MightyMatch wrote:@imenicki korisnik nebilo ti zapovjedjeno ko i gdje ga je uvrstio,link?Do tada suplja..
Ista ona prica o onim nasim Cesima u Teplicama,najbolji ofo ono,uvrsteni gdje sve nisu a ovamo iz Teplica ni makac i to iz tima koji se onako usput bore za opstanak.
BTW najbolje uvrstene igrace uzimaju najbolji makar ako nista iz tih liga.A ne da penziju docekaju u prosjecnim klubovima.
Uvrstava Fahrin av-az sve i svasta pa ih niko normalan ne benda.
Coca je bolji,onda mozes misliti koliko su ostar vid imali ti Rey Carlsovi kad su ovog po tvom uvrstili kao satro najbolji :lol:Inace Belgijska liga je jedna od rijetkih u kojoj igraci iz nase premier ligi postanu odmah prvotimci to jest postanu skoro nezamjenjivi.Pa Beslija je bio jedan od boljih u Genku dok se ni u Skotskoj ligi nije mogao zadrzati duze od godinu dana.
Mogla bi i muzička, pratiš kažeš pravo sve te naše igrače pa tako sad kako njih pratiš nađi sam sebi link drug moj. Fakat da ti tražim ja link nakon xy mjeseci. Ali eto neka je to neko izmislio ja usnio ostali popušili i nije istina a ti si jedini u pravu. Ali može li mi ti onda dati neku referencu sa tvoje strane budući da si stručnim okom gledajući tekme Zuke ocijenio kako ne valja ajd vadi papire

. Morao sam pošto vazda pitaš forumaše imaju li trenersku licencu kad kažu za nekog da je neki igrač za repke.
Složit ćemo se da su nam novinari općenito odron pogotovo sportski ali majka mu stara nisu valjda toliko ludi pa da izmisle priču. Nisam naravno nigdje u belgijskim novinama ili portalu to čitao nego na našem. Sad ako su toliko blesavi (kod ovi Fahrinih i nisam 100% siguran da nisu) onda jebiga.
Koliko god bila slaba bolja je od naše lige a igrači koji u njoj igraju su barem spremniji od onih koji nikako ne igraju.
Što ga Sušić onda pozva mislim ne bi bio prvi slab igrač kojeg je pozvao i koji nema mjesta u repki ali koliko se ja sjećam do sada ti to nisi htio da priznaš, uvijek je bilo da je svaki ko je pozvan zaslužio poziv.
Eh sad mi se ovdje sporimo je li ili nije dovoljno dobar za repke ti tvrdiš da nije ja tvrdim da se mora probati pa da bi se definitivno znalo. S time se vraćamo na prije par mjeseci kada smo skoro svi tvrdili bolje probati u prijateljskim kada rezultat nije imperativ i znati na početku kvalifikacija na koga možemo računati nego se upuštati u zvanje nepoznanica u važnim tekmama. Ti si tada tvrdio da su to gluposti i kako je sve to ok kao što sada jedini pouzdano tvrdiš da je momak odron. Ista priča i sa Cocom možda jest materijal možda nije ali je trebalo probati jer nije da mora mijenjati nekog ko igra u ligi 5 nego Pandžu.
Da usput Ray Charles se zove lik.