Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nKrkan

#25426 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nKrkan »

Poziv Tinu je prihvatljiv ako se taj isti pozvi ne ustupi Šunjiću & co
veljaca

#25427 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Mustang1 wrote:Je'l se ovo priprema teren da se Tin povede u Brazil ne bil ga se tutnulo kome :D Sreca pa Susic ima vise srece nego znanja pa mu ne mogu nista prigovoriti :D
Ja sam o ovome ovdje pisao ima jedno mjesec dana ....

Informaciju sam dobio od jednog bivseg igraca Hajduka i pokaza se kao tacna ....

Tino Susic je sin od Seada - Safetovog brata ..... I u tome ce neki naci problem ....

A Sead je takodjer menadzer Vrsajevicu ..... I u tome neki nalaze problem ....

Kako god - nije lako Papetu ....
shalla

#25428 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Slo Burner wrote:ako ne postane koga jebe, probali smo.
Prijateljske sluze za ove stvari zar ne?
Sve to stoji ali ja mislim da ima bar 5 igrača koji zaslužuju ovo prije Tina, zato mi je taj eventualni poziv Tinu nepotreban i licemjeran...
samo_ti

#25429 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by samo_ti »

Neka isproba te momke, nije frka. Ali onda isto tako neka prestane lupetati oko nekih liga i igraca. Neka svi dobiju sansu ako zasluzuju.
Buric ( zasto ga ne pozvati kao 2-3 golmana ? Pa jbemu mater, prosao je momak sve reprezentativne selekcije, bio standardan, presao u Lech, standardan i jedan od najboljih golmana Poljske lige. Zar ne ide nekim redom da nakon svega toga ti kao kruna ne bude poziv u A-reprezentaciju ? Kako on ne zasluzuje, a neki Fejzic i Avdukic zasluzuju ? :-) )

Mahmutovic ( nije se on tek pojavio pa da ga se kao gura, vec momak odlicno igra zadnjih sezona, ali se namjerno ignorise )
Cocalic, isto tako.

Sanse su imali i Vrancici i jos tako par njih, pa zasluzuju i ovi :)
korisnik101

#25430 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by korisnik101 »

Ako isproba Tina, to ce biti kap koja je prelila moju casu.

I cuj mu price, ako ne pobijedimo u ove dvije utakmice , imamo baraz !. Wtf ?
Treba Susicu jasno reci, ako ne pobijedimo, da cemo u baraz ici bez njega.
Jasno i glasno !@
Havatar

#25431 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

mali_milojica wrote:Da on igra u ligama 5,pa nosi ga đavo,neka ga je pozvao,ali ovako je stvarno sramota,jos protiv Argentine,protiv Messija.
Nije Pape toliki strucnjak,pa je on donio nesto novo i mi otisli na SP. Vjerujte,bilo ko da je bio otisli bi. Sve nam se poklopilo,sve nam se vratilo,nebo se otvorilo,Bog nas je prstom dotakao i zatomi tamo idemo.
Ova nasa situacija je slicna onoj Cheslea.
Ima li su Mourinha,Hiddinka,Granta,nisu uzeli LP. Dođe Di Matteo i uze titulu. Vratilo im se sve. I nesretni penali protiv Man Utd i sudijska pljacka protiv Barcelone,jos ga Drogba zabi u 89 za produzetke,tamo Cech odbrani Robbenu penal i uzese titulu usred Minhena,protiv atomskog Bayerna. Sudbina i ima Boga pa da je ko zrno rize.

Ova prica oko pozivanja bratica u repku me podsjetila koliko smo mi daleko od Evrope.
Koje je omiljeno jelo kod Njemca kada ide na tekmu? Slozit ce se vecina nas da je to kobasica. Jos ako ima piva,nigdje kraja njegovoj sreci.
Vjerovatno vecina vas ne zna da Uli Hoeness,predsjednik Bayerna,ima tvornicu kobasica. Ali njegove kobasice se ne prodaju na i oko stadiona Bayerna,jer je covjek sam sebe izbacio iz te vrste igara i prihoda da mu se ne bi moglo prigovoriti da zarađuje na Bayernu i nj navijacima.
:thumbup:
oglo

#25432 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oglo »

kad si kod Honnesa ,rec i nam zasto ga ganjaju sad ako ne upravo zbog pogodovanja svojoj firmi ;)
shake69

#25433 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

oglo wrote:kad si kod Honnesa ,rec i nam zasto ga ganjaju sad ako ne upravo zbog pogodovanja svojoj firmi ;)
I ne samo to. Covjek je zbog milionske utaje poreza (tajni racun u svicarskoj) milione dao da se brani sa slobode. Kud ces Ulija za primjer navoditi, nesretnice!? :D
denimb

#25434 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

Nije mi jasno zasto malog Besica sada ignorisati, vidjelo se da zna igrati lopte, defanzivac je...vec ima neku minutazu u reprezentaciji, iako nikada nije dobio sansu do kraja jer su ga uvijek prebacivali u mladu reprezentaciju, kao da pomogne...

Mnogo logicnije bi bilo vratiti ga i nastaviti brusiti sebi igraca, voditi ga u Brazil...nego pozivati ovog Tina.

Kazete mali je ters, sad pogledajte ovu situaciju pa skontajte zasto...momak je vazda sutio i igrao gdje su ga slali, da bi na kraju ispusio mjesto u A timu, a na njegovo dolazi off. vezni, na silu pretvoren u defanzivnog.

I kako to da Jagodic ovog pulena nije zvao u U21 reprezentaciju, nije Tin poceo od juce igrati...nije to iznenađenje neko na koje Susic mora reagovati automatskim pozivom u A tim.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#25435 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mali_milojica »

oglo wrote:kad si kod Honnesa ,rec i nam zasto ga ganjaju sad ako ne upravo zbog pogodovanja svojoj firmi ;)
shake69 wrote:
I ne samo to. Covjek je zbog milionske utaje poreza (tajni racun u svicarskoj) milione dao da se brani sa slobode. Kud ces Ulija za primjer navoditi, nesretnice!? :D
Svi su nevini dok im se ne dokaze krivica ili vi znate nesto sto bi moglo zanimati Njemacke tuzitelje 8)
Koshpa

#25436 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Koshpa »

Pape kaze da ce zvati Tina ? a pitanje je da li ce ga pozvati ? Mozda zovne i Mahmutovica , Cocalica, Besica itd.... al se nije oglasio al jeste za Tina i vi odma drvlje i kamenje. Ako pape misli da on moze igrat i da je dobar i meni je. A ako ga ne proba u prijateljskoj kad ce ga probat ? Protiv Litvanije ii mozda ( aBd ) u Brazilu protiv Njemacke ? Proslo je xy igraca kroz nju sto nebi i ovaj probao pa ako zadovolji ostavit ako ne nogom u guzicu i cao :bih:
oglo

#25437 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oglo »

mali_milojica wrote:
shake69 wrote:
Svi su nevini dok im se ne dokaze krivica ili vi znate nesto sto bi moglo zanimati Njemacke tuzitelje 8)
Izgleda za sve druge vazi taj princip a Pepe je kriv unaprijed :) ili ti nesto zans sto ce zanimati nase tuzioce
tcz

#25438 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

:kiss: joj Pape sta im radis, milana ih je citati. :thumbup:

cak preljevas i njihove case :lol:
Havatar

#25439 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Isto je tako i selektor Srbije 2006 zvao svog sina u reprezentaciju da bi igrao svjetsko pa su dozivjeli sva tri poraza u grupi od kojih je poraz od Argentine 6:0 bio najbolniji i donio im je veliku bruku a i znacajno je narusio ugled njihove reprezentacije u svijetu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#25440 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mali_milojica »

oglo wrote: Izgleda za sve druge vazi taj princip a Pepe je kriv unaprijed :) ili ti nesto zans sto ce zanimati nase tuzioce
Za sve druge koji nesto rade prvi put,pa mozda i drugi.
Ali ovo sa Papetom,menađerskom agencijom Germania i pulenima njegovog brata u reprezentaciji,kojih vjerovatno ima 5-6,postaje vec degutantno :roll:
oglo

#25441 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oglo »

od ostalih forumasa trazizis neke cinjenice a sam ih ne nudis,napisi nam kojih to 5-6 igraca zastupa safotov brat?
JOINT_1921
Vozim: odlično

#25442 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JOINT_1921 »

DaBogda Tin povrijedio stopalo tik pred prijateljsku, na jedno mjesec dana... ;) Safet polako gubi konce, vrijeme je da ode...
hopcup

#25443 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hopcup »

JOINT_1921 wrote:DaBogda Tin povrijedio stopalo tik pred prijateljsku, na jedno mjesec dana... ;) Safet polako gubi konce, vrijeme je da ode...
ma nema potrebe za tim.. mislim, tin je tu najmanje kriv, ne treba njemu željeti neko zlo. dapače, ja mu želim da bude igračina i da potpiše za real madrid nakon što briljira za naš tim.
međutim, činjenica je da safet nekad sam sebi skače u usta, i da nas nervira slanjem pozivnica za neke anonimuse, dok u isto vrijeme ignoriše igrače od kojih bi reprezentacija imala koristi (il možda i ne bi, al daj da ih vidimo u 2-3 tekme). sad je vrijeme da se priprema repka za brazil, poslije će bit kasno. no, selektorov je to pos'o, mi ostali samo možemo naprđivat okolo i nervirat se i kritikovat ga (ili mu povlađivat, pa klimat glavom na svaku njegovu, što je malo neralno, al ajde, ima nas svakakvih :D)
mistek

#25444 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mistek »

Ima boljih igrača u našoj ligi od tog momka, a eto pozvati će ga. Smiješno.

Said, Cocalić, Mahmutović, Fajić.. Što njih ne proba ubleha?
JOINT_1921

#25445 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JOINT_1921 »

Ja mu ne zelim, ja zelim da sam bez ovog poziva to postigne, pa nek ga onda zove, jer bi znao da je tako dosao tu svojom zaslugom, ovako nije standardan ni u prelosem Hajduku a igra za reprezentaciju, preko koje ce se prodati u sigurno jaci klub sto mu je i amidzin cilj... ;) Daj ba, proguraj mi malog, sta fali... :-) :-) :-)
mistek

#25446 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mistek »

I još nešto. Tino i Said su u 5 deka iste pozicije. Obojici je najprirodnije lijevo krilo, a obojica mogu igrati u veznom redu. Said isturenije, Tino povučenije.

Said igra za najjači klub na ovim prostorima, Tino igra za osrednje jak hrvatski klub.
Obojica imaju po 13 utakmica ove sezone. Istina, Tino više minuta, ali Said 6 u CL i 1 u grupama EL.
hopcup

#25447 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hopcup »

mistek wrote:Ima boljih igrača u našoj ligi od tog momka, a eto pozvati će ga. Smiješno.

realno, said je daleko od reprezentacije jer na njegovoj poziciji imamo 3 puno bolja igrača (pjanić, medunjanin i misimović čak i kad nije u formi). koliko sam ja upratio, said igra ovog ofanzivnog veznog u dinamu, ovim nabrojanim može samo kopačke čistit. ovi ostali su su zaslužili poziv pa za barem 2 prijateljske.
Logovan

#25448 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

JOINT_1921 wrote:DaBogda Tin povrijedio stopalo tik pred prijateljsku, na jedno mjesec dana... ;) Safet polako gubi konce, vrijeme je da ode...
E čuj gubi konce, vrijeme je da ode. :lol: :lol: :lol: A daj ba hahahah

Nisam ni ja zadovoljan koji se igrači pozivaju, koji se ne pozivaju ali ovako nešto govoriti je žalosno.
mistek

#25449 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mistek »

hopcup wrote:
mistek wrote:Ima boljih igrača u našoj ligi od tog momka, a eto pozvati će ga. Smiješno.

realno, said je daleko od reprezentacije jer na njegovoj poziciji imamo 3 puno bolja igrača (pjanić, medunjanin i misimović čak i kad nije u formi). koliko sam ja upratio, said igra ovog ofanzivnog veznog u dinamu, ovim nabrojanim može samo kopačke čistit. ovi ostali su su zaslužili poziv pa za barem 2 prijateljske.
Husejinović je po vokaciji lijevo krilo. Sve pozicije od sredine ka naprijed može odigrati solidno. U Dinamu ga guše na toj poziciji u najmanju ruku.

I budi realan, Husejinović bi mogao donijeti 3 puta prije preokret u igri ulaskom s klupe nego li Višća, Sušić nekakav ili čak Stevanović.
JOINT_1921

#25450 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JOINT_1921 »

Sve vise i vise nebuloza i smijesnih izjava sa njegove strane, taktickih poteza, i sl. Gubi konce...
Locked