Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
5 0 5

#13501 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Mokes wrote: P valjda funti :roll:
ne znam. nisam to ni ni procitao ni uzeo za ozbiljno. navodno wenger hoce ponuditi toliko para. iker nece sjediti na klupi. to je sigurno. sad valjda ovisi od ancelottija.
DonVito

#13502 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Mozda je pitanju D.Lopez.
DonVito

#13503 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

missko

#13504 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Nekadasnji bek(an)

Image
DonVito

#13505 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Image

A i ova Marca pumpa a vjerujem da nije bilo nikakve ponude.
skenderija04

#13506 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Lud i ponosan wrote:
skenderija04 wrote:La Sexta: " Zavrsen sastanak Levy - Bale. Levy mu je saopstio da 100 miliona nije dovoljno i da ocekuke " osjetno vise" :-)

Ja ne znam ko je ovdje lud, Perez koji nudi 100 miliona ili Levy koji ih odbija
:-) :-) :-) :-) :-)
LSD wrote:A "osjetno više" znaci još jedno 20 miliona :-) :lol: pretpostavljam.

Nije ni Levy dobar u glavu, definitivno :shock: napravi od velšanina Zidana, Ronalda i Figa u jednom covjeku :shock: :lol:

Image
DonVito

#13507 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Zidane: Ne odustajemo od Balea, takve igrače vrijedi čekati

Real Madrid neće odustati od Garetha Balea, potvrdio je pomoćni trener Kraljeva Zinedine Zidane.

"Ne odustajemo od Balea. Nemoguće je odustati od igrača takve kvalitete. Tottenham razmišlja da ga zadrži pod svaku cijenu što je i logično i sasvim normalno. S Tottenhamom imamo odličan odnos i vjerujem da ćemo se na kraju dogovoriti", izjavio je Zidane, dodavši:

"Bilo bi idealno kada bi on stigao što prije da se stigne adaptirati na momčad. No ponekad najbolje igrače svijeta treba čekati. Nećemo, ponavljam, odustati od Balea".

Real je uspio dovesti i jednog Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda, pa je nekako realno očekivati da dovedu i Balea. Međutim, britanski mediji javljaju da je predsjednik Spursa Daniel Levy ranije napustio godišnji odmor na Floridi kako bi pokušao zadržati Balea.

Osim toga, čudno je kako je pod izgovorom da je povrijeđen 24-godišnjak propustio sve tri pripremne utakmice kluba iz Londona.
:roll: kakvi odlicni odnosi..
kory_galaktikos

#13508 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

Ozil wrote:Jao sto ne mogu ovih nasih "sveznalica" koji znaju cak i sa kolikom finansijskom moci raspolaze jedan Real M, cak znaju i da Bale i CR ne mogu igrati zajedno :-)
To je vjerovatno jedini klub na svijetu koji nikada nije izgubio igraca koga je zelio da zadrzi. O tome koliko je Madrid iznad svih govori i izjava jednog Shevchenka koji ne vjeruje da neko moze odluciti da napusti Real, pa cak ni egoisticni CR. Iako nikada nije igrao za najveci klub ne skriva svoje divljenje prema istom. A JM je nedavno u jednoj izjavi spomenuo finansijsku moc kraljeva. Isto tako nedavno Perez je otkrio da je jedno od najvecih igrackih razocarenja u historiji kluba (Kaka) kroz prodaju dresova i marketing donio mnogo vise novca nego sto je ulozeno u njega.
ma sve si ti u pravu,real je et mocan dobar sve to,al mislim da je vrijeme pravit ekipu koja ce napravit neke dobre rezultate,koja ce se pamtit kao ona generacija carlos,zidane,raul,makelele a ne ekipa koja ce prodavat dresove i bit na tv zbog reklama,kazu bale ce se isplatit to je nesumnjivo al dat 100 i plus mill na jedog igraca i opet gledat kako barsa djeli na proste faktore ekipe u ligi i kako osvajaju tu istu ligu,kako barsa bayern il neko treci osvaja LP e to je vise pretjerivanje
ako ce kupovat samo da bi imali ekonomsku dobit od njeg neka kupe nekog manekena i neka trckara po terenu
kory_galaktikos

#13509 Re: Real Madrid C.F.

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1020_n.jpg

ima tu jos igraca poput reus-a svakako,,,bale je dobar al vise je svima dosta te price,cjelo ljeto samo to,i cuj preko 120 mill pa sta je to on ja bi namjerno odusto od njeg pa nek placu tamo svi al ludi perez ce nasjest
ultima_palabra

#13510 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ja sam "zaljubljen" u Reusa, ali smatram da postojećoj ekipi ne fali ništa.
5 0 5

#13511 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

145M bale = hazard + neymar + gotze + villa
kisni indijanac

#13512 Re: Real Madrid C.F.

Post by kisni indijanac »

145M samo zbog odgovora na neymara :shock:
5 0 5

#13513 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

moguce je da marca namjerno puca ovu cifru. jer kad ga na kraju dobiju za 100m, izgledat' ce kao da su dobro kupili. pogotovo, ako ga kupe za, recimo, 60 + di maria + coentrao. (slicno je bilo i sa neymarom. sjecas se? kad je madrid ponudio onu cifru, izgledalo je kao da ga barca i nije bas toliko skupo platila na kraju).
kisni indijanac

#13514 Re: Real Madrid C.F.

505sCrtom wrote:moguce je da marca namjerno puca ovu cifru. jer kad ga na kraju dobiju za 100m, izgledat' ce kao da su dobro kupili. pogotovo, ako ga kupe za, recimo, 60 + di maria + coentrao. (slicno je bilo i sa neymarom. sjecas se? kad je madrid ponudio onu cifru, izgledalo je kao da ga barca i nije bas toliko skupo platila na kraju).
da, to si u pravu...
AmiĐa_Idriz

#13515 Re: Real Madrid C.F.

Post by AmiĐa_Idriz »

145.ooo.oo € :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja bih po toj cijeni možda samo Zidana kupio u mladim danima...
kory_galaktikos

#13516 Re: Real Madrid C.F.

ultima_palabra wrote:Ja sam "zaljubljen" u Reusa, ali smatram da postojećoj ekipi ne fali ništa.
Ja bi rado vidio tu jos jednog stopera i napadaca,i u slucaju odlaska coentra-a onda taj lijevi bek

a ovo oko bale-a nije on nepotreban,super je to igrac al toliko ga htjet,tolika prica oko njega ma ja sam davno reko on ako dodje to se sprema ronaldo za odlazak,da je Bogdom da se varam
Madrid

#13517 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

505sCrtom wrote:145M bale = hazard + neymar + gotze + villa
zaboravio si i Neymarovog starog :lol:

Reus nije nista losiji igrac od Balea, nadam se da Perez nece nasjest na ovo...
5 0 5

#13518 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Madrid wrote:nadam se da Perez nece nasjest na ovo...
if you see the jew coming
you must be careful of his teeth
you must grab him by his money
then we have a big party
:lol: :lol:
DonVito

#13519 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Prema pisanju medija Tottenham tj .Levy je odbio ponudu Real Madrida preko koje Perez nije spreman preci.

Ali kad bolje razmislimo ovi sto konstantno govore kako ne treba previše dati za Balea jer se po njima kao puno klub troši :lol: a koga boli.. za klupskim novcem kad mi ljubitelji nogometa ionako nemamo nista eto ako hoće neka ponude 250 miliona pa da gledamo prvog i drugo najboljeg igrača Svijeta u Real Madridu.

A sta drugo ocekivati od tzv. Kulesa ovdje oni ce da prospaju price ovo ono koje niko ne pika uostalom znamo politiku Barse oko transfera..
CR7 i Princ od Velsa ulijevaju strah.
Mokes

#13520 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mokes »

DonVito wrote:Prema pisanju medija Tottenham tj .Levy je odbio ponudu Real Madrida preko koje Perez nije spreman preci.

Ali kad bolje razmislimo ovi sto konstantno govore kako ne treba previše dati za Balea jer se po njima kao puno klub troši :lol: a koga boli.. za klupskim novcem kad mi ljubitelji nogometa ionako nemamo nista eto ako hoće neka ponude 250 miliona pa da gledamo prvog i drugo najboljeg igrača Svijeta u Real Madridu.

A sta drugo ocekivati od tzv. Kulesa ovdje oni ce da prospaju price ovo ono koje niko ne pika uostalom znamo politiku Barse oko transfera..
Kad su ti Mesi i Iniesta presli u RM???
Static-X

#13521 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Jel ono Modric bio drgi il treci igrac tottenhama po boljini, a evo ga karina u rm. Dati tolike pare za balonju je cista glupost..
kisni indijanac

#13522 Re: Real Madrid C.F.

Mokes wrote:
DonVito wrote:Prema pisanju medija Tottenham tj .Levy je odbio ponudu Real Madrida preko koje Perez nije spreman preci.

:mrgreen:
kory_galaktikos

#13523 Re: Real Madrid C.F.

Static-X wrote:Jel ono Modric bio drgi il treci igrac tottenhama po boljini, a evo ga karina u rm. Dati tolike pare za balonju je cista glupost..
jesil ti odgledo ijednu utakmicu madrida u prosloj sezoni?? po cemu je to modric imalo losiji od ostatka ekipe,po meni je on igrao vrlo dobro,a i sad evo na pripremama je haman bas zapeo mani se te politike ba
Madrid

#13524 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Modric je igracina, malo mu je trebalo da pohvata konce, al sad je dobar i ne bi me cudilo da bude neizostavan u sredini sljedece sezone...
Mada pored Khedire to zaista i nije tesko :-D
DonVito

#13525 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Mokes wrote:

Mesi i Injesta su treći i mozda šesti na Svijetu.
Post Reply