Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Fajcion
#26226 Re: Real Madrid C.F.
Pa lik jeste ko klada nekada. Ali zaboravlja se šta je sve napravio i šta pravi za ovaj klub.
Pa nije on od juče u klubu da ga tobože tkzv navijači seru i pišaju samo tako ko da za sve što
je negativno u klubu udri prvo po njemu.
I pogotovo sada liku se na leđa nasadili sa svih strana i kada igra tačno se vidi pod kakvim pritiskom
je čovjek i kao ispada uvjek takav i bio.
Ako si realan i pratiš klub unazad 8-10 god ne treba se tu puno diskutovati a sve ostalo je priča za razmaženu i neupućenu raju.
I da se razumijemo ja vidim i shvatam da je strašno loš ove sezone pa kako sam već i rekao i ranijih sezone je imao ispada,ali
on je klasa pa nek priča ko šta hoće.
Pa nije on od juče u klubu da ga tobože tkzv navijači seru i pišaju samo tako ko da za sve što
je negativno u klubu udri prvo po njemu.
I pogotovo sada liku se na leđa nasadili sa svih strana i kada igra tačno se vidi pod kakvim pritiskom
je čovjek i kao ispada uvjek takav i bio.
Ako si realan i pratiš klub unazad 8-10 god ne treba se tu puno diskutovati a sve ostalo je priča za razmaženu i neupućenu raju.
I da se razumijemo ja vidim i shvatam da je strašno loš ove sezone pa kako sam već i rekao i ranijih sezone je imao ispada,ali
on je klasa pa nek priča ko šta hoće.
-
kory_galaktikos
#26227 Re: Real Madrid C.F.
ma jest klasa ali stoji da je trenutno katastrofalno los, ne ide ga i nekako je logicno da zamijenis covjeka koji je dao desetak golova za godinu dana
pogotovo u ovoj situaciji kad je manje vise cjela ekipa losa, ali ko zna mozda bas sad svi prorade odavno govorim jedva cekam ovaj dvomec da vidim od cega su
pogotovo u ovoj situaciji kad je manje vise cjela ekipa losa, ali ko zna mozda bas sad svi prorade odavno govorim jedva cekam ovaj dvomec da vidim od cega su
-
c_g
#26228 Re: Real Madrid C.F.
2 gola ove sezone u ligi, pa jedan Nacho ili Kroos imaju više.
Čovjek daje manje od gola po mjesecu. Komičan fudbaler.
Nikad mi neće biti jasno što se ovoliko zadržao u klubu. Niti nešto radi u LP, niti u ligi, niti išta. Provlači se, daje golova Malagi il Getafeu i to je to.
Jedan od najgorih napadača, zapravo najgori napadač kojeg sam gledao u Real Madridu. Adebayor ili Chicharito da su ovoliko u klubu imali bi duplo bolju statistiku.
Čovjek daje manje od gola po mjesecu. Komičan fudbaler.
Nikad mi neće biti jasno što se ovoliko zadržao u klubu. Niti nešto radi u LP, niti u ligi, niti išta. Provlači se, daje golova Malagi il Getafeu i to je to.
Jedan od najgorih napadača, zapravo najgori napadač kojeg sam gledao u Real Madridu. Adebayor ili Chicharito da su ovoliko u klubu imali bi duplo bolju statistiku.
- B6Redhell
#26229 Re: Real Madrid C.F.
Sutra veliki dan za real. Pesimista sam. Kad sagledas ukupnu igru u zadnjih 3-4 mjeseca haos.
Psg jaki napad. A realova odbrana ko neka hanuma "humanitarka" ako nisi pit'o nisi ni Je.. Tako i defanzivni dio reala ako nisi udario na njih nisi ni gola dao. Sve u svemu ako onaj emrejčić poreda karte kako treba alahimanet realu a mozda i zizou.
Psg jaki napad. A realova odbrana ko neka hanuma "humanitarka" ako nisi pit'o nisi ni Je.. Tako i defanzivni dio reala ako nisi udario na njih nisi ni gola dao. Sve u svemu ako onaj emrejčić poreda karte kako treba alahimanet realu a mozda i zizou.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
Nadzorna_ploca
#26231 Re: Real Madrid C.F.
Da, to je realan omjer snaga.
-
dječak sa šibicama
#26232 Re: Real Madrid C.F.
Benzema je dobar igrac, ali ne toliko dobar za cementirano mjesto u prvom timu Madrida.
RM je klub takvog renomea, da ne moze trpiti napadaca koji ukenja svaki treci zicer, zabije 2 gola na 20 utakmica u nizu i slicno. Ili moze, mislim trpiti. jer trpe. Dva gola u cijeloj sezoni do sada, pa to bi valjda i Nermin Vazda da se sad u pedesetoj skine zabio.
RM treba napadaca koji trpa kao na traci.
RM je klub takvog renomea, da ne moze trpiti napadaca koji ukenja svaki treci zicer, zabije 2 gola na 20 utakmica u nizu i slicno. Ili moze, mislim trpiti. jer trpe. Dva gola u cijeloj sezoni do sada, pa to bi valjda i Nermin Vazda da se sad u pedesetoj skine zabio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26233 Re: Real Madrid C.F.
Pa nisu ni trpili, Higuaina su nabili nogom.
Benz se šlepo na konto Rone i kompanije.
Mislim da mu se iduće sezone ide zamjena.
- ioannes
#26234 Re: Real Madrid C.F.
evo me malo na neprijateljskom teritoriju pa da upitam ....
kakav Real ili bolje rečeno Zidane ima problem sa Iscom?
taj *ebeni isco je na početku sezone (super kup protiv barce itd.) bio bog i batina na terenu....
šta je se u međuvremenu desilo pa više ne igra ....i o kakvom se karakterno gledajući igraču radi?
taj *ebeni isco je na početku sezone (super kup protiv barce itd.) bio bog i batina na terenu....
šta je se u međuvremenu desilo pa više ne igra ....i o kakvom se karakterno gledajući igraču radi?
- B6Redhell
#26235 Re: Real Madrid C.F.
Cuj na neprijateljskoj teritoriji. Pa nismo u siriji. Nisi zar toliki bombaš.
. Nece ovdje valjda niko ujesti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26236 Re: Real Madrid C.F.
Isco je virtuoz, bez sumnje, ali mi se čini da nije u stanju održati formu kontinuirano.ioannes wrote:evo me malo na neprijateljskom teritoriju pa da upitam ....
Zato gubi primat.
Pored toga, teško je dobiti priliku u veznom redu pored Kroosa ili Modrića.
Ovi pokrivaju i ofanzivno i defanzivno, dakle kombinovano, a Isco je strogo napadački vezni.
U većini ekipa bi definitivno bio prva postava, jer je super igrač, ali u Madridu ima sudbinu jednog Gutija.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#26237 Re: Real Madrid C.F.
A Guti je grijao klupu svojevremenoTomahawk11 wrote:Pa nisu ni trpili, Higuaina su nabili nogom.
- MyTao
#26238 Re: Real Madrid C.F.
Pa sta je Ronaldo?dječak sa šibicama wrote:Benzema je dobar igrac, ali ne toliko dobar za cementirano mjesto u prvom timu Madrida.
On je glavni napadac, Benzema je tu da njegov posao napravi laksim a ne da zabija po 20-30 golova po sezoni.
- ultima_palabra
#26239 Re: Real Madrid C.F.
Isco je odigrao kraj prošle sezone odlično, otvorio ovu maestralno, zaključno sa onom tekmom protiv Italije u septembru. Od tada truba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26240 Re: Real Madrid C.F.
Pa to, Guti je dijete Reala i uvijek je važio za sjajnog fudbalera, ali u Realu je uvijek nekako bio iza kulisa u sjeni._BataZiv_0809 wrote:A Guti je grijao klupu svojevremenoTomahawk11 wrote:Pa nisu ni trpili, Higuaina su nabili nogom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#26241 Re: Real Madrid C.F.
A bio je majstor koliko se sjecam.Tomahawk11 wrote:
Pa to, Guti je dijete Reala i uvijek je važio za sjajnog fudbalera, ali u Realu je uvijek nekako bio iza kulisa u sjeni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26242 Re: Real Madrid C.F.
Nego šta. On i Morijentes, a uvijek si imao osjećaj da su potcijenjeni._BataZiv_0809 wrote:A bio je majstor koliko se sjecam.Tomahawk11 wrote:
Pa to, Guti je dijete Reala i uvijek je važio za sjajnog fudbalera, ali u Realu je uvijek nekako bio iza kulisa u sjeni.
Da su trebali dobiti više prilike.
- MyTao
#26243 Re: Real Madrid C.F.
Meni je Guti uvijek bio kao neko ko je mogao biti najbolji na terenu ako to zeli... ali dosta puta to nije zelio 
- ultima_palabra
#26244 Re: Real Madrid C.F.
Bio je, ali je igrao svaku petu-desetu. Bolje je Iscu da se ne ugleda na njega._BataZiv_0809 wrote:A bio je majstor koliko se sjecam.Tomahawk11 wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26245 Re: Real Madrid C.F.
Tako nekako....od virtuoza do lika koji ne postoji na terenu...slično Isco varira....odigra period odlično, onda ga nestane....šta je u pitanju, je li slaba psiha, nesuglasice za Zidaneom, ne znam.MyTao wrote:Meni je Guti uvijek bio kao neko ko je mogao biti najbolji na terenu ako to zeli... ali dosta puta to nije zelio
- Fajcion
#26246 Re: Real Madrid C.F.
B6Redhell wrote:Cuj na neprijateljskoj teritoriji. Pa nismo u siriji. Nisi zar toliki bombaš.. Nece ovdje valjda niko ujesti.
- ioannes
#26247 Re: Real Madrid C.F.
moj odnos prema klubu iz madrida je toliko neprijateljski da sam se jedva usudio upisat na temuFajcion wrote:B6Redhell wrote:Cuj na neprijateljskoj teritoriji. Pa nismo u siriji. Nisi zar toliki bombaš.. Nece ovdje valjda niko ujesti.
![]()
- drugtito2011
#26248 Re: Real Madrid C.F.
samo se ti za.....vaj, Skenderija nije vidjen otkad je zadnji post napisao na ovoj temiioannes wrote:moj odnos prema klubu iz madrida je toliko neprijateljski da sam se jedva usudio upisat na temuFajcion wrote:B6Redhell wrote:Cuj na neprijateljskoj teritoriji. Pa nismo u siriji. Nisi zar toliki bombaš.. Nece ovdje valjda niko ujesti.
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#26249 Re: Real Madrid C.F.
Sjecam se jedne Gutijeve asistencije i tu je jasno da je covjek majstor...izlazi sam na golmana i u situaciji u kojok bi 9 od 10 fudbalera sutalo, on petom proigrava saigraca
Kakav doktor
Kakav doktor
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26250 Re: Real Madrid C.F.
_BataZiv_0809 wrote:Sjecam se jedne Gutijeve asistencije i tu je jasno da je covjek majstor...izlazi sam na golmana i u situaciji u kojok bi 9 od 10 fudbalera sutalo, on petom proigrava saigraca![]()
Kakav doktor
ima i ovo