Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baudelaire

#10501 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Kažem ti, ne može dodati nekome ako se taj neko ne otkrije. Uostalom, dosad je loptu najčešće u utakmicama reprezentacije izbijao Spahić, a ne Hasagić.
buzzer

#10502 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

Baudelaire wrote:Kažem ti, ne može dodati nekome ako se taj neko ne otkrije. Uostalom, dosad je loptu najčešće u utakmicama reprezentacije izbijao Spahić, a ne Hasagić.
ja govorim o konkretnoj utakmici, pa, ako hoces da u detalje diskutujemo, pogledaj jos jednom snimak.
nemam ja protiv kenana nista, pa ni protiv susica, ali se zgrozim na kolicinu negativne energije kojom se nasrce na asmira, kao nekada na hasana.
i takvi hocemo na veliko takmicenje? dabogda shcheri...
Edin H.

#10503 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

trcicu trceci wrote:begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los,
hoš jos da ponavljam..de ne dizi mi pritisam majke ti, ne znas ni ti sta pricas
Dizes ti sam sebi pritisak svojim besmislicama ;-)
shalla

#10504 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

trcicu trceci wrote:begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los, begovic je los,
hoš jos da ponavljam..de ne dizi mi pritisam majke ti, ne znas ni ti sta pricas
Ti nekome kazes da je klincic i onda postiras ovakav infantilni post :-)
Jebo majku ja bih uveo da svak' ko hoce da se registruje na forum mora poslati skeniran datum rodjenja iz licne karte...
Edin H.

#10505 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

trcicu trceci wrote:ama ne mozes bolan tako poredjenje praviti...muslimovic ima daleko manje utakmica od hasagica, isto kao i sto dzeko ima daleko vise od begovica, muslimovic od begovica itd...meni kad spomenes reprenzentaciju jedna od asocijacija mi je hasagic, kao i barberez, dzeko, spahic...to su igraci koji su dali dosta repki...majke mi ovdje neki ko da prate reprenzentaciju od juce
:lol: :lol: :lol:

Ne radi se bolan o zaslugama za zivotno djelo i pisanju zivotnih biografija, nego o igracima koji su trenutno najkompetentiji i najspremniji da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.
Corola

#10506 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

buzzer wrote:
Baudelaire wrote:Kažem ti, ne može dodati nekome ako se taj neko ne otkrije. Uostalom, dosad je loptu najčešće u utakmicama reprezentacije izbijao Spahić, a ne Hasagić.
ja govorim o konkretnoj utakmici, pa, ako hoces da u detalje diskutujemo, pogledaj jos jednom snimak.
nemam ja protiv kenana nista, pa ni protiv susica, ali se zgrozim na kolicinu negativne energije kojom se nasrce na asmira, kao nekada na hasana.

i takvi hocemo na veliko takmicenje? dabogda shcheri...
Za negativnu energiju je sam kriv.Pocev jos od blesavih,bezobraznih izjava na Kanadskom radiju.Tad nije mogla proci prica kao sa avazom da on to nije izjavio.
Nastavio je tu rabotu i sa neodazivanjem u repku.
Uostalom nece ga Pape uvijek izvlaciti.Vaha bi mu recimo natovario i sto jeste i sto
nije,bez prava isprike.
shalla

#10507 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Znate šta meni nije jasno?

Evo da uzmemo sva dešavanja dosad po strani, ne znamo i nikad nećemo saznati pozadinu "sukoba". Ali pobogu ako su Pape i Asmir pojeli govno i prešli preko nekih svojih (navodnih) izjava i principa, zašto vi Asmirovi hejteri ne biste isto uradili, eto bar na pola kriške da uzmete i namažete, ne morate puno. Nego i dalje opleli po momku, nazivaju ga kojekakvim imenima, izvlače mu neke izjave i intervjue i mole dragog Boga da kiksa da bi se mogli naslađivati :-) ...

Manite se ba kojekakvih intervjua, radijskih gostovanja i sl, pa neko gore vam fino spominje Medunjanina a svi se pravite ludi jer jbg, Medo je sad IN u reprezentaciji a znam da sam mu ja prvi sve yebavao kad sam čitao njegove "samo Lale dolaze u obzir" izjave... Znate kol'ko mene zaboli qratz šta je ko izjavljivao i šta ko privatno osjeća? Mene samo interesuje da za ovu reprezentaciju igraju njeni najbolji igrači i meni je jako drago što su tu i Medunjanin i Asmir a Bogami i Miske koji je isto imao kojekakvih ultimatuma. Sve to pada u vodu kad oni istrče u svetom dresu sa BH grbom na prsima, kad stoje mirno dok svira himna i za mene su svi oni MOJI jer igraju za moju zemlju i reprezentuju grb moje zemlje na najbolji način.

Iskreno, samo jako bolestan um može zviždati Asmiru ili bilo kojem drugom reprezentativcu (to sam uvijek govorio, još od vremena zviždanja Balji ili Boli) i ko god razmišlja na način "daBogda ga Asmir primio da mogu otići srati na sa-x i govoriti svima eto vam vaš asmir" ili "daBogda mi ne otišli na EP ili SP pa da mogu na sav glas jebavati Papetu sve živo" je ili malouman ili jako jako bezobrazan i zloban...
Baudelaire

#10508 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Daj ba shalla, prestali su ljudi pljuvati po Asmiru, većinom, ali pogledaj da je sad in da se pljuje po Sušiću što je pozvao Asmira :-)
shalla

#10509 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Baudelaire wrote:Daj ba shalla, prestali su ljudi pljuvati po Asmiru, većinom, ali pogledaj da je sad in da se pljuje po Sušiću što je pozvao Asmira :-)
Pa zar to nije "isto sranje drugo pakovanje"?
luckylaka

#10510 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

shalla wrote:Znate šta meni nije jasno?

Evo da uzmemo sva dešavanja dosad po strani, ne znamo i nikad nećemo saznati pozadinu "sukoba". Ali pobogu ako su Pape i Asmir pojeli govno i prešli preko nekih svojih (navodnih) izjava i principa, zašto vi Asmirovi hejteri ne biste isto uradili, eto bar na pola kriške da uzmete i namažete, ne morate puno. Nego i dalje opleli po momku, nazivaju ga kojekakvim imenima, izvlače mu neke izjave i intervjue i mole dragog Boga da kiksa da bi se mogli naslađivati :-) ...

Manite se ba kojekakvih intervjua, radijskih gostovanja i sl, pa neko gore vam fino spominje Medunjanina a svi se pravite ludi jer jbg, Medo je sad IN u reprezentaciji a znam da sam mu ja prvi sve yebavao kad sam čitao njegove "samo Lale dolaze u obzir" izjave... Znate kol'ko mene zaboli qratz šta je ko izjavljivao i šta ko privatno osjeća? Mene samo interesuje da za ovu reprezentaciju igraju njeni najbolji igrači i meni je jako drago što su tu i Medunjanin i Asmir a Bogami i Miske koji je isto imao kojekakvih ultimatuma. Sve to pada u vodu kad oni istrče u svetom dresu sa BH grbom na prsima, kad stoje mirno dok svira himna i za mene su svi oni MOJI jer igraju za moju zemlju i reprezentuju grb moje zemlje na najbolji način.

Iskreno, samo jako bolestan um može zviždati Asmiru ili bilo kojem drugom reprezentativcu (to sam uvijek govorio, još od vremena zviždanja Balji ili Boli) i ko god razmišlja na način "daBogda ga Asmir primio da mogu otići srati na sa-x i govoriti svima eto vam vaš asmir" ili "daBogda mi ne otišli na EP ili SP pa da mogu na sav glas jebavati Papetu sve živo" je ili malouman ili jako jako bezobrazan i zloban...
E vidis ne moze kod svakog proci isto recimo Pjanic koji ce i bolestan doci na okupljanje reprezentacije i Asmir koji zdrav nece da dodje.Meni odmah nisu svi isti.Daleko od toga da oni kad istrce na teren jesu jedno ali mislis da i sami igraci mogu tako lako preci preko toga da jedni dolaze sa srcem a jedni preko qrca.Daj boze da to jednom sve krene u najboljem smjeru ali dok je god oni kojima PAPE ne valja samo sto je,,bordo,,i koji bi u reprezentaciju preko noci i Viscu i Zebu i Torlaka i Suljica nece na dobro.Ovdje rat vode klupski obojeni navijaci pa im PAPE i reprezentacija dolaze tek u drugi plan.I jeste,,shalla,,bilo je jos ispada u reprezentaciji ali ne sjecam se da je iko odbio dvaputa doci na pripreme(osim nekih preko Drine i Une)al sto kazes valjda se i ta sapunica zavrsila.Vidjecemo.
Murat Sabanovic

#10511 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

:shock: :? :sad:
Edin H.

#10512 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Provali me lucky :( , ja sam klupski obojen priznajem, odrastao sam uz Stoke City :dance:
luckylaka

#10513 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:Provali me lucky :( , ja sam klupski obojen priznajem, odrastao sam uz Stoke City :dance:
Ma znao sam od prvog dana :D
Obuca9

#10514 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Koliko sam ja mogao vidjeti, svi ti "asmirovi hejteri" su mu poželjeli doborodošlicu i povratka u reprezentaicju, a onda se niotkud pojavio ovaj dijasporac i počeo da sere kako Begović sad treba odbiti poziv (a šta je dosad radio,prihvatao?), kako ne treba ni doći, kako on treba pokazati Sušiću gdje mu je mjesto i slične budalaštine i opet pokrenuo priču koja je trebala biti završena.
shake69

#10515 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

Ko u ovoj tuznoj zemlji ne bi vratio i Ushketa u FS BiH samo kad bi uzeli 6 bodova s Bjelorusima, da ne govorimo o nastupu Begovica ili drugim pogazenim principima. Zato, shut up, vi koji potezete principijelne razloge i Susicevo jedenje govana. Trebaju nam pobjede, zar ne!?
shalla

#10516 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

hz__semir wrote:

Koliko sam ja mogao vidjeti, svi ti "asmirovi hejteri" su mu poželjeli doborodošlicu i povratka u reprezentaicju, a onda se niotkud pojavio ovaj dijasporac i počeo da sere kako Begović sad treba odbiti poziv (a šta je dosad radio,prihvatao?), kako ne treba ni doći, kako on treba pokazati Sušiću gdje mu je mjesto i slične budalaštine i opet pokrenuo priču koja je trebala biti završena.
Ako pod svi misliš na sebe onda si u pravu ;-)
Evo npr za luckyja i corolu je bio i ostao kenjac i obojica Boga mole da opet ne stane na gol a i ako stane onda mole Boga da kiksa... A ima ih još al da ne nabrajam sve pojedinačno...

Ne znam zašto se ne posmatraju stvari na način "ok, bilo pa prošlo, bitno da je sad u redu" al jok, opet imaš zastupnika i jedne i druge struje koji nikako da se pomire sa činjeničnim stanjem...
Baudelaire

#10517 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Pa to je glupost, da ne kažem idiotizam. Asmir i selektor odlučili da je bilo i prošlo, ne vidim zašto navijači prave raspravu.
mikogoago

#10518 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Pa jednostavno dosadno im,a zna se besposlena baba i jarceve krsti.
Luzzer ocito ima neke traume iz proslosti i totalno je negativa.Na Susica se osipa.Sve nesto kontam da nije kakav bivsi golman kojem je Pape punio mrezu :D.Naziva ga glupanom itd. sto najbolje govori o njemu.I nijesamo kada je rjec o Papetu nego ovde se bas daju epiteti olako, procjene o necijoj papmeti itd.Juventus koji ima protiv papeta i licno ,covjek se drzi normale i bez obzira na sve sto osjeca stavljau stranu(svaka cast juventus).Sto rece Shalla manite se vise toga bilo pa proslo idemo dalje.Samo ocito nije svima to drago. :bih:
bogat_u_dusi

#10519 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bogat_u_dusi »

Begovica nije bilo u reprezentaciji. Susic ga je zovnuo. Pomirili su se. Nemojmo se sada prepirati, radi necega sto je proslost. Naravno da nijedan igrac koji ne zeli da se odazove selektoru (naravno ako je sve to istina) je kao takav nepotreban reprezentaciji i da svaki selektor treba da ga sutne, pa i Pape. Medjutim uspostavilo se da Bega nije namjerno propustio Meksiko i jos jednu prijateljsku poslje toga, te je zato opet u kadru repke.

Susic nije tele i po meni je jedini selektor koji se do sada nije lickao igracima, covjek im neprasta greske. Sjetimo se konferencije u Albaniji i Rumuniji poslje utakmice i kako je reagovao na losu igru nase repke.

Trebamo se sada ujediniti svi i oni koji ga vole i oni koji ga ne vole i dati mu podrsku pred naredne tri utakmice, jer ovisimo sami o sebi i ako protiv Bjelorusije ponovimo Belgiju iz proslih kvalifikacija tj. dobijemo ih obje utakmice, te pobjedimo Luksemburg, onda mozemo s pravom da napadnemo i Francusku u Parizu i nadamo se prvoj ili drugoj poziciji.

Rumuni su nam za vratom i moze biti svega, jos u ovoj grupi nema oprastanja nikome od druge pozicije.
buzzer

#10520 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

hz__semir wrote:

prvo sam fino apelirao na tebe da se drzis cinjenica, da precizno citiras.... sad mi je nazalost samo preostalo da konstatujem, da si lazov, a kao takav ne zasluzujes reakciju. eto ti i papeta i munje, vodi ih kuci... :run:
lerdi

#10521 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lerdi »

Ono što volim kod hejtera je to da ih nema potrebe poimenično prozivati. Ljudi se sami javljaju :D
buzzer

#10522 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

mikogoago wrote:Pa jednostavno dosadno im,a zna se besposlena baba i jarceve krsti.
Luzzer ocito ima neke traume iz proslosti i totalno je negativa.Na Susica se osipa.Sve nesto kontam da nije kakav bivsi golman kojem je Pape punio mrezu :D.Naziva ga glupanom itd. sto najbolje govori o njemu.I nijesamo kada je rjec o Papetu nego ovde se bas daju epiteti olako, procjene o necijoj papmeti itd.Juventus koji ima protiv papeta i licno ,covjek se drzi normale i bez obzira na sve sto osjeca stavljau stranu(svaka cast juventus).Sto rece Shalla manite se vise toga bilo pa proslo idemo dalje.Samo ocito nije svima to drago. :bih:
loseru, sta ti znaci ono luzzer? to ti htjede mene, ko fol, uvrijediti. :D ne mozes ti to, pusti to... :-)
Obuca9

#10523 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

buzzer wrote:
hz__semir wrote:

prvo sam fino apelirao na tebe da se drzis cinjenica, da precizno citiras.... sad mi je nazalost samo preostalo da konstatujem, da si lazov, a kao takav ne zasluzujes reakciju. eto ti i papeta i munje, vodi ih kuci... :run:
Ja lažov? Evo kako si ti odgovorio na moj post, kojim sam na neki način poželio dobrodošlicu Asmiru u reprezentaciju.
buzzer wrote:
hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta saga. Sada je sve do Asmira.
ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.
A evo i jos jednog tvog posta, među prvima nakon što je Asmir pozvan:
buzzer wrote:pozdravljam asmirovu odresitost, ukoliko je istina ovo sto avaz prenosi. treba neko pokazati zube mentalitetu koji ne prasta uspjeh, koji voli da ponizava, ogovara i blati.
ne daj se sokole, ako "strateg" kaze da ces na klupu, posalji ga u mp3 i nikad se vise ne odazivaj. mozda ova reprezentacija i ne zasluzuje najbolje...
Dakle, umjesto da ti bude drago što se vratio u reprezentaciju, ti i dalje potpiruješ vatru i lupaš nekakve priče o odresitosti, o nezavršavanju sage, o sjedenju na klupu. Sačekaj bolan da dođe ta Bjelorusija, pa ako bude na klupi, onda opleti. Bar toliko ispoštuj.

A da i ne spominjem ova neka silna poređenja, "Ne može se porediti igrač-igrač, može se samo porediti igrač-trener" i slične stvari koje si pisao. Pretpostavljam i to si pisao da doprineseš smirivanju strasti na relaciji Begović - Sušić ("hejteri" 1- "hejteri" 2) ili i to lažem?
buzzer

#10524 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

hz__semir wrote:
buzzer wrote:
hz__semir wrote: Koliko sam ja mogao vidjeti, svi ti "asmirovi hejteri" su mu poželjeli doborodošlicu i povratka u reprezentaicju, a onda se niotkud pojavio ovaj dijasporac i počeo da sere kako Begović sad treba odbiti poziv (a šta je dosad radio,prihvatao?), kako ne treba ni doći, kako on treba pokazati Sušiću gdje mu je mjesto i slične budalaštine i opet pokrenuo priču koja je trebala biti završena.

Ja lažov? Evo kako si ti odgovorio na moj post, kojim sam na neki način poželio dobrodošlicu Asmiru u reprezentaciju.
buzzer wrote:
hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta saga. Sada je sve do Asmira.
ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.
A evo i jos jednog tvog posta, među prvima nakon što je Asmir pozvan:
buzzer wrote:pozdravljam asmirovu odresitost, ukoliko je istina ovo sto avaz prenosi. treba neko pokazati zube mentalitetu koji ne prasta uspjeh, koji voli da ponizava, ogovara i blati.
ne daj se sokole, ako "strateg" kaze da ces na klupu, posalji ga u mp3 i nikad se vise ne odazivaj. mozda ova reprezentacija i ne zasluzuje najbolje...
Dakle, umjesto da ti bude drago što se vratio u reprezentaciju, ti i dalje potpiruješ vatru i lupaš nekakve priče o odresitosti, o nezavršavanju sage, o sjedenju na klupu. Sačekaj bolan da dođe ta Bjelorusija, pa ako bude na klupi, onda opleti. Bar toliko ispoštuj.
da nisi lazov nasao bi i citirao gdje sam ja to rekao kako Begović sad treba odbiti poziv, kako ne treba ni doći, kako on treba pokazati Sušiću gdje mu je mjesto i slične budalaštine... ovo gore sto si citirao govori nesto sasvim drugo.
a nezavrsavanje sage... to ti je reakcija na hvalospjeve susicu, sto je natjeran licnim interesom (buduci angazman), asmirovom odlicnom formom i hasagicevim neigranjem, odnosno odsustvom forme, ukabulio pozvati omrazenog begovica, pa mu svi sad pusete jaja kao da to nije njegova odgovornost, nego dobra volja, da kao menadzer obezbjedi da za reprezentaciju igraju najbolji igraci.
missko

#10525 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

Neki ce Papetu uporno izmisljati greske jednostavno sto im je fudbalsko znanje nula a neki jednostavno sto ne mogu bez cirkus Cire i svaki poslje Cironija im je nista i niko a neki jer jednostavno smatraju da Pape ima antipaticnu facu i ponasanje, ali mu niko nema neku zamjerku u fudbalskom smislu ( igra ekipe, kontakt sa igracima, povratak Papca i Begovica, ). Mislim da je Pape slabo placen za posao koji je obavio i jos uvijek obavlja, a ovima sto im je tesko bez Cire neka nadju sponzora koji ce mu ponovo donijeti milione i doci ce Cika Ciro ponovo da im pred kamerama jebe mame i prica viceve
Locked