jeza u ledja wrote:Crvena Tifozo, tako ti Semira Kodre i Mehe Tuceta, popij kahvu prije nego pocmes citat forum.
Do mene je jeza u ledja.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jeza u ledja wrote:Crvena Tifozo, tako ti Semira Kodre i Mehe Tuceta, popij kahvu prije nego pocmes citat forum.
Crvena Tifoza wrote:luckylaka wrote:Legenda si.I ja bi vise volio da je dosao Dusan Halilhodzic ili Vahid Bajevic Sergej Hadzibegic al jebi ga ni oni ne galame i onda nam je isti qrac ili Vaha il Papesiki_sa wrote:ja mislim da mi iz dvije utakmice uzimamo samo bod, naravno ja se nadam da ce to biti sest bodova, ali sa papetom je to nemoguce, taj covjek samo suti, nije ko ciro, mozda ciro nije extra strucnjak kao de boske, ali covjek je motivator, dere se, vristi, daje motiva igracima, a ovaj pape samo suti.Kad vidim papeta na tv-u da prica moram da pojacam skorz tv, jer ga nista ne cujem.Mutan mi je skroz, dajBoze da ista bude od ovih kvalifikacija.Zalim sto na klupi nije dusan bajevic, vahid alihodzic, sergej barbarez ili faruk hadzibegic,
Sve neki strucnjaci, glume zestoke takticare, pucaju od poznavanja fudbala a nijedan nezna napisat imena igraca/trenera da valja. I onda kad covjek vidi ko sve komentarise i pravi se pametan dodje mu da.
Dakle: Vahid Halilhodzic, Dusan Bajevic, Sergej Barbarez. Nikad Vaha nije bio "alilhodzic" nit ce ikada biti.
Hajmo sada zajedno, ovo gore iznad ponavljamo 100 puta...
Kako to znas? Ko ti je to rekao? Pusti Susica neka radi svoj posao! Kvalifikacije nisu ni pocele a ti vec znas da se necemo plasirati, svaka ti cast. Makar je Susic ozbiljan, nepravi se vazan i ne prica gluposti novinarima kao sto je to radio Ciro Blazevic.dinty2 wrote:susic je kanta od stratega....i on ce nas kostati neplasmana na euro
Tako je!al_neri wrote:Ma ja ne valja Susic , bolje da je izabran veliki i dokazani strucnjak Barbarez
Pozdravio te Aleksandar Stanojevic.al_neri wrote:Ma ja ne valja Susic , bolje da je izabran veliki i dokazani strucnjak Barbarez
ja, sto komsije posra sa ovim komentarom.... a nas pohvali...Pokeemon wrote:Ja samo moram konstatovati da imamo najbolju repreentaciju na balkanu trenutno po kvalitetu igraca,ali zaista bez lazne skromnosti, Dzeko svjetska klasa, Vedo ponovo zabija, Salihovic najbolji izvodjac slobodnjaka u bundesu trenutno, ako ne i sire, Pjanke jedan od najboljih mladih u europi, Misimovic majstor, Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),Ibricic najbolji i najomiljeniji igrac i bosanac u Hr,Hasagic u solidnoj formi, za Begija se bore arsenal i celzi, Lulic i vranjes buducnost, Spaha, sto bi cirolino rekao beton, Medunjanin zabija,Stilic (carobnjak sa loptom samo sto ljudi slabo to vide, osim komebae) i ostali redom da se skrpe ostale poziciji, a da vidimo sta imaju drugi u Srbiji je stanje katastrofa, koga imaju trenutno samo Krasica da u napadu napravi nesto nikog vise, Pantelic katastrofa,Zigic sljivotres ,a i ostali nisu nesto jedino im je buducnost onaj albanac sto igra za ajax i to je to, odbrana je vrh sa banetom i vidicem ali vidjelo se da su i oni suplji, Hrvatska, ima corluku koji je ok jos modric i kranjcar igraju,eduardo se trazi sa formom, olic ove godine nista nece napraviti procitan je i gotovo,ostali blijedilo zivo krpe se nesto, crna gora ima vucinica i jovetica i kraj,skopljani imaju samo pandeva,
Mi imamo ekstra ekipu, ali imamo ekstra probleme sa strane kojih niko nema, usran savez visi nam delozacija iz takmicenja nad glavom i imamo mlohavog selektora koji dosad nije uspio pronaci nacin da sastavi ekipu od ovih igraca koje mu je samo Bog poslao...ali vjerujem i nadam se da ce naci nacin
ali reci eto ko je bolji od BiH po formi igraca i po efikasnosti u klubovima pojedinih igraca...Murat Sabanovic wrote:ja, sto komsije posra sa ovim komentarom.... a nas pohvali...Pokeemon wrote:Ja samo moram konstatovati da imamo najbolju repreentaciju na balkanu trenutno po kvalitetu igraca,ali zaista bez lazne skromnosti, Dzeko svjetska klasa, Vedo ponovo zabija, Salihovic najbolji izvodjac slobodnjaka u bundesu trenutno, ako ne i sire, Pjanke jedan od najboljih mladih u europi, Misimovic majstor, Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),Ibricic najbolji i najomiljeniji igrac i bosanac u Hr,Hasagic u solidnoj formi, za Begija se bore arsenal i celzi, Lulic i vranjes buducnost, Spaha, sto bi cirolino rekao beton, Medunjanin zabija,Stilic (carobnjak sa loptom samo sto ljudi slabo to vide, osim komebae) i ostali redom da se skrpe ostale poziciji, a da vidimo sta imaju drugi u Srbiji je stanje katastrofa, koga imaju trenutno samo Krasica da u napadu napravi nesto nikog vise, Pantelic katastrofa,Zigic sljivotres ,a i ostali nisu nesto jedino im je buducnost onaj albanac sto igra za ajax i to je to, odbrana je vrh sa banetom i vidicem ali vidjelo se da su i oni suplji, Hrvatska, ima corluku koji je ok jos modric i kranjcar igraju,eduardo se trazi sa formom, olic ove godine nista nece napraviti procitan je i gotovo,ostali blijedilo zivo krpe se nesto, crna gora ima vucinica i jovetica i kraj,skopljani imaju samo pandeva,
Mi imamo ekstra ekipu, ali imamo ekstra probleme sa strane kojih niko nema, usran savez visi nam delozacija iz takmicenja nad glavom i imamo mlohavog selektora koji dosad nije uspio pronaci nacin da sastavi ekipu od ovih igraca koje mu je samo Bog poslao...ali vjerujem i nadam se da ce naci nacin
Jebi ti njih ako oni dodju na okupljanje samo zato da popiju koju pivu,i safataju kakve trebe.Pokeemon wrote:Ja samo moram konstatovati da imamo najbolju repreentaciju na balkanu trenutno po kvalitetu igraca,ali zaista bez lazne skromnosti, Dzeko svjetska klasa, Vedo ponovo zabija, Salihovic najbolji izvodjac slobodnjaka u bundesu trenutno, ako ne i sire, Pjanke jedan od najboljih mladih u europi, Misimovic majstor, Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),Ibricic najbolji i najomiljeniji igrac i bosanac u Hr,Hasagic u solidnoj formi, za Begija se bore arsenal i celzi, Lulic i vranjes buducnost, Spaha, sto bi cirolino rekao beton, Medunjanin zabija,Stilic (carobnjak sa loptom samo sto ljudi slabo to vide, osim komebae) i ostali redom da se skrpe ostale poziciji, a da vidimo sta imaju drugi u Srbiji je stanje katastrofa, koga imaju trenutno samo Krasica da u napadu napravi nesto nikog vise, Pantelic katastrofa,Zigic sljivotres ,a i ostali nisu nesto jedino im je buducnost onaj albanac sto igra za ajax i to je to, odbrana je vrh sa banetom i vidicem ali vidjelo se da su i oni suplji, Hrvatska, ima corluku koji je ok jos modric i kranjcar igraju,eduardo se trazi sa formom, olic ove godine nista nece napraviti procitan je i gotovo,ostali blijedilo zivo krpe se nesto, crna gora ima vucinica i jovetica i kraj,skopljani imaju samo pandeva,
Dobro pametnjakovicu ne smaraj bogati. S tobom se izgleda ne moze na fin nacin razgovarati.Crvena Tifoza wrote:jeza u ledja wrote:Crvena Tifozo, tako ti Semira Kodre i Mehe Tuceta, popij kahvu prije nego pocmes citat forum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi siguran da je TUCETA!?![]()
![]()
Pismenost nije jaca strana, sta li!?
Na žalost to ne bi Bešiktaš već moj omiljeni klub, FenerbahćePokeemon wrote:Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),
Opet kazem - nepismenost na nivou.jeza u ledja wrote:Dobro pametnjakovicu ne smaraj bogati. S tobom se izgleda ne moze na fin nacin razgovarati.Crvena Tifoza wrote:jeza u ledja wrote:Crvena Tifozo, tako ti Semira Kodre i Mehe Tuceta, popij kahvu prije nego pocmes citat forum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi siguran da je TUCETA!?![]()
![]()
Pismenost nije jaca strana, sta li!?
PS: I jeste, 'Tuceta' mi.
Deckicu, uciteljici pa joj objasnjavaj pravila hercegovackog jezika.Crvena Tifoza wrote: Opet kazem - nepismenost na nivou.
Pokeemon wrote:Ja samo moram konstatovati da imamo najbolju repreentaciju na balkanu trenutno po kvalitetu igraca,ali zaista bez lazne skromnosti, Dzeko svjetska klasa, Vedo ponovo zabija, Salihovic najbolji izvodjac slobodnjaka u bundesu trenutno, ako ne i sire, Pjanke jedan od najboljih mladih u europi, Misimovic majstor, Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),Ibricic najbolji i najomiljeniji igrac i bosanac u Hr,Hasagic u solidnoj formi, za Begija se bore arsenal i celzi, Lulic i vranjes buducnost, Spaha, sto bi cirolino rekao beton, Medunjanin zabija,Stilic (carobnjak sa loptom samo sto ljudi slabo to vide, osim komebae) i ostali redom da se skrpe ostale poziciji, a da vidimo sta imaju drugi u Srbiji je stanje katastrofa, koga imaju trenutno samo Krasica da u napadu napravi nesto nikog vise, Pantelic katastrofa,Zigic sljivotres ,a i ostali nisu nesto jedino im je buducnost onaj albanac sto igra za ajax i to je to, odbrana je vrh sa banetom i vidicem ali vidjelo se da su i oni suplji, Hrvatska, ima corluku koji je ok jos modric i kranjcar igraju,eduardo se trazi sa formom, olic ove godine nista nece napraviti procitan je i gotovo,ostali blijedilo zivo krpe se nesto, crna gora ima vucinica i jovetica i kraj,skopljani imaju samo pandeva,
Toliko si duhovit da ti se grohotom se smijem. Grohotom.jeza u ledja wrote:Deckicu, uciteljici pa joj objasnjavaj pravila hercegovackog jezika.Crvena Tifoza wrote: Opet kazem - nepismenost na nivou.
red01 wrote:Stepanović je rođen 30. avgusta 1948. godine u Rekovcu, a kao igrač ostavio je dubok trag u OFK Beogradu, a nosio je i dres Crvene zvezde. Zatim odlazi u Nemačku i igra za Ajntraht iz Frankfurta, a iskušao se i na Ostrvu gde je nosio dres Mančester sitija. Reprezentativac je bio 34 puta, jednom se upisao u listu strelaca.
Stipe je trenersku karijeru uglavnom gradio u Nemačkoj. Počeo je u amaterskom Progresu iz Frankfurta, pa je onda zaređao: FSV Frankfurt, Rot Vajs i Ajntraht Trir. Slavu je stekao u Ajntrahtu iz Frankfurta, koji je pod njegovom dirigentskom palicom igrao najlepši fudbal u Bundesligi, a šampionska "salatara" mu je izmakla bukvalno u poslednjem kolu. Potom je trenirao i Bajer iz Leverkuzena, s kojim je 1995. godine osvojio Kup Nemačke. Zatim je opet radio u manjim sredinama, vodio Štutgart Kikers, Ofenbah, Rot Vajs Oberhauzen.
Oprobao se Stepanović i u kineskoj ligi trenirajući Šenjang i u Egiptu, gde je sedeo na klupi Zamaleka iz Kaira. U Srbiju se vratio pre dve godine kada je preuzeo Čukarički Stankom, a evo sada je pred novim, možda i najvećim izazovom. Vojvodina vapi za titulom, zato je Stepanović i doveden u Novi Sad. Poslije noge iz Voše otišao u u susjednu mu državu BiH , kod Dodikovog Laktaša sa kojima je ispao u ligu PC.
Srpski fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović oštro je kritikovao selektora "orlova" Radomira Antića optuživši ga da je isključivi krivac za neuspeh reprezentacije u Južnoj Africi.
STEPANOVIĆ SE JE VEĆ NUDIO ZA SELEKTORA BIH, ali na svu sreću nije IZABRAN.
Bajević, drugi srpski stručnjak-zvezdaš pelcovani, također NIKADA ne bi vodio repku BiH, dok mu je životna želja da bude SELEKTOR SRBIJE.
Pored ovih SAFET mi izgleda sjajan i kao trener i kao BOSANAC[/size].....
Pa logično da će Pape pored njih biti Bosanac, kad je Stepi Srbijanac, a Dule Hercegovacred01 wrote:STEPANOVIĆ SE JE VEĆ NUDIO ZA SELEKTORA BIH, ali na svu sreću nije IZABRAN.
Bajević, drugi srpski stručnjak-zvezdaš pelcovani, također NIKADA ne bi vodio repku BiH, dok mu je životna želja da bude SELEKTOR SRBIJE.
Pored ovih SAFET mi izgleda sjajan i kao trener i kao BOSANAC.....
Srbi imaju srece samo sto se uspiju dobro prodati tj.muda pod bubrege kad je od njih ko sta pokazao evo i zigic ti je igrao u Valenciji pa kazes auu ekstra klub,a tip veze nema mislim pokazao je sad na svjetskom, sve akcije je upropastio, eto ti i Pantelic ti je ponos njihov igrao za Herthu pa karina, Dzeko zabio vise golova u jednoj sezoni nego on u 4 koliko je tamo proveo, kazes Wolfsburg nista, Hofenheim je selendra i nizerazredna ekipa ali je Vedo kad je u formi sigurno bolji i od Pantelica i od Petrica i svih tih sminkera cak i od onog bezglavica Olica,koji igra u jakom Bayernu tako da to ko gdje igra ne znaci nista nego koga ima da ga uvali, gdje najbolji je primjer Mamic koji se iz dinama naprodavao igraca koji su karine bili samo zbog reputacije hrvatskog nogometa i njegove sposobnosti...hz__semir wrote:Pokeemon wrote:Ja samo moram konstatovati da imamo najbolju repreentaciju na balkanu trenutno po kvalitetu igraca,ali zaista bez lazne skromnosti, Dzeko svjetska klasa, Vedo ponovo zabija, Salihovic najbolji izvodjac slobodnjaka u bundesu trenutno, ako ne i sire, Pjanke jedan od najboljih mladih u europi, Misimovic majstor, Muslimovic zvijer*(kako samo zabi besiktasu to je strahota),Ibricic najbolji i najomiljeniji igrac i bosanac u Hr,Hasagic u solidnoj formi, za Begija se bore arsenal i celzi, Lulic i vranjes buducnost, Spaha, sto bi cirolino rekao beton, Medunjanin zabija,Stilic (carobnjak sa loptom samo sto ljudi slabo to vide, osim komebae) i ostali redom da se skrpe ostale poziciji, a da vidimo sta imaju drugi u Srbiji je stanje katastrofa, koga imaju trenutno samo Krasica da u napadu napravi nesto nikog vise, Pantelic katastrofa,Zigic sljivotres ,a i ostali nisu nesto jedino im je buducnost onaj albanac sto igra za ajax i to je to, odbrana je vrh sa banetom i vidicem ali vidjelo se da su i oni suplji, Hrvatska, ima corluku koji je ok jos modric i kranjcar igraju,eduardo se trazi sa formom, olic ove godine nista nece napraviti procitan je i gotovo,ostali blijedilo zivo krpe se nesto, crna gora ima vucinica i jovetica i kraj,skopljani imaju samo pandeva,
Mi imamo ekstra ekipu, ali imamo ekstra probleme sa strane kojih niko nema, usran savez visi nam delozacija iz takmicenja nad glavom i imamo mlohavog selektora koji dosad nije uspio pronaci nacin da sastavi ekipu od ovih igraca koje mu je samo Bog poslao...ali vjerujem i nadam se da ce naci nacin![]()
![]()
![]()
![]()
Zato valjda igrači Srbije igraju za nekakav Manchester, Chelsea, Liverpool, Inter, Juventus, dok recimo naši igraju za sve same evropske velikane kao što su Hoffenheim, Wolfsburg, Stoke i Eskišehirspor.