----------------Begovic----------------
Mujdza----Pandza--Spahic©---Papac
----------Rahimic-----Medunjanin-----
-----Lulic--------Pjanic------Salihovic--
-----------------Dzeko-----------------
Gleda te Pape i pita: Alooo, đe ba Mravac?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Oplakah ovojuventus wrote:Samo Misimovića na klupu i ne dati Mravcu ni blizu hotela u kome su igrači, pobjede su izvjesne.
Čak i s njima, mislim da je 4 boda više nego ostvarivo.
Još jedno izvrtanje novinara. Dakle nije uopšte onako kako su oni prenijeli, da je Safet rekao da će mu biti neprijatno radi toga što nije došao na zadnja dva-tri poziva, nego je rekao da će mu biti neprijatno zbog ovog izmišljenog članka u smeću od novina.BHF_Manijak wrote:Sto ga Safet otrese!![]()
![]()
![]()
A sad tek dobija na snazi ona izjava "bice mu nezgodno kad stane pred kapitena i Kenana", jer na presici kad se poslusa mnogo to drugacije izgleda nego li u onom napisanom clanku!
vise se ti radi o nevjerovanju susicu, nego vjerovanju avazu. avaz ne citah duuuugo, odkad me je isti taj mentalitet prekomandovao u dijasporu.hz__semir wrote:Sušić kaže da je pričao s Asmirom i da mu je ovaj negirao te navode, Džeko to isto kaže, Asmir napiše na twiteru da je presretan zbog poziva, ali jok, on i dalje vjeruje Avazu, jer se samo taj Avazov izmišljeni članak i dalje uklapa u koncepciju priče koju je pričao unazad deset mjeseci.![]()
Bravo buzzzzzeru
Ne mogu na poslu da otvorim Jubitu a ne mogu da iščekam da čujem šta je Pape rekao pa bih molio ovdje copy-pasteBHF_Manijak wrote:Sto ga Safet otrese!![]()
![]()
![]()
A sad tek dobija na snazi ona izjava "bice mu nezgodno kad stane pred kapitena i Kenana", jer na presici kad se poslusa mnogo to drugacije izgleda nego li u onom napisanom clanku!
Da hoce jedan novinar jednom, samo jednom, prenjeti ovako izjavu od rijeci do rijeci....trcicu trceci wrote:" neko da insistira na tome da se igrac pozove, a ja ga pozovem i bez toga..pa poslije toga sve radi da se igrac eliminise, i neko da je na mom mjestu da vidi ono sto je juce izaslo u avazu vjerovatno bi ga eliminisao, ali ja sam razgovarao sa momkom 3 puta me je izvao,...i vrlo lako je nekoga ko nema iskustvo u tim situacja dovesti da kaze nesto sto ne bi trebao, ne zeli da kaze ili ne misli da kaze...prema tome gospodine Tanovicu niste nam uopste pomogli pred ove utakmice..jer isto tako znate kad se pojavi begovic treba da izadje pred kenana, pred kapiten ai pred druge igrace...ali ja sam insistirao da dodje, jer momku je bilo nezgodno procitao je sta pise u avazu, i mislim da ce mu biti vrlo nezgodno prvi dan kada se pojavi. "
Istina, tebi su novinari sljam, olos, i lesinari, osim u ponekim slucajevima. Kad, recimo, treba citirati presmjesni Misketov intervju da bi se dokazalo kako je Asmir supak. Ili ovaj navedeni avazov clanak (koji se svakako ispostavio kao lazan) kao dokaz necega.hz__semir wrote:Moj stav o novinarima je odavno poznat. Šljam, ološ i lešinari, koji sve izvrcu i kojima ništa ne treba vjerovati. Čast izuzecima.
Ovo gore je bilo samo za druga "mrtvohodajućeg", kojem je Avaz bio mjerilo kad je trebalo pljuvati po Sušiću, ali ne i u ovom slučaju.
Sto momka nagovaras da fasuje po usima?Edin H. wrote:Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti,
Zajebaje se covjek sto namah panicis...jutarnji wrote:Sto momka nagovaras da fasuje po usima?Edin H. wrote:Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti,![]()
Ovo su gluposti o kojima se moze raspravljati samo kod nas, a valjda smo zbog toga i zanimljivi sami sebi,
pa mozemo u nedogled o nebulozama. `ebo ti svabe, engleze i ostale "sve se zna unaprijed 20 godina" ekipe, njima
je skroz dosadno. Asmire, opauci i Spahica i Papeta, pogotovo ako zijanimo, jbg, imacemo o cemu tarlahat
narednih godinu dana.
Ima nešto i u raji, a Spaha je ko don u reprezentacijijeza u ledja wrote:Zajebaje se covjek sto namah panicis...jutarnji wrote:Sto momka nagovaras da fasuje po usima?Edin H. wrote:Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti,![]()
Ovo su gluposti o kojima se moze raspravljati samo kod nas, a valjda smo zbog toga i zanimljivi sami sebi,
pa mozemo u nedogled o nebulozama. `ebo ti svabe, engleze i ostale "sve se zna unaprijed 20 godina" ekipe, njima
je skroz dosadno. Asmire, opauci i Spahica i Papeta, pogotovo ako zijanimo, jbg, imacemo o cemu tarlahat
narednih godinu dana.
Ali realno, Spaha bi ga pojeo za dorucak. Nije sve u velicini.
Dogori li tvoja ponekad?Hajde ti u Makarsku opet,bas je bilo fino ovih dana.Odmoris i sebe i nas.Edin H. wrote:Ne vidim razloga za Papetovu zabrinutost kada se pojavi Asmir.
Vazno je da Asmir mudro pristupi situaciji i sacuva zivce.
Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti, mladji je, veci je, te zaista ne ocekujem posebne problemeAko je vec dokazao Pulisu i Papetu cija je zadnja, moze vala i Spahicu.
Nicija nije do zore gorila
njegovo je da pokaže čija je zadnja bjelorusima,a ne papetu i spahiEdin H. wrote:Ne vidim razloga za Papetovu zabrinutost kada se pojavi Asmir.
Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti, mladji je, veci je, te zaista ne ocekujem posebne problemeAko je vec dokazao Pulisu i Papetu cija je zadnja, moze vala i Spahicu.
and wrote:njegovo je da pokaže čija je zadnja bjelorusima,a ne papetu i spahiEdin H. wrote:Ne vidim razloga za Papetovu zabrinutost kada se pojavi Asmir.
U 20 $ da bi ga Asmir konautirao prije druge minute meca??jeza u ledja wrote:Zajebaje se covjek sto namah panicis...
Spaha ima zajebanu lozu. Stara mu je iz Fazlagic Kule kod Gacka. Cuveno mjesto pod komandom Mesage Dzubura. Nisu se htjeli predat iako je NDH vec pala.jazzer wrote:U 20 $ da bi ga Asmir konautirao prije druge minute meca??jeza u ledja wrote:Zajebaje se covjek sto namah panicis...
Prihvatas li??
I pljuvanjalord blackadder wrote:Spaha ima zajebanu lozu. Stara mu je iz Fazlagic Kule kod Gacka. Cuveno mjesto pod komandom Mesage Dzubura. Nisu se htjeli predat iako je NDH vec pala.jazzer wrote:U 20 $ da bi ga Asmir konautirao prije druge minute meca??jeza u ledja wrote:Zajebaje se covjek sto namah panicis...
Prihvatas li??
malo offtopica