan i program koji mnozi sa nulom :D sve argumente o neiskustvu) ali tu postoji problem sto on nikad nece biti izabran i onda i ne vrijedi o tome pricati.

Zato pustimo Susica na miru jer i nemamo adekvatnih alternativa

Što da ne i Osim? Da sutra Pape dobije otkaz, ja bih prije bio za to da reprezentaciju preuzme Amar Osim, nego trener početnik Sergej Barbarez. Prvi iza sebe ima trofeje, kakve takve, a ovaj drugi ima treći tim HSV-a pa nek' se uči ganola
Evo ovakvi argumenti me cude, pogotovo sto dolaze od nekog ko mi djeluje ozbiljan.

Semire, ti si vjerovatno neinformisan jer Sergej nije ni planirao da bude trener vec selektor. Svjestan svog neiskustva a u isto vrijeme zeljan uspjeha planirao je i dogovorio saradnju sa trenerom puno iskusnijim nego sto je Amar Osim. On je i rekao da kljuc uspjeha ne bi bio on vec njegov strucni stab.
veso

#4302 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veso »

albanija je biti il ne biti papetu
Obuca9

#4303 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

BaileyS wrote:Barbarez je takodje bio dobar izbor i to znaju oni koji su se interesovali za njegov plan i program koji je predstavio FSBiH (plan i program koji mnozi sa nulom :D sve argumente o neiskustvu) ali tu postoji problem sto on nikad nece biti izabran i onda i ne vrijedi o tome pricati.

Što da ne i Osim? Da sutra Pape dobije otkaz, ja bih prije bio za to da reprezentaciju preuzme Amar Osim, nego trener početnik Sergej Barbarez. Prvi iza sebe ima trofeje, kakve takve, a ovaj drugi ima treći tim HSV-a pa nek' se uči ganola
Evo ovakvi argumenti me cude, pogotovo sto dolaze od nekog ko mi djeluje ozbiljan.

Semire, ti si vjerovatno neinformisan jer Sergej nije ni planirao da bude trener vec selektor. Svjestan svog neiskustva a u isto vrijeme zeljan uspjeha planirao je i dogovorio saradnju sa trenerom puno iskusnijim nego sto je Amar Osim. On je i rekao da kljuc uspjeha ne bi bio on vec njegov strucni stab.
Ovo prvi put čujem.
Murat Sabanovic

#4304 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

BaileyS wrote:Barbarez je takodje bio dobar izbor i to znaju oni koji su se interesovali za njegov plan i program koji je predstavio FSBiH (plan i program koji mnozi sa nulom :D sve argumente o neiskustvu) ali tu postoji problem sto on nikad nece biti izabran i onda i ne vrijedi o tome pricati.

BARBAREZ NIKAD NECE BITI IZABRAN JER JE BOSANAC !!! dok su ovi ostali bosnjaci,srbi ,hrvati... kada smjenimo ljude(mi ,navijaci) u savezu,tek onda mozemo govoriti o barbarezu..
veso

#4305 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veso »

nek se barbarez dokaže kao trener,nije dovoljno biti patriota da bi bio izbornik repke.
burek_in_space

#4306 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

veso wrote:nek se barbarez dokaže kao trener,nije dovoljno biti patriota da bi bio izbornik repke.
@veso, ljubim te :mrgreen: promijeni malo prichu.
Obuca9

#4307 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

burek_in_space wrote:
veso wrote:nek se barbarez dokaže kao trener,nije dovoljno biti patriota da bi bio izbornik repke.
Pa promjenio je, nije rekao "lokal patriota" nego samo "patriota". Polako, popravlja se :D
veso

#4308 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veso »

burek_in_space wrote:
tema je o izborniku,zašto me opominješ,voleo bih čuti tvoje mišljenje o izborniku i zašto bih ne može da se plasira na ep ili sp zašto vam toliko smetam,ne vredjam nikoga samo stojim iz svojih stavova,svako ima pravo na svoje mišljenje,meni se ne svidja barbarez kao izbornik,ali ne provociram ljude koji su za njega.
raskoljknikov

#4309 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by raskoljknikov »

Veso, ne daj se smest. Stepi all the way! :sax:
burek_in_space

#4310 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

veso wrote: tema je o izborniku,zašto me opominješ,voleo bih čuti tvoje mišljenje o izborniku i zašto bih ne može da se plasira na ep ili sp zašto vam toliko smetam,ne vredjam nikoga samo stojim iz svojih stavova,svako ima pravo na svoje mišljenje,meni se ne svidja barbarez kao izbornik,ali ne provociram ljude koji su za njega.
Pa jadan ne bio, pricham ti da nemamo para, infrastrukture i u krajnjoj liniji volje u Savezu da bismo doveli nekoga boljeg od trenutnog selektora. A ti navalio daj vahu, daj Bajevica, daj ovog daj onog. Oni NECE da rade u ovim uslovima, zapamti to!
veso

#4311 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veso »

znači treba da se pomirimo sa sudbinom ,sa lošim stanjem u nogometu,da nemo ispraćamo kvalifikacije sa izgovorom loš savez nema se para,ilija petković je sa platom od 3000 eura odveo srbiju na sp,trebamo ukazivati šta ne valja u nogometnom savezu,prosečan trener stranac koji nije skup bio bi bolje od rešenje od papeta.
burek_in_space

#4312 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

veso wrote:znači treba da se pomirimo sa sudbinom ,sa lošim stanjem u nogometu,da nemo ispraćamo kvalifikacije sa izgovorom loš savez nema se para,ilija petković je sa platom od 3000 eura odveo srbiju na sp,trebamo ukazivati šta ne valja u nogometnom savezu,prosečan trener stranac koji nije skup bio bi bolje od rešenje od papeta.
Nije tachno da treba da se pomirimo sa sudbinom, moramo raditi na tome da se stvari u nashoj drzhavi, a samim tim i u fudbalu, mijenjaju nabolje.
Ako ti mislish da cesh neshto promijeniti u nashoj reprezentaciji ponavljanjem "Daj Vahu, daj Bajevica, nishta dajdze, barbarezi, tetke...", onda bujrum, nastavi tako pisati, ja tu nishta ne mogu. Ali po meni, to nije pravi put.
veso

#4313 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veso »

ono što je evidentno da su u savezu nedodirljivi i da ovi iz rs stalno opstruišu,ono na šta možemo uticati je na izbor selektora i odabir igrača,da li ti znaš da je stepi bio već kandidat,i da pre svega želi da vodi repku,sušić nema autoritet ni iskustvo da sa ovako kvalitetnim igračima radi,stepi je trenirao bernd šustera,rudija felera,ulfa kirstena,okoču,ne mora stepi,tu je katanec,ivanković(nadam se da znaš ko je on),u ovom trenutku je izbornik problme,posle onakve igre protiv francuza nisam optimist,možda me pape razuveri.
burek_in_space

#4314 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

veso wrote:ono što je evidentno da su u savezu nedodirljivi i da ovi iz rs stalno opstruišu,ono na šta možemo uticati je na izbor selektora i odabir igrača,da li ti znaš da je stepi bio već kandidat,i da pre svega želi da vodi repku,sušić nema autoritet ni iskustvo da sa ovako kvalitetnim igračima radi,stepi je trenirao bernd šustera,rudija felera,ulfa kirstena,okoču,ne mora stepi,tu je katanec,ivanković(nadam se da znaš ko je on),u ovom trenutku je izbornik problme,posle onakve igre protiv francuza nisam optimist,možda me pape razuveri.
Nije tachno da samo iz RS opstruishu.
Ovdje ne treba raditi na rushenju saveza zbog jednog njegovog dijela, i na nacionalnim osnovama, nego zbog kriminalnih aktivnosti dobrog dijela zaposlenih, kao i njihove nekompetentnosti.

Stepi odavno vec nema rezultate, i ako smo u situaciji da biramo izmedju njega i Papeta, onda radije biram Papeta.
Branko Ivankovic trenutno radi u Iranu chini mi se, i placen je toliko da nema potrebe da se pegla za 10000 KM mjesechno.
Katanec mozhda ne bi bio losha opcija, ali tek kada i ako ostanemo bez selektora Safeta Sushica.
limeni

#4315 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by limeni »

ko je stepi? jel to onaj sto je sa laktasima ispao iz premijer lige? :lol:
veso

#4316 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veso »

limeni wrote:ko je stepi? jel to onaj sto je sa laktasima ispao iz premijer lige? :lol:
preuzeo ih u drugom delu i bio drugi u prolećnom delu iza želje
veso

#4317 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veso »

radomir antić nije radio nigde deset godina pa je odveo srbiju na sp,nije isto voditi iran i biti trener džeku,pjaniću,misketu,voditi bih je izazov za svakog trenera
BarbaDue

#4318 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BarbaDue »

Pustite ljudi Papeta, sta ste mu se natovarili na kosti...blatite covjeka bez razloga, izgleda da vam je to jedini cilj :!: :?:
zecko_kupuz

#4319 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Ah, neko koristi ranu jesen da ode brati gljive na livadi ili u šumi, dok drugi uhvate tastaturu i listu s imenima igrača. Obje aktivnosti su jako zabavne, iako je teže pronaći gljivu nego postaviti formaciju za idući meč reprezentacije. :D
raskoljknikov

#4320 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by raskoljknikov »

veso wrote:radomir antić nije radio nigde deset godina pa je odveo srbiju na sp,nije isto voditi iran i biti trener džeku,pjaniću,misketu,voditi bih je izazov za svakog trenera
Go Veso, Go Veso

Image
BaileyS

#4321 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

hz__semir wrote:
hz__semir wrote:

Ovo prvi put čujem.
Pretpostavio sam, vjerovatno nisu znali ni mnogi drugi.

Uglavnom, zao mi je sto sam zaboravio ime ali radi se o pomocnom treneru koji je proveo niz godina izmedju ostalog na klupi Benfice i Hamburga (tu se i upoznao sa Sergejom, trenirao ga).

On je Crnogorac, bio je i intervju s njim u Sanu ili Oslobodjenju (ne sjecam se vise) gdje je govorio kako su on i Sergej to zamislili. Rekao je da je pristao samo zbog Sergeja mada nije imao namjeru da vise radi kao drugi trener. Govorio je o skautiranju mladjih igraca, imali su namjeru pratiti sve koji imaju i najmanju sansu da zaigraju za nas, onda o svom dosadasnjem iskustvu i tome kakve su im bile namjere se tice same igre na terenu.

Meni je sve to djelovalo vrlo ozbiljno kako sa njegove tako i sa Sergejeve strane koji nije zelio od ovog da napravi avanturu vec ozbiljan projekat. Samo angazovanje ovog trenera govori dosta o tome.
Murat Sabanovic

#4322 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

reko da se malo opustimo....

ja.neron

#4323 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja.neron »

BRACU za selektora :D

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Obuca9

#4324 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

"Tajib Torlaković je bio ljubimac svih onih koji su ga volili", Braco Hadžiosmanović. :lol: :lol: :lol: :lol:
lerdi

#4325 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lerdi »

hz__semir wrote:"Tajib Torlaković je bio ljubimac svih onih koji su ga volili", Braco Hadžiosmanović. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

E ova je prejebala i čuvenu "Igrač koji puca može dati gol, a igrač koji ne puca nikad neće dati gol" :D
Locked