Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#25851 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

KPNCTNJAH wrote:Fali ljudima ono da u ovo vrijeme kalkulisemo, razmisljamo da li nam treba bod ili tri, jedne ili vise reprezentacija da bi mi imali sanse za nesto. Na ovo nisu navikli, pa ne znaju sta ce, pricaju o igracima koji svakako jos dugo nece istrcati na teren u dresu reprezentacije. Hajd' ok kritika, ali nazivati glupanom selektora koji ima velike sanse da nas odvede tamo gdje nikad nismo bili moze samo Bosnjo iz vica.
na temi najvece ublehe u svijetu fudbala nekakav bošnjo napisao safet sušić pape, kao genije kao igrac, a ubleha kao trener

tužno

:run:
jeza u ledja

#25852 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

KPNCTNJAH wrote:Fali ljudima ono da u ovo vrijeme kalkulisemo, razmisljamo da li nam treba bod ili tri, jedne ili vise reprezentacija da bi mi imali sanse za nesto. Na ovo nisu navikli, pa ne znaju sta ce, pricaju o igracima koji svakako jos dugo nece istrcati na teren u dresu reprezentacije. Hajd' ok kritika, ali nazivati glupanom selektora koji ima velike sanse da nas odvede tamo gdje nikad nismo bili moze samo Bosnjo iz vica.
Glupanom? Nije to nista. Na jednom mjestu pise da izgleda kao seoska varalica. Vau.
Nejjah

#25853 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Nejjah »

burek_in_space wrote:
BHF_Manijak wrote:Jesam li ja jedini koji misli da cemo ove dvije tekme hladno ono uzeti, uz gol razliku 6:0??? Jesam, znam! :mrgreen:

Ni pred Latviju nisam im'o nikakvog srkleta, nemam ga ni sad, bice to dobro. Ocekujem Izeta od prve, mada tesko...
Nisi, samo bih ja korigovao ovu gol razliku:

1) U Zenici ce biti 6:0 za nas

2) u Litvaniji ce Tino Sven Sushic dati gol za 0:1 u 89. minuti

8-)
da me srce prekine...neka kvrzic i visca zabiju u prvom pa onda Tino :)
Ne trebamo eksperimentisat u ove dvije, biće prijateljskih kad se plasiramo aBd, samo stavit zadnjeg veznog, ne treba bit svjetska klasa protiv liht. i litv., rahima poluvrijeme pa onda zahirovic
north

#25854 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

jeza u ledja wrote:
Glupanom? Nije to nista. Na jednom mjestu pise da izgleda kao seoska varalica. Vau.
I to je l de? Ma jašta stručnjak do stručnjaka, jedan je napisao da kad se plasiramo na mundijal odmah treba otjerati selektora, i zamisli lik se nije ni šalio, mrtav ozbiljan ba :? .....Postoji li u istorijji fudbala ili bilo kojeg drugog kolektivnog sporta da jedna država prvi put u istoriji ode na prvenstvo i da se kao nagrada selektoru uruči otkaz :D ? Ma prejaki smo mile mi majke....
jeza u ledja

#25855 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Dead Man Walking wrote:
cyprus wrote:Više golmana nego napadača
:lol:

Sta reci? Svi znamo koliko je deficitarna golmanska pozicija i koliko je cesta potreba za promjenom golmana, dok su napadaci uvijek standardni i na terenu svih 90 minuta, a povrede i kartoni ih zaobilaze u sirokom luku.
Da, svi znamo da umjesto golmana mozes staviti i stopera, kao sto umjesto spica mozes staviti krilo ili poluspica. :oops:
Admir_1984

#25856 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

north wrote:
jeza u ledja wrote:
I to je l de? Ma jašta stručnjak do stručnjaka, jedan je napisao da kad se plasiramo na mundijal odmah treba otjerati selektora, i zamisli lik se nije ni šalio, mrtav ozbiljan ba :? .....Postoji li u istorijji fudbala ili bilo kojeg drugog kolektivnog sporta da jedna država prvi put u istoriji ode na prvenstvo i da se kao nagrada selektoru uruči otkaz :D ? Ma prejaki smo mile mi majke....
zato što je nama draže tudje govno nego išta. da je selektor neko sa strane spomenike bi mu do sada dizali
Dead Man Walking

#25857 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

jeza u ledja wrote:
Dead Man Walking wrote:
cyprus wrote:Više golmana nego napadača
:lol:

Sta reci? Svi znamo koliko je deficitarna golmanska pozicija i koliko je cesta potreba za promjenom golmana, dok su napadaci uvijek standardni i na terenu svih 90 minuta, a povrede i kartoni ih zaobilaze u sirokom luku.
Da, svi znamo da umjesto golmana mozes staviti i stopera, kao sto umjesto spica mozes staviti krilo ili poluspica. :oops:
Znamo, a znamo i da moze vezni i na beka, moze i u spic, srecom golmana imamo dovoljno pa na gol nece. Samo mi nije jasno kako samo mi to znamo a selektori i treneri sirom svijeta ne znaju, pa svi zovu/imaju vise napadaca nego golmana. Spanija recimo igra s jednim spicem, a pozivaju 3 ili 4. Sta znaju Spanci budale kako treba.
north

#25858 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

A ne kaže se džaba, bošnjo će ti sve oprostiti, ali uspjeh nikada....već se pisalo, Mihajlović se blamira sa reprezentacijom, Štimc zove Halilovića i nekakvog anonimusa iz Splita, ne Hajduka, nego Splita :D gube ljudi kući od strašne Škotske koja je posljednja u grupi, Portugal sa onakvom repkom vječiti baraž, jeste da tu imaju sreće pa nas stalno dobijaju i karinšaju nas, ali je blam za njih, francuzi mrljavo da ne može mrljavije, englezi isto tako, nekad vrlo dobre repke koje su igrale prvenstva Danska, Češka, Norveška, Rumunija, Bugarska, Turska... pa i Škotska ne znaju sada šta znači vidjeti prvenstvo..ali mi giganti smo nezadovoljni sa prvenstvom, udri po selektoru jer poziva Kvržića, a u redu čekaju Mahmutovići, Cocalići i sl...ok možda im je trebao dati šansu, poštujem taj stav, i ja mislim da je trebao, ali zar ćemo sad toliko pišati po selektoru zbog toga i ako na kraju odemo u Brazil? Kao da u najmanju ruku ne poziva igrače za koje se otima pola Evrope i lige petice..pa jebem ga ja više stvarno...ima grešaka selektor, napravio je pogotovo postavkom protiv slovaka, neke izjave su u najmanju ruku čudne, ali samo je jedan cilj BRAZIL, a onda u tom slučaju možemo se mi danima naprđivati, ne pije to vode junaci....
Zmijuga loma

#25859 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zmijuga loma »

Sale o Cocaliću wrote:"Ja u ovom trenutku imam pet stopera. Kad se vrati Ognjen Vranješ imat ću ih šest. Sedmi stoper mi u ovom trenutku ne treba. Ako idemo na Svjetsko prvenstvo, ne vjerujem da ću ih svih šest voditi. Tu ću napraviti selekciju četiri-pet igrača, s tim da pojedini mogu igrati na drugim mjestima u odbrani", izjavio je Sušić.
Tako je Sajo. Nemoj da te ko zajebe i navede da preispitaš kvalitet bar četvorice od tih šest stopera pa da dođeš u kakvu sumnju. Naravno, ne treba se ni osvrtati na Cocalića u kontekstu zadnjeg veznog jer tu nismo nimalo tanki, nema potrebe gomilati. :oops: Šta će nam i onaj Kolašinac kad imamo Zukanovića i Zahirovića. :oops:
Admir_1984

#25860 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

north wrote:A ne kaže se džaba, bošnjo će ti sve oprostiti, ali uspjeh nikada....već se pisalo, Mihajlović se blamira sa reprezentacijom, Štimc zove Halilovića i nekakvog anonimusa iz Splita, ne Hajduka, nego Splita :D gube ljudi kući od strašne Škotske koja je posljednja u grupi, Portugal sa onakvom repkom vječiti baraž, jeste da tu imaju sreće pa nas stalno dobijaju i karinšaju nas, ali je blam za njih, francuzi mrljavo da ne može mrljavije, englezi isto tako, nekad velike repke Danska, Češka, Norveška, pa i Škotska ne znaju šta znači vidjeti prvenstvo..ali mi giganti smo nezadovoljni sa prvenstvom, udri po selektoru jer poziva Kvržića, a u redu čekaju Mahmutovići, Cocalići i sl...ok možda im je trebao dati šansu, poštujem taj stav, i ja mislim da je trebao, ali zar ćemo sad toliko pišati po selektoru zbog toga i ako na kraju odemo u Brazil? Kao da u najmanju ruku ne poziva igrače za koje se otima pola Evrope i lige petice..pa jebem ga ja više stvarno...ima grešaka selektor, napravio je pogotovo postavkom protiv slovaka, neke izjave su u najmanju ruku čudne, ali samo je jedan cilj BRAZIL, a onda u tom slučaju možemo se mi danima naprđivati, ne pije to vode junaci....
ako neko zna podatak koliko oni ulažu u svoj fudbal, stadione, ligu i sve. a kod nas imaš dva funkcionalna stadiona, ostalo su ruševine i livade, imaš klubove koji se blamiraju protiv ekipa iz albanije i luxemburga, imaš ove mladje selekcije koje u kvalifikacijama obicno služe za nabijanje gol razlike, gdje zavisiš od dobre volje dijaspore hoce li pristati da igraju, gdje selektor ima platu od 5 000 eura (da je neko drugi vodi ovaj podatak bi se koristio kod ovih mahalskih prica da zove igrace iz menadzerske agencije i da zaradjuje, jer kao kad imaš rezultate to smiješ raditi i od necega živjeti, a ovako Papetu ce biti smrtni grijeh ako pozove onog iz Hajduka). kad sve sagledaš cijeli svijet ce sa divljenjem pricati o istorijskom plasmanu bh u brazil, o znacaju za sve nas i našu zemlju, a ovde ce se vrijedjati selektor kao da je državni neprijatelj broj 1
Dead Man Walking

#25861 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

@north

Brazil jeste uspjeh, i to niko ne moze osporiti, rezultat je sjajan i to je nepobitna cinjenica. Svaka kritika koja je upucena je s ciljem da budemo jos bolji, jer je fakt da ima stvari koje se ne rade kako treba, iako naravno (hvala Bogu) rezultat to ne pokazuje. Mozemo zazmiriti na te stvari jer cemo se aBd konacno plasirati, ali po meni je pametnije pokusati ispraviti sve sto se moze ispraviti nego zabijati glavu u pijesak. Brazil nije kraj svijeta, igracemo i poslije Brazila, treba misliti i na to. Ne moze Safetu niko osporiti zasluge za plasman, iako se mora priznati da smo imali dosta srece u zrijebu, a nismo se bas proslavili protiv jacih ekipa ni pod njegovom palicom (evo ispod ima bilans). A u Brazilu nece biti levata, sto se mene tice nek izgbimo tamo sve tri utakmice, al nemoj bas da se ofiramo. A protiv ekipa koje nisu levati nas je bilans sljedeci: 6-3-12 (ako nisam neku utakmicu zaboraivo), uz gol razliku 19:32, ne bas bajno. 6 pobjeda u 21 utakmici, od toga 2 protiv Slovacke, i 2 protiv ekipa iz Afrike.

Gana (2:1)
Svedska (2:4)
Njemacka (1:3)
Francuska (0:2), (1:1)
Slovacka (3:2), (1:0), (0:1)
Meksiko (0:2), (1:2)
Rumunija (2:1), (0:3)
Grcka (0:0), (3:1)
Portugal (0:0), (2:6)
Brazil (1:2)
Irska (0:1)
Alzir (1:0)
USA (3:4)
LSD

#25862 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Sve sam kont'o da se drži one logike "u reprezentaciju se teško ulazi, ali i izlazi iz nje", da nece pozivati tek tako neke nove igrace (jer ih nije ni isprobavao u prijateljskim kad je to trebalo), da hoce da završi kvalifikacije sa ovom grupom momaka koje je dosad pozivao.....mislio sam da je to ta prica koju vrti....i onda iz cista mira pozove nekakvog Kvrzica from nowhere i bratića Tina :shock: :shock: :lol: pa šta mu bi :?
Prica kako ne želi pozivati igrace iz mediokritetnih liga, a trojicu zove iz hrvatske lige :-? :shock: citavo vrijeme sam ga branio od pocetka kvalifikacija(popio nekoliko banova ovdje zbog Safeta), ali izgleda da on momacki trola i zayebava javnost sa ovim izjavama i nedosljednim potezima....isto kao da je jedno prica, drugo misli, a trece radi....pa nemoj tako Safete, nisi fer.

A što se tice treceg napadaca, sam Pape je izjaviio da Izet može igrati i u napadu....tako da je on ta opcija, po svemu sudeci....u svakom slucaju je daleko bolji igrac od Zeca npr.
Last edited by LSD on 30/09/2013 23:54, edited 2 times in total.
TheMule

#25863 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by TheMule »

Ofirno je postavljati prijateljske utakmice kao primjer
BHF_Manijak

#25864 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

north wrote:Ovdje se vidim pojačava i povećava broj hrakača na selektora...zanimljivo, dvije tekme nas dijele od plasmana na prvenstvo, prva tekma je sigurica nad siguricama, i onda imaš meč loptu protiv realno loših litvanaca, i umjesto da se o tome samo piše i diže atmosfera, more jednih te istih tekstova o nepozivanju ovoga, ili pozivanju onoga.....ma libo me taki u ovom momentu, neka nas Pape odvede u Brazil od mene ima samo ovo, a i svi ostali bi svaki dan trebali puštati sebi za dobro jutro i pred spavanje http://www.youtube.com/watch?v=B7BgfptB-7I

A onda aBd pred Brazil možemo oplesti šta bi bilo najbolje i šta je selektor mogao bolje uraditi, a nije, pa čak i kritikovati do sabaha ako bude srao...ali lika hrakati i konstantno pred najveći uspjeh u istoriji našeg fudbala, to je malo bezobrazno..a da, lako nam je kad nam je laka grupa je l de, a imao je i sreće u Slovačkoj :oops:

I mene malo nerviraju njegove zadnje izjave i nastupi, pisao sam o tome, ali od mene max. podrška za ove dvije tekme i do konačnog cilja :bih:
Jeste, sve je to tacno, ali ima zivot i psolije Brazila. Hocemoli cekati 2-3-5 godina da neki igrac dobije poziv? Safetu je l' dodje jaca ponuda on ode, sta dalje? Je l' treba onda repku ponovo nanovo sastavljati, sve igrace koji su preskakani pozivati, pa uigravati?
Al' hajd, vidjet cemo u ova doba naredne godine kako ce to izgledati...

A smet vam kad neko nazove Safeta ovako ili onako, slazem se da nije uredu, ruzno je, ali se ovdje Ivica Osim i dan danas naziva raznoraznim nadimcima, postavljala se slag pjena, mafijas, kriminalac i sta sve jos ne... Tako da to moralisanje s vase strane i ne stoji vam bas.
OK, reci cete da su to neobzirni pojedinci, ali Bogami ne vidim da se vi ostali bordo momci satraste osudjujuci takvo hrakanje po jednoj od najvecih legendi bh. fudbala.

O njegovom sinu da ne govorim. Kakav je da je, najuspjesniji je trener ove fucking lige, ali nebitno, samo hocu reci da ni vi niste cvjecke, te bas i nemate neko pravo na moralisanje.
jeza u ledja

#25865 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

jel vi stvarno mislite da neko ko naziva susica seoskom varalicom, djubretom ili glupanom cijeni susicev uspjeh u kvalifikacijama? dajte ba da se ne lazemo bezveze. neki ljudi jednostavno ne znaju cijeniti nista.
Dead Man Walking

#25866 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Ko napise Susic je glupan, bez nekih argumenata, mi je isti ko i onaj sto napise Susic je genije i ne obrazlozi to nicim. Za takve se ne kacim jer ih ne smatram ozbiljnim (majne vise obicni trolovi), nit na osnovu takvih formiram misljenje i bacam sve u isti kos.
KPNCTNJAH

#25867 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by KPNCTNJAH »

BHF_Manijak wrote:
A smet vam kad neko nazove Safeta ovako ili onako, slazem se da nije uredu, ruzno je, ali se ovdje Ivica Osim i dan danas naziva raznoraznim nadimcima, postavljala se slag pjena, mafijas, kriminalac i sta sve jos ne...

I ti sad pretjerujes. Tu slag pjenu stalno spominjete, a samo jedan idiot je postavio tu sliku i uredno dobio ban. Ispade to nam bio avatar svima. Receno je da ban slijedi za vrijedjanje Ivice i Papeta, ali valjda bi previse forumasa zavrsilo u banovicima, pa se to sad ne sprovodi do kraja. Na skoro svakoj stranici ove teme neko je na takav nacin vrijedjao naseg selektora.

Sta tek reci za one sto su pisali da bi bili bolji selektori od Papeta :lol:
bos92

#25868 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bos92 »

Mozda je Susic morao zbog jebenog nacionalnog kljuca da zove malog Kvrzica,ili npr.Pandzu koji tek sad ima klub,ali mozda bude sta od tog malog Kvrzica I nekaga,ali brate mozda je trebalo I onog malogDjurica iz italijanske druge lige zvati,jebiga momak daje tamo golove a I nije skoro bilo kad je on za nasu mladu repku dao svabama tri gola,barem neka upise jedan nastup da ne bi bilo kasno,mozda ga srbi zovnu momak se odazove I onda cemo ga svi prozivati cetnikom,barem za neke prijateljske utakmice
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25869 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Velkoski »

Joj rasprava ovdje, daj smotajte svi da se malo opustite, konačno nećemo morat' navijat' za Njemačku i Brazil na SP. :oops:
jeza u ledja

#25870 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

U pitanju su prioriteti, minorne u odnosu na vazne stvari. Ja razumijem da se o Lihtu i Litvi nema puno reci, ali to ne znaci da sad treba traziti razloge za pljuvacinu.
Neki ljudi jednostavno....ja ne znam kako da to opisem...ne volim stereotipe ali jednostavno se ne mogu oteti utisku o onoj prici o nepodnosenju tudjeg uspjeha.
I ne radi se tu o kriticarima, vec o pljuvacima. Dodje frajer na forum, jebe mu mater, doslovce, pa mislim o cemu mi pricamo... :roll:

O Cocalicu i Mahmutovicu je sve vec receno i svi se oko tog slazemo.

Daj boze samo da se ovo dobro zavrsi, a poslije opletimo svi zajedno sta nam je god volja.
stranac2

#25871 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by stranac2 »

north wrote:Ovdje se vidim pojačava i povećava broj hrakača na selektora...zanimljivo, dvije tekme nas dijele od plasmana na prvenstvo, prva tekma je sigurica nad siguricama, i onda imaš meč loptu protiv realno loših litvanaca, i umjesto da se o tome samo piše i diže atmosfera, more jednih te istih tekstova o nepozivanju ovoga, ili pozivanju onoga.....ma libo me taki u ovom momentu, neka nas Pape odvede u Brazil od mene ima samo ovo, a i svi ostali bi svaki dan trebali puštati sebi za dobro jutro i pred spavanje http://www.youtube.com/watch?v=B7BgfptB-7I

A onda aBd pred Brazil možemo oplesti šta bi bilo najbolje i šta je selektor mogao bolje uraditi, a nije, pa čak i kritikovati do sabaha ako bude srao...ali lika hrakati i konstantno pred najveći uspjeh u istoriji našeg fudbala, to je malo bezobrazno..a da, lako nam je kad nam je laka grupa je l de, a imao je i sreće u Slovačkoj :oops:

I mene malo nerviraju njegove zadnje izjave i nastupi, pisao sam o tome, ali od mene max. podrška za ove dvije tekme i do konačnog cilja :bih:

Ulicarski termini druze kao hrakac il pljuvac neaju nikakve veze sa kritikom koja je vecinom opravdana. Al da, neki idu predaleko upotrebom pogrdnih rijeci na racn Susica. Hasagic Pariz, Hajrovic Slovacka tek u 70 i enkoj minuti ga ubacuje. Plus maltene svaka protracena prijateljska tekma za probanje igracaa taktikaa. Plus X drugih nerezonskih teza, poteza i poziva. Ne znamo detalje al se vidi da tu nesto nije cisto oko izbora igraca a vecinom se te nejasnoce vrte oko HNL i oko burazera mu.

Protiv Slovaka vile nas pronosale kada je trebao praviti poteze stajao kao paralisan na klupi uzdajuci se u srecu .. i ta trenerska paraliza je trajala pune dvije utakmice plus par dana izmedju.

Ima daleko najbolji tim u historiji BH na raspolaganju , totalnu podrsku saveza , daleko najlaksu grupu do sada i opet nas je faktor srece dijelio od baraza. Rezultat koji su i drugi treneri sa polovicnim timovima osvajali do sada.

Imao je jedan period u kojem je birao svakog raspolozivog a dobrog igraca bez greske. Al u zadnjih pola godine godinu ne znam sta reci.
jeza u ledja

#25872 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

stranac2 wrote:

Ulicarski termini druze kao hrakac il pljuvac neaju nikakve veze sa kritikom koja je vecinom opravdana. Al da, neki idu predaleko upotrebom pogrdnih rijeci na racn Susica. Hasagic Pariz, Hajrovic Slovacka tek u 70 i enkoj minuti ga ubacuje. Plus maltene svaka protracena prijateljska tekma za probanje igracaa taktikaa. Plus X drugih nerezonskih teza, poteza i poziva. Ne znamo detalje al se vidi da tu nesto nije cisto oko izbora igraca a vecinom se te nejasnoce vrte oko HNL i oko burazera mu.

Protic Slovaka vile nas pronosale .. .

Ima daleko najbolji tim u historiji BH na raspolaganju , totalnu podrsku saveza , daleko najlaksu grupu do sada i opet nas je faktor srece dijelio od baraza. Rezultat koji su i drugi treneri sa polovicnim timovima osvajali do sada.
Daleko najbolji bh tim? Zasnovano na cemu?

Totalnu podrsku saveza? Jel to mislis u onih 5000KM ili u pozivima po nacionalnoj zastupljenosti?

Faktor srece te uvijek dijeli od poraza. Faktor srece nas je i u Francuskoj dijelio od pobjede.

Nejasnoce oko izbora igraca se vrte oko HNL. Slovom i brojem do sada je u repki igaro 1(jedan) igrac iz HNL.

Hajrovic u 70 minuti protiv Slovacke? Da, greska je sto je ubacio igarca koji je dao gol. :D

Jednostavno kad neko totalno nerezonski gleda na situaciju, trazeci dlake u jajima.

PS: Ulicarski termini kao "pljuvac"? Cuj ulicarski termin. :zjev:
stranac2

#25873 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by stranac2 »

@jeza u ledja

Ako ti nisi u stanju da skontas po kojim kriterijumima imamo najbolji tim u historiji BH fudbala nemam potrebe da repliciram dalje. Ne razumijemo se ja i ti i sreca je to izgleda barem za jednog od nas.
luckylaka

#25874 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

north wrote:A ne kaže se džaba, bošnjo će ti sve oprostiti, ali uspjeh nikada....već se pisalo, Mihajlović se blamira sa reprezentacijom, Štimc zove Halilovića i nekakvog anonimusa iz Splita, ne Hajduka, nego Splita :D gube ljudi kući od strašne Škotske koja je posljednja u grupi, Portugal sa onakvom repkom vječiti baraž, jeste da tu imaju sreće pa nas stalno dobijaju i karinšaju nas, ali je blam za njih, francuzi mrljavo da ne može mrljavije, englezi isto tako, nekad vrlo dobre repke koje su igrale prvenstva Danska, Češka, Norveška, Rumunija, Bugarska, Turska... pa i Škotska ne znaju sada šta znači vidjeti prvenstvo..ali mi giganti smo nezadovoljni sa prvenstvom, udri po selektoru jer poziva Kvržića, a u redu čekaju Mahmutovići, Cocalići i sl...ok možda im je trebao dati šansu, poštujem taj stav, i ja mislim da je trebao, ali zar ćemo sad toliko pišati po selektoru zbog toga i ako na kraju odemo u Brazil? Kao da u najmanju ruku ne poziva igrače za koje se otima pola Evrope i lige petice..pa jebem ga ja više stvarno...ima grešaka selektor, napravio je pogotovo postavkom protiv slovaka, neke izjave su u najmanju ruku čudne, ali samo je jedan cilj BRAZIL, a onda u tom slučaju možemo se mi danima naprđivati, ne pije to vode junaci....
:thumbup: Pametno nema sta ,samo sto ces sutra opet ovdje procitato,,sto Vrsa a ne Coco(ko da je neka drasticna razlika u kvalitetu)sto ovaj a ne onaj,,Vrsa solidan koliko znam na toj poziciji trenutno i nemamo veliki izbor,Mahmutovic koliko god dao golova trenutno jednostavno nema mjesta(mozda ga isproba u St.Louis :bih: :bih: pred 50.000 ABD)i to je to.
jeza u ledja

#25875 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

stranac2 wrote:@jeza u ledja

Ako ti nisi u stanju da skontas po kojim kriterijumima imamo najbolji tim u historiji BH fudbala nemam potrebe da repliciram dalje. Ne razumijemo se ja i ti i sreca je to izgleda barem za jednog od nas.
Evo ja mislim da je Susic nas najbolji trener kojeg smo imali. Ako se ti ne slazes sa tim onda nemam potrebe ni da ti repliciram dalje. :D
Locked