Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baudelaire

#10401 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

[quote="nekoeko"]Nek izvede ovaj sastav i prolazimo.

----------------Begovic----------------

Mujdza----Pandza--Spahic©---Papac

----------Rahimic-----Medunjanin-----

-----Lulic--------Pjanic------Salihovic--

-----------------Dzeko-----------------

Image

Gleda te Pape i pita: Alooo, đe ba Mravac?
juventus

#10402 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by juventus »

Samo Misimovića na klupu i ne dati Mravcu ni blizu hotela u kome su igrači, pobjede su izvjesne.

Čak i s njima, mislim da je 4 boda više nego ostvarivo.
vernes81

#10403 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

juventus wrote:Samo Misimovića na klupu i ne dati Mravcu ni blizu hotela u kome su igrači, pobjede su izvjesne.

Čak i s njima, mislim da je 4 boda više nego ostvarivo.
Oplakah ovo :lol: :lol: :lol: , djesh ba to reci,Safet bi prije ruku pod sjekiru nego mrava da izostavi :D ,stvarno podrzavam Papeta ali sto se tice Mravca i Hajduckog srceta bi mu najradije opalio jedan vaspitni
Juka071

#10404 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Juka071 »

Samo molit Boga da se ko ne povrijedi do okupljanja. Ovako izgledi su nam dobri,spremni su svi,igraju u svojim timovima (osim Misketa i Ibričića,mislim da neće ni početi). Ja se nadam pobjedi i tamo i vamo.

Ovaj sastav mi nekako pobijednički i ratnički a još znaju igrat:

..................Begović.............

Mujdža.....Spahić.....Papac....Lulić

...............Rahimić................

Maletić......Pjanić.....Salihović

................Medunjanin.............

................Džeko..................
lord blackadder

#10405 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lord blackadder »

Sve rekao covjek

Ovog debilsona Tanovica, koji je pisao da je R. Enke povrijedjen pred WC 2010, treba iscipelariti.
Obuca9

#10406 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Moj stav o novinarima je odavno poznat. Šljam, ološ i lešinari, koji sve izvrcu i kojima ništa ne treba vjerovati. Čast izuzecima.

Ovo gore je bilo samo za druga "mrtvohodajućeg", kojem je Avaz bio mjerilo kad je trebalo pljuvati po Sušiću, ali ne i u ovom slučaju.
BHF_Manijak

#10407 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Sto ga Safet otrese! :lol: :lol: :mrgreen:

A sad tek dobija na snazi ona izjava "bice mu nezgodno kad stane pred kapitena i Kenana", jer na presici kad se poslusa mnogo to drugacije izgleda nego li u onom napisanom clanku! :wink:
Obuca9

#10408 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

BHF_Manijak wrote:Sto ga Safet otrese! :lol: :lol: :mrgreen:

A sad tek dobija na snazi ona izjava "bice mu nezgodno kad stane pred kapitena i Kenana", jer na presici kad se poslusa mnogo to drugacije izgleda nego li u onom napisanom clanku! :wink:
Još jedno izvrtanje novinara. Dakle nije uopšte onako kako su oni prenijeli, da je Safet rekao da će mu biti neprijatno radi toga što nije došao na zadnja dva-tri poziva, nego je rekao da će mu biti neprijatno zbog ovog izmišljenog članka u smeću od novina.
buzzer

#10409 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

pozdravljam asmirovu odresitost, ukoliko je istina ovo sto avaz prenosi. treba neko pokazati zube mentalitetu koji ne prasta uspjeh, koji voli da ponizava, ogovara i blati.
ne daj se sokole, ako "strateg" kaze da ces na klupu, posalji ga u mp3 i nikad se vise ne odazivaj. mozda ova reprezentacija i ne zasluzuje najbolje...
Obuca9

#10410 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Sušić kaže da je pričao s Asmirom i da mu je ovaj negirao te navode, Džeko to isto kaže, Asmir napiše na twiteru da je presretan zbog poziva, ali jok, on i dalje vjeruje Avazu, jer se samo taj Avazov izmišljeni članak i dalje uklapa u koncepciju priče koju je pričao unazad deset mjeseci. :mrgreen:

Bravo buzzzzzeru :thumbup:
buzzer

#10411 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

hz__semir wrote:Sušić kaže da je pričao s Asmirom i da mu je ovaj negirao te navode, Džeko to isto kaže, Asmir napiše na twiteru da je presretan zbog poziva, ali jok, on i dalje vjeruje Avazu, jer se samo taj Avazov izmišljeni članak i dalje uklapa u koncepciju priče koju je pričao unazad deset mjeseci. :mrgreen:

Bravo buzzzzzeru :thumbup:
vise se ti radi o nevjerovanju susicu, nego vjerovanju avazu. avaz ne citah duuuugo, odkad me je isti taj mentalitet prekomandovao u dijasporu. :-)
a papetu ne vjerujem ni kad kaze da je kenan bio najbolji protiv rumunije, ni kad kaze da na poziciji golmana ne smije biti konkurencije, ni kad najavi ofanzivnu igru "na bod"...

ne znam, dakle, da li je istina sto se pise, ali znam da nas ovaj nas mentalitet cvrsto drzi tu gdje jesmo. izmedju treceg i cetvrtog sesira...
shalla

#10412 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

BHF_Manijak wrote:Sto ga Safet otrese! :lol: :lol: :mrgreen:

Ne mogu na poslu da otvorim Jubitu a ne mogu da iščekam da čujem šta je Pape rekao pa bih molio ovdje copy-paste :-D
jeza u ledja

#10413 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

trcicu trceci wrote:" neko da insistira na tome da se igrac pozove, a ja ga pozovem i bez toga..pa poslije toga sve radi da se igrac eliminise, i neko da je na mom mjestu da vidi ono sto je juce izaslo u avazu vjerovatno bi ga eliminisao, ali ja sam razgovarao sa momkom 3 puta me je izvao,...i vrlo lako je nekoga ko nema iskustvo u tim situacja dovesti da kaze nesto sto ne bi trebao, ne zeli da kaze ili ne misli da kaze...prema tome gospodine Tanovicu niste nam uopste pomogli pred ove utakmice..jer isto tako znate kad se pojavi begovic treba da izadje pred kenana, pred kapiten ai pred druge igrace...ali ja sam insistirao da dodje, jer momku je bilo nezgodno procitao je sta pise u avazu, i mislim da ce mu biti vrlo nezgodno prvi dan kada se pojavi. "
Da hoce jedan novinar jednom, samo jednom, prenjeti ovako izjavu od rijeci do rijeci.... :roll:
Dead Man Walking

#10414 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

hz__semir wrote:Moj stav o novinarima je odavno poznat. Šljam, ološ i lešinari, koji sve izvrcu i kojima ništa ne treba vjerovati. Čast izuzecima.

Ovo gore je bilo samo za druga "mrtvohodajućeg", kojem je Avaz bio mjerilo kad je trebalo pljuvati po Sušiću, ali ne i u ovom slučaju.
Istina, tebi su novinari sljam, olos, i lesinari, osim u ponekim slucajevima. Kad, recimo, treba citirati presmjesni Misketov intervju da bi se dokazalo kako je Asmir supak. Ili ovaj navedeni avazov clanak (koji se svakako ispostavio kao lazan) kao dokaz necega. :thumbup:

A sto se tice mog pljuvanja na osnovu avaza, nadji mi molim te jedan primjer u kojem je meni avaz mjerilo bilo cega, il se sam demantuj. Pljuvao nisam nikog, kritikovao poteze za koje mislim da su pogresni svakako, a psovke i pljuvacine nikad. Slobodan si naci primjer, samo nemoj traziti u onim kletvama i psovkama koje si slao "Kanadjaninu". ;-)
Last edited by Dead Man Walking on 23/08/2011 22:48, edited 1 time in total.
Edin H.

#10415 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Ne vidim razloga za Papetovu zabrinutost kada se pojavi Asmir.
Vazno je da Asmir mudro pristupi situaciji i sacuva zivce.
Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti, mladji je, veci je, te zaista ne ocekujem posebne probleme :oops: Ako je vec dokazao Pulisu i Papetu cija je zadnja, moze vala i Spahicu.
Nicija nije do zore gorila :dance:
jutarnji

#10416 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jutarnji »

Edin H. wrote:Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti,
Sto momka nagovaras da fasuje po usima? :D
Ovo su gluposti o kojima se moze raspravljati samo kod nas, a valjda smo zbog toga i zanimljivi sami sebi,
pa mozemo u nedogled o nebulozama. `ebo ti svabe, engleze i ostale "sve se zna unaprijed 20 godina" ekipe, njima
je skroz dosadno. Asmire, opauci i Spahica i Papeta, pogotovo ako zijanimo, jbg, imacemo o cemu tarlahat
narednih godinu dana. :bih:
jeza u ledja

#10417 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

jutarnji wrote:
Edin H. wrote:Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti,
Ovo su gluposti o kojima se moze raspravljati samo kod nas, a valjda smo zbog toga i zanimljivi sami sebi,
pa mozemo u nedogled o nebulozama. `ebo ti svabe, engleze i ostale "sve se zna unaprijed 20 godina" ekipe, njima
je skroz dosadno. Asmire, opauci i Spahica i Papeta, pogotovo ako zijanimo, jbg, imacemo o cemu tarlahat
Zajebaje se covjek sto namah panicis...

Ali realno, Spaha bi ga pojeo za dorucak. Nije sve u velicini. :D
Baudelaire

#10418 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

jeza u ledja wrote:
jutarnji wrote:
Zajebaje se covjek sto namah panicis...

Ima nešto i u raji, a Spaha je ko don u reprezentaciji :D
Corola

#10419 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Edin H. wrote:Ne vidim razloga za Papetovu zabrinutost kada se pojavi Asmir.
Znaci ako mu kapiten samo jednu zucne odmah ga na foru punim opaliti, mladji je, veci je, te zaista ne ocekujem posebne probleme :oops: Ako je vec dokazao Pulisu i Papetu cija je zadnja, moze vala i Spahicu.
Dogori li tvoja ponekad?Hajde ti u Makarsku opet,bas je bilo fino ovih dana.Odmoris i sebe i nas. :-)
and

#10420 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

njegovo je da pokaže čija je zadnja bjelorusima,a ne papetu i spahi :oops:
vernes81

#10421 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

and wrote:
njegovo je da pokaže čija je zadnja bjelorusima,a ne papetu i spahi :oops:

:thumbup: :bih:
jazzer

#10422 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jazzer »

jeza u ledja wrote:Zajebaje se covjek sto namah panicis...

U 20 $ da bi ga Asmir konautirao prije druge minute meca??

Prihvatas li?? :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10423 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by -LIBERO- »

Joj vam teme.... :-)

A sta mislite ko je jaci,u saketanju naravno,Muslimovic ili Ibisevic :run:
lord blackadder

#10424 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lord blackadder »

jazzer wrote:

Spaha ima zajebanu lozu. Stara mu je iz Fazlagic Kule kod Gacka. Cuveno mjesto pod komandom Mesage Dzubura. Nisu se htjeli predat iako je NDH vec pala.

malo offtopica
vernes81

#10425 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

lord blackadder wrote:
jazzer wrote:

Spaha ima zajebanu lozu. Stara mu je iz Fazlagic Kule kod Gacka. Cuveno mjesto pod komandom Mesage Dzubura. Nisu se htjeli predat iako je NDH vec pala.

malo offtopica
I pljuvanja :mrgreen:
Locked