Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
veljaca

#3651 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Tuga, bijeda, jad ....

Zalosno, zalosno ...

:x :x :x :x :x :x :x
djes_ba

#3652 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by djes_ba »

kako kome neko je dobio love od karti :D :D
e moj narode kako se lako nalozis
pape leksus i pravac pariz neka te tamo
ratata

#3653 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ratata »

pa nije Susic igrao nego Dzeko
armin071

#3654 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by armin071 »

Kad bude Susic imao MUDA ko npr. jedan VELIKI OSIM pa da naseg "dijamanta" malo na klupu stavi cisto da se ohladi onda ce moci reci da je trener. Ovako nas dijamant ako se veceras oznojio dobro je. Ceka covjek lopte od Misketa koji vuce dvojicu cijelu utakmicu na sebi. I tako ceka citavu utakmicu, ne dao bog vratiti se pa pomoci nasoj "vezi bez veze". Nas drugi dijaman "Splicanin" za umjetnicki dojam i padove 10-tka, igra nigdje veze. Keno, kapiten i Lulic nisu bili losi ostalo ja ne znam majke mi jel ono bio strah ili.... Pa Ibisevic je na tekmi bar 5 puta primio loptu cjevanicom. Sad tek vidim kolko je jaka ona Barca. Ljudi se dodaju u vezi po 5 minuta bez da izgube loptu a nasi zmajevi ako dva pasa prodju treci je obavezno ili u autu, ili kod Francuza. Ali boze moj nije ovo prvi hladan tus. Bila je to prvo Danska pa Portugal. Evo sad Francuska. Ima jos da se igra ali ja stvarno ne znam i da se plasiramo sta bi mi predstavljali na tom prvenstvu.
veljaca

#3655 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

ratata wrote:pa nije Susic igrao nego Dzeko
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ko je sastavio ekipu i odredio taktiku gosn. ratatatatatata ?
motachjointa

#3656 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by motachjointa »

jeste jedva docekali da pljujete... sta drugo ocekivati kad se sami proglasite favoritima protiv francuske i sad vam pape kriv hahaha :D :-)
ratata

#3657 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ratata »

armin071 wrote:Kad bude Susic imao MUDA ko npr. jedan VELIKI OSIM pa da naseg "dijamanta" malo na klupu stavi cisto da se ohladi onda ce moci reci da je trener. Ovako nas dijamant ako se veceras oznojio dobro je. Ceka covjek lopte od Misketa koji vuce dvojicu cijelu utakmicu na sebi. I tako ceka citavu utakmicu, ne dao bog vratiti se pa pomoci nasoj "vezi bez veze". Nas drugi dijaman "Splicanin" za umjetnicki dojam i padove 10-tka, igra nigdje veze. Keno, kapiten i Lulic nisu bili losi ostalo ja ne znam majke mi jel ono bio strah ili.... Pa Ibisevic je na tekmi bar 5 puta primio loptu cjevanicom. Sad tek vidim kolko je jaka ona Barca. Ljudi se dodaju u vezi po 5 minuta bez da izgube loptu a nasi zmajevi ako dva pasa prodju treci je obavezno ili u autu, ili kod Francuza. Ali boze moj nije ovo prvi hladan tus. Bila je to prvo Danska pa Portugal. Evo sad Francuska. Ima jos da se igra ali ja stvarno ne znam i da se plasiramo sta bi mi predstavljali na tom prvenstvu.
svaka cast majstore za komentar, kapa dole od mene !
snaga_znanja

#3658 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by snaga_znanja »

Covjek koji je u ekipu stavio tri klasicna majstora s loptom, igraci koji nisu skloni trci i jakim duleima protiv ovih francuskih zivotinja treba nabiti nogom u dupe nazad u Zavidovice!

Ibricic, Pjanic i Misimovic. Smjesno!

Ibisevica - klasicni gol igrac, igrac koji ne igra sa loptom puno stavljen na krilo!

I sta onda ocekivati od utakmice? Kantanje!
motachjointa

#3659 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by motachjointa »

armin071 wrote:Kad bude Susic imao MUDA ko npr. jedan VELIKI OSIM pa da naseg "dijamanta" malo na klupu stavi cisto da se ohladi onda ce moci reci da je trener. Ovako nas dijamant ako se veceras oznojio dobro je. Ceka covjek lopte od Misketa koji vuce dvojicu cijelu utakmicu na sebi. I tako ceka citavu utakmicu, ne dao bog vratiti se pa pomoci nasoj "vezi bez veze". Nas drugi dijaman "Splicanin" za umjetnicki dojam i padove 10-tka, igra nigdje veze. Keno, kapiten i Lulic nisu bili losi ostalo ja ne znam majke mi jel ono bio strah ili.... Pa Ibisevic je na tekmi bar 5 puta primio loptu cjevanicom. Sad tek vidim kolko je jaka ona Barca. Ljudi se dodaju u vezi po 5 minuta bez da izgube loptu a nasi zmajevi ako dva pasa prodju treci je obavezno ili u autu, ili kod Francuza. Ali boze moj nije ovo prvi hladan tus. Bila je to prvo Danska pa Portugal. Evo sad Francuska. Ima jos da se igra ali ja stvarno ne znam i da se plasiramo sta bi mi predstavljali na tom prvenstvu.
osim zvani hladovina koji samo serenda iz prikrajka :-)
veljaca

#3660 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

ratata wrote:
svaka cast majstore za komentar, kapa dole od mene !
:thumbup:
Bosanski_kralj

#3661 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Glavni i jedini krivac za poraz je Sušić, ma šta ko govorio.

Nek ide dok još imamo šanse za plasman
febo_acm

#3662 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by febo_acm »

Zašto bi Džeko na klupu? Jer nije mogo sam sebi da doda loptu?! Kad od 11 igrača 10 misli samo na odbranu? Ili je možda trebo da se vrati u peterac, uzme loptu, predribla 9 igrača i ušeta se u gol?
kajdara

#3663 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kajdara »

"Pa zar je sramota, ljudi moji, kod kuće izgubiti od Francuske!", likuje komentator bht-1 nakon petarde ubačene na nogometni teren od strane nezadovoljnih bh-navijača.

Ne samo da je sramota, nego je i tragedija što BiH ima ovakve komentatore, ali prevashodno što ima trenere poput Safeta Sušića, odnosno i pročelje nogometnog saveza koje ga je postavilo za trenera bh-reprezentacije. Zbog sličnih pročelja i trenera dogodila nam se Srebrenica u vrijeme kada je Miloševićeva srbonacistička ispostava u RBiH već zadugo bila spremna za konačan poraz. Međutim, gdje se god to pokušalo realizirati, Alija Izetbegović bi preko svojih "trenera" zapovijedio odsudnu odbranu. Stoga, čim sam vidio početni raspored i shvatio namjeru Safeta Sušića, rekao sam da nam ne gine 3 : 0. Da je kojim slučajem za glavnog trenera bh-nogometne reprezentacije doveden bilo koji bh-igrač u sjedećoj odbojci, uvjeren sam da bi i sa Francuskom bilo kao sa Luksemburgom. Naravno, to nije bilo moguće, pošto o tome odlučuje bh-nogometni savez.
asurbanipal

#3664 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by asurbanipal »

ljiljan-x

#3665 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ljiljan-x »

Pape i džeky boy se međusobno razumiju,obojica su zvijezde :x
hau jes no

#3666 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hau jes no »

slovenci :thumbup: 1-1 u beogradu, to je tim i timska igra a ne ova grupa pojedinaca na privremenom radu u sr njemačkoj u posjeti familiji u bih, žali bože talenta...
Joey Tribbiani

#3667 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Joey Tribbiani »

kajdara wrote:"Pa zar je sramota, ljudi moji, kod kuće izgubiti od Francuske!", likuje komentator bht-1 nakon petarde ubačene na nogometni teren od strane nezadovoljnih bh-navijača.

Ne samo da je sramota, nego je i tragedija što BiH ima ovakve komentatore, ali prevashodno što ima trenere poput Safeta Sušića, odnosno i pročelje nogometnog saveza koje ga je postavilo za trenera bh-reprezentacije. Zbog sličnih pročelja i trenera dogodila nam se Srebrenica u vrijeme kada je Miloševićeva srbonacistička ispostava u RBiH već zadugo bila spremna za konačan poraz. Međutim, gdje se god to pokušalo realizirati, Alija Izetbegović bi preko svojih "trenera" zapovijedio odsudnu odbranu. Stoga, čim sam vidio početni raspored i shvatio namjeru Safeta Sušića, rekao sam da nam ne gine 3 : 0. Da je kojim slučajem za glavnog trenera bh-nogometne reprezentacije doveden bilo koji bh-igrač u sjedećoj odbojci, uvjeren sam da bi i sa Francuskom bilo kao sa Luksemburgom. Naravno, to nije bilo moguće, pošto o tome odlučuje bh-nogometni savez.
e sto ga pojedini znaju usrat u pičku materinu :-)
zecko_kupuz

#3668 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Pa nema se šta mudrovati, Sušića je nažalost uhvatila euforija (a i igrače) iako su se svi opreznim izjavama pokušavali ograditi od eventualnog neuspjeha. Lux i Francuska dva svijeta različita. Čista fula u taktici i to je to.
Zato imamo fore da stanemo opet na noge, dođemo tobe i raščistimo misli pred idući meč. Šteta, činilo se da imamo konačno snage da se borimo s najjačima, ali čekanje na loptu kao u francuskom restoranu pokazalo je drugačije.

Da, Džeki bi godila klupa malo, možda čak i Pjaniću i Nadareviću, čisto da shvate da nisu nezamjenjivi. Rahimić je pokazao borbenost, ali...vrijeme je kurva koja ti posiše sve životne sokove. :(
xXBl0odXx

#3669 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by xXBl0odXx »

Joj experata. Izgubili, pa sta ? Trebalo je ovako, trebalo je onoko bla bla. Svasta Boze sacuvaj. Naravno da nije sramota izgubiti od Francuske kuci, ali je sramota zvizdati kapitenu drzave, koji je ginuo na utakmici ! :bih:

Fuj!
xXBl0odXx

#3670 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by xXBl0odXx »

Sad bi trebalo na klupu poslati Dzeku, Pjanica, Nadarevica, Ibisevica, Rahimica, Ibricica??? Zaboravio sam da smo brazil pa gdje god da se okrenes neki velemajstor :x
Alfa_Ze

#3671 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Alfa_Ze »

Tuga i zalost od utakmice !! Pape ''vrli'' poznavalac francuskog nogometa ?? Taktika, zalaganje,psiholoska priprema za utakmicu, . . . . . . . . ???? Drago mi je samo sto se nemamo na sto vaditi,jer smo igrali sa trenutno najboljim sastavom.ZA 90 minuta, ne stvoriti niti jednu gol sansu,tragedija.
veljaca

#3672 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

E Pape, Pape .... :( :( :( :( :( :( :(
Joey Tribbiani

#3673 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Joey Tribbiani »

hau jes no wrote:slovenci :thumbup: 1-1 u beogradu, to je tim i timska igra a ne ova grupa pojedinaca na privremenom radu u sr njemačkoj u posjeti familiji u bih, žali bože talenta...
sad su grupa u posjeti familiju, juče bili idoli... popišaj se na njih, izgubili :-)

Svi oko repke se digli i upisali 3 boda čim su nas izvukli sa francuzima, a ljudi mogu sastavit 3 reprezentacije koje mogu svima pomrsit račune. Nije Blanc onaj indijanac domenech. Nisu ih bjelorusi garant ubili na njihovom terenu negu su vjerovatno igrali bunker, izbij, nabij...Francuzi jači su od nas i zdravo. Nismo ni mi retardirani, imamo pravo finih igrača za koje zna cijela evropa, ali da bi dobili nekog iz svjetskog nogometnog vrha treba da se poklopi puno stvari...i ne samo mi nego i "veliki susjedi, giganti, primjeri dobrog rada" Srbi i Hrvati
Last edited by Joey Tribbiani on 07/09/2010 23:30, edited 2 times in total.
kajdara

#3674 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kajdara »

Da je kojim slučajem za glavnog trenera bh-nogometne reprezentacije doveden bilo koji bh-igrač u sjedećoj odbojci, uvjeren sam da bi i sa Francuskom bilo kao sa Luksemburgom. Naravno, to nije bilo moguće, pošto o tome odlučuje bh-nogometni savez.
asurbanipal

#3675 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by asurbanipal »

Ne sam, Safete,
ma ne sam, majstore.
Vizije k'o s televizije,
kome loptu sada dodat ćeš ?
Teren vlažan, a ti lijep i snažan,
glavu gore, samo tjeraj svoje.
Samo u se i u svoje kljuse,
tužan si mi, brate, k'o stadion prazan...
Locked