Ko mourinholimeni wrote:pametan je covjek ovaj susic, izjavi namjerno neku glupost u medijama da bi oni samo pricali o njemu.
tako skida pritisak i paznju medija sa igraca, prije je bio svaki dan neki interviju s nekim reprezentativcem
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
KemoM
#25651 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Havatar
#25652 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joseph Sepp Blatter, predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA), potvrdio je Uredu Internacionalne lige humanista u Sarajevu da će u svojstvu počasnog ambasadora sporta i kulture mira ILH-a uručiti Zlatnu povelje sporta i kulture mira "Juan Antonio Samaranch" nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine i selektoru Safetu Sušiću.
- BHF_Manijak
#25653 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kazem nebitno, idemo u nove pobjede, sto je u konacnici i najbitnije.jeza u ledja wrote:dobro shalla i manijace ne mogu vise...
-
emir_emko
#25654 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
limeni wrote:pametan je covjek ovaj susic, izjavi namjerno neku glupost u medijama da bi oni samo pricali o njemu.
tako skida pritisak i paznju medija sa igraca, prije je bio svaki dan neki interviju s nekim reprezentativcem
- swarley_s
#25655 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safete Sajo Sarajlijo - MAHMUTOVIC!
Covjek se jednostavno mora naci na spisku, pa makar 10 minuta.
Drugacije nema smisla...
Drugacije nema smisla...
-
SSemir
#25656 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Đ. Elber je svojevremeno harao njemackim i evropskim terenima pa se opet nije nalazio na spisku u brazilu...konkurencija rodjaciswarley_s wrote:Safete Sajo Sarajlijo - MAHMUTOVIC!
Drugacije nema smisla...
- Havatar
#25657 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tad su Brazilci zvali samo igrace iz italijanske i spanske lige a sad Pape zove samo igrace iz engleske i hrvatske ligeSSemir wrote:Đ. Elber je svojevremeno harao njemackim i evropskim terenima pa se opet nije nalazio na spisku u brazilu...konkurencija rodjaciswarley_s wrote:Safete Sajo Sarajlijo - MAHMUTOVIC!
Drugacije nema smisla...
-
spacek
#25658 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da nekad nije stvar u pozivu kad ti samo treba popuniti roster jer si deficitaran na toj poziciji, vec je stvar u pozivu kao nagrada i dodatni motiv da nastavis tako igrati, jer tad ispada da neko cijeni tvoj ucinak pa makar konkurencija bila na toj poziciji toliko jaka da nema sanse da zaigras i 10min u prijateljskoj.
Impozantan je ucinak da u 9 kola imas na kontu 10 golova i da si prvi strijelac u češkoj ligi koja ima predstavnika u Ligi šampiona i Europa ligi...a sigurno se radi o ligi koja je jača od hrvatske ili 2 turske lige (kvrzic i visca)...
Po meni bi bio red pozvati i Mahmutovica!
npr vodiš 3:0 - pa izvedi u 80min Ibiševića ili Džeku nek odmore malo i uvedi čovjeka koji je u formi i gdje daje svaku utakmicu po gol!
Impozantan je ucinak da u 9 kola imas na kontu 10 golova i da si prvi strijelac u češkoj ligi koja ima predstavnika u Ligi šampiona i Europa ligi...a sigurno se radi o ligi koja je jača od hrvatske ili 2 turske lige (kvrzic i visca)...
npr vodiš 3:0 - pa izvedi u 80min Ibiševića ili Džeku nek odmore malo i uvedi čovjeka koji je u formi i gdje daje svaku utakmicu po gol!
-
Dead Man Walking
#25659 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
S obzirom da je plasman na SP veoma izvjestan, a tamo, slozicemo se, igraju ozbiljne ekipe, ima li neki statisticar podatak kako stojimo protiv takvih pod Safetovom palicom? Dakle ekipe iz prva dva sesira u kvalifikacijama, te prijateljske protiv ucesnika SP ili EP.
-
KemoM
#25660 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
This. Da igraci znaju da su makar na sirem spisku (za SP se prvo preda lista sa 30 imena). Igraci poput Djurica, Hodzica, Kvrzica, Burica, Besica, Grahovca itd.spacek wrote:Mislim da nekad nije stvar u pozivu kad ti samo treba popuniti roster jer si deficitaran na toj poziciji, vec je stvar u pozivu kao nagrada i dodatni motiv da nastavis tako igrati, jer tad ispada da neko cijeni tvoj ucinak pa makar konkurencija bila na toj poziciji toliko jaka da nema sanse da zaigras i 10min u prijateljskoj.
-
cindrlimindrli
#25661 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedno je sigurno, sva rodbina Mahmutovica i Cocalica se registrovala na klix.
Golemo.
Golemo.
- cvrčak_na_hedonizmu
#25662 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Opet ti drmaju kavez, a nedeljacindrlimindrli wrote:Jedno je sigurno, sva rodbina Mahmutovica i Cocalica se registrovala na klix.
Golemo.
-
KemoM
#25663 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da sam rodbine Mahmutovicu savjetovo bi ga da predje u Germaniju.cindrlimindrli wrote:Jedno je sigurno, sva rodbina Mahmutovica i Cocalica se registrovala na klix.
Golemo.
- BHF_Manijak
#25664 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Takvi postovi od tebe i slicnih su bili i prije nego se pozvao Zukanovic, Hajrovic itd.., pa onda na kraju pokusate sve sto steiz sebe izbacili.cindrlimindrli wrote:Jedno je sigurno, sva rodbina Mahmutovica i Cocalica se registrovala na klix.
Golemo.
- ultima_palabra
#25665 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije da su se registrovali svi uposlenici Germanije
Hajduk institucija 
- Herr Flick
#25666 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znaci bez Mujdze do kraja kvala..Sva sreca pa su laki protivnici

-
am2804
#25667 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dakle, Vršajević protiv Liht., molim Boga da onda Adnan zaigra protiv LitvanijeHerr Flick wrote:Znaci bez Mujdze do kraja kvala..Sva sreca pa su laki protivnici![]()
-
cindrlimindrli
#25668 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nikad ja nisam napisao nista slicno za bilo kojeg reprezentativca BiH, al' sva frtutma na forumu oko ova dvaBHF_Manijak wrote:Takvi postovi od tebe i slicnih su bili i prije nego se pozvao Zukanovic, Hajrovic itd.., pa onda na kraju pokusate sve sto steiz sebe izbacili.cindrlimindrli wrote:Jedno je sigurno, sva rodbina Mahmutovica i Cocalica se registrovala na klix.
Golemo.
neprimjecena talenta koji ubise u svojim sacuvaj i sakloni timovima postaje degutantna. Ja tolike nerealne hvalospjeve
ne bih mogao pisati ni o najrodjenijima.
-
svi u napad
#25669 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo izgleda opet bez Mujdze. Molim te Sajo ko boga te molim nemoj bolan sad opet onu mazohisticku tvrdoglavost pokazat pa Vrsajevica ili Zahiragu na beka stavit. Najgore je da ces to uradit i kad dobijemo Lihtenstajn pocece pohvale na super igru jednog od dvojice levata. Ne znam koji je gori od njih dvojice. Jednom sam dao prijedlog da Sejo rekne cifru za te svoje zvijezde pa da mi vjerni navijaci to skupimo. To bi bilo zdravo i humano za obe strane (nama ne bi skakao tlak i srce nas izdavalo a oni bi bili zadovoljni sa lovom kojom bi dobili). Iskoristi ove prvu tekmu da probas nekog novog na ovoj pozicije dok se Vranjes ne oporavi (to mu mjesto i najbolje odgovara) ili se odluci kao protiv USA da to odradi Bicakcic (dosta dobro odradio), a na njegovo mjesto Zukanovic ili Pandza. Molim boga kao i ljude oko tebe (prije svih Svabu) da te posavjetuju za dobro svih nas. Repka ne smije biti talac nekih ljudi.
- BHF_Manijak
#25670 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svakako su zasluzili sansu za razliku od DOKAZANIH NEZNALICA u timu tipa Zahirovica, Vrsajevica, Sunjica i tako dalje! Kako ti je samo smijesna prica. Cuj "neprimjecena talenta koji ubise u svojim sacuvaj i sakloni timovima", jebote pises kao da nam je prvih 11 saastavljeno iz igraca koji igraju po Realu, Bayernu, Barceloni...
Pa pola reprezentacije ti igra u takvim klubovima kakve si ti opisao.
Kako rekoh, neki igraci su dokazane neznalice, s toga ne vidim razlog zasto se ne bi neki novi momci probali, a KOJI ZASLZUJU svojim igrama u klubovima da se probaju, ma kako tebi smijesni ti klubovi bili...
Pa pola reprezentacije ti igra u takvim klubovima kakve si ti opisao.
Kako rekoh, neki igraci su dokazane neznalice, s toga ne vidim razlog zasto se ne bi neki novi momci probali, a KOJI ZASLZUJU svojim igrama u klubovima da se probaju, ma kako tebi smijesni ti klubovi bili...
- ultima_palabra
#25671 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ako počne Hajrović na krilu, onda može neko od stopera ili Zahiragić zatvoriti mjesto desnog beka... ne treba nam onda tu neko preofanzivan.svi u napad wrote:Evo izgleda opet bez Mujdze. Molim te Sajo ko boga te molim nemoj bolan sad opet onu mazohisticku tvrdoglavost pokazat pa Vrsajevica ili Zahiragu na beka stavit. Najgore je da ces to uradit i kad dobijemo Lihtenstajn pocece pohvale na super igru jednog od dvojice levata. Ne znam koji je gori od njih dvojice. Jednom sam dao prijedlog da Sejo rekne cifru za te svoje zvijezde pa da mi vjerni navijaci to skupimo. To bi bilo zdravo i humano za obe strane (nama ne bi skakao tlak i srce nas izdavalo a oni bi bili zadovoljni sa lovom kojom bi dobili). Iskoristi ove prvu tekmu da probas nekog novog na ovoj pozicije dok se Vranjes ne oporavi (to mu mjesto i najbolje odgovara) ili se odluci kao protiv USA da to odradi Bicakcic (dosta dobro odradio), a na njegovo mjesto Zukanovic ili Pandza. Molim boga kao i ljude oko tebe (prije svih Svabu) da te posavjetuju za dobro svih nas. Repka ne smije biti talac nekih ljudi.
- jeza u ledja
#25672 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedna prednost koju imaju Zahirovic i Vrsajevic je da trce. Bez toga, iskreno sumnjam da bi se ovoliko naigrali. Susic naivno pokusava izbalansirati ljenguzare u ekipi sa par netalentovanih trkaca.
Ja vam garantujem da se nijedan od ovih predlozenih novajlija nece naigrati ako ne bude bar trcao ko navijen.
Ja vam garantujem da se nijedan od ovih predlozenih novajlija nece naigrati ako ne bude bar trcao ko navijen.
-
palermo
#25673 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne znam je li oko dosad spominjao ime Cocalića ? Mogla bi mu se pružiti šansa

- ultima_palabra
- jeza u ledja
#25675 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni je Cocalic jedan od najdrazih repre'ntativaca.