_BataZiv_0809 wrote:Sjecam se jedne Gutijeve asistencije i tu je jasno da je covjek majstor...izlazi sam na golmana i u situaciji u kojok bi 9 od 10 fudbalera sutalo, on petom proigrava saigraca![]()
Kakav doktor
Nikad nisam nešto slično vidio.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
_BataZiv_0809 wrote:Sjecam se jedne Gutijeve asistencije i tu je jasno da je covjek majstor...izlazi sam na golmana i u situaciji u kojok bi 9 od 10 fudbalera sutalo, on petom proigrava saigraca![]()
Kakav doktor
haha dobar si svaka castioannes wrote:moj odnos prema klubu iz madrida je toliko neprijateljski da sam se jedva usudio upisat na temuFajcion wrote:B6Redhell wrote:Cuj na neprijateljskoj teritoriji. Pa nismo u siriji. Nisi zar toliki bombaš.. Nece ovdje valjda niko ujesti.
![]()
Dva gola, izvini se covjeku.animals wrote:Ovaj Ronaldo ko i Benzema...
treba mu sto sansi za gol...
Šta ima nepostojeći.leškarenje wrote:Penaldo iz nepostojećeg penala
Ma dje ono penal ,a ova Ramosova ruka nista a lopta bi otisla u golLogovan wrote:Šta ima nepostojeći.leškarenje wrote:Penaldo iz nepostojećeg penala
Pa jeste, jebi ga, tako je.leškarenje wrote:Ma dje ono penal ,a ova Ramosova ruka nista a lopta bi otisla u golLogovan wrote:Šta ima nepostojeći.leškarenje wrote:Penaldo iz nepostojećeg penala
Tomahawk11 wrote:1-3
116leškarenje wrote:Penaldo iz nepostojećeg penala
Tačno, puše pozadi opasno. Nacho, koliko god bio dobar za krpljenje rupa, nije dobar na beku kao Carvajal.ultima_palabra wrote:Ima puno rupa ovdje, cak i na 3-1 su dozvolili ovima dvije dobre sanse.
Ali mogu ovakve utakmice preokrenuti sezonu, dati samopouzdanje... zanimljivo bi bilo vidjeti cesce ovih 11 koji su zavrsili utakmicu.
Ima snima i jasni se vidi da nije. Svi su pomislili da je dva pouta dirao loptu, ali kad su pogledali snimak, uvjerili su se da nije.R9.. wrote:Care meni je isko bio odlican veceras.
Sto se tice penala, izgleda da je Ronaldo dva puta diro loptu kod izvodjenja penala...
Ja sam na usporenom snimku vidio da se lopta pomjerila prije udarca.Better Man wrote:Ima snima i jasni se vidi da nije. Svi su pomislili da je dva pouta dirao loptu, ali kad su pogledali snimak, uvjerili su se da nije.R9.. wrote:Care meni je isko bio odlican veceras.
Sto se tice penala, izgleda da je Ronaldo dva puta diro loptu kod izvodjenja penala...