Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

B6Redhell

#26326 Re: Real Madrid C.F.

Post by B6Redhell »

Tomahawk11 wrote:Pa igrao je u posljednje vrijeme ko tele na ledu, to je činjenica.
Eto opraće ga gol u riješenoj utakmici :roll:
Frajer u poslednjih 55 odigranih u 4 postigo gol. Klasicna 9 spic napadač da odigra 51 utakmicu bez gola. To nema ni u tunguzijskoj 3 ligi. trebamo ga u zvjezde ukivat. Mozda spomenik podici. Nije niko ispred kluba. I debelo placen. I fajcon kaze simpatizeri na baterije.
nKrkan

#26327 Re: Real Madrid C.F.

Post by nKrkan »

Dobar je zbog spejsinga i pravljenja prostora Ronaldu.
Upitno je koliko bi efikasno bilo startati s Bejlom i Asensiom umjesto njega
cassius

#26328 Re: Real Madrid C.F.

Post by cassius »

°u° wrote:
cassius wrote:
Image
Možeš ti izvlačit frame koji tebi odgovara :D Džaba, ofsajd nije bio.

Ako ti kazes, onda nije.
Fajcion

#26329 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fajcion »

Znam ja šta i zašto govorim. On teško da ovu sezonu ikako da može da se opere..
Ali hajmo biti realni , lik šta god da napravi duplo mu se gleda i samo se čeka bilo šta da se na njega upre prstom.
Da se ne zajebajemo evo i u skorije vrijeme imao je par dobrih (ali dobrih) utakmica
i nisam vidio ama baš nikakav pozitivan komentar evo na ovom forumu a kad ga treba srati ko da je na minu naletio.
Ja ga ne gotivim sada nešto više od ostatka ekipe ali jednostavno kad god je u pitanju ovakva stvar tu sam uz klub i igrača.
Određeni dio navijača je upravo takav nazovismo ga na baterije
i njih preciznije zovu mazama ovi srčaniji i pravi navijači RM. Mislim nije to od juče, unazad 15 tak god je to baš u izražaju što se tiče
samog kraljevskog kluba.
kory_galaktikos

#26330 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

joj zime u banovicima cc
charuga bezveze ti je ono, ljudi su zasticeni ko polarni meĐedi ccc
jesu li zivi poslije utakmice u srijedu, odpustili ih sa aparata cc mogu mislit kako su to dozivjeli
ima li jos koji rekord u LP da portugalski levat, cirkusant i sreckovic nije srusio bas je bezveze ccc

Image

i ove je sezone u katastrofalnoj formi, barem 30% slabiji nego prije i opet 2-3 gola manje od hobita
vicious

#26331 Re: Real Madrid C.F.

Post by vicious »

Haj vala, nije se odavno kakilo o tome ko je bolji, Messi ili C.Ronaldo...
B6Redhell

#26332 Re: Real Madrid C.F.

Post by B6Redhell »

kory_galaktikos wrote:joj zime u banovicima cc
jesu li zivi poslije utakmice u srijedu, odpustili ih sa aparata cc mogu mislit kako su to dozivjeli
ima li jos koji rekord u LP da portugalski levat, cirkusant i sreckovic nije srusio bas je bezveze ccc

Image

i ove je sezone u katastrofalnoj formi, barem 30% slabiji nego prije i opet 2-3 gola manje od hobita

. Odveo ja Djeda gore na koševo/neurologiju da leži. Ostavili ga, frajer usto iz kreveta i iskopčo aparate ostalim. Kaze da se štedi struja ....
zato nema nikog.
kindlas

#26333 Re: Real Madrid C.F.

Post by kindlas »

kory_galaktikos wrote:joj zime u banovicima cc

Image

Dok je penala i tap-in (ili ti ga pogodila me lopta) golova nema zime za portugalskog sreckovica :)
c_g

#26334 Re: Real Madrid C.F.

Post by c_g »

kindlas wrote:Dok je penala i tap-in (ili ti ga pogodila me lopta) golova nema zime za portugalskog sreckovica :)
Treba znati i penal pogoditi, Messi ove sezone izveo isti broj kao i CR, a promašio troduplo više. :mrgreen:
Itsoktobealone

#26335 Re: Real Madrid C.F.

Post by Itsoktobealone »

Jeste primjetili da nema Crvene Tifoze? Covjek umro od kako je Real povezao par dobrih rezultata :D
kory_galaktikos

#26336 Re: Real Madrid C.F.

aha 500 puta ga pogodila lopta
eno neymar je imao najvise driblinga u LP protiv madrida i sta je imao od toga ?? 2 suta cini mi se, efikasnost 0
ovaj je gol masina, ove sezone u nesto losijoj formi nego inace ali samo bolestan um moze nipodostavat njegove uspjehe, golove i sposobnosti

nisam ja nikakav ronaldoljubac, ne uzbudim se na spomen njegovog imena kao na drugoj temi cim se spomene messi ali bolesno je da prosjecni bosnjo toliko mrzi i minira sve sto on postigne
c_g wrote:
kindlas wrote:Dok je penala i tap-in (ili ti ga pogodila me lopta) golova nema zime za portugalskog sreckovica :)
Treba znati i penal pogoditi, Messi ove sezone izveo isti broj kao i CR, a promašio troduplo više. :mrgreen:
ovi sto spominju penale su mi najsimpaticniji
eto sad je ronaldo ili neko drugi kriv sto messi ne zna zabit iz penala, neka trenira ko mu brani.. da zna do sad bi imao copu ;)
mozda je frajer mentalni patuljak pa ga sjeebe taj pritisak
Crvena Tifoza

#26337 Re: Real Madrid C.F.

Post by Crvena Tifoza »

Itsoktobealone wrote:Jeste primjetili da nema Crvene Tifoze? Covjek umro od kako je Real povezao par dobrih rezultata :D

Pisao sam na temi LaLiga. Neću da vam kvarim idilu i nabijem stranice. Par dobrih rezultata, mjesta nisu se pomjerili na tabeli. :-)
Crvena Tifoza

#26338 Re: Real Madrid C.F.

Post by Crvena Tifoza »

vicious wrote:Haj vala, nije se odavno kakilo o tome ko je bolji, Messi ili C.Ronaldo...

Šta ćeš, vratila se djeca sa raspusta.
R9..

#26339 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Kory gdje si ti čovječe, nije te bilo nakon PSG utakmice?
Itsoktobealone

#26340 Re: Real Madrid C.F.

Post by Itsoktobealone »

EDIT: Nemoj raspravu spustati na taj nivo!
Žuti karton!
kory_galaktikos

#26341 Re: Real Madrid C.F.

R9.. wrote:Kory gdje si ti čovječe, nije te bilo nakon PSG utakmice?
Prijavili me charugi tamo na temi la liga, napravili smece od teme i onda prijavljuj.
Zasticeni k'o polarni medvjedi.
Logovan

#26342 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

:D :D
Image
kory_galaktikos

#26343 Re: Real Madrid C.F.

Dodik i par stručnjaka ovdje ne priznaju tu sliku.
Covjek je tipični parmak, 0 od igrača dzaba sto njegova statistika, rezultati, xy trenera i igrača kazu drugačije.
Fajcion

#26344 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fajcion »

kory_galaktikos wrote:Dodik i par stručnjaka ovdje ne priznaju tu sliku.
Covjek je tipični parmak, 0 od igrača dzaba sto njegova statistika, rezultati, xy trenera i igrača kazu drugačije.
Dodaj na to i da je gay ! 8-)
AmirBaa

#26345 Re: Real Madrid C.F.

Post by AmirBaa »

i dzaba sto je ronaldo odigrao 151 utakmicu u ligi prvaka a mesi 121, sto ti dodje oko 2 sezone vise :thumbup:
leškarenje

#26346 Re: Real Madrid C.F.

Post by leškarenje »

Za dvije i po godine koliko je stariji imace i Mesi toliko utakmica :-) kad prestanu igrati podvuci crtu :D
R9..

#26347 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

kory_galaktikos wrote:
R9.. wrote:Kory gdje si ti čovječe, nije te bilo nakon PSG utakmice?
Prijavili me charugi tamo na temi la liga, napravili smece od teme i onda prijavljuj.
Zasticeni k'o polarni medvjedi.
Sad procitah I slažem se... Imaju nekog u vrhu foruma definitivno. :mrgreen:
Logovan

#26348 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

AmirBaa wrote:
i dzaba sto je ronaldo odigrao 151 utakmicu u ligi prvaka a mesi 121, sto ti dodje oko 2 sezone vise :thumbup:
Pa pogledaj ovo pod 3. :D

Ko kaže da će Messi duže igrati? :mrgreen:
leškarenje

#26349 Re: Real Madrid C.F.

Post by leškarenje »

Ne kaze niko,ali nema jos ni tri'es punih i logika kaze da ce kad bude imao godina ko Ronaldo imati toliko utakmica odigranih :D kazem za ukupne cifre sacekati da se oproste pa bacati racunicu :thumbup:
Logovan

#26350 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Ne kaze niko,ali nema jos ni tri'es punih i logika kaze da ce kad bude imao godina ko Ronaldo imati toliko utakmica odigranih :D kazem za ukupne cifre sacekati da se oproste pa bacati racunicu :thumbup:
Pa tako logika kaže.
Ne znamo ni kada će se oprostiti, ni kada će napustiti trenutne klubove, bespotrebno je nešto zaključivati. Za oboje su veće šanse kod Ronalda. Stariji je i prije će promijeniti klub, nego Argentinac. A dvije godine uopšte nije neka velika razlika.

Ali kako rekoh, imamo i ono što je navedeno pod 3. :D
Post Reply