Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Murat Sabanovic

#10201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

zecko_kupuz wrote:
Murat Sabanovic wrote:U TOME I JEST STVAR .... SAFET JE NEJASAN ...
A sad je kao krivac i što ga je pozvao? Ili? Nisi mi jasan bogami. I u intervjuu je rekao da mu trebaju igrači koji redovno igraju, Keno i Šeha još nemaju tekmi u ovoj sezoni. Sve je to jasno Sajo podcrtao. ;-)

Znači, Begović bi mogao čak i u prvu. Bez pretjerivanja.

edit: Evo ne vidjeh da je čovjek već gore naveo citate. :-) :D 'Ele nejse.
safet susic je kao sabit hadzic - nazalost ! nista on nije podvukao . prije dva dana fura jednu pricu,a onda je okrene za 180°. cini mi se da mediji dosta uticu na njegove odluke i ako to on nece nikad priznati.

al' hajd ...nema veze... nadam se(i ako nevjerujem) da ce konacno begovic stati medju stative,a hasagic na klupu...
just principe

#10202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by just principe »

kako je sad kriv Pape, kako to on okrene pricu

meni se sve cini da Begovic okrece pricu, vamo se zali sto nije pozvan i kako ce se odazvati i sl. gluposti, a prvom prilikom nestane u magli :shock:

evo danas rekao Susic da ce ga pozvati, lika najednom ni na klupi Stokea :shock: garant se povrijedio :roll:
Bosanski_kralj

#10203 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Meni sad žao Hasagića da ide na klupu. :oops: :D
BHF_Manijak

#10204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Mogo bi Begovic i na gol uletit, mada manje vjerovatno ali ako pruzi do pocetka okupljanje jos jednu-dvije dobre partije mogo bi fakat biti "kec" u Bjelorusiji! :?
sarajevomd

#10205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sarajevomd »

evo danas rekao Susic da ce ga pozvati, lika najednom ni na klupi Stokea :shock: garant se povrijedio :roll:
hahahaha zavjera u stokeu da ga ne posalju hahahahahahah kako ljudi samo razmisljaju...
Pa jbte nije utakmica sutra...
and

#10206 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

Murat Sabanovic wrote:
zecko_kupuz wrote:
A sad je kao krivac i što ga je pozvao? Ili? Nisi mi jasan bogami. I u intervjuu je rekao da mu trebaju igrači koji redovno igraju, Keno i Šeha još nemaju tekmi u ovoj sezoni. Sve je to jasno Sajo podcrtao. ;-)

safet susic je kao sabit hadzic - nazalost ! nista on nije podvukao . prije dva dana fura jednu pricu,a onda je okrene za 180°. cini mi se da mediji dosta uticu na njegove odluke i ako to on nece nikad priznati.

al' hajd ...nema veze... nadam se(i ako nevjerujem) da ce konacno begovic stati medju stative,a hasagic na klupu...
meni se čini da mediji furaju nekakve priče i vole zakuhati gdje god se može
jeza u ledja

#10207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Murat Sabanovic wrote:
zecko_kupuz wrote:

Cekaj stani, htio si da promjeni misljenje, a sad je problem sto je preokrenuo pricu. Da bi ga eventualno pozvao morao je "preokrenuti pricu". Logicno jel. Al ne, sad je problem sto je preokrenuo pricu u roku 2 dana?! :-) Znaci jebiga, morao je napraviti malo duzi period izmedju dvije izjave i tek onda promjeniti pricu.
Buraz, citaj sebe sta pises. Ovo je klasican primjer trazenja bilo kakvog razloga da bi se neko kritikovao. Ne moze se drukcije opisati ovo sto si napisao pa da ga jebes. :-)
BHF_Manijak

#10208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

and wrote: meni se čini da mediji furaju nekakve priče i vole zakuhati gdje god se može
Ma prokuzio je njih tata Osim davno, bagra je to, zato ih svaki put onako hladno odjebe... :wink:
Murat Sabanovic

#10209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

@ jeza

zelim da begovic brani kao i svi MI !!! ali kada jedan selektor izjavljuje jedno, a onda okrene pricu u roku dva dana ,onda smatram da je to jedna obicna sprdacina na racun begovica , a i hasagica. je li tebi ovo zajebavanje safeta oko golmana normalno ???
jeza u ledja

#10210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Covjek se pita zasto je Susic nejasan.

Ako je nejasan - to je zato sto ga mediji prenose nejasno. Nasi kvazi novinari prvo ne prenose sve tacno kako je receno, vec uzimaju za slobodu da preoblikuju recenice, tu cesto iste izgube smisao, jer je novinar glup. Drugo, ne prenose tacno sta su pitali. Trece , ne znaju postaviti pitanje kako treba. Sta je problem pitati jasno i glasno - hocete li pozvati Begovica? Hoce li igrati? Da li je Hasagicu betonirana jedinica? Itd. Cetvrto, postavljaju pitanja koja nisu pitanja, vec komentari. Recimo u Avazu standardno pitanje ide ovako: "Igrali smo nerijeseno s Grckom...". I sad ispod toga komentar ovog sto ga intervjuisu. I sad se ti zapitas, jel novinar fakat bas "postavio pitanje" tako, ili je rekao nesto drugo i sta na to treba da kaze selektor? :-)

Vjerujte samo audio i video izjavama , i to samo recenicama koje nisu isjecene. :roll:
Murat Sabanovic

#10211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

nije sve ni do medija ...svi ozbiljni selektori prije kvalifikacionog ciklusa znaju KO IM JE BROJ 1, dok to safet ni danas ne zna...a evo blizimo se kraju kvalifikacija .....safetu mediji namecu begovica,a i on bi kao begovica,ali se drzi hasagica..i onda se zapetlja u svojim izjavama,a mediji to na svoj nacin odpetljaju ,pa se onda desavaju nesporazumi,nagadjanja ....
jeza u ledja

#10212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Murat Sabanovic wrote:nije sve ni do medija ...svi ozbiljni selektori prije kvalifikacionog ciklusa znaju KO IM JE BROJ 1, dok to safet ni danas ne zna...a evo blizimo se kraju kvalifikacija .....safetu ,mediji namecu begovica,a i on bi kao begovica,ali se drzi hasagica..i onda se zapetlja u svojim izjavama,a mediji to na svoj nacin odpetljaju ,pa se onda desavaju nesporazumi,nagadjanja ....
Kao sto rekoh, kritikujes radi kritikovanja. Ne valja sa Hasagicem, ne valja sa Begovicem.
and

#10213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

evo teksta od prije 2 mjeseca
Sušić: Begović mi je rekao druge stvari

Piše: M. Dautbegović
Petak, 17.06.11. 22:17.

Golman engleske ekipe Stoke Citya Asmir Begović ipak nije izgubljen za reprezentaciju dok je vodi selektor Safet Sušić.
Begović je nedavno izjavio za domaće medije kako se neće odazvati više pozivu u reprezentaciju Bosne i Hercegovine sve dok na klupi državnog tima sjedi selektor Safet Sušić.
Papeta je ova izjava iznenadila, jer, kako kaže, njemu je Begović nedavno rekao nešto sasvim drugačije.

"Iskreno, mene je ta izjava veoma iznenadila jer je meni Begović rekao neke druge stvari. Nemam šta više da kažem po tom pitanju dok ne budem imao provjerene informacije o tome šta se tačno dešava. Čak sam pričao i sa novinarom koji je pričao sa Begovićem i on mi je potvrdio da Begović to nije decidno rekao", kaže Sušić za SportSport.ba.

Bilo bi jako dobro, ne samo za Sušića i Begovića, već za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, da se postojeća situacija riješi što je prije moguće, tačnije do nastavka kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Bosni i Hercegovini slijede najvažnije utakmice, pogotovo naredne dvije koje igramo sa Bjelorusijom i potrebno je da na raspolaganju imamo sve najvažnije igrače za te susrete, a Begović svakako spada u tu klasu.
Murat Sabanovic

#10214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

jeza u ledja wrote: Kao sto rekoh, kritikujes radi kritikovanja. Ne valja sa Hasagicem, ne valja sa Begovicem.
gluposti !!!

da se izjaznio o broju 1,i ostao dosljedan , ne bih imao nikakvih primjedbi.

a i ako prelistas ovu temu neces naci moju ni jednu kritiku na racun safeta.(osim protiv francuza...)
jeza u ledja

#10215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Murat Sabanovic wrote:
jeza u ledja wrote: Kao sto rekoh, kritikujes radi kritikovanja. Ne valja sa Hasagicem, ne valja sa Begovicem.
gluposti !!!

da se izjaznio o broju 1,i ostao dosljedan , ne bih imao nikakvih primjedbi.

a i ako prelistas ovu temu neces naci moju ni jednu kritiku na racun safeta.(osim protiv francuza...)
Pa izjasnio se o broju 1. Davno!

U medjuvremenu je skontao da se stanje promjenilo. Hasagic vise ne moze biti broj 1. Kontas? Glupost je reci da se prvi golman ne moze mijenjati tokom kvalifikacija koje traju dvije godine.
Murat Sabanovic

#10216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

smijesan si ...gdje sam ja napisao da se golman ne moze mjenjati ...samo sam napisao da nije bio jasan oko BROJA 1
od samog pocetka..uvijek se je neckao oko golmana,pa i danas...sad da ga pitas - ne bi ti znao odgovoriti.. uostalom nadajmo se da je skontao ,kao sto ti kazes ...
jeza u ledja

#10217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Bio je i vise nego jasan. Ako je oko icega bio jasan, to je oko golmana. Za njega je Hasagic bio broj 1 od pocetka. Upravo je to bio problem drugima, kao kako moze biti tako siguran u golmana kojega non stop bole ledja, a ovamo mu golman EPL se susi. Sta si ti pratio onda do sada pa da kazes kako ti je bio nejasan? NE, bio je sasvim jasan.
Do sada.
Nije vise mogao da izdrzi, i skontao da ne moze vise Keno biti prvi golman. Valjda...
Murat Sabanovic

#10218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

ni bih se slozio... hasagic jeste branio ,al je susic na pripremnim utakmicama zelio da vidi begovica jedno poluvrijeme(slovacka,mexico)...kao da vidi ko je bolji ...a ovome je to puklo ,te je bojkotovao sausica...
Corola

#10219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Prije bi se reklo da ovom puca qurac za repkom,nego nesto drugo.
Ako se opet nastavi zanovjetati Supica pozvati i mirna fk Vojvodina.
Last edited by Corola on 19/08/2011 01:34, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#10220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

dobro, neda mi se vise.
Murat Sabanovic

#10221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

jeza u ledja wrote:dobro, neda mi se vise.
:lol: :lol: hajd prijatno...ni ja vise ne mogu ....
Obuca9

#10222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Tako sam i pretpostavljao- Ako se i ovaj put ne odazove, opet će se naći likovi koji će reći da je opet Pape kriv, a da je Begović upravu.

Nevjerovatni ste, svega mi.
Baudelaire

#10223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

hz__semir wrote:Tako sam i pretpostavljao- Ako se i ovaj put ne odazove, opet će se naći likovi koji će reći da je opet Pape kriv, a da je Begović upravu.

Nevjerovatni ste, svega mi.

Baš ovo. Begoviću je najbolja opcija da se odazove, jer u tom slučaju bi se ovaj slučaj zaboravio i ne bi se spominjao u tolikoj mjeri ni kao argument kontra Papeta ni kao argument kontra Begovića. Ako se ne odazove, krivica je samo njegova, i Pape ne snosi ni mrvicu odgovornosti za sve što se do danas izdešavalo. Ali bi se opet našli likovi koji bi rekli da to nije baš tako, nego je eto, neki tamo Pape autoritet gradio na najboljem golmanu svih vremena.
BHF_Manijak

#10224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ma rekoh odmah, sad il' nikad, na Begovicu je sve, ima priliku da mozda odmah i na gol stane, igra se u Bjelorusiji gdje takodjer ima priliku da se pokaze kao dobr golman i ukoliko bi o ucinio, nasa raje je takva da bi mu odmah sve zaboravila jer am je doniobod(ove), no ukoliko pocne glumit i ego svoj bildat, ako je previse sujetan, ko ga hebe onda, ima Seha, ima Keno... :wink:
and

#10225 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

BHF_Manijak wrote:Ma rekoh odmah, sad il' nikad, na Begovicu je sve, ima priliku da mozda odmah i na gol stane, igra se u Bjelorusiji gdje takodjer ima priliku da se pokaze kao dobr golman i ukoliko bi o ucinio, nasa raje je takva da bi mu odmah sve zaboravila jer am je doniobod(ove), no ukoliko pocne glumit i ego svoj bildat, ako je previse sujetan, ko ga hebe onda, ima Seha, ima Keno... :wink:
drago mi je da se ova situacija koju su novinari napravili nerješivom ipak rješava na zadovoljstvo svih i što je najvažnije u korist naše reprezentacije.
ne vidim razlog koji bi begovića trebao spriječiti da se odazove pozivu i da u bjelorusiji stane među stative.

o svemu volimo pametovati ali u ovim temama oko reprezentacije ne vidim da spominjemo nas navijače.
interesanto je da smo se godinama kao borili protiv ovih u savezu.... i kada su se stvari počele normalizovati i kada u savez dođe GOSPODIN IVICA OSIM mi navijači nismo u stanju napuniti koševo na prijateljskoj utakmici i dati podršku i ljudima u savezu,a naravno i našim reprezentativcima.
koliko mi volimo svoju državu i reprezentaciju vidi se na tribinama.mislim da smo jedina reprezentacija koja ima više navijača na gostujućim,nego na domaćim utakmicama.
prijateljska u atlanti bez par ključnih igrača 35000 bih navijača,bih na koševu 10-15000 navijača.
o tome niko ne priča?
Locked