Pa isto bi ti bilo i sa svakom nasom legendom. Da su ga pitali je li pratio francuze, bas me zanima sta bi odgovorio. Mislis da Vaha gleda svaku tekmu nase repke, Osim, Bajevic? Ma gledaju malo sutra.komeba wrote:Sto se mene tice,neka selektor intimno navija za Zimbabwe,sve dok dobro radi svoj posao.
Medutim,obzirom da Pape do sada jako lose vodi reprezentaciju,pocinju mi smetati kod njega i druge stvari..![]()
Najvise me iznervirao kad je rekao da ne poznaje igrace u reprezentaciji i da nije gledao prosle kvalifikacije,osim baraza...pa ne mogu da shvatim da se legenda bh fudbala nije zanimala za reprezentaciju,da nije imao zelju barem gledati,ako ne navijati.Papeta smatram najvecim bh igracem do sada i zabolio me takav njegov odnos prema reprezentaciji...Ne mogu da zamislim da Pele kaze da nije pratio Brazil,Zidane Francusku,Beckenbauer Njemacku itd...navijaci tih drzava bi mnogo,mnogo vise pljuvali po njima,nego sto mi to radimo sa Papetom,sporadicno na forumu
Ja sam za to da slijedeci trener niposto ne bude sa prostora balkana. Mozda je vrijeme da i to probamo.