Bjezi ba ne laprdaj bez veze.Hiljade i hiljade djece rodjeno vani pa pricaju,pisu nas jezik al nebitno.PAPE je zacepio vecinu,,navijaca,,Sta li sad smisljaju.tandrlike_chandrlike wrote:"brzo postrani"? čovjek je rođen 87me, otišao iz bih sa 5-6 godina. od svoje 24 godine, 18-19 godina je proveo pričajući tuđi jezik. baš se "brzo postranio", pička mu materina izdajnička.BHF_Manijak wrote:Hebo ga njegov twitter, sve mu na engleskom, nema nijednog posta na nasem...Ja sto se nas svijet brzopostrani to je cudo jedno...
btw, pape bi stvarno bio neozbiljan da je izignorisao begovića nakon onakve utakmice protiv chelsea.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#10176 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- tandrlike_chandrlike
#10177 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ok, ja laprdam, ti pričaš smisleno. jel sad ok?luckylaka wrote: Bjezi ba ne laprdaj bez veze.Hiljade i hiljade djece rodjeno vani pa pricaju,pisu nas jezik al nebitno.PAPE je zacepio vecinu,,navijaca,,Sta li sad smisljaju.
- luckylaka
#10178 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nogomet |Objavljeno 18.08.2011. u 14:08
"Za Bjelorusiju trebam najbolje"
Sušić vraća Begovića u reprezentaciju
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić pozvat će golmana Stoke Cityja Asmira Begovića uoči dvomeča sa Bjelorusijom u okviru kvalifikacija za EURO 2012.
Piše: Nedžad Jamaković
Safet Sušić (Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Popularni Pape je za Sarajevo-x.com istakao da nikad nije ni odustao od Begovića, ističući kako je u više navrata navodio da cijeni njegov kvalitet.
"Pred nama su dvije ključne utakmice i trebaju mi najbolji. Begović je svakako među njima", kaže Sušić. U Bjelorusiji 2. septembra selektor neće kalkulisati, nego će ići na pobjedu, baš kao i nekoliko dana kasnije, kad ćemo istog protivnika dočekati u Zenici.
"Moguće je da nam četiri boda budu dovoljna za drugo mjesto, ali isto tako ta četiri boda nam nisu garancija. Rumuni su se vratili, imaju izuzetno dobru ekipu i vrlo ozbiljno konkurišu za drugo mjesto. Stoga, mi ćemo pokušati pobijediti Bjeloruse u obje utakmice. Gledao sam njihove utakmice koje su igrali u ovim kvalifikacijama i nisu me impresionirali. Smatram da mi imamo bolje i kvalitetnije igrače, što se vidi i iz toga za koje klubove igraju naši, a za koje njihovi reprezentativci", optimističan je Sušić, ali i oprezan:
"Naravno, riječ je o dvije ključne utakmice i za nas i za Bjelorusiju i stoga neće biti nimalo lako. Naš protivnik će kući sigurno imati veliku podršku, a pokazali su da znaju biti veoma nezgodni i na gostovanju".
Ipak, forma našeg napadača Edina Džeke puno znači za samopouzdanje selektora, ali i cijele ekipe uoči odlučujućih susreta.
"Svakako da nam je to važno. Vidjelo se protiv Grčke koliko nam znači Džekina dobra forma. Došao je zadovoljan i pun samopouzdanja jer je nekoliko dana ranije dao gol Manchesteru, a onda je opet pogodio na startu prvenstva. Već se ustalio u ekipi, igra u odličnoj formi i to nam svakako puno znači. Dakle, neizvjesno će biti, ali ćemo igrati otvoreno i na pobjedu, u obje utakmice", najavio je Sušić.
(Sarajevo-x.com)
Evo zasto je PAPE najveci(jest da nema Bht kanal,nema satelitsku,nije uvlakac Borovini,Priganici i dr.,ne hoda po Europi o svom trosku )al je PAPE dokazao da je kralj.
"Za Bjelorusiju trebam najbolje"
Sušić vraća Begovića u reprezentaciju
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić pozvat će golmana Stoke Cityja Asmira Begovića uoči dvomeča sa Bjelorusijom u okviru kvalifikacija za EURO 2012.
Piše: Nedžad Jamaković
Popularni Pape je za Sarajevo-x.com istakao da nikad nije ni odustao od Begovića, ističući kako je u više navrata navodio da cijeni njegov kvalitet.
"Pred nama su dvije ključne utakmice i trebaju mi najbolji. Begović je svakako među njima", kaže Sušić. U Bjelorusiji 2. septembra selektor neće kalkulisati, nego će ići na pobjedu, baš kao i nekoliko dana kasnije, kad ćemo istog protivnika dočekati u Zenici.
"Moguće je da nam četiri boda budu dovoljna za drugo mjesto, ali isto tako ta četiri boda nam nisu garancija. Rumuni su se vratili, imaju izuzetno dobru ekipu i vrlo ozbiljno konkurišu za drugo mjesto. Stoga, mi ćemo pokušati pobijediti Bjeloruse u obje utakmice. Gledao sam njihove utakmice koje su igrali u ovim kvalifikacijama i nisu me impresionirali. Smatram da mi imamo bolje i kvalitetnije igrače, što se vidi i iz toga za koje klubove igraju naši, a za koje njihovi reprezentativci", optimističan je Sušić, ali i oprezan:
"Naravno, riječ je o dvije ključne utakmice i za nas i za Bjelorusiju i stoga neće biti nimalo lako. Naš protivnik će kući sigurno imati veliku podršku, a pokazali su da znaju biti veoma nezgodni i na gostovanju".
Ipak, forma našeg napadača Edina Džeke puno znači za samopouzdanje selektora, ali i cijele ekipe uoči odlučujućih susreta.
"Svakako da nam je to važno. Vidjelo se protiv Grčke koliko nam znači Džekina dobra forma. Došao je zadovoljan i pun samopouzdanja jer je nekoliko dana ranije dao gol Manchesteru, a onda je opet pogodio na startu prvenstva. Već se ustalio u ekipi, igra u odličnoj formi i to nam svakako puno znači. Dakle, neizvjesno će biti, ali ćemo igrati otvoreno i na pobjedu, u obje utakmice", najavio je Sušić.
(Sarajevo-x.com)
Evo zasto je PAPE najveci(jest da nema Bht kanal,nema satelitsku,nije uvlakac Borovini,Priganici i dr.,ne hoda po Europi o svom trosku )al je PAPE dokazao da je kralj.
- luckylaka
#10179 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nomalno kakve to ima veze sto je otisao sa 4-5 god.pa ne koristi nas jezik.I drugi su veci od Bege otisli(Mske,Pjana,Medo...)pa im ne smeta nas jezik.Al nije tema.Poz.tandrlike_chandrlike wrote:ok, ja laprdam, ti pričaš smisleno. jel sad ok?luckylaka wrote: Bjezi ba ne laprdaj bez veze.Hiljade i hiljade djece rodjeno vani pa pricaju,pisu nas jezik al nebitno.PAPE je zacepio vecinu,,navijaca,,Sta li sad smisljaju.
-
Eborg
#10180 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa da igra u Francuskoj, vjerovatno bi pisao na francuskom. Twitter koristi prvenstveno zbog komunikacije sa navijačima i sponzorima.
U svakom slučaju, moram pohvaliti Sušića za ovaj potez!
U svakom slučaju, moram pohvaliti Sušića za ovaj potez!
- BHF_Manijak
#10181 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eh jel to i Sajo tobe doso?! Nadam se da ce ovo smjeti pokazati na terenu i da ce ove rijeci i u tktiku pretvoriti, jer dzaba nama sto smo na papiru jaci ako nam postavke igre bude postavljena tako da na bod i ziheraski idemo, no kako god drago mi je da ovako razmislja te da je konacno shvatio da smo repka koja se fakat ne zna branit ili na bod ici, jer nemamo bas tako jaku odbranu(citaj "tekma u Rumuniji"!)...luckylaka wrote:
- luckylaka
#10182 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Racunaj da bi se u tu odbranu trebao vratiti jos Papa ,Salihovic( i SalihamidzicBHF_Manijak wrote:Eh jel to i Sajo tobe doso?! Nadam se da ce ovo smjeti pokazati na terenu i da ce ove rijeci i u tktiku pretvoriti, jer dzaba nama sto smo na papiru jaci ako nam postavke igre bude postavljena tako da na bod i ziheraski idemo, no kako god drago mi je da ovako razmislja te da je konacno shvatio da smo repka koja se fakat ne zna branit ili na bod ici, jer nemamo bas tako jaku odbranu(citaj "tekma u Rumuniji"!)...luckylaka wrote:
- slobodni armirach
#10183 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
FALA ti Sajo sto si doso do razumnih zakljucaka,
pa Asmir je gospodin, nemoj nam njega sjebati molim te
- and
#10184 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nadam se da će i sa druge strane prevladati razum i da će asmir pokazati ono što dosad nije,da je reprezentacija države i odnos prema njoj svetinja.slobodni armirach wrote:FALA ti Sajo sto si doso do razumnih zakljucaka,
- tandrlike_chandrlike
#10185 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
and wrote:nadam se da će i sa druge strane prevladati razum i da će asmir pokazati ono što dosad nije,da je reprezentacija države i odnos prema njoj svetinja.slobodni armirach wrote:FALA ti Sajo sto si doso do razumnih zakljucaka,
-
sarajevomd
#10186 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne mogu da vjerujem, serete sto lik pise na ENGLESKOM !? HAHAHAHA...pa jbnte on ima ljude iz cijelog svijeta koji ga "prate" na tom profilu, i sada kao treba da pise na nasem !?
Na engleskom forumu, na kojem jeziku ono pisete !? ?
Na engleskom forumu, na kojem jeziku ono pisete !? ?
-
Dead Man Walking
#10187 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kao sto rekoh, kad Sajo normalno i razumno prica nase su novine sve za Pulizera. Kad pocne lupetati onda su nasi novinari smetlje koje mu radi o glavi i izmislja ono sto je Sajo rekao. 
- Bosanski_kralj
#10188 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sad je sve do Begovića, mora se odazvati.
Što se tiče priče oko obilazaka (potencijalnih) reprezentativaca od strane Sušića i plaćanja tih putovanja, dobro se sjećam da je Sušić na početku mandata rekao da će sam snositi takve troškove i da neće zahtijevati od Saveza naknadu za to.
Što se tiče priče oko obilazaka (potencijalnih) reprezentativaca od strane Sušića i plaćanja tih putovanja, dobro se sjećam da je Sušić na početku mandata rekao da će sam snositi takve troškove i da neće zahtijevati od Saveza naknadu za to.
- Murat Sabanovic
#10189 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne mora se odazvati ... safet jedan dan govori kako begovic nije za klupe. (tj ne treba ga zvati,jer pored kene nece igrati) dok drugi dan govori da ce ga zvati ...Bosanski_kralj wrote:Sad je sve do Begovića, mora se odazvati.
- jeza u ledja
#10190 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako si ti to skonto majke ti?Murat Sabanovic wrote:ne mora se odazvati ... safet jedan dan govori kako begovic nije za klupe. (tj ne treba ga zvati,jer pored kene nece igrati) dok drugi dan govori da ce ga zvati ...Bosanski_kralj wrote:Sad je sve do Begovića, mora se odazvati.
Rekao je da Begovic nije za klupe, odnosno ako ga zove - da ne treba sjediti na klupi.
- Murat Sabanovic
#10191 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zar zaista mislis da ce begovic biti u pocetnom sastavu?!jeza u ledja wrote:Kako si ti to skonto majke ti?Murat Sabanovic wrote:ne mora se odazvati ... safet jedan dan govori kako begovic nije za klupe. (tj ne treba ga zvati,jer pored kene nece igrati) dok drugi dan govori da ce ga zvati ...Bosanski_kralj wrote:Sad je sve do Begovića, mora se odazvati.
Rekao je da Begovic nije za klupe, odnosno ako ga zove - da ne treba sjediti na klupi.
- jeza u ledja
#10192 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma sta ja znam. Nadam se. 
- Murat Sabanovic
#10193 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Ma sta ja znam. Nadam se.
mozemo se mi nadati,al safet je svoje rekao prije dva dana ...U ovom trenutku imam Kenana Hasagića, s kojim sam izuzetno zadovoljan i koji je sretan da svaki put dođe braniti za reprezentaciju. Godinama je tu, dobar je i nemam nikakvog razloga da ga mijenjam, istakao je Safet Sušić, selektor BiH u razgovoru za Avaz
- Ja_Ja
#10194 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I sta sad?! Samo zato sto nece biti u prvih 11, netreba da se odazove? Kakva je to logika hljeba ti? Ako nisu spremni da sjede na klupi koliko i igraju onda im stvarno nije mjesto u reprezentaciji.
- jeza u ledja
#10195 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali je DANAS rekao da ce ga zvati.Murat Sabanovic wrote:jeza u ledja wrote:Ma sta ja znam. Nadam se.mozemo se mi nadati,al safet je svoje rekao prije dva dana ...U ovom trenutku imam Kenana Hasagića, s kojim sam izuzetno zadovoljan i koji je sretan da svaki put dođe braniti za reprezentaciju. Godinama je tu, dobar je i nemam nikakvog razloga da ga mijenjam, istakao je Safet Sušić, selektor BiH u razgovoru za Avaz
- Murat Sabanovic
#10196 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U TOME I JEST STVAR .... SAFET JE NEJASAN ...
- luckylaka
#10197 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemoj da se puno sekirate sta PAPE misli.Sto god da misli misli najbolje ovoj reprezentaciji.
- jeza u ledja
#10198 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa u sustini i ne mora da bude jasan, pogotovo ne medijima koji su i sami nejasni.Murat Sabanovic wrote:U TOME I JEST STVAR .... SAFET JE NEJASAN ...
Ali evo da bude jasnije, ako im je vjerovati, ovdje pise ovo:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/susi ... vica/62746
Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 18.08.11. 13:01.
Golman Stokea Asmir Begović dobio je poziv za reprezentaciju Bosne i Hercegovine za predstojeće susrete sa Bjelorusijom, potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba selektor Zmajeva Safet Sušić.
"Asmir će biti na spisku i moram reći da njegov poziv nema veze sa pritiscima pojedinih časopisa. Jedini razlog što zovem Begovića jeste taj što se radi o izuzetnom golmanu", kaže Pape za SportSport.ba.
"Naša druga dva golmana, Kenan Hasagić i Ibrahim Šehić, igraju u Turskoj u kojoj kasni početak prvenstva, a meni trebaju za Bjelorusiju igrači koji imaju barem četiri, pet jakih utakmica u nogama do susreta u Minsku. Hoću da imam najbolje igrače za Bjelorusiju, pa sam pozvao i Zlatana Muslimovića, kao i igrače iz Rusije koji su propustili prijateljski susret sa Grčkom", rekao je selektor Zmajeva.
"Asmir Begović je član naše reprezentacije i ja sam ga stavio na spisak. Nadam se da će doći, a kada se vidimo razgovaraćemo o svemu".
Asmir Begović je prije nekoliko dana u razgovoru za naš portal istakao kako nije isključeno da se vrati u reprezentaciju BiH, a za nadati se da će to biti u najvažnijim susretima sa Bjelorusijom.
Nije isključeno da se na spisku za Bjelorusiju nađe i napadač Hoffenheima Vedad Ibišević.
"Nisam se još čuo sa Vedom, danas namjeravam da obavim razgovor. Ukoliko dobije zeleno svijetlo u klubu sa pregleda i on će se naći na spisku", dodao je Pape.
Jel sad jasnije?
-
Corola
#10199 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vazda bilo,sve ostalo su nijanse.Ja_Ja wrote:I sta sad?! Samo zato sto nece biti u prvih 11, netreba da se odazove? Kakva je to logika hljeba ti? Ako nisu spremni da sjede na klupi koliko i igraju onda im stvarno nije mjesto u reprezentaciji.
- zecko_kupuz
#10200 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A sad je kao krivac i što ga je pozvao? Ili? Nisi mi jasan bogami. I u intervjuu je rekao da mu trebaju igrači koji redovno igraju, Keno i Šeha još nemaju tekmi u ovoj sezoni. Sve je to jasno Sajo podcrtao.Murat Sabanovic wrote:U TOME I JEST STVAR .... SAFET JE NEJASAN ...
Znači, Begović bi mogao čak i u prvu. Bez pretjerivanja.
edit: Evo ne vidjeh da je čovjek već gore naveo citate.