Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#26776 Re: Real Madrid C.F.
ma penal cist 1000%
samo je raji furka da se penal ne svira u sudijskoj nadoknadi pa svi se pravi slijepi i kao nije penal
bolje receno raja je vidjela na koljenima Madrid pa im sad krivo, jbg navijajte sad svi kolektivno za minken mozda se i budete radovali
samo je raji furka da se penal ne svira u sudijskoj nadoknadi pa svi se pravi slijepi i kao nije penal
bolje receno raja je vidjela na koljenima Madrid pa im sad krivo, jbg navijajte sad svi kolektivno za minken mozda se i budete radovali
- Fajcion
#26777 Re: Real Madrid C.F.
Ovo je meni komedija kako se raja navuče ko kakvi balavci što mnogi izgleda i jesu. Ja ponosam nisam
niti mogu biti s igrom moga kluba i komotno da su ispali prihvatio bih to od šale, ali pojedinci ko da si
mu mater j... reaguju.
Da je ono sinoć diskutabilno svakako jeste ali pričati o nekakvom propuštanju smiješno i jadno.
Onaj još pokušava da poredi ovo sinoć a sa Ovrebom kao ono vidite nismo mi to je sada Real
a
žali bože kose i živaca .
niti mogu biti s igrom moga kluba i komotno da su ispali prihvatio bih to od šale, ali pojedinci ko da si
mu mater j... reaguju.
Da je ono sinoć diskutabilno svakako jeste ali pričati o nekakvom propuštanju smiješno i jadno.
Onaj još pokušava da poredi ovo sinoć a sa Ovrebom kao ono vidite nismo mi to je sada Real
žali bože kose i živaca .
-
cassius
#26778 Re: Real Madrid C.F.
edo_79 wrote:Jes jes, dvije klempe mu opalio, nabio ga nogom u guzicu, i još stigo za muda da ga uhvatic_g wrote:Penal ko Rusija.
Rukama, nogama ga udara, i još govori nisam kao, loptu vidio nije.![]()
![]()
![]()
![]()

- Fajcion
#26779 Re: Real Madrid C.F.
Pa neka se samo svako zamisli da je u Lucas na trenutak u tom ključnom momentu i nakon ove situacije
da ti ne svira faul. Kako bi reagovali? Pametnom i normalnom dosta.
- edo_79
#26780 Re: Real Madrid C.F.
Možeš ti kačit šta hoćeš, lik je već kleknuo prije no što je ovaj mučenik i došao do njeg, naštimao mu se za penal, i ende .... Opet je sudija navuk'o Penaldu i penaltikosima prolaz dalje .... jebiga ... prava vrti tamo gdje burgija nećecassius wrote:edo_79 wrote:Jes jes, dvije klempe mu opalio, nabio ga nogom u guzicu, i još stigo za muda da ga uhvatic_g wrote:Penal ko Rusija.
Rukama, nogama ga udara, i još govori nisam kao, loptu vidio nije.![]()
![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26781 Re: Real Madrid C.F.
Kaže onaj Hasanbegović da je prekršaj koji se ne svira u kaznenomFajcion wrote:Pa neka se samo svako zamisli da je u Lucas na trenutak u tom ključnom momentu i nakon ove situacije
Kasnije popravlja nije prekršaj, nego kontakt
A prvo ono ko stidljivo, teško je komentarisati sudiju koji sudi polufinale LP, onda kad je opleo ko lola na teferiču, ono baš mahalski i papanski.
- AmiĐa_Idriz
#26782 Re: Real Madrid C.F.
Kakav Minken tebra forum jeste ujedinjen za Crvene, ali one drugekory_galaktikos wrote:ma penal cist 1000%
Skontali ljudi napokon ko osvaja klempu
- Fajcion
#26783 Re: Real Madrid C.F.
To onaj Vugdin stručnjak - gost?Tomahawk11 wrote: Kaže onaj Hasanbegović da je prekršaj koji se ne svira u kaznenom![]()
Kasnije popravlja nije prekršaj, nego kontakt![]()
A prvo ono ko stidljivo, teško je komentarisati sudiju koji sudi polufinale LP, onda kad je opleo ko lola na teferiču, ono baš mahalski i papanski.
Nisam gledao na OBN, ali svakako to mi je poziv za naredne utakmice.
-
cassius
#26784 Re: Real Madrid C.F.
Okej strucnjace,nisam te prepoznao.edo_79 wrote: Možeš ti kačit šta hoćeš, lik je već kleknuo prije no što je ovaj mučenik i došao do njeg, naštimao mu se za penal, i ende .... Opet je sudija navuk'o Penaldu i penaltikosima prolaz dalje .... jebiga ... prava vrti tamo gdje burgija neće
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26785 Re: Real Madrid C.F.
Da, mislim ono lik se prosipao i na analizi utakmica PL BiH, da ne pričam kakav sve cirkus zna biti sa našim sudijama, al i ovdje je iskoristio priliku da kaže kako su oni nekakve rezove napravili, i glavno što je potencirao, prema MOME MIŠLJENJU, dakle nije to zasnovano ni na kakvim činjenicama.Fajcion wrote:To onaj Vugdin stručnjak - gost?Tomahawk11 wrote: Kaže onaj Hasanbegović da je prekršaj koji se ne svira u kaznenom![]()
Kasnije popravlja nije prekršaj, nego kontakt![]()
Nisam gledao na OBN, ali svakako to mi je poziv za naredne utakmice.
Jedino što je dobro rekao jeste to da je kontakt u fudbalu dozvoljen i jeste, ali ne i udaranje i guranje igrača, zna se u tom slučaju da je to više od pukog kontakta.
- edo_79
#26786 Re: Real Madrid C.F.
Jarane, ja više vjerujem Buffonu koji je bio na pola metra, nego sudiji koji je prije samog starta bio u niskom startu kraj penala i sa pištaljkom u ustima i rukom spremnom da svira penal ..... Isto bi ovo bilo i Romi noć prije al su oni bili pametni, nisu im dali ni blizu 16-rca .....cassius wrote:Okej strucnjace,nisam te prepoznao.edo_79 wrote: Možeš ti kačit šta hoćeš, lik je već kleknuo prije no što je ovaj mučenik i došao do njeg, naštimao mu se za penal, i ende .... Opet je sudija navuk'o Penaldu i penaltikosima prolaz dalje .... jebiga ... prava vrti tamo gdje burgija neće
Volio bih da sad Penaldo i penalticosi hoće izvuć Liverpoola, da im ljudi guzove oderu i pokažu kako se igra fudbal, Penaldo ko padavičar jebote, više je vremena proveo upadajući po stadionu nego igrajući .... ja igračine i govana ....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26787 Re: Real Madrid C.F.
Šta imaš više vjerovati Buffonu, onako bi svako reagovao u afektu kad se svira penal u 93. minuti, u tom momentu je vrela glava, taman da mu je nogu otkino, bunili bi se, osim toga to su Talijani, oni se za sve bune i nikad nije faul bio.
A eto i sam Benatia je rekao da bi i oni tražili penal u onoj situaciji.
Ko će, bolan, oderati guzove? Lahko je pričati, treba to na terenu pokazati
Ronaldo jeste imao glupih padova, al su ga i tukli sinoć.
Lichsteiner kako je ušao, odmah po nogama.
Ko će, bolan, oderati guzove? Lahko je pričati, treba to na terenu pokazati
- edo_79
#26788 Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo je sinoć stavljen u džep isto kao i Messi noć prije ..... Penaldo je igrač nema šta, al sinoć je bio pičkica, samo nešto upada, grana rukama, samo što nije počeo plakati...... po tome je za mene Messi izmislio fudbal za Penalda ..... lik se zaleti s loptom, i kad Messi padne, nije sigurno simulirao, jer malu napast možeš zaustavit samo na jedan način, da ga sastaviš sa zemljom, a ti znaš kakvih je Penaldo imao padova, i to s telemarkom za 10-ku za umjetnički dojam .....Tomahawk11 wrote:Šta imaš više vjerovati Buffonu, onako bi svako reagovao u afektu kad se svira penal u 93. minuti, u tom momentu je vrela glava, taman da mu je nogu otkino, bunili bi se, osim toga to su Talijani, oni se za sve bune i nikad nije faul bio.
Ko će, bolan, oderati guzove? Lahko je pričati, treba to na terenu pokazati![]()
A o deranju guzova ..... polako .... sve je pred nama .... sinoć je Penalda i ekupi spasila seljačina od Engleza, jer su znali da im je ušla voda u uši, a produžetke nebi sigurno izdržali ....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26789 Re: Real Madrid C.F.
I da su ispali sinoć, bilo bi zasluženo. Jeste falio Ramos, pa je Mandžukić tamo silovao onog nesretnika, pa i onaj glavonja ispusti loptu i 0-3, ali je Juventus odigrao strašnu utakmicu, nema šta.edo_79 wrote:Ronaldo je sinoć stavljen u džep isto kao i Messi noć prije ..... Penaldo je igrač nema šta, al sinoć je bio pičkica, samo nešto upada, grana rukama, samo što nije počeo plakati...... po tome je za mene Messi izmislio fudbal za Penalda ..... lik se zaleti s loptom, i kad Messi padne, nije sigurno simulirao, jer malu napast možeš zaustavit samo na jedan način, da ga sastaviš sa zemljom, a ti znaš kakvih je Penaldo imao padova, i to s telemarkom za 10-ku za umjetnički dojam .....Tomahawk11 wrote:Šta imaš više vjerovati Buffonu, onako bi svako reagovao u afektu kad se svira penal u 93. minuti, u tom momentu je vrela glava, taman da mu je nogu otkino, bunili bi se, osim toga to su Talijani, oni se za sve bune i nikad nije faul bio.
Ko će, bolan, oderati guzove? Lahko je pričati, treba to na terenu pokazati![]()
A o deranju guzova ..... polako .... sve je pred nama .... sinoć je Penalda i ekupi spasila seljačina od Engleza, jer su znali da im je ušla voda u uši, a produžetke nebi sigurno izdržali ....
Ronaldo je sinoć pripremio šansu Baleu, onda je Isco poslije njegovog šuta dao gol koji je poništen zbog sumnjivog ofsajda i na kraju glavom ono spustanje prije penala....bio je dosta aktivan, iako bolje čuvan.
Da puno pada, pada. Ne treba mu to. Ma i sudije su na to navikle i samo odmahuju rukom. Ono što mu je svirao, ono su baš bili faulovi.
-
c_g
#26790 Re: Real Madrid C.F.
Klekno prije nego ga je dirno. Sreća pa danas ima milion slika, kutova, itd...

Ne znam stvarno što sami sebe lažete, kad svi znamo da je penal. Čovjek ispred golmana, ovaj mu dolazi s leđa, znači ne smije da ga dirne, jer će ga izbaciti iz ravnoteže i naravno da će sudija svirati.
Znam, boli, jer je Real Madrid, jer d aje neka druga ekipa, niko živ ne bi spomenuo, pogotovo što je protiv Buffona, što nema klempe. Žao mi je, ali ovo je penal, ovo se mora svirati, nebitno koja minuta.

Ne znam stvarno što sami sebe lažete, kad svi znamo da je penal. Čovjek ispred golmana, ovaj mu dolazi s leđa, znači ne smije da ga dirne, jer će ga izbaciti iz ravnoteže i naravno da će sudija svirati.
Znam, boli, jer je Real Madrid, jer d aje neka druga ekipa, niko živ ne bi spomenuo, pogotovo što je protiv Buffona, što nema klempe. Žao mi je, ali ovo je penal, ovo se mora svirati, nebitno koja minuta.
- Logovan
#26791 Re: Real Madrid C.F.
Sve na stranu, ali ovo se valjda podrazumijeva. Nejasni su mi likovi koji tvrde da se nije trebao svirati penal jer je bila 90. i neka minuta.c_g wrote: Znam, boli, jer je Real Madrid, jer d aje neka druga ekipa, niko živ ne bi spomenuo, pogotovo što je protiv Buffona, što nema klempe. Žao mi je, ali ovo je penal, ovo se mora svirati, nebitno koja minuta.
Ovom logikom ne treba svirati ni u prvih par minuta da ne uništiš ekipu psihićki odmah na početku. Ne treba ni na kraju prvog poluvremena, ne treba ni na početku drugog, itd.
- ultima_palabra
#26792 Re: Real Madrid C.F.
Ma smiješna priča, penal ko vrata... dva prekršaja, prvo guranje s leđa, drugo noga u prsa. Morao je biti i direktan crveni za Benatiju.
Da ne govorim da utakmica imala drugi tok da je priznat regularan gol Isca.
- skafiskafsnjak
#26793 Re: Real Madrid C.F.
Strucnjaci sa klix foruma su daleko poznati..inace...ultima_palabra wrote:Ma smiješna priča, penal ko vrata... dva prekršaja, prvo guranje s leđa, drugo noga u prsa. Morao je biti i direktan crveni za Benatiju.
http://ba.n1info.com/a254199/Sport-Klub ... jesio.html
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26794 Re: Real Madrid C.F.
Pa i ti eksperti subjektivno karakterišu situaciju, pazi, on misli da je prestrogo, da nije penal, vjeruje Buffonu, pa kako će Buffon reagovati, jebo te, svira ti penal u 93. minuti, vrela glava, od 10, 9 igrača bi onako reagovalo taman da mu je nogu slomio.skafiskafsnjak wrote:Strucnjaci sa klix foruma su daleko poznati..inace...ultima_palabra wrote:Ma smiješna priča, penal ko vrata... dva prekršaja, prvo guranje s leđa, drugo noga u prsa. Morao je biti i direktan crveni za Benatiju.
Poštenije je reći da je problem što je to Real, što se desilo u 93 minuti.
Ovo zamotavanje mi je licemjerno.
- ultima_palabra
#26795 Re: Real Madrid C.F.
Čovjek vjeruje Buffonu koji je bio blizu
Nema dalje...
- Fajcion
#26796 Re: Real Madrid C.F.
c_g wrote:
-
cassius
#26797 Re: Real Madrid C.F.
Inace Beusan nije imao krivih procjena.skafiskafsnjak wrote:Strucnjaci sa klix foruma su daleko poznati..inace...ultima_palabra wrote:Ma smiješna priča, penal ko vrata... dva prekršaja, prvo guranje s leđa, drugo noga u prsa. Morao je biti i direktan crveni za Benatiju.
Smijesni ste.
- Logovan
#26798 Re: Real Madrid C.F.
Je l' ti ovo Beusan kroji mišljenje?skafiskafsnjak wrote: Strucnjaci sa klix foruma su daleko poznati..inace...
- edo_79
#26799 Re: Real Madrid C.F.
Bil svirao sudija ovo Juventusu, da je bila obratna situacija??? Daj ba jarane, ja sam već rekao nisam navijač ni Juvea ni Reala, al mi je pun qrac više toga da sudije ubiju predobru utakmicu. Prepali se smećari, jer su bili svjesni da nebi izdržali produžetke, pa izraz lica Ronalda je sve govorio, bježi ba.c_g wrote:Klekno prije nego ga je dirno. Sreća pa danas ima milion slika, kutova, itd...![]()
![]()
Uzmi primjer prvu utakmicu Rome i Barce, kad je Džeko srušen u 16 i ..... NIKOM NIŠTA, jer gdje ćeš Romi svirat penal na Camp Nou jesi ti lud?!
Smiješna opravdanja za jednu od najboljih utakmica LP koju je usrao idiot od sudije
-
cassius
#26800 Re: Real Madrid C.F.
ajde ti druze na hladenje malo, umij se.
MEHDI BENATIA:
I slightly pushed and made contact with Vazquez in the back but hoped he wouldn’t go down, in the end if that happened to one of us then we’d also be screaming for a penalty. Football is like this sometimes.