Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dinobjelave
#19701 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ljudi samo kućni odgoj ništa drugo.sa domovinom ,pogotovo napavenom kao sto je naša ,nema dvoumljenja.da je moj sin ja bih ga se preko novina odrekao.kako misle doći u sokolovic koloniju i pogledati ljudima u oci ,smradovi.i buraz mu kalkulira vaga ,garantujem glavom da su davno odlucili da igraju za svicu
-
ja71
#19702 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
slozicemo se da se nece dvoumitip206 wrote: Da se ne dvoume...
samo ne u korist repke
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#19703 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
de lobirajte kod Senaida Memića nek odmah općina sruši kuću...dolje je ionako sve nelegalno izgrađenodinobjelave wrote:Ljudi samo kućni odgoj ništa drugo.sa domovinom ,pogotovo napavenom kao sto je naša ,nema dvoumljenja.da je moj sin ja bih ga se preko novina odrekao.kako misle doći u sokolovic koloniju i pogledati ljudima u oci ,smradovi.i buraz mu kalkulira vaga ,garantujem glavom da su davno odlucili da igraju za svicu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#19705 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
radikalno vrijeme traži radikalne mjere 
-
Dead Man Walking
#19706 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vec sam rekao, kad probas sve i ne uspije mozes mirne duse reci da je djubre. Vecina ovih sto sad svrsavaju na Dzekinu izjavu juce je smatrala da to ne treba ni raditi niti se uopste boriti za ovog igraca. Da su ga zvali Dzeko i ostali prije mjesec dana i objasnili mu sta i kako treba sad ne bismo ni imali slucaj, al hajd, valjda sljedeci put postupimo pametnije. Ja da sam na Dzeksovom i Safetovom mjestu bih ga zvao opet sve dok ne zabiljezi zvanican nastup za Svicu i definitivno ne bude izgubljen jer mi je najbitnije da reprezentacija ne izgubi kvalitetnog mladog igraca.Obuca9 wrote: Izvoli, imaš riječ.
- PapeSusic
#19707 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da smo drzava sto nismo ovo bi se desilo sutra ujutro u 06:00.JoseMujica wrote:de lobirajte kod Senaida Memića nek odmah općina sruši kuću...dolje je ionako sve nelegalno izgrađenodinobjelave wrote:Ljudi samo kućni odgoj ništa drugo.sa domovinom ,pogotovo napavenom kao sto je naša ,nema dvoumljenja.da je moj sin ja bih ga se preko novina odrekao.kako misle doći u sokolovic koloniju i pogledati ljudima u oci ,smradovi.i buraz mu kalkulira vaga ,garantujem glavom da su davno odlucili da igraju za svicu
e moj Tito..
- Edin H.
#19708 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Potpuna podrska josetovoj pravednoj borbi za pravnu drzavuPapeSusic wrote:Da smo drzava sto nismo ovo bi se desilo sutra ujutro u 06:00.JoseMujica wrote:de lobirajte kod Senaida Memića nek odmah općina sruši kuću...dolje je ionako sve nelegalno izgrađenodinobjelave wrote:Ljudi samo kućni odgoj ništa drugo.sa domovinom ,pogotovo napavenom kao sto je naša ,nema dvoumljenja.da je moj sin ja bih ga se preko novina odrekao.kako misle doći u sokolovic koloniju i pogledati ljudima u oci ,smradovi.i buraz mu kalkulira vaga ,garantujem glavom da su davno odlucili da igraju za svicu
e moj Tito..
- zalizani
#19709 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kruško je sutra slobodan, ali pošto je veliki patriJota, on će to da odradi u ime demokratije.Edin H. wrote:
Potpuna podrska josetovoj pravednoj borbi za pravnu drzavuod sutra ujutru

- PapeSusic
#19710 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zalizani wrote:Kruško je sutra slobodan, ali pošto je veliki patriJota, on će to da odradi u ime demokratije.Edin H. wrote:
Potpuna podrska josetovoj pravednoj borbi za pravnu drzavuod sutra ujutru
- and
#19711 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne ser..e hajrovići više.sa svim ste bili upoznati,a sad fol nemate pojma.Ni njihovi roditelji, a ni Izet i Sead ne znaju put kako se administrativno rješava "transfer" iz jedne reprezentacije u drugu.
a kad je duldunge,ausvajse i kako li se već zove bilo vaditi to ste sve znali
- PapeSusic
#19712 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto niko neprica o Emiru Dilaveru? Za razliku od Anela Hadzica (kome je Sead Susic menedjer) Emirovo ime se nikad ne spominje.
Radi se o desnom beku koji igra redovno za Austria Wien. Rodjen je 1991 i odigro je 15 utakmica za U21 reprezentaciju Austrije. Rodjen u Tomislavgradu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/emir- ... 80161.html
Radi se o desnom beku koji igra redovno za Austria Wien. Rodjen je 1991 i odigro je 15 utakmica za U21 reprezentaciju Austrije. Rodjen u Tomislavgradu.
-
zlajapravaraja
#19713 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bra'o Pape, nisam se nadao da cu ikada procitati jedan konstruktivan post od tebePapeSusic wrote:Sto niko neprica o Emiru Dilaveru? Za razliku od Anela Hadzica (kome je Sead Susic menedjer) Emirovo ime se nikad ne spominje.
Po statistici iz jos mlade karijere, moze se kao iz topa reci da je mali potencijal za reprezentacije - nase ili austrijske, koja postaje sve jaca, a time i atraktivnija za potencijalne reprezentativce. Kad bi se ove dvije reprezentacije sastale u ovom trenutku, BiH bi bila samo blagi favorit, ako ne i autsajder.
- swatchIRONY
#19714 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Haman Hajrović i Halilović neće u reprezentaciju al zato prema rječima Jagodića hoće Sead Kolašinac defanzivac Schalkea.Kolašinac mora još riješiti administrativna pitanja da bi mogao igrati za reprezentaciju BIH
P.S.
Bolje išta nego ništa
P.S.
Bolje išta nego ništa
- m1x
#19715 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nama defanzivaca i trebaswatchIRONY wrote:Haman Hajrović i Halilović neće u reprezentaciju al zato prema rječima Jagodića hoće Sead Kolašinac defanzivac Schalkea.Kolašinac mora još riješiti administrativna pitanja da bi mogao igrati za reprezentaciju BIH![]()
P.S.
Bolje išta nego ništa
- PapeSusic
#19716 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Realno za Hajrovica nije ni bilo mjesta, Pjanic, Ibricic i Medunjanin su trenutno bolji od njega a tu je i Miske koji ima zagarantovano mjestom1x wrote:Nama defanzivaca i trebaswatchIRONY wrote:Haman Hajrović i Halilović neće u reprezentaciju al zato prema rječima Jagodića hoće Sead Kolašinac defanzivac Schalkea.Kolašinac mora još riješiti administrativna pitanja da bi mogao igrati za reprezentaciju BIH![]()
P.S.
Bolje išta nego ništa
- Kardelj01
#19717 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Niko od tih nabrojanih ne igra Izetovu poziciju. On igra po krilima.PapeSusic wrote:Realno za Hajrovica nije ni bilo mjesta, Pjanic, Ibricic i Medunjanin su trenutno bolji od njega a tu je i Miske koji ima zagarantovano mjestom1x wrote:Nama defanzivaca i trebaswatchIRONY wrote:Haman Hajrović i Halilović neće u reprezentaciju al zato prema rječima Jagodića hoće Sead Kolašinac defanzivac Schalkea.Kolašinac mora još riješiti administrativna pitanja da bi mogao igrati za reprezentaciju BIH![]()
P.S.
Bolje išta nego ništa
-
MightyMatch
#19718 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moze igrati,to jest svirati qurcu.
Jos jedan Jakupovic,ko da gledam.
- Infaze Studio
#19719 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
swatchIRONY wrote:Haman Hajrović i Halilović neće u reprezentaciju al zato prema rječima Jagodića hoće Sead Kolašinac defanzivac Schalkea.Kolašinac mora još riješiti administrativna pitanja da bi mogao igrati za reprezentaciju BIH![]()
P.S.
Bolje išta nego ništa
http://scsport.ba/vijest/46020
- luckylaka
#19720 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo se zove selektor cuvaj igrace jebo utakmicu*****
Loš teren prekinuo trening Zmajeva
Selektor nije želio da riskira
Loš teren, prouzrokovan jakom kišom koja je cijelu noć padala u Alžiru, a i danas popodne, spriječio je Zmajeve da odrade trening pred prijateljsku utakmicu s Alžirom.
Loš teren prekinuo trening Zmajeva
Selektor nije želio da riskira
Loš teren, prouzrokovan jakom kišom koja je cijelu noć padala u Alžiru, a i danas popodne, spriječio je Zmajeve da odrade trening pred prijateljsku utakmicu s Alžirom.
- bh.tornjak
#19721 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PapeSusic wrote:Sto niko neprica o Emiru Dilaveru? Za razliku od Anela Hadzica (kome je Sead Susic menedjer) Emirovo ime se nikad ne spominje.
njegovog oca Mirsada licno poznajem (radili smo neko vrijeme zajedno).....sta reci Mirsad (Emirov otac) je ljudina,karakter...i iznad svega covjek koji voli BiH iznad svega...i siguran sam da je tu svoju ljubav prema BiH ugradio u Emira.
Koliko cujem Emir je zaista dobar...i svestran u odbrani..moze igrat bilo koju poziciju (odbrane)....
trebalo bi ga pozvat....
ps.
mirsad nikad nije reko da je iz Tomislavgrada.....kaze da je iz Duvna....
-
lopovjack
#19722 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pratio sam i ja ovog Dilavera, samo što u zadnje vrijeme ne igra baš. Uglavnom ulazi s klupe dok je prošle sezone bio standardan...Danas se nadam da će Zukanović dobiti priliku, pogotovo ako Mujdža ne bude igrao. U tom slučaju može Vranješ na beka,a Zukanović pored Spahe.
- Arteta
#19723 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jakupovic je imao priliku da nam bude prvi golman,tako bi se probio,a sad propada u Championshipu,cak ni dole nije prvi golman.MightyMatch wrote:Moze igrati,to jest svirati qurcu.
-
polovka
#19724 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imao je Supić svijetle trenutke u reprezentaciji pa brani u gigantu VojvodiniArteta wrote:Jakupovic je imao priliku da nam bude prvi golman,tako bi se probio,a sad propada u Championshipu,cak ni dole nije prvi golman.MightyMatch wrote:Moze igrati,to jest svirati qurcu.
Kvalitet ne zavisi od reprezentacije.Možes se u nekim okolnostima lakše prodati, ali ne'š nikoga 2 puta zajebati.Supić ti je primjer.
- Arteta
#19725 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Supic je kod nas branio u repki iz Javor Ivanjice.polovka wrote: Imao je Supić svijetle trenutke u reprezentaciji pa brani u gigantu Vojvodini![]()
Kvalitet ne zavisi od reprezentacije.Možes se u nekim okolnostima lakše prodati, ali ne'š nikoga 2 puta zajebati.Supić ti je primjer.
I Vojvodina mu je veliki napredak.
Dok je Jakupovic bio najbolji golman Svicarske lige.
Odlicno je branio i u Ligi prvaka za Thun.