Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mali_Vuk

#9901 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mali_Vuk »

Uvijek neugodni Espanyol :dance:
5 0 5

#9902 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

hoce li karanka osvanuti sutra kao novi trener?
Charuga
Globalni moderator

#9903 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Ostaje nada da drugi tim iz Madrida pomogne Realu ...
hypko_nurko

#9904 Re: Real Madrid C.F.

Post by hypko_nurko »

505sCrtom wrote:hoce li karanka osvanuti sutra kao novi trener?
novi trener joachim löw
itekako

#9905 Re: Real Madrid C.F.

Post by itekako »

mamicu im gubitnicku!!!! :x
Tomahawk11
Globalni moderator

#9906 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Ocaj.
5 0 5

#9907 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Plavih_11 wrote:Ostaje nada da drugi tim iz Madrida pomogne Realu ...
drugi tim iz madrida igra za sebe. :) usput, rm je totalno rasulo. ni sjena proslogodisnjem sampionu.
kory_galaktikos

#9908 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ja nzm sta se desava,pa nije moguce da su tek tako zaboravili igrat fudbal..il im je neko bacio sihire il nece da igraju il nzm sta vec...nenormalno je ovo
Charuga
Globalni moderator

#9909 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

505sCrtom wrote:
drugi tim iz madrida igra za sebe. :) usput, rm je totalno rasulo. ni sjena proslogodisnjem sampionu.
Tacno je i prvo i drugo ...
ruud

#9910 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

raspustit sve, pička im materina svima redom od igrača do trenera svih redom, pa i Mourinha,
meni je vazda bila ona "Keep calm and trust Mourinho", al nema vise ni trust-a,
ovakav Espanyol se trebao rijesit ko Atalanta danas od strane Juvea u 27 minuta 3 gola i kraj price !!!

fuj, razocarenje, nema zalaganja, nema borbenosti, nema zara ko nekad sto je bilo,
kad nema toga nema se sta trazit, titula cao...

ako ima žara u igračima barem za Ligu Prvaka, u tom pravcu konje upregnut i tjt....
burekdzijabezmesa

#9911 Re: Real Madrid C.F.

Post by burekdzijabezmesa »

hypko_nurko wrote:
505sCrtom wrote:hoce li karanka osvanuti sutra kao novi trener?
novi trener joachim löw
nije se trener vukao po terenu kao da je jeo cevape pet minuta prije utakmice :-)

ni brzine, ni snage, ni volje, ni zelje, a izgleda da im i vjestine koje su imali lagano slabe, treba da ih je stid dresa i grba koji nose, o platama da ne pricam.

a prekidi :-) , to nece nauciti ni da ih 17 trenera trenira svaki dan po 23 sata.
Last edited by burekdzijabezmesa on 16/12/2012 21:14, edited 1 time in total.
fidoremilienko

#9912 Re: Real Madrid C.F.

Post by fidoremilienko »

Cekam elaborat velikog struCnjaka palabre :D
burekdzijabezmesa

#9913 Re: Real Madrid C.F.

505sCrtom wrote:
otprilike nesto slicno Barceloni iz prosle sezone
Madrid

#9914 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Sramota za klub, pa onda i za same igrace i trenera, jedino sto su odigrali je od 40 do 60 minute, ostalo se vukli po terenu...
Nema veze sto je titula izgubljena, mora se traziti forma za ligu prvaka, ne mogu ovako svako utakmicu igrati u primeri i ocekivat da ce se popravit u LP :-)
burekdzijabezmesa

#9915 Re: Real Madrid C.F.

Apsolutno nevjerovatan tekst pročitao sam maloprije na engleskoj verziji Marce, barem je meni nevjerovatan, pa mi nije bilo mrsko da prevedem.

Novinar Marce, Anton Meana, na radiju Marca je nakon utakmice sa Celta Vigo-m obavijestio javnost kako je trener golmana Real Madrida Silvino Louro, zapravo špijun koji odaje protivnicima sve što radi Jose Mourinho. Nakon toga uslijedio je ovaj članak:
"U svijetu fudbala, ja i moji ljudi smo vrh, u svijetu novinarstva ti si obično smeće". To su bile riječi Jose Mourinha u subotu dok me gledao u oči, u sobi koja se nalazi pored sale za novinare.

Nakon konferencije za novinare, a prije utakmice, član klupskog odjeljenja za komunikacije Juan Camilo Andrade pozvao me da se sastanem u toj sobi sa trenerom golmana, Silvino Lourom. Malo sam bio nesiguran ali sam otvorio vrata i ušao je Louro, u pratnji Mourinha, Luis Camposa i još dva djelatnika Real Madrida, Carlos Carbajosa i Fernando Porerro. Pružio sam ruku ali Mourinho je odbio da se rukuje. Nervozno, počeo je da viče na mene na portugalskom jeziku.

Zamolio sam ga da priča malo sporije nakon čega mi je rekao da sam niko i ništa te da zato nemam pravo da ugrožavam njegovu čast. Potom mi je detaljno ponovio detalje iz svog CV-a.

Branio sam svoje stavove, držeći se priče mojih izvora.

Iako su me svi u sobi tjerali da odam imena tih izvora, nisam to učinio. Rekao sam samo da ću ponovo svoje izvore pitati u slučaju da se radi o grešci, ali sam i ponovio da im i dalje vjerujem.

U četvrtak, nakon Kup utakmice sa Celta Vigo, na radiju Marca pričao sam o situaciji u svlačionici, te uz pomoć svojih izvora dao javnosti informaciju da je trener golmana Silvino Louro zapravo špijun u redovima Jose Mourinha.

"Rekli su mi da si kučkin sin i loša osoba, ali umjesto da njima vjerujem, ja mislim da si ti još gori" rekao mi je Mourinho i dodao "Ti si Anti-Madridista,Anti-Mourinhista i tvoje informacije su obične dezinformacije"rekao je Mourinho i onda rukama pokazao da je njegova veličina do glave a moja veličina ispod koljena.

"Dok sam trener Real Madrida respektovaću te, a kad više ne budem, ti ćeš za mene biti običan klošar, a onda ćemo da vidimo..."nastavio je Mourinho.

Dok mi se obraćao direktno u lice, a Louro pokušavao da prekine razgovor jer je bilo vrijeme za trening, rekao sam Louru:"Moje informacije nisu moje mišljenje,to je osobno mišljenje nekih ljudi iz svlačionice."

Onda me Mourinho posavjetovao da da budem pažljiviji sa kredibilitetom osoba koje mi daju takve informacije:"Šta ti imaš od toga što to javno iznosiš? Čak i da je to istina,a nije,da li je to za tebe vijest?Moraš biti prvo siguran da su te informacije tačne.U svlačionici imam 21 igrača i svi odlično sarađuju sa Silvinom,kao i svuda, uvijek postoje tri crne ovce u slvačionici koje nanose štetu timu. Umjesto da daš imena tih osoba i tako ih odstraniš iz ekipe i pomogneš timu, ti to samo preneseš na radiju" rekao je Mourinho i dodao, "Tako ti radiš, imaš neki izvor, on ti da informaciju i ti moraš za to da mu platiš, ali ne novcem nego uslugama, da mu štitiš leđa kad zabrlja, da mu pomogneš kad treba, a ako je u pitanju dijete onda mu obećaš puste snove."nastavio je Mourinho i dodao, "To se i meni dešava, novinar mi priđe i kaže mi informaciju koja tek treba da izađe u novinama, i ja mu platim, ali ne novcem nego uslugom, dam mu intervju. Tako si ti trebao da uradiš, da dođeš do mene, kažeš ko je u pitanju, pa ako se ispostavi da je istina, ja ću to reći umjesto tebe i problem rješen a timu smo pomogli. To je ono što si ti trebao da uradiš."rekao je Mourinho.

Tu je naš razgovor završio. Izvinio sam se Silvinu rekavši da nisam imao namjeru da ga uvrijedim:"Ruku na srce, zaista nisam želio da povrijedim ni vas ni one koji vas vole."rekao sam to Silvinu ali sam mu dok je izlazio ponovio da vjerujem svojim izvorima iz svlačionice.

autor teksta:
Anton Meana, Marca
Last edited by burekdzijabezmesa on 16/12/2012 22:21, edited 1 time in total.
ruud

#9916 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

:dance: lud zbunjenog
Static-X

#9917 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Predprosle kup kralja, prosle ligu, ove se mora Liga prvaka.
ultima_palabra

#9918 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Vala nisu ni zaslužili... prošle sezone bi nakon 2-1 dokrajčili protivnika i utrpali im još 3.

A ima i do trenera... ja zaista ne znam šta je uloga Khedire na ovakvim utakmicama, gdje protivnik igra bunker. Onda još na poluvremenu ne izađe on, nego solidni Modrić :roll:
kory_galaktikos

#9919 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ultima_palabra wrote:Vala nisu ni zaslužili... prošle sezone bi nakon 2-1 dokrajčili protivnika i utrpali im još 3.

A ima i do trenera... ja zaista ne znam šta je uloga Khedire na ovakvim utakmicama, gdje protivnik igra bunker. Onda još na poluvremenu ne izađe on, nego solidni Modrić :roll:
ma ja se jos sjecam polufinala protiv minhena..vodimo 2:0 ubijemo svabe i umjesto da damo lagano ko sto su i mogli jos gol dva on skrooz povlaci ekipu nazad i onda zasluzeno prime gol i eto sta je bilo,tako se desava i cjelu ovu sezonu,imaju samo gol prednosti i onda kao da zakoce stanu sta vec...pa i protivnici igraju fudbal znaju i oni dat gol,nisu dzaba u primeri jbt...mozda to moze proc u italiji protiv catanje,al opet prosle god je sve bilo lagano sa 2-3 gola razlike..nmg nikako da skontam sta se desava,il je ovo neka zajebancija ono skroz idu na LP ili nece da igraju il sta vec,neide mi u glavu nikako
ascari

#9920 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

Da "cujemo" i druga misljenja :-D
Image
Muhamed Đakmić

#9921 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

Mene bi recimo najviše zanimalo mišljenje ove djevojke, a njeno mišljenje je da joj treba neko da joj ruke ugrije :D
hypko_nurko

#9922 Re: Real Madrid C.F.

Post by hypko_nurko »

sta tek treba ovom u crvenoj jakni, centralno grijanje :lol:
burekdzijabezmesa

#9923 Re: Real Madrid C.F.

ultima_palabra wrote:ja zaista ne znam šta je uloga Khedire na ovakvim utakmicama, gdje protivnik igra bunker. Onda još na poluvremenu ne izađe on, nego solidni Modrić :roll:
Modric is still having some small problems. Especially when playing two consecutive matches in three days. Each time we pick him twice in a row his performance has not been the best. I've took a strategic decision. I thought putting Di María on and opening up the flanks could help the team
Tomahawk11
Globalni moderator

#9924 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Cuj ima probleme kad igra dvije utakmice u tri dana :-)
Pa ne dolazi iz nase lige, dosao je iz lige gdje su igraci fizicki najvise pripremljeni.
DonVito

#9925 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

ascari wrote:Da "cujemo" i druga misljenja :-D
Image
Sta reci, kome :D ovaj gore sigurno nije kriv sto su igraci tj. napadaci Reala zaprdili bezbroj sansi sinoć..
Post Reply