Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#18451 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

ajvaz_dedo wrote: Protiv Estonaca smo igrali,i ako se nevaram,bio je neki "polumjesec" na rezultatu,u cosku,nemogu sa sigurnoscu reci dali je bio sa jedne strane zelen,pa su nas iz RS-a odmah prozivali,i nazivali Muslimanskom reprezentacijom,itd.
Mozda Hrvati i neprave toliki pritisak,ali smijem glavu dati se Srbima ugoditi mora!:-D
Ima mozda nesto u toj tvojoj prici, nezgodna smo mi zemlja, medjutim sto se Estonije tice novinari nemaju pojma.
Ja se tog polumjeseca koji ti spominjes na stadionu ne sjecam, niti sam ga vidio (ne kazem da ga nije bilo, jedva smo tada usli na stadion, jer je Munja nahajcao obezbjedjenje protiv nas), ali glavna crkva na onom brdu (stari grad) ima na vrhu krst iznad polumjeseca (neka Estonka rece da je to podsjecanje na vrijeme kada su sprijecili najezdu muslimana).
tcz

#18452 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

vama ce biti mix kad zviznemo Grcku! :bih:

Smeta li vam sto Pape oblaci carape?
ajvaz_dedo

#18453 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ajvaz_dedo »

Edin H. wrote:
ajvaz_dedo wrote: Protiv Estonaca smo igrali,i ako se nevaram,bio je neki "polumjesec" na rezultatu,u cosku,nemogu sa sigurnoscu reci dali je bio sa jedne strane zelen,pa su nas iz RS-a odmah prozivali,i nazivali Muslimanskom reprezentacijom,itd.
Mozda Hrvati i neprave toliki pritisak,ali smijem glavu dati se Srbima ugoditi mora!:-D
Ima mozda nesto u toj tvojoj prici, nezgodna smo mi zemlja, medjutim sto se Estonije tice novinari nemaju pojma.
Ja se tog polumjeseca koji ti spominjes na stadionu ne sjecam, niti sam ga vidio (ne kazem da ga nije bilo, jedva smo tada usli na stadion, jer je Munja nahajcao obezbjedjenje protiv nas), ali glavna crkva na onom brdu (stari grad) ima na vrhu krst iznad polumjeseca (neka Estonka rece da je to podsjecanje na vrijeme kada su sprijecili najezdu muslimana).
Ma ne tooooo...
Vec na TV-u,u sklopu rezultata...
Ono kao,sa jedne strane plavo,a sa druge bijelo (bubam)...
Samo sto je to plavo,pozelenilo,valjda od trave... Hahhaha
Kvalitet slike na BHT-u,je znatno tome doprinjeo. Pa su mediji u Srpskoj,ohmah objavili sutradan,da mi njima kao neki nacionalizam serviramo...
mikogoago

#18454 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

tcz wrote:vama ce biti mix kad zviznemo Grcku! :bih:

Da ako su zelene :mrgreen:
E boze mili o cemu vi naglabate.Tema je selektor Safet Susic,a vi odoste u prebrojavanje krvnih zrnaca i cega ne sve.
Svasta.
De ba fokusirajte se na Grcku i taktiku jebla vas ta prica :bih:
Sandokan Schiavone

#18455 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Sandokan Schiavone »

To je nedosanjani san, nema zadnje linije za dobiti Grčku, svi mogu zabiti gol, predviđam za Grčku da će Spahić opet biti tragičar, kao i uvjek, ovaj puta će izgubit dribling.
Infaze Studio

#18456 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Haj' sta se sekiras..Ne moze odbrana primit' koliko napad more zabit' :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#18457 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

Sandokan Schiavone wrote:

To je nedosanjani san, nema zadnje linije za dobiti Grčku, svi mogu zabiti gol, predviđam za Grčku da će Spahić opet biti tragičar, kao i uvjek, ovaj puta će izgubit dribling.
:-) Najlakse je nekog oznaciti na ovaj nacin. Yebem ti generaliziranje vise, mi nemamo boljeg odbrambenog od njeg, al ga treba dozivotno razapinjati zbog Francuske.
Treba respektovati protivnika kao sto je Grcka, ali opet, ne igramo sa Spanijom ili Brazilom pa da kazemo da je pobjeda san, nemoguca zelja i sl.
Infaze Studio

#18458 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Tomahawk11 wrote:Yebem ti generaliziranje vise, mi nemamo boljeg odbrambenog od njeg,
+1
Logovan

#18459 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:

:-) Najlakse je nekog oznaciti na ovaj nacin. Yebem ti generaliziranje vise, mi nemamo boljeg odbrambenog od njeg, al ga treba dozivotno razapinjati zbog Francuske.
Treba respektovati protivnika kao sto je Grcka, ali opet, ne igramo sa Spanijom ili Brazilom pa da kazemo da je pobjeda san, nemoguca zelja i sl.
Masa raje će srati po njemu zauvijek zbog tog glupog poteza protiv Francuske. I on je samo čovjek. Ko radi taj i griješi. :D Što se tiče Grčke, previše ih mi predstavljamo kao neku super giga jaku reprezentaciju. :roll:
luckylaka

#18460 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Kakvo pametno razmisljanje :-) :lol: Moj dedonekad govorio,,kad nemas sta pametno reci onda suti,,P.S.Kloc Spaha,,pojeo,,Cristinu neki dan
Pismonosa

#18461 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Meni je vala poslje one ublehe i populiste Ćirokija svaki naš trener ravan Capellu :lol:

Jedino što zamjeram Papetu je onaj sportski način oblačenje na reprezentativnim tekmama. Budi čovječe gospodin i imaj neki imidž i nivo, jebote trenerka, obuci ponekad odijelo :D :dance:

Image

Image

Image

Image
Djubre_

#18462 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djubre_ »

ko da nema za hljeba..
LSD

#18463 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Stvarno bi se Pape trebao posavjetovati sa onim guruom Emerik Gudeljom, pa da ga ovaj stilizira po najnovijoj modi....da zadovolji ukuse svih metrosexualaca....vidite kako se Fabio fino skockao da uzme cifru od engleza
Djubre_

#18464 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djubre_ »

LSD wrote:Stvarno bi se Pape trebao posavjetovati sa onim guruom Emerik Gudeljom, da ga ovaj stilizira po najnovijoj modi....da zadovolji ukuse svih metrosexualaca....vidite kako se Fabio fino skockao da uzme cifru od engleza
Emerik Gudelj :lol: :lol: :lol:
Pismonosa

#18465 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

LSD wrote:Stvarno bi se Pape trebao posavjetovati sa onim guruom Emerik Gudeljom, da ga ovaj stilizira po najnovijoj modi....da zadovolji ukuse svih metrosexualaca....vidite kako se Fabio fino skockao da uzme cifru od engleza
Kako jeftino :( Baš što mi je Pape drag i što ga gotivim ovako i pišem. Treba i on malo da se kurči, da bude ondje gdje i pripada, na nekom malo višem nivou. Mani me tih šupljiranja sa Gudeljom i metrokeksualcima, živ bio :-D
Pismonosa

#18466 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Evo ja sam recimo odijelo obukao svega dva puta u životu, na dvije maturske večeri :D Ali da na nekoj zvaničnoj međunarodnoj smotri reprezentujem svoju zemlju, potrudio bih se da se barem pristojno obučem :-D
LSD

#18467 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Pismonosa wrote:
Kako jeftino :( Baš što mi je Pape drag i što ga gotivim ovako i pišem. Treba i on malo da se kurči, da bude ondje gdje i pripada, na nekom malo višem nivou. Mani me tih šupljiranja sa Gudeljom i metrokeksualcima, živ bio :-D
Pa ne, ozbiljno...svima nama je Pape drag i svima hocemo da gledamo napucanog selektora, a Emerik je certificirani Image Consultant woooow :-) nema bolje reference, ocam' :D ....slijedecu tekmu nek' se ne pojavljuje bez Armanija, uske kravate i lakiranih salonki....ali sa ojacanim špicem ( zbog grka :P )
Pismonosa

#18468 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

LSD wrote:
Pismonosa wrote:
Pa ne, ozbiljno...svima nama je Pape drag i svima hocemo da gledamo napucanog selektora, a Emerik je certificirani Image Consultant woooow :-) nema bolje reference, ocam' :D ....slijedecu tekmu nek' se ne pojavljuje bez Armanija, uske kravate i lakiranih salonki....ali sa ojacanim špicem ( zbog grka :P )
Ma zdraO :razz: :D

Image

Neka papeta u trenerci i priglavkama, tako ostavlja kompletniji dojam :D
Infaze Studio

#18469 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Cini mi se da se Pape oblaci "u skladu sa protivnikom"... Protiv ozbiljnijih oblaci odjelo, a ovih manjih trenerku. Cini mi se da mu je to sablon :-D
A znao se nekad i fino obuci, nemojte zezati. Ima onaj 3/4 Cardigan (iliti "djubretarac") :D a nekad i ono odjelo sto je i u Parizu imao.
Ali bez zeze, stvarno mislim da se na jacim tekmama oblaci bolje...Vidjet cemo u Grckoj,sigurno ce biti skravatiran.
Charuga
Globalni moderator

#18470 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

Sad mu ni nacin odjevanja ne valja ... :shock:
Pismonosa

#18471 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

E jebga sad. Valja. :D
Pismonosa

#18472 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Infaze Studio wrote:Cini mi se da se Pape oblaci "u skladu sa protivnikom"... Protiv ozbiljnijih oblaci odjelo, a ovih manjih trenerku. Cini mi se da mu je to sablon :-D
A znao se nekad i fino obuci, nemojte zezati. Ima onaj 3/4 Cardigan (iliti "djubretarac") :D a nekad i ono odjelo sto je i u Parizu imao.
Ali bez zeze, stvarno mislim da se na jacim tekmama oblaci bolje...Vidjet cemo u Grckoj,sigurno ce biti skravatiran.
:lol: :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#18473 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

Pismonosa wrote:E jebga sad. Valja. :D
Covjek oblaci ono u cemu se dobro osjeca pa jeli to trenerka, jesu li farmerke i majica, jeli odjelo, kosulja i kravata, to je totalno nebitno i samo njegova stvar. Bitno je da ne izlazi u prljavim ili poderanim stvarima. Hoce li biti bolji ako obuce odjelo? Nesto ce nas bolje i drugacije gledati drugi ako nam je selektor u odjelu?

Selektor, ekipa, fudbal, kvalifikacije, igraci, taktika ... Ima se o cemu pricati, kakvo crno odjevanje ... ;-)
Eborg

#18474 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Eborg »

Možda malo i nevezano za temu ali se tiče njegove igračke karijere.

Je li Pape tokom igračke karijere "klepio" neku bitniju lovu? Sumnjam da je nešto sad zaradio bitno u FKS ali s obzirom na reputaciju u PSG, je li ovih 5000 EUR za njega "sića" kao recimo za jednog Spahića ili Medunjanina (namjerno ne stavljam Džeku i Pjanića, oni su viši platni razred) i živi kao gazda u Parizu ili ipak tada nije bilo toliko novca kao danas gdje i bezvezni igrač može hladno zaraditi koji milion.
MightyMatch

#18475 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Eborg wrote:Možda malo i nevezano za temu ali se tiče njegove igračke karijere.

Je li Pape tokom igračke karijere "klepio" neku bitniju lovu? Sumnjam da je nešto sad zaradio bitno u FKS ali s obzirom na reputaciju u PSG, je li ovih 5000 EUR za njega "sića" kao recimo za jednog Spahića ili Medunjanina (namjerno ne stavljam Džeku i Pjanića, oni su viši platni razred) i živi kao gazda u Parizu ili ipak tada nije bilo toliko novca kao danas gdje i bezvezni igrač može hladno zaraditi koji milion.
Nejasan si sa pitanjem.
Plata selektora BIH repke je kako je i Osim rekao najmanja plata od svih selektora u Evropi a i u svjetu je na bijednoj listi.Zabar od Rusa dize 12 miliona godisnje sa bonusima,Safet 60 000 o bonusima jos nisu raspravljali.Znaci halo dvjesto puta vise.Znaci uopste je sramotno pricati o plati jednog selektora kojem repka pretenduje za prvo mjesto u grupi i jos uz to pojedinaca koji izmisljaju toplu vodu i kritikuju da ne znaju ni sami sta.
Safet je naravno deset godina u PSG bio jedan od najbolje placenih igraca i isto tako 15 godina sasvim korektne ugovore dobijao od Turskih klubova.Znaci ima dovoljno za benzina.
Onaj sto se ofira sa odijelom ,nek se hvata Emerika i niposto ovamo na ovu temu nek ne prilazi.
Jer moze neko promuckati kolu i belaj.
@android koliko brasna toliko i hljeba,plus zabar na slici nosi odijelo od Engleske repke,trebas vidjeti sa Emerikom ili makar pekarom da i nasi urgiraju.
Locked