Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
elSaik

#3876 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

JA bih radije da mi izvršimo zamjenu na klupi.
oridjidji

#3877 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oridjidji »

Ljudi, ono sinoc je bio los dan. Igraci nisu odigrali na svome nivou, ranjeni lavovi su dosli i iskalili svoj bjes na nama. Francuzi su nazalost nama dali ono sto su protiv Bjelorusa fulili. Dobro je pa veca go razlika nije bila. Ljudi su nam pokazali kako kolektiv treba da gine za svoju reprezentaciju, a vezni red treba da igra na svoga najboljeg igraca. Ubili su nas nasom igrom, kontrom i polukontrama, cak su prejak presing pravili na sredini terena. Nasi vezni igraci su podbacili, svi redom osim Rahimica. Pjanic, Miske i Ibricic nikada lezernije nisu izgledali, previse su kikseva napravili da bi to Rahimic sam mogao pokriti.
Po meni sinoc su jedino zadovoljili, Spahic, Rahimic, Lulic, Keno i donekle Ibisevic. Iako ga je raja izvizdala, momak je mnogo puta prekinuo kontre Francuza, onda kada se drugi nisu htijeli vracati. Recimo da ni ova trojica spomenutih veznjaka nisu oduzeli vise lopti nego on na sredini terena. Problem je u tome da su svi sinoc podbacili i za ovakav poraz nema opravdanja. Svak je imao svoje greske...

Zao mi je sto po ko zna koji put mi nismo dobili neku veliku reprezentaciju onda kada oni nisu na najboljem nivou igre. Mi smo zadnji put dobili velike reprezentacije sa Muzurovicem, tada su zaplatili Turci na Kosevu, od tada mi nismo pobjedili nikoga velikog. To je zalosno...
sijedi

#3878 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sijedi »

Pape je dobar selektor, možda najbolji na svijetu.Igrači su svjetske klase, možda najveće u svojoj klasi. I izgubili smo.
Zašto?
Zato što su navijači istukli Čeku, pa nas "ubio sikluK".
Tako to biva kad se ide na ...nejač.
oridjidji

#3879 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oridjidji »

Samo da dodam, najgore je to sto mi dajemo previse lufta pojedinim igracima i koji misle da nisu zamjenjivi. Vjerujte mi draze bi mi bilo, da su u repki bili Muratovic, Vladavic, Beslija, Custovic, Milenkovic imam dojam da su oni vise ginuli na terenu nego ijedan od ovih. Po meni ako te hronicno ne ide sa Misketom, Pjanicem, Dzekom, Ibisevicem, ajmo na klupu, ima ko ce igrati. Na onom sinocnjem nivou, mogli su biti samo igraci iz premijer lige, a i oni bi nam bolje osvjetlali obraz...
sadmire

#3880 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sadmire »

Bio sam jucer na stadionu, a redovno sam i u Zenici i ono sto me je zapalo za oko je da nije bilo skora pa nikakvih transparenata, da se publika skora pa i nije zagrijavala navijanjem, pjesmama, valovima i sl. pripremama za pocetak utakmice, da me niujednom trenutku nije prosla jeza koja se sa tribine prenese na igrace i onda je sve to dobilo neku svoju dinamiku tako da smo svi kolektivno zakazali.

A vise od toga me boli, sto covjek ne zna gdje krivicu da trazi!? Jednostavno sam utucen, volio bi da bar mogu reci 'joj, da je samo ona prosla, da je malo blize golu pucao, da nije bilo stative, da nas sudija nije ostetio za penal' pa da bar mogu sebe utjesiti.
Ovako nemam nikakvih argumenata da si objasnim sta se desilo, kad sve saberes i oduzmes, i da je ostalo nula nula, otisli bismo nezadovoljni kucama, taj remi bi imao okus poraza. Moze se izgubiti, ali da se ne napravi nijedna pozbiljna prilika, da se ne ostavi dojam da si dao sve od sebe, da si htio ali te nije islo, e to je vec neprihvatljivo.
Pa jedan Azerbejdzan je dao gol Njemackoj, Lichtenstein u gostima Skotskoj, a mi nismo za 90 minuta dosli u situaciju da ga postignemo. Ma nismo ni blizu bili, i to je ono sto me zabrinjava. Sad vise ni u Albaniji ne mozemo racunati na siguran bod, a kamoli tri!!!
oridjidji

#3881 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oridjidji »

http://www.goal.com/en/match/50476/bosn ... ay-by-play
http://www.goal.com/en/match/50476/bosn ... neup-stats

evo kako stranci gledaju na sinocnju utakmicu. za razliku od mene Rahimicu su dali najgoru ocijenu, definitivno nama trebaju dvojica zadnjih vezni... Ćiro je znao :)

Malo o tome sta su uradili nasi igraći sinoc...
http://www.goal.com/en/match/50476/bosn ... er-ratings

report:
http://www.goal.com/en/match/50476/bosn ... nce/report
radeljas

#3882 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by radeljas »

oridjidji wrote: Vjerujte mi draze bi mi bilo, da su u repki bili Muratovic, Vladavic, Beslija, Custovic, Milenkovic ...
ima smisla ovo sto si napisao. i meni je sinoc falio muratovic. da je ciro vodio muratovic bi igrao, jahic takodje, a mozda i vladavic. nisam veliki fan cire, ali mislim da bi sasvim drugacije sastavio ekipu i postavio igru i da bi mozda i pobjedili, ali da ne nagadjam. borci nam trebaju za ovakve tekme, ala ovi koje si naveo. lulic i mujdza su preblagi tj. nisu za ovakve utakmice. oni su vise za to kad se protivnik protiv nas brani, ako i to docekamo :D
Bosnolog

#3883 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosnolog »

Sa Luksemburgom je prvih pola sata bio presing i dadosmo tri gola u prvih petnestak minuta ,ja sam ocekivao jos sedam do kraja kako su bili krenuli, kad ono nista vise osim jedne sanse.Kontao sam da se odmaraju za utakmicu sa Francuskom......Sa Svedskom i Njemackom smo igrali samo prvo poluvrijeme a sa Ganom se jedva dobila uz srecu Pjanicevog gola.

Sinoc je to nastavljeno ,osim Pjanicevog suta iz slobodnog udarca koji je isao prema golu nista vise.Aloooooooo za vrijem citave utakmice bez akcije i suta na gol,......Pa sa Spanijom smo bolje igrali kada je falilo bruka odbrambeni igraca iako somo izgubili 5:2 bilo je ige,..,.Ja ocekujem ako se ovako nastavi mnogo gori plasman od proslih kvalifikacija a sada imamo mnogo vise boljih igraca,......

Stvar je postave,motivacije,pripreme i snage igraca sto nismo vidjeli a posebno da ne govorim da nemaju nikakve igre,...Ono je coporativno panicno neuvezana igra,.....Stekao sam utisak da igraci jedni drugima smetaju,.nema otvaranja ulijetanja, kratkih pasova,kontranapada,kontrola lopte katastrofa,nema leprsavosti igre niti dinamike,.....

Primijeto sam kukavicko gubitnicki pristup utakmici,I to sve posmatra Selektor do 74 minute ne mijenja nista u igri.....Susic me je razocarao kao trener i jos gore kao motivator.Jedina dobra strana sto je displinovaniji ali ne i prema igracima na terenu koji su setaci pogotovo srednji red i napad,........ Kao igackoj legendi mu skidam kapu
Fozgen

#3884 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Fozgen »

palamuda wrote:nije mi drago reće ali reprezentaciju pod hitno vratiti u Zenicu, a papeta u Francusku
Nedaj Boze, nadam se da se nece nikada vratiti na BP
Topla voda

#3885 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Topla voda »

prva papetova greska je bila,kod izvlacenja grupa,kad je komentarisao nase sanse,rekao je..boricemo se za drugo mjesto,francuzi ce da budu prvi.
o tome smo vec raspravljali.
to je apsolutno kontraproduktivno i ako i zna nesto o postavci na terenu,o psihologiji ne zna nista.
ono malo sto kaze,bolje da ne kaze,pravda se pred utakmicu,kako ne smijemo igrati otvoreno,a optuzuje igrace za strah.
kao da mu je jedini cilj da se ne izblamira,a kad tako postavis psiholoski ekipu,a ne nahajcas je protiv francuske koja se trazi,i ne iskoristis priliku da je napadnes svim sredstvima,to nam govori da ce igrati i u ostalim tekmama ziheraski,a s tim necemo nidokle doci.
vjerovatno bi on bio zadovoljan samo da traje agonija ,da uzmemo bod u albaniji,da uzmemo bod u rumuniji,pa da dva tri kola prije kraja imamo teoretske sanse,samo da smu tu negdje,pa kad izgubimo kvalifikacije,da kaze..blizu smo bili.

bez muda,nemamo sanse.a imamo ekipu koja je trebala samouvjereno da puca na prvo mjesto i koja treba u svakoj tekmi da igra da da gol vise.pa ako nas neko dobije,nije problem.problem je kad nas dobiju,a mi ne opucamo po golu kako treba,problem je kad nas rastima katar,kad nas zgazi svedska..a mi fol ,neku pozicionu igru igramo,ko mi vrli takticari,igramo na siguricu..i onda nas kvalitet ofanzivni,realno jedeini koji imamo,sami anuliramo,ne treba nam protivnik da nas onemoguci,nego nas selektor tako odluci.

ma prelose,s ovakvim moralom,htijenjem ,stanjem u glavama i taktikom,ne moze biti dobro,nesto se treba mijenjati
vozač

#3886 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vozač »

pametnjakovići, šta mislite o tome da je francuska jednostavno bila bolja od nas. šta ste to umislili?
pobijedili luksemburga i prvaci svijeta. ja ne znam ko bi balkancu udovoljio.

sve go stručnjak, te zadnji vezni, te lijevi bočni, te kako je postavio igru, ljudi su bolji od nas, shvatite to.
promijenili kamaru igrača i opet imaju super jak tim, u nas kad bi falila dvojica, lom nastane. nema salihovića, ispade sve u reprezentaciji visi jer nema njega 4 utakmice, pa kakav je to tim? osim toga, pa ne mogu francuzi stalno igrati loše, krenulo ih protiv nas i šta sad, treba se ubiti...

šta ba filozofirate više, sve fudbalski znalci, glavni adut za igru reprezentacije je "ukleto koševo" i "sretna zenica"
koji ste vi glupani sa tom pričom o zenici, to nije normalno.
pa ko to dolazi na utakmice i u zenici i u sarajevu, ko gleda reprezentaciju i u zenici i u sarajevu, da nisu neki posebni gledaoci u sarajevu, a posebni u zenici. pa sve su to isti navijači, kakve veze ima gdje se igra. igrači ako znaju, znaju. dolaze uvijek iste ekipe navijača i svejedno im je hoće li potegnuti do zenice ili sarajeva. našlo se par onih što mrze sarajevo iz dna duše, pa lože priču o zenici.

šta je sad argument za zenicu, atmosfera? kakva atmosfera na stadionu gdje uz 10 000 gledalaca ne možeš disati na tribinama, a na koševu može doći preko 20000 i opet se osjećaš komotnije. šta mislite gdje će se igrati, pogotovo kad pitate one iz saveza. osim toga za atmosferu treba igrati i razvaljivati, kad gubiš ili još bolje kad ne pobjeđuješ, pa makar bio i nekadašnji prvak svijeta, balkanci ti jebu sve redom.

zenica :lol: :lol: :lol:
pa jbt, ako sam protiv portugala morao gledati 3 tone golubijih govana na zapadnoj tribini, paziti da mi dijete kugu ne dobije u onom poganluku, šta očekivati. nisu bili u stanju usrane stolice počistiti prije takve utakmice i nešto pričaju. o koridi i stajanju na naslonima od stolica čitavu utakmicu, da i ne pričam. janjci oko stadiona, jbt ljudi nemaju šta jesti, a papku zabremedet da pokaže kako ima, pa okreće jagnje pred stadionom. :x

kad shvatimo da smo najobičniji balkanski papci, da su naše utakmice seoski tefriči biće nam puno lakše.
umjesto da svijetu pokažemo da smo gospoda, normalni ljudi, mi forsiramo koridu i seoske livade,
jebemo sve selektoru umjesto da smo realni i kažemo "ljudi su nas razvalili".

poznavajući naš mentalitet, pretpostavljam da smo kod prve slijedeće neriješene utakmice (o porazu da i ne govorim) završili sa kvalifikacijama, barem u glavama ovih cijenjenih stručnjaka sa foruma. kad čitam pojedine komentare ne mogu se oteti utisku da u glavu mogu pogoditi ko za koga navija i ko je iz kojeg grada u bih i da pojedini jedva čekaju nešto loše samo da mogu iz sebe izbaciti sve moguće frustracije. žalosno i jadno, to smo mi.
sasa_t

#3887 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sasa_t »

Fozgen wrote:
palamuda wrote:nije mi drago reće ali reprezentaciju pod hitno vratiti u Zenicu, a papeta u Francusku
Na BP se vjerovatno nece nikad vratiti dok je selektor Safet Susic! Pogotovo zbog izjave o neutralnom terenu! A cisto sumnjam da bi i u Zenici bili zainteresovani za organizaciju utakmica...
Comrad

#3888 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

@vozač :thumbup:
sasa_t

#3889 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sasa_t »

vozač wrote:pametnjakovići, šta mislite o tome da je francuska jednostavno bila bolja od nas. šta ste to umislili?

sve go stručnjak, te zadnji vezni, te lijevi bočni, te kako je postavio igru, ljudi su bolji od nas, shvatite to.
promijenili kamaru igrača i opet imaju super jak tim, u nas kad bi falila dvojica, lom nastane. nema salihovića, ispade sve u reprezentaciji visi jer nema njega 4 utakmice, pa kakav je to tim? osim toga, pa ne mogu francuzi stalno igrati loše, krenulo ih protiv nas i šta sad, treba se ubiti...

šta ba filozofirate više, sve fudbalski znalci, glavni adut za igru reprezentacije je "ukleto koševo" i "sretna zenica"
pa ko to dolazi na utakmice i u zenici i u sarajevu, ko gleda reprezentaciju i u zenici i u sarajevu, da nisu neki posebni gledaoci u sarajevu, a posebni u zenici. pa sve su to isti navijači, kakve veze ima gdje se igra. igrači ako znaju, znaju. dolaze uvijek iste ekipe navijača i svejedno im je hoće li potegnuti do zenice ili sarajeva. našlo se par onih što mrze sarajevo iz dna duše, pa lože priču o zenici.

šta je sad argument za zenicu, atmosfera? kakva atmosfera na stadionu gdje uz 10 000 gledalaca ne možeš disati na tribinama, a na koševu može doći preko 20000 i opet se osjećaš komotnije. šta mislite gdje će se igrati, pogotovo kad pitate one iz saveza. osim toga za atmosferu treba igrati i razvaljivati, kad gubiš ili još bolje kad ne pobjeđuješ, pa makar bio i nekadašnji prvak svijeta, balkanci ti jebu sve redom.

pa jbt, ako sam protiv portugala morao gledati 3 tone golubijih govana na zapadnoj tribini, paziti da mi dijete kugu ne dobije u onom poganluku, šta očekivati. nisu bili u stanju usrane stolice počistiti prije takve utakmice i nešto pričaju. o koridi i stajanju na naslonima od stolica čitavu utakmicu, da i ne pričam. janjci oko stadiona, jbt ljudi nemaju šta jesti, a papku zabremedet da pokaže kako ima, pa okreće jagnje pred stadionom. :x

kad shvatimo da smo najobičniji balkanski papci, da su naše utakmice seoski tefriči biće nam puno lakše.
umjesto da svijetu pokažemo da smo gospoda, normalni ljudi, mi forsiramo koridu i seoske livade,

poznavajući naš mentalitet, pretpostavljam da smo kod prve slijedeće neriješene utakmice (o porazu da i ne govorim) završili sa kvalifikacijama, barem u glavama ovih cijenjenih stručnjaka sa foruma. kad čitam pojedine komentare ne mogu se oteti utisku da u glavu mogu pogoditi ko za koga navija i ko je iz kojeg grada u bih i da pojedini jedva čekaju nešto loše samo da mogu iz sebe izbaciti sve moguće frustracije. žalosno i jadno, to smo mi.
U Sarajevu doduse prodaju kavijar prije utakmice. Haj ne lupetaj. I sam znas da Kosevo nije za reprezentacije. Samo tesko vam priznati. Bujrum ulozite u Grbavicu da se stadion renovira i ja cu prvi reci hajmo igrati tamo.

Ona prcija je za bacanje diska!
Fozgen

#3890 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Fozgen »

sasa_t wrote:
Fozgen wrote:
Na BP se vjerovatno nece nikad vratiti dok je selektor Safet Susic! Pogotovo zbog izjave o neutralnom terenu! A cisto sumnjam da bi i u Zenici bili zainteresovani za organizaciju utakmica...
I ja se tako isto nadam.
I nemoze se tvrditi da bi pobjedili na BP, izgubili bi mi onu sinoc i na male golove, al navijanje, bruka :-) :lol: , nedo Bog nikom. Jos pitaju francuze prije jel ih strah atmosfere :lol: :lol: .
sasa_t

#3891 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sasa_t »

Na momente sam mislio da mi je ton na tv-u ugasen kad onaj konj od komentatora suti!
vozač

#3892 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vozač »

sasa_t wrote:
vozač wrote:pametnjakovići, šta mislite o tome da je francuska jednostavno bila bolja od nas. šta ste to umislili?

U Sarajevu doduse prodaju kavijar prije utakmice. Haj ne lupetaj. I sam znas da Kosevo nije za reprezentacije. Samo tesko vam priznati. Bujrum ulozite u Grbavicu da se stadion renovira i ja cu prvi reci hajmo igrati tamo.

Ona prcija je za bacanje diska!
adaptacija grbavice je naučna fantastika, a normalno da bi bio najbolji stadion za igranje, pa grbavica je za zenicu old traford,
veljaca

#3893 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Zivot ide dalje. Iz poraza veliki izvuku pouke .... i zato su veliki .....

- zalosna je bila igra sinoc ( samo jedan pravi udarac po golu - o gdje to ima ) - da li je to do igraca ili selektora - o tome se moze diskutirati i treba se diskutirati ...
- atmosfera na stadionu je bila nikakva ...
- definitivno, stadion Kosevo je stadion pravljen u socijalisticko vrijeme, vrijeme sletova i parada - nije to fudbalski stadion ( za navijace FK Sarajevo - ne trebate se ljutiti, svakako to je stadion Općine Centar i ova moja konstatacija nije upucena ni protiv Olimpika ni protiv Sarajeva - koji sada koriste taj teren )
- selektor mora odrediti taktiku, izabrati igrace i motivirati ih - ali toga sinoc NIJE bilo. Nije bilo nekoga da zagalami, vrisne i pokusa nesto promijeniti. ( Sto rece umenemi zena - nama za selektora treba dovesti nekoga stranca koga ce se nasi igraci plasiti i respektirati ga ) ....
- jasno mi je zasto Pape ( kao uposlenik Saveza ) trazi da se igra na Kosevu - jer je tu zarada veca ....
- neko je dobro rekao - zbog jako visokih cijena karata - PRAVI navijaci nisu ni bili sinoc na Kosevu .... zalosno ...
- oni koji kazu da nasi igraci nemaju snage - pa oni svi kada igraju u svojim klubovima trce kao navijeni ... Zasto to ne rade ovdje kod nas - pitanje je .... mescini da je tu do lose postavke igre ...
- volio bih da selektor pobijedi sljedecu utakmicu u Albaniji - zbog naroda koji voli BiH ....
- sjetih se izjave Muzurovica - da nam reprezentacija za Bajram daruje pobjedu ... E, Fuade - lose nam darovase za Bajram ...
- bice bolje nekom drugom prilikom ...
sasa_t

#3894 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sasa_t »

Pleomax wrote:Nije problem toliko u stadionu,koliko u strukturi ljudi koji su sinoc dosli na utakmicu.
Sta ocekivati od 20k ljudi koji na stadion odu samo kad repka igra,i to da bi pogledati dijamanta DzekA,koji se usput nije sastavio sa loptom.
Cekaj o cemu ti pricas? Ti hoces reci da mi imamo obrazovanu fudbalsku publiku? Pa u citavom kolu PL nije posjeta 20 000 osim ako se igra kakav derbi sa lokalnom, medjulokalnom ili nacionalnom mrznjom...

Problem je nesto drugo. Problem je sto domaci navijaci nisu ujedinjeni kad igra reprezentacija. Na Bilinom grmi, ali sam siguran kad bi na jugu bile one Horde i oni Manijaci koji dodju kad igraju Sarajevo i Zeljo i zajedno sa Robijasima navijali da bi to bila ludnica!

Oni fantastikosi osim savez napolje su katastrofa...
sasa_t

#3895 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sasa_t »

@vozac

Tvrdis za stadion sa onakvom zapadnom tribinom da je old traford. Haj idi pij kafu nemoj lupat gluposti...
Comrad

#3896 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

Ma nema veze gdje igramo mi to nikako da shvatimo. Sta bi sa Portugalom, sa Spanijom, sa Madjarskom, Grckom...gdje smo s njima igrali.

Imam osjecaj da smo mi jedini na svijetu koji se nadaju da ce im pomoci stadion, da ce im pomoci sto avion kasni protivnicima, sto ne mogu spavati u hotelu, sto im igra drugi sastav (iako imaju vise profesionalnih fudbalera nego mi stanovnika), dzemila, euforija, kasike, zvizdanje himne...u sve ce se bosnjo uzdati, samo nece u sebe. E hebo ti to.

I kvalifikacije nisu gotove, tek su pocele. Sta? Pa francuzi su kuci izgubili od bjelorusije i vidi ih bore se ko lavovi. NE SMIJEMO se sad usrati i prestati igrati. Ima jos utakmica i dajte malo optimizma.

Idemo dalje. :bih:
sasa_t

#3897 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sasa_t »

@Pleomax

zivcira me taj stav protiv ljudi iz malih gradova i sela kojim je reprezentacija jedini kontakt sa fudbalom uzivo. Sta sad njima treba zabraniti ulaz na stadion? Kad reprezentacija igra njima je praznik!
aut

#3898 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by aut »

Comrad wrote:Ma nema veze gdje igramo mi to nikako da shvatimo. Sta bi sa Portugalom, sa Spanijom, sa Madjarskom, Grckom...gdje smo s njima igrali.

Imam osjecaj da smo mi jedini na svijetu koji se nadaju da ce im pomoci stadion, da ce im pomoci sto avion kasni protivnicima, sto ne mogu spavati u hotelu, sto im igra drugi sastav (iako imaju vise profesionalnih fudbalera nego mi stanovnika), dzemila, euforija, kasike, zvizdanje himne...u sve ce se bosnjo uzdati, samo nece u sebe. E hebo ti to.

I kvalifikacije nisu gotove, tek su pocele. Sta? Pa francuzi su kuci izgubili od bjelorusije i vidi ih bore se ko lavovi. NE SMIJEMO se sad usrati i prestati igrati. Ima jos utakmica i dajte malo optimizma.

Idemo dalje. :bih:
:thumbup:
Samo još da dodam da smo n.ajebali u Tirani ako teren bude velikih dimenzija i ako bude imao atletsku stazu. Ne odgovara to nama :run:
Fozgen

#3899 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Fozgen »

Pleomax wrote:
sasa_t wrote:@Pleomax

zivcira me taj stav protiv ljudi iz malih gradova i sela kojim je reprezentacija jedini kontakt sa fudbalom uzivo. Sta sad njima treba zabraniti ulaz na stadion? Kad reprezentacija igra njima je praznik!
Kako si nedokazan,ne mogu vjerovati. :-)
Ljudi koji su sinoc bili na utakmici,velika vecini,niti su navijaci,niti kontaju taj fazon,odakle god bili.Jeli bolje ovako?
Kako ne kontaju ???? :D
"Bosna je sampion OOoooOOOoOOOooooOOOO"
"ZZZzzZZzzzzvvvvVVVVVVIIIiiiiiIIIZZZZZzzzzZZZzzz"
"SAVEZ NAPOLJE"
:roll: :lol: :lol: :lol:
Obuca9

#3900 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

elSaik wrote:JA bih radije da mi izvršimo zamjenu na klupi.
I ja bih, samo mi reci jednu kvalitetnu i provjerenu alternativu, a koji je uz to sprema doći i raditi za 60.000 eura godišnje?
Locked