Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#13826 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Imam osjecaj da bi ova sezona mogla bit koran naprijed, imamo sirinu u sredini, Modric igra bolje nego ikad, Marcelo ulazi u formu, jedino me obrana brine, valjda Varane tu odigra vaznu ulogu :thumbup:
ruud

#13827 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Varane nece igrati na pocetku sezone, ima jos problema sa koljenom, nazalost.
kory_galaktikos

#13828 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

Madrid wrote:Imam osjecaj da bi ova sezona mogla bit koran naprijed, imamo sirinu u sredini, Modric igra bolje nego ikad, Marcelo ulazi u formu, jedino me obrana brine, valjda Varane tu odigra vaznu ulogu :thumbup:
ma varane je ja mislim vec izgradjen igrac,moze igrati u timu sasvim sigurno,20 mu je godina znaci moze jos napredovat i to dosta..mozda je problem jer su tu samo 3 stopera mene to brine al ajd valjda nece bit problema
marcelo i coentrao mogu odlicno pokrivat tu svoju poziciju,a vidjet cemo kakav je carvajal
ja ocekujem puno minuta za moratu i jese-a cudi me da nije kupljen jos jedan napadac zato mislim da ce ova dvojica dobijat sansu..vezni red je prejak moze se tu napravit puno kombinacija nikad sira ekipa u tom djelu
fixer

#13829 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Mislim da je Iljara kupljen jer se od njega ocekuje da povremeno pokrije stopera.
Vijetnamac13

#13830 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vijetnamac13 »

Varane je obnovio ozljedu, nece igrati jos 2-3 mjeseca. To znaci, Pepe-Ramos i Nacho kao zamjena.
kory_galaktikos

#13831 Re: Real Madrid C.F.

Vijetnamac13 wrote:Varane je obnovio ozljedu, nece igrati jos 2-3 mjeseca. To znaci, Pepe-Ramos i Nacho kao zamjena.
uff jesi siguran da je to 2-3 mjeseca?? ja kak sam skonto on je kao vec poceo ponovo trenirat? il nisam u toku nikako
5 0 5

#13832 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote: uff jesi siguran da je to 2-3 mjeseca?? ja kak sam skonto on je kao vec poceo ponovo trenirat? il nisam u toku nikako
juce mu je nateklo koljeno i ozljeda se ne sanira onako kako su ocekivali. toliko ja znam.
kory_galaktikos

#13833 Re: Real Madrid C.F.

ma ja zadnja 3-4 dana nista ne pratim,stislo me sa svih strana..sad cu malo istrazit gdje..
al nije to valjda tako ozbiljno,u primeri pocetak sezone moze bit odlucujuci ako se tu vec napravi neka razlika lako se moze desit da to bude odlucujuce na kraju
5 0 5

#13834 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos

#13835 Re: Real Madrid C.F.

a valjda ce to bit dobro..samo da ga ne ubiju povrede sad ovako dok je mlad da se ne unisti karijera...
joj sto me nerviraju ovi iz man.utd svi ih odbijaju pa salju neke velike ponude ovce,sad se nameracili na ozila mada mislim da je on siguran stanovnik bernabea
Goldenhand

#13836 Re: Real Madrid C.F.

Post by Goldenhand »

Ionako bi sjedio na klupi.Pepe je imao odličnu predsezonu,a Ramos će svakako igrati.
5 0 5

#13837 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:a valjda ce to bit dobro..samo da ga ne ubiju povrede sad ovako dok je mlad da se ne unisti karijera...
joj sto me nerviraju ovi iz man.utd svi ih odbijaju pa salju neke velike ponude ovce,sad se nameracili na ozila mada mislim da je on siguran stanovnik bernabea
a nece valjda.

cujem da je madrid odbio cityjevu ponudu za pepea. porucili su im da nije na prodaju.
kory_galaktikos

#13838 Re: Real Madrid C.F.

505sCrtom wrote:
kory_galaktikos wrote:a valjda ce to bit dobro..samo da ga ne ubiju povrede sad ovako dok je mlad da se ne unisti karijera...
a nece valjda.

cujem da je madrid odbio cityjevu ponudu za pepea. porucili su im da nije na prodaju.
a i ja sam tak samo procito,nisam nigdje cuo heh,a gdje ce prodat kad imaju samo 3 graca na toj poziciji,jedan dobija svaku utakmica zuti karton,a jedan eto povrijedjen bili bi pudi kad bi dali..jedino da imaju neku sigurno alternativu,kupovinu al nema smisla nije pepe bas toliko los,valjda ga smiri carlo
Legollas

#13839 Re: Real Madrid C.F.

Post by Legollas »

Madrid wrote:Imam osjecaj da bi ova sezona mogla bit koran naprijed, imamo sirinu u sredini, Modric igra bolje nego ikad, Marcelo ulazi u formu, jedino me obrana brine, valjda Varane tu odigra vaznu ulogu :thumbup:
Budimo realni, svake sezone to govorimo.. :-?
kory_galaktikos

#13840 Re: Real Madrid C.F.

Legollas wrote:
Budimo realni, svake sezone to govorimo.. :-?
heh a jest ono,al eto sad je doslo manje igraca nego ikad haman,znaci ne treba bit ona prica dok se igraci uklope i to,tu su svi naju se fino,imali su zadnje 2 godine fine rezultate i uz novog trenera bi valjda mogli samo napredovat,ne znam vidjet cemo aBd
5 0 5

#13841 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kaze ancelotti da je coentrao trazio ispisnicu iz madrida. nece biti u timu protiv betisa.
Goldenhand

#13842 Re: Real Madrid C.F.

Post by Goldenhand »

E kad bi otiš'o :pijani:
5 0 5

#13843 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Goldenhand wrote:E kad bi otiš'o :pijani:
najvjerovatnije ce otici. ancelotti je rekao da je marcelo prvi izbor. onda da ce dati sansu i denisu cheryshevu, jos ako dodje bale, jasno je da se coentrao nece bas naigrati.

usput, on ima jos 4 godine na ugovoru a cijena od 30m za covjeka koji je igrao, koliko, 15tak utakmica prosle sezone, i nije bas primamljiva.
Goldenhand

#13844 Re: Real Madrid C.F.

Post by Goldenhand »

505sCrtom wrote:
najvjerovatnije ce otici. ancelotti je rekao da je marcelo prvi izbor. onda da ce dati sansu i denisu cheryshevu, jos ako dodje bale, jasno je da se coentrao nece bas naigrati.

usput, on ima jos 4 godine na ugovoru a cijena od 30m za covjeka koji je igrao, koliko, 15tak utakmica prosle sezone, i nije bas primamljiva.
Bale nema veze s njim.Nacho je bolji bek od Kanarinca i nek on bude backup Marcelu.I Arbeloa uvijek može igrati lijevo.

Možemo dobit 20 milja za njega ima budala koje misle da je on kvalitetan bek.
kory_galaktikos

#13845 Re: Real Madrid C.F.

ma sto tako,nije on toliko los igrac koliko ga svi pljuju..dostojna zamjena za marcela,nedo Bog neke povrede ili kad treba malo odmorit marcela igra se puno utakmica i moras imat minimalno 2 igraca na svakoj poziciji,a ne mozes na klupi imat nekog extra lijevog beka..
meni je on bas dobar igrac,malo preplacen i je imo nekih gadnih gresaka ali nije jedini

505. to su valjda sve krila koje si ti nabrojao,kak ja znam nije im bek bas prva opcija,nece doc bale za oko 100 mill i igrat beka valjda
kory_galaktikos

#13846 Re: Real Madrid C.F.

pozvani za mec protiv betisa

Golmani:
Casillas, Diego López i Tomás Mejías
Odbrana:
Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo i Carvajal
Sredina:
Kaká, Khedira, Özil, Modric, Casemiro, Isco i Di María
Napad:
Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé i Morata
5 0 5

#13847 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:
ma sto tako,nije on toliko los igrac koliko ga svi pljuju..dostojna zamjena za marcela,nedo Bog neke povrede ili kad treba malo odmorit marcela igra se puno utakmica i moras imat minimalno 2 igraca na svakoj poziciji,a ne mozes na klupi imat nekog extra lijevog beka..
meni je on bas dobar igrac,malo preplacen i je imo nekih gadnih gresaka ali nije jedini

505. to su valjda sve krila koje si ti nabrojao,kak ja znam nije im bek bas prva opcija,nece doc bale za oko 100 mill i igrat beka valjda
jeste, jeste. upravu si. nisam razmislio prije nego sto sam balea uveo u pricu. :-)

slazem se da coentrao nije los igrac. cak sta vise. upravu si i ovo za klupu, samo sto on nece da sjedi na klupi. a kako sam razumio ancelottija, neki dan, onako je rasporedio prioritete, kao sto sam napisao. pa me onda i ne cudi zasto je coentrao zatrazio da ode.

navodno su spursi zainteresovani, ali to je samo trac. nista zvanicno.
Madrid

#13848 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Coentrao i 10 mil za Balea :mrgreen:
Zadnja linija nam je ionako tanka u sirini...
kory_galaktikos

#13849 Re: Real Madrid C.F.

505sCrtom wrote:
kory_galaktikos wrote:

jeste, jeste. upravu si. nisam razmislio prije nego sto sam balea uveo u pricu. :-)

slazem se da coentrao nije los igrac. cak sta vise. upravu si i ovo za klupu, samo sto on nece da sjedi na klupi. a kako sam razumio ancelottija, neki dan, onako je rasporedio prioritete, kao sto sam napisao. pa me onda i ne cudi zasto je coentrao zatrazio da ode.

navodno su spursi zainteresovani, ali to je samo trac. nista zvanicno.
e to je onda problem ako on nece da bude igrac kao zamjena,realno marcelo je bolji ali ako on to zeli fabio moze bit na klupi i opet skupit fin broj utakmica,ima tu cup onda moze uc kao osvjezenjemarcelu za njegov odmor,u slucaju povrede neke,suspenzije nije on toliko los koliko ga svi kude,za deff je cak dobar naprijed malo tanji al ok..
kory_galaktikos

#13850 Re: Real Madrid C.F.

don perez odbio falca-a
benzema ove godine mora igrat zivotom,ima prejak vezni red iza sebe njegovo je samo da trpa
Post Reply