Mislio sam na cifru i ono sto se postiglo tom cifrom. Nema veze, idemo dalje, jos jedna utakmica je pred nama i nista nije gotovo.kory wrote:sta ostala pojacanja...Plavih_11 wrote:A gdje su ostala pojacanja, sta si se uhvatio samo Ronalda ..ultima_palabra wrote:Ronaldo - 93 miliona
Ibra i Čigrinski - 95 miliona
Ko je bolje potrošio?
xabi alonso...odlicna sezona,pravi igrac za reala
benzema i kaka....vise bili povrijedjeni nego sto su igrali,al ipak nisu losi,vidjeces ti njih sledece sezone aBd....
arbeloa,garay i albiol..nisu losi,ni oni nisu bog zna uigrani bili,u svakom slucaju bolji od cigrinskog....
ovo je dugorocan projekat i nemoze se sve procijenit na osnovu jedne godine.....
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1901 Re: Real Madrid C.F.
- kory
#1902 Re: Real Madrid C.F.
Mislio sam na cifru i ono sto se postiglo tom cifrom. Nema veze, idemo dalje, jos jedna utakmica je pred nama i nista nije gotovo.[/quote]
ahaaa to je ok...al koliko je barsa kupila igraca i koliko je vremena ona glavnina,osnovnica tima zajedno u barse a koliko u realu....nemozez ti poredit tim koji igra zajedno 4-5 godina i onaj je juce sastavljen....
ahaaa to je ok...al koliko je barsa kupila igraca i koliko je vremena ona glavnina,osnovnica tima zajedno u barse a koliko u realu....nemozez ti poredit tim koji igra zajedno 4-5 godina i onaj je juce sastavljen....
- adcor
#1903 Re: Real Madrid C.F.
trebam li da komentarisem, ili si svjestan sta pises? ipak si ti realan navijac...kory wrote:sta ostala pojacanja...Plavih_11 wrote:A gdje su ostala pojacanja, sta si se uhvatio samo Ronalda ..ultima_palabra wrote:Ronaldo - 93 miliona
Ibra i Čigrinski - 95 miliona
Ko je bolje potrošio?
benzema i kaka....vise bili povrijedjeni nego sto su igrali,al ipak nisu losi,vidjeces ti njih sledece sezone aBd....
arbeloa,garay i albiol..nisu losi,ni oni nisu bog zna uigrani bili,u svakom slucaju bolji od cigrinskog....
ovo je dugorocan projekat i nemoze se sve procijenit na osnovu jedne godine.....
- ultima_palabra
#1904 Re: Real Madrid C.F.
Ne možeš baš to porediti, Barca je bila puno ispred Madrida prije godinu dana, sad su to još samo nijansePlavih_11 wrote:Mislio sam na cifru i ono sto se postiglo tom cifrom. Nema veze, idemo dalje, jos jedna utakmica je pred nama i nista nije gotovo.
Madrid je puno bolji tim nakon potrošenih 250 miliona, Barca je nešto lošija nakon potrošene stoje
- adcor
#1905 Re: Real Madrid C.F.
ostatak tima je real sam raspustio. na vasu zalost, dosta pogresnih je otislo...kory wrote:ahaaa to je ok...al koliko je barsa kupila igraca i koliko je vremena ona glavnina,osnovnica tima zajedno u barse a koliko u realu....nemozez ti poredit tim koji igra zajedno 4-5 godina i onaj je juce sastavljen....
- kory
#1906 Re: Real Madrid C.F.
A gdje su ostala pojacanja, sta si se uhvatio samo Ronalda ..
[/quote]
sta ostala pojacanja...
ovo je dugorocan projekat i nemoze se sve procijenit na osnovu jedne godine.....[/quote]
trebam li da komentarisem, ili si svjestan sta pises? ipak si ti realan navijac...[/quote]
i sta sam ja ovdje pogresno napisao.....
sta ostala pojacanja...
ovo je dugorocan projekat i nemoze se sve procijenit na osnovu jedne godine.....[/quote]
trebam li da komentarisem, ili si svjestan sta pises? ipak si ti realan navijac...[/quote]
i sta sam ja ovdje pogresno napisao.....
- kory
#1907 Re: Real Madrid C.F.
to stoji....ali na greskama se uci..tako ce valjda i florentino ali i ostali koji se brinu oko toga vidjeti svoje greske i odsad raditi malo drugacijeadcor wrote:ostatak tima je real sam raspustio. na vasu zalost, dosta pogresnih je otislo...kory wrote:ahaaa to je ok...al koliko je barsa kupila igraca i koliko je vremena ona glavnina,osnovnica tima zajedno u barse a koliko u realu....nemozez ti poredit tim koji igra zajedno 4-5 godina i onaj je juce sastavljen....
-
Muniesa
#1908 Re: Real Madrid C.F.
Ako Madrid kupi Dzeku to ce bit nesto posebno: http://transfer-rumours.net/dzeko-linke ... al-madrid/
- kory
#1909 Re: Real Madrid C.F.
bgm sve se vise prica o tome kako je valjda perez ozbiljno zagrizo za dzeku...a znamo kad on nesto naumi heeh.....ima li ko kakvih svjezih informacija..ili je ovo obicno napumpavanje..i samo prodaja lazi...
- ultima_palabra
#1910 Re: Real Madrid C.F.
Čisto sumnjam, samo su njemačke novine to objavile.kory wrote:bgm sve se vise prica o tome kako je valjda perez ozbiljno zagrizo za dzeku...a znamo kad on nesto naumi heeh.....ima li ko kakvih svjezih informacija..ili je ovo obicno napumpavanje..i samo prodaja lazi...
Ma prosječan madridista ne zna ko je Džeko
-
Richard Peti
- ultima_palabra
#1912 Re: Real Madrid C.F.
Ma pokušavam razmišljati njegovom glavomdzemmo wrote:odlicno sastavljeno, samo jos da dodam da bas zbog toga na kraju bude sportski neuspjehultima_palabra wrote:Čisto sumnjam, samo su njemačke novine to objavile.kory wrote:bgm sve se vise prica o tome kako je valjda perez ozbiljno zagrizo za dzeku...a znamo kad on nesto naumi heeh.....ima li ko kakvih svjezih informacija..ili je ovo obicno napumpavanje..i samo prodaja lazi...
Ma prosječan madridista ne zna ko je DžekoA Florentino, ako već daje tolike pare, hoće da se o tome priča, a da to bude marketinški, a ne samo sportski uspjeh...
-
Richard Peti
-
Kumerle
#1914 Re: Real Madrid C.F.
Higuain je lopata moze zabiti 200 golova ovim malim klubovima kad je utakmica vec rijesena ali zato kad je tijesno nigdje ga nema. On je igrac ko stvoren za jokera sa klupe nebitnih kup utakmica.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- kory
#1916 Re: Real Madrid C.F.
zna li ko sta imal kakvih povreda za tekmu protiv malage....
evo ja citam bgm murinjo pravo navalio da mu je u real.....
- ultima_palabra
#1917 Re: Real Madrid C.F.
Nema Pepea, Raula, VDV možda bude spreman, a Guti ima nake stomačne problemekory wrote:zna li ko sta imal kakvih povreda za tekmu protiv malage....
Ma stipu Mourinha, žica podršku pred finale na Bernabeu
- kory
#1918 Re: Real Madrid C.F.
pa dobro i nije to toliko lose..navikli smo mi igarti bez pola igraca..samo mozda je problem sto su zajedno povrijedjeni i guri i VNV koji su bas bili u formi prije povreda....a za murinja u pravu si mozda je to samo napumpavanja...al opet nista se ne zna....
- Randy
#1919 Re: Real Madrid C.F.
Sto se tice dzeke da ode u real ,naime vise engleskih klubova ga trazi man.city. man.utd.arsenal i sada real.m.Moje misljjenje je da bi bilo najbolje da odigra jos jednu sezonu u Wolfsburgu i da vidi sta ce, mada ako treba vec da ide onda bi to bilo najbolje da bude real. ,ali takodjer sjetimo se da je otisao benzema i sada ga fakticki nema u klubu, otisao je Roud Van Nistelrlooy ,do duse bio je povrijedze ali je slabo igrao, evo i van der vart je zasijao ovu sezonu samo a tu je vec 2-3 godine ako se nevaram, cuo sam prosle godine da real.m zeli riberija ali se to nece ispostaviti, mada ako dzeko ode onda mora igrati intezivno ,a to sve zavisi od pelegrini koji bi mogao dobiti odkaz.Sumjnam da bi se Edin mogao uklopiti u Engleske klubove mada nebi bio los u Totenhamu ,koji je takodjer ponudio veliku sumu novca.
Vise o njegovim transferima.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/e ... eal-madrid
Vise o njegovim transferima.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/e ... eal-madrid
-
Max Bunker
#1920 Re: Real Madrid C.F.
Pa jel ovo opet Baho prenosi utakmicu i hocel' mi se to opet u*rat u cejf 
- nellington
#1921 Re: Real Madrid C.F.
Kako vidiš, hoće... znači, ili mute, ili stream na netu.Max Bunker wrote:Pa jel ovo opet Baho prenosi utakmicu i hocel' mi se to opet u*rat u cejf
-
Vjeruj!
#1922 Re: Real Madrid C.F.
Ocekujem da kraljevski klub uzme titulu, zasluzili su. 
- Charuga
- Globalni moderator
#1923 Re: Real Madrid C.F.
Po cemu su oni zasluzili a oni drugi nisu ..Vjeruj! wrote:Ocekujem da kraljevski klub uzme titulu, zasluzili su.
- mrtva kokoš
#1924 Re: Real Madrid C.F.
ma isto ko arsenal !!Vjeruj! wrote:Ocekujem da kraljevski klub uzme titulu, zasluzili su.
-
Kumerle
#1925 Re: Real Madrid C.F.
Keep the faith!
Uz Kraljevski klub!
Uz Kraljevski klub!