Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
KemoM
#25351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajmo realno. 23 igraca idu u Brazil.
3 golmana:
Begovic
Avdukic
Fejzic
Ovi igraci imaju zagarantovana mjesta:
Spahic
Mujdza
Bicakcic
Vrsajevic (nazalost, iako se 10 nastupa bruka ovaj clan Germanije ide u Brazil)
Zukanovic
Misimovic
Pjanic
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Ibricic (nadam se da mu je ovo oprostajni turnir)
Zahirovic
Stevanovic
Hajrovic
Dzeko
Ibisevic
+Kolasinac ako dobije dozvolu od fife.
Znaci 19 igraca. Ako se Pandza i Vranjes oporave i nadju klub idu i oni. Ide i Rahimic.
Totalno 22 igraca.
Znaci imamo jedno slobodno mjesto ako nebude povreda. Mozda 2.
Kandidati iz sadasnje ekipe su Sunjic i Visca. Realno nijedan nevalja. Znaci sada ide ignorisanje igraca poput Cocalica, Kvrzica, Mahmutovica i Djurica da bi mogli uvaliti jos jednog igraca iz Germanije.
Kandidati Germanije
Anel "Breidbalik" Hadzic. 25 godina. Pozicija: Ofanzivni vezni
Braca Sven i Tino Susic. Pozicija: Ofanzivni vezni
Bukva Haris. Nisam ga nikad gledo pa neznam koja mu je pozicija. Nebitno, kad mogu Hadzic i Tin-Tom Susic a konkurencija im Miske, Pjanic, Medunjanin i Ibricic moRe i Bukva gdje god hoce.
3 golmana:
Begovic
Avdukic
Fejzic
Spahic
Mujdza
Bicakcic
Zukanovic
Misimovic
Pjanic
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Zahirovic
Stevanovic
Hajrovic
Dzeko
Ibisevic
Znaci 19 igraca. Ako se Pandza i Vranjes oporave i nadju klub idu i oni. Ide i Rahimic.
Totalno 22 igraca.
Kandidati iz sadasnje ekipe su Sunjic i Visca. Realno nijedan nevalja. Znaci sada ide ignorisanje igraca poput Cocalica, Kvrzica, Mahmutovica i Djurica da bi mogli uvaliti jos jednog igraca iz Germanije.
Kandidati Germanije
Bukva Haris. Nisam ga nikad gledo pa neznam koja mu je pozicija. Nebitno, kad mogu Hadzic i Tin-Tom Susic a konkurencija im Miske, Pjanic, Medunjanin i Ibricic moRe i Bukva gdje god hoce.
Last edited by KemoM on 23/09/2013 21:36, edited 1 time in total.
-
bjelave
#25352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma mene je samo strah da se uskoro ne ispostavi da Sena, u Papeta sestra, i Nihad Milak imaju isto malog koji je stasao za reprezentacije, Argentine, Brazila i sta ti ja znam.
Mrtvi sam pitar, ali sto je previse, previse je
-
Korisničkoime
#25353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Višća je za sve navedene kandidate ali i za neke sigurne Ronaldo. Znam da će neki reći da pretjerujem sa Višćom ali za sada nije zijanio imao je finih poteza, dvije asistencije, pokrenuo je više od većine standardnih zamjena, može igrati i desnu i lijevu strnu i krilo i krilnog napadača.
- Havatar
#25354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bjelave wrote:Ma mene je samo strah da se uskoro ne ispostavi da Sena, u Papeta sestra, i Nihad Milak imaju isto malog koji je stasao za reprezentacije, Argentine, Brazila i sta ti ja znam.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PAPE EKBER!!
-
KemoM
#25356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koje dvije asistencije? Spominjete onih 5 minuta protiv mrtve Latvije ko da je preokreno rezultat protiv Francuske u Parizu 2011. Da je on za bilo koga Ronaldo on nebi sa 24. godina igro u drugoj Turskoj ligi. Protiv Slovacke smo vidili da je bezze. Mislio sam i ja da je mogo postati igracina ali propade. Ni prvi ni zadnji, E. Zec, Sehic,Korisničkoime wrote:Višća je za sve navedene kandidate ali i za neke sigurne Ronaldo. Znam da će neki reći da pretjerujem sa Višćom ali za sada nije zijanio imao je finih poteza, dvije asistencije, pokrenuo je više od većine standardnih zamjena, može igrati i desnu i lijevu strnu i krilo i krilnog napadača.
- nKrkan
#25357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakav je Sušić strateg vratit će Pjanića,Hajrovića,Stevanovića i sve do 23 godine nazad u U 21 radi potrebe
-
KemoM
#25358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sada citam Susic kaze da je cuo za Kvrzica. Cuo je da ima nase drzavljanstvo. Evo na transfermarktu pise da Krvzic vec ima nastup za BiH (protiv Poljske 2011).
16.12.2011 for Bosnia-H. under Husref Musemic against Poland
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kvrzi ... 59839.html
Jebiga sada, ovo je dno dna. Il se zajebaje s novinarima il' je stvarno puko
16.12.2011 for Bosnia-H. under Husref Musemic against Poland
http://www.transfermarkt.co.uk/en/kvrzi ... 59839.html
Jebiga sada, ovo je dno dna. Il se zajebaje s novinarima il' je stvarno puko
-
Korisničkoime
#25359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da, međutim spram učinka Šunjića pa i Ibričića, Vršajevića, Sesara, Svrake (iako je tika taka zbaijao) donese osvježenje kada uđe u igru i mislim da može kao zamjena pomoći, nemamo baš brzih igrača koji znaju igrati po krilima i to na obije strane i donekle imaju solidan ubačaj. Ja ću Višću na klupi rado zamijeniti sa jednim takvim iz lige 5 međutim na žalost nema baš izgleda da će se neko takav pojaviti. S druge strane gomilanje centralnih veznih tika taka igrača ili "umišljenih" def.veznih nauštrb brzog krilnog igrača kojih nemamo na pretek i nije baš sjajna zamisao pa makar on igrao i u 2 turskoj ligi. Uostalom gdje je tačno to Višća toliko kiksao griješio. Trebalo bi igraču dati malo više vremena prije nego ga se otpiše isto sam govorio i za Vršajevića i za Vranješa. Sada znamo da nam jedan može biti od pomoći drugi ne mada Sušić izgleda ima sasvim drugo viđenje stvari po pitanju navedenih.KemoM wrote:Koje dvije asistencije? Spominjete onih 5 minuta protiv mrtve Latvije ko da je preokreno rezultat protiv Francuske u Parizu 2011. Da je on za bilo koga Ronaldo on nebi sa 24. godina igro u drugoj Turskoj ligi. Protiv Slovacke smo vidili da je bezze. Mislio sam i ja da je mogo postati igracina ali propade. Ni prvi ni zadnji, E. Zec, Sehic,Korisničkoime wrote:Višća je za sve navedene kandidate ali i za neke sigurne Ronaldo. Znam da će neki reći da pretjerujem sa Višćom ali za sada nije zijanio imao je finih poteza, dvije asistencije, pokrenuo je više od većine standardnih zamjena, može igrati i desnu i lijevu strnu i krilo i krilnog napadača.
-
palermo
#25360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro si Kemo. Zapravo, akobogda odemo u Brazil, radi se samo o još jednom ili dva mjesta......zaboravio si samo još jedna momenat, morat će se malo poštovati (morat će se, sviđalo se to nekome ili ne) i da imamo iz svih naših bajnih naroda i narodnosti ponekog, što znači da Šunjiću, recimo, rastu šanse....ili tom Kvržiću ako što pokaže......KemoM wrote:Hajmo realno. 23 igraca idu u Brazil.
3 golmana:
Begovic
Avdukic
Fejzic
Spahic
Mujdza
Bicakcic
Zukanovic
Misimovic
Pjanic
Salihovic
Medunjanin
Lulic
Zahirovic
Stevanovic
Hajrovic
Dzeko
Ibisevic
Totalno 22 igraca.
Kandidati Germanije
I stvarno zbog čega tolika povika oko nekih deset minuta što će eventualno (vrlo ecebtualno)dobiti mali Sušić protiv Argentine.....uvijek se na spiskovima nađe na kraju neko ko se ili prodaje ili zbog starih zasluga ide.....bitno je da se zna i da je neupitno 17-18 prvih igrača.....
- shalla
#25361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovaj bezobraznik iz Teplica opet dao 2 gola, kako ga samo nije stid!!!
Pametnije mu je da zahtjeva transfer iz osrednje ceske lige u HNL - najjacu ligu poslije liga petice...
Uh koliko bi se tek u hajduku nadavao golova, mozda bi i Dzeku izgurao iz 11...
Sent from my HTC One
Pametnije mu je da zahtjeva transfer iz osrednje ceske lige u HNL - najjacu ligu poslije liga petice...
Uh koliko bi se tek u hajduku nadavao golova, mozda bi i Dzeku izgurao iz 11...
Sent from my HTC One
-
Ras Al Ghul
#25362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Iskreno mene najviše brine pozicija golmana, ne dao Bog da se Begović povrijedi!Mislim da treba pozvati Burića bivšeg golmana Čelika sadašnjeg Leha.Momak je ekstra da bude drugi golman repke, mislim bolji je od Avdukića sigurno i Fejzića!
-
KemoM
#25363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zato sto imamo 5-6 igraca koji zasluzuju 45 minuta da dokazu sta znaju. Cocalic kojeg spominjemo godinama, Besic, Mahmutovic i Djuric koji su poceli sezonu odlicno, mozda i Duljevic da damo i nasim klincima nadu da mogu uspjeti. Sta mislis kako bi odjeknilo medju juniorima nasih klubova da neki mladi talenat iz nase lige bude na sirem spisku?palermo wrote:
I stvarno zbog čega tolika povika oko nekih deset minuta što će eventualno (vrlo ecebtualno)dobiti mali Sušić protiv Argentine.....uvijek se na spiskovima nađe na kraju neko ko se ili prodaje ili zbog starih zasluga ide.....bitno je da se zna i da je neupitno 17-18 prvih igrača.....
Problem nije sto sto je tu jedan igrac koji se prodaje, Vrsajevic je tu evo godinu i po. Problem je sto ni to Lesinarima iz Germanije nije dovoljno. Sad ce nam uvaliti Anela Hadzica, ofanzivni vezni koji nije nista bolji od Sesara. Poslije njega dolazi TS Susic a evo vidim da su i Bukvi otovorena vrata jer je standardan u jebenom Hajduk-S.-Germainu.
Ovo je na nivou Sliskovica ako ne i gore.
- MOSALJOZE
#25364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
palermo nije problem neka zove tog Susića juniora,ali budimo malo realni čovjek do sada postigao 9 golova u 9 kola u ligi koja je ispod prosjeka tako misli SSP,i ja poštujem mišljenje Safeta 100%,ali da HNL odskače od Češke lige vala ne odskače.Ne kazem da sam upravu,mozda dobijemo odličnog igrača,ali šteta bi bilo ne pozvati Mahmutovića pa makar ga pozvati pa ubaciti ga nekoliko minuta pa da ima neki motiv,da vidi da se na njega računa.
-
TheMule
#25365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovdje se registrovale tetke i mame svih igraca i svaka gura svoga. Pozovi ovog, pozivi onog. Pa ne moze 50 igraca pozvati koji vam je djavo? Imate listu od minimalno 20-30 igraca samo ovdje na ovom topiku koje zelite da pozove, a kamoli sta hoce drugi stratezi po drugim forumima.
Moze maksimalno uvesti jos 2-3 igraca do SP i to je to -ako se kvalifikujemo.
Poslije SP treba se zahvaliti nekolicini igraca (5-6) i poceti uvlaciti nove i to je to.
Poslije SP treba se zahvaliti nekolicini igraca (5-6) i poceti uvlaciti nove i to je to.
- Havatar
#25366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Rin Tin Tinova majka i tetka ne moraju da se registruju na forum da bi on upao u repku.TheMule wrote:Ovdje se registrovale tetke i mame svih igraca i svaka gura svoga. Pozovi ovog, pozivi onog. Pa ne moze 50 igraca pozvati koji vam je djavo? Imate listu od minimalno 20-30 igraca samo ovdje na ovom topiku koje zelite da pozove, a kamoli sta hoce drugi stratezi po drugim forumima.
-
KemoM
#25367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A to moraju biti clanovi Germanije jel? Po cemu recimo Anel Breidbalik Hadzic zasluzuje poziv?TheMule wrote:Ovdje se registrovale tetke i mame svih igraca i svaka gura svoga. Pozovi ovog, pozivi onog. Pa ne moze 50 igraca pozvati koji vam je djavo? Imate listu od minimalno 20-30 igraca samo ovdje na ovom topiku koje zelite da pozove, a kamoli sta hoce drugi stratezi po drugim forumima.
-
Korisničkoime
#25368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imate li vi imalo obraza majka mu stara, daj uhvatite se među noge ima li tu nečega, gdje vam je stav živite li vi po nekim principima, ima li u vas neka granica, je li se sve mora opravdati. Jest Sušić je najuspješniji trener repke, jest repka 99% ide u Brazil po prvi put na neko veliko takmičenje i to kao prvi u grupi i jest to je ostvarenje evo za mene sna kojeg sanjam 20 godina. 20 jebenih godina ja kao i mnogi ovdje živimo i dišemo kroz tu repku. Ali jebeš sve to ako neko tuši igrače i to kokuzne igrače preko repke ako neko pravi od svega export-import firmu sa bruder Sajo. Jebeš sve to ako oni nisu drugačiji od ostalih ako oni nisu bolji od drugih, od nas ovdje, od ubleha i gmazova koje moramo trpiti u našim svakodnevnicama.
Jest bitno majku mu jebem naravno da je bitno da se niko ne prodaje preko repke, ima veze kako neće imati jebene veze mora našem smeću negdje biti granica. Sve su nam uzeli pička im materina, sve, uništili, potrali, pod noge bacili, što oni u ratu što naše smeće u miru sada definitivno i repku. Sa Munjom i kompanijom imao sam nade doće drugi pravi ispravni s njim kada se gamadi riješimo biće bolje sad treba i oni isto da rade a da ja gutam, neću jebem im mater.
Repka je više od repke nismo mi Njemačka Švicarska repka je naš jebeni kutak koji se vratio nama koji je blistav i koji sja u kojem je svijet onako kako bi trebao da bude a ne onakav kakav je u stvarnosti. Tih jebenih 90 minuta je 90 minuta u svijetu kakav bi trebao da bude u svijetu u kojem mi dobijamo, mi ispravni, mi pošteni, mi čistog obraza ne smeće ne ološ i đubre koje moramo da trpimo nakon tih 90 minuta.
Ne takva repka gdje se tuše bratići, dajdžići, amidžići meni ne treba, takva repka ne treba ni da ide na SP ni na EP ne treba ni da igra ni da postoji kad je bal neka sve ide u pičku materinu možda ali samo možda kad sve izgubimo možda tada dođemo sebi.
Jest bitno majku mu jebem naravno da je bitno da se niko ne prodaje preko repke, ima veze kako neće imati jebene veze mora našem smeću negdje biti granica. Sve su nam uzeli pička im materina, sve, uništili, potrali, pod noge bacili, što oni u ratu što naše smeće u miru sada definitivno i repku. Sa Munjom i kompanijom imao sam nade doće drugi pravi ispravni s njim kada se gamadi riješimo biće bolje sad treba i oni isto da rade a da ja gutam, neću jebem im mater.
Repka je više od repke nismo mi Njemačka Švicarska repka je naš jebeni kutak koji se vratio nama koji je blistav i koji sja u kojem je svijet onako kako bi trebao da bude a ne onakav kakav je u stvarnosti. Tih jebenih 90 minuta je 90 minuta u svijetu kakav bi trebao da bude u svijetu u kojem mi dobijamo, mi ispravni, mi pošteni, mi čistog obraza ne smeće ne ološ i đubre koje moramo da trpimo nakon tih 90 minuta.
Ne takva repka gdje se tuše bratići, dajdžići, amidžići meni ne treba, takva repka ne treba ni da ide na SP ni na EP ne treba ni da igra ni da postoji kad je bal neka sve ide u pičku materinu možda ali samo možda kad sve izgubimo možda tada dođemo sebi.
-
TheMule
#25369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
^ Jestel' ikad pomislili da poznaje tog malca i njegove sposobnosti bolje od Mahmutovica jer su rodom, jer radi sa njim, daje mu savjete itd?
U ostalom, mozda mu onaj komentar o srednjim ligama nije na mjestu, ali Hajduk bi vjerovatno osvojio sampionat ovdje sa 20 bodova prednosti, a njegovi najbolji igraci dizani u nebesa.
U ostalom, mozda mu onaj komentar o srednjim ligama nije na mjestu, ali Hajduk bi vjerovatno osvojio sampionat ovdje sa 20 bodova prednosti, a njegovi najbolji igraci dizani u nebesa.
- Havatar
#25370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne bi osvojio nego bi se borio za izlazak u Evropu.TheMule wrote:^ Jestel' ikad pomislili da poznaje tog malca i njegove sposobnosti bolje od Mahmutovica jer su rodom, jer radi sa njim, daje mu savjete itd?
-
TheMule
#25371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imas ti ista u lobanji ako imas muda? Kucni malo pa provjeri....Korisničkoime wrote:Imate li vi imalo obraza majka mu stara, daj uhvatite se među noge ima li tu nečega, gdje vam je stav živite li vi po nekim principima, ima li u vas neka granica, je li se sve mora opravdati. Jest Sušić je najuspješniji trener repke, jest repka 99% ide u Brazil po prvi put na neko veliko takmičenje i to kao prvi u grupi i jest to je ostvarenje evo za mene sna kojeg sanjam 20 godina. 20 jebenih godina ja kao i mnogi ovdje živimo i dišemo kroz tu repku. Ali jebeš sve to ako neko tuši igrače i to kokuzne igrače preko repke ako neko pravi od svega export-import firmu sa bruder Sajo. Jebeš sve to ako oni nisu drugačiji od ostalih ako oni nisu bolji od drugih, od nas ovdje, od ubleha i gmazova koje moramo trpiti u našim svakodnevnicama.
Ne mozes ti tako suditi bez dokaza. Nek mali odigra tekmu ili dvije, pa cemo tek onda znati jel dobar il nije i ako nastavi igrati a ako nije zasluzio, tek onda cemo znati da ga je Susic doveo da ga proda.
Koji vam je ku*ac vise? Nemate nikakvih dokaza samo labrnjate a momci ni lopte jos sutnuli nisu.
- JThomas
#25372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
da bi hajduk ostavio sve sa 20 razlike, a muči se sa horizontom iz turnova, to baš ne vjerujem. al' svakako je jedini ko je pozvan iz naše lige za zadnje utakmice avdukić (jal drugi jal treći golman koji nema nikakve šanse da uđe u igru osim ako se begović ne d'o bog povrijedi), tako da nije mjerilo i da je istina. u evropskim okvirima trenutno je riječ o vrlo tankoj ekipi.
-
TheMule
#25373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nasi vrhunski klubovi na pripremama gube od hrvatskih drugoligasa covjece....Havatar wrote:Ne bi osvojio nego bi se borio za izlazak u Evropu.TheMule wrote:^ Jestel' ikad pomislili da poznaje tog malca i njegove sposobnosti bolje od Mahmutovica jer su rodom, jer radi sa njim, daje mu savjete itd?
-
TheMule
#25374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Horizont iz turnova ne igra u nasoj ligi. Nasi se muce protiv slabijih ekipa, jer nasa PL je dno dna u Evropi. Recimo Sarajevo po kvalitetu igre i igraca nije napredovalo od Germinal Ekerena ovamo. Liga stagnira dok drugi idu naprijed, NHL je klasu iznad nas.JThomas wrote:da bi hajduk ostavio sve sa 20 razlike, a muči se sa horizontom iz turnova, to baš ne vjerujem. al' svakako je jedini ko je pozvan iz naše lige za zadnje utakmice avdukić (jal drugi jal treći golman koji nema nikakve šanse da uđe u igru osim ako se begović ne d'o bog povrijedi), tako da nije mjerilo i da je istina. u evropskim okvirima trenutno je riječ o vrlo tankoj ekipi.
- Havatar
#25375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I pobjedjuju njihove prvoligase ali to nije toliko vazno. Ono sto je vazno je da je Hajduk propao kao zeton i da su odron ekipa i da isti igraci obuku dresove nekog drugog tima ispali bi iz lige.TheMule wrote:Nasi vrhunski klubovi na pripremama gube od hrvatskih drugoligasa covjece....Havatar wrote:Ne bi osvojio nego bi se borio za izlazak u Evropu.TheMule wrote:^ Jestel' ikad pomislili da poznaje tog malca i njegove sposobnosti bolje od Mahmutovica jer su rodom, jer radi sa njim, daje mu savjete itd?