Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#13026 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

pipita u arsenal ??
Zatamnjena stakla

#13027 Re: Real Madrid C.F.

Post by Zatamnjena stakla »

30M :shock:
DonVito

#13028 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Čuj 155 mill eura :lol:

Image
kory_galaktikos

#13029 Re: Real Madrid C.F.

Image
alvaro morata zlatna kopacka EP u21 svaka cast majstore,tvoje je mjesto u madridu na bernabeu
miki.ba

#13030 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

DonVito wrote:Čuj 155 mill eura :lol:

Image
Ja bi ga rado pustio.
DonVito

#13031 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Koliko onda kostaju Messi i Iniesta, evo sad se i "frizurica" prikopcala :mrgreen:
fixer

#13032 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

DonVito wrote:Koliko onda kostaju Messi i Iniesta, evo sad se i "frizurica" prikopcala :mrgreen:
Manje.
kory_galaktikos

#13033 Re: Real Madrid C.F.

Image
cestitke mladim madridistima,velikim nadama...valjda ce don perez malo promjeniti politiku i gledat ove odlicne mlade igrace,dok je ziadana tu ja se ne bojim :thumbup:
DonKiluminati

#13034 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonKiluminati »

Da se upisem ko novi kolacic

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
DonKiluminati

#13035 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonKiluminati »

Na Sky sport italije- navodno Capello preuzima PSG danas sto znaci.... :-)

kory_galaktikos

#13036 Re: Real Madrid C.F.

pipita u arsenal navodno za 26 mil.
meni jako drag igrac,zadnjih nekoliko god medju top strijelcima..neki njegovi golovi su upamceni pogotovo ono protiv espanjola kad se vodila mrtva trka sa barsom,al imo je i fulanja ogromnih lyon i sad dortmunf :( madridu ipak treba napadac koji necefulat zicere,ako je ovo istina ja mu zelim svu srecu tamo
missko

#13037 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Onaj Ronaldo nema sanse da ostane u Spaniji. Gledam Neymara veceras i strahota je kako frajer igra. Ronaldo je do sada bio u sjeni Mesija a sada kad je Neymar tu nece ga bit nigdje. Nego nek kupi prnje pa pravac United ili Bayern ili PSG gdje ce biti glavna lola cijele lige.

Gesendet von meinem GT-I9505
kory_galaktikos

#13038 Re: Real Madrid C.F.

e nek je barem neki trofej doso u madrid,bravo za kosarkase zasluzili su ovo ali mogli su to puno mirnije na kraju al ajd pobjedi se negleda u zube :thumbup: :thumbup:
gidra

#13039 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidra »

missko wrote:Onaj Ronaldo nema sanse da ostane u Spaniji. Gledam Neymara veceras i strahota je kako frajer igra. Ronaldo je do sada bio u sjeni Mesija a sada kad je Neymar tu nece ga bit nigdje. Nego nek kupi prnje pa pravac United ili Bayern ili PSG gdje ce biti glavna lola cijele lige.

Vidjećemo još. Bojim se da taj Nerko ne bude drugi Robinho.
ultima_palabra

#13040 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Image
Campeones :thumbup:
Last edited by ultima_palabra on 20/06/2013 00:47, edited 1 time in total.
kory_galaktikos

#13041 Re: Real Madrid C.F.

gidra wrote:
missko wrote:Onaj Ronaldo nema sanse da ostane u Spaniji. Gledam Neymara veceras i strahota je kako frajer igra. Ronaldo je do sada bio u sjeni Mesija a sada kad je Neymar tu nece ga bit nigdje. Nego nek kupi prnje pa pravac United ili Bayern ili PSG gdje ce biti glavna lola cijele lige.

Vidjećemo još. Bojim se da taj Nerko ne bude drugi Robinho.
a i mene on na njeg podsjeca,.nzm vidjet cemo jel se varam al i robinjo je bio ovoliko navikan novi pele folovi golovi.igro je dobro al kratko
respo

#13042 Re: Real Madrid C.F.

Post by respo »

barca je uvijek imala vise srece sa brazilcima nego real
DonKiluminati

#13043 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonKiluminati »

respo wrote:barca je uvijek imala vise srece sa brazilcima nego real
Mislim da je za klasu iznad robinja. Vidjecemo ako se sretnu sa spanijom kako ga ramos cuva. Sve ce nam se samo reci :-)

kory_galaktikos

#13044 Re: Real Madrid C.F.

ronaldo,roberto carlos....bilo je tu brazilaca koji su obiljezili jednu epohu...
mah vidjet cemo ubrzo sta je i kako,nije tema za njeg al mislim da se nece bas fino provest
missko

#13045 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Ma kakav Robinjo. Ovaj je mali druga dimenzija. Brazilski crnci su poznati po aljkavosti i nemaru kao sto su Robinjo, Ronaldinjo a imas ove svjetlije poput Lucija, Carlosa, Kake koji su truhli profesionci.

respo

#13046 Re: Real Madrid C.F.

Post by respo »

kory_galaktikos wrote:
ronaldo,roberto carlos....bilo je tu brazilaca koji su obiljezili jednu epohu...
mah vidjet cemo ubrzo sta je i kako,nije tema za njeg al mislim da se nece bas fino provest
oni su vec igrali u europi kad su dosli u real
al evo da uzmemo i te sto su igrali u europi prvo i to su 2 naspram koliko?
roni 1 i 2 romario dani alves rivaldo ...
gidra

#13047 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidra »

respo wrote:
kory_galaktikos wrote:
oni su vec igrali u europi kad su dosli u real
al evo da uzmemo i te sto su igrali u europi prvo i to su 2 naspram koliko?
roni 1 i 2 romario dani alves rivaldo ...
Dani Alves se izgradio kao igrač u Sevilli, Ronaldo u PSV-u, Rivaldo u Deportivu, Ronaldinho par sezona u PSG-u, Romario takodjer 5 godina u PSV-u prije nego sto je došao u Barcu. Znači svi ovi Brazilci su prošli određenu fazu adaptacije na Evropski fudbal(minimum 2 sezone su igrali za neki drugi klub u Evropi), a Nerko dolazi direktno iz Brazilske Serie A u Barsu, zato je i upitno dal' će biti drugi Robinho, jer se sjećam da je isto ovako euforija bila kad je i on došao u Real.
kory_galaktikos

#13048 Re: Real Madrid C.F.

a bas to,euforija je bila velika,pa i sam pele ga je "gurao" velika nada,marketing,sminka i nista..
i meni se on cini boljim od robinha al doc sad u barsu,pored messi-a nzm tesko,nijedan se napadac nije naigro u barsi a bilo ih je nekoliko sa dobrim iskustvom u barsi...

al netreba o tome previse na ovoj temi valjda
respo

#13049 Re: Real Madrid C.F.

Post by respo »

gidra wrote: Dani Alves se izgradio kao igrač u Sevilli, Ronaldo u PSV-u, Rivaldo u Deportivu, Ronaldinho par sezona u PSG-u, Romario takodjer 5 godina u PSV-u prije nego sto je došao u Barcu. Znači svi ovi Brazilci su prošli određenu fazu adaptacije na Evropski fudbal(minimum 2 sezone su igrali za neki drugi klub u Evropi), a Nerko dolazi direktno iz Brazilske Serie A u Barsu, zato je i upitno dal' će biti drugi Robinho, jer se sjećam da je isto ovako euforija bila kad je i on došao u Real.
citaj sta pisem
rekoh ajd da uzmemo i te koji su vec igrali u europi pa sam poceo nabrajati ove
znam ja dobro gdje su ovi igrali prije barce
gidra

#13050 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidra »

respo wrote:
gidra wrote: Dani Alves se izgradio kao igrač u Sevilli, Ronaldo u PSV-u, Rivaldo u Deportivu, Ronaldinho par sezona u PSG-u, Romario takodjer 5 godina u PSV-u prije nego sto je došao u Barcu. Znači svi ovi Brazilci su prošli određenu fazu adaptacije na Evropski fudbal(minimum 2 sezone su igrali za neki drugi klub u Evropi), a Nerko dolazi direktno iz Brazilske Serie A u Barsu, zato je i upitno dal' će biti drugi Robinho, jer se sjećam da je isto ovako euforija bila kad je i on došao u Real.
citaj sta pisem
rekoh ajd da uzmemo i te koji su vec igrali u europi pa sam poceo nabrajati ove
znam ja dobro gdje su ovi igrali prije barce
Respo kroz Barcu je prošlo puno više Brazilaca nego kroz Real, i Barca je imala puno više flopova od Reala što se također njih tiče, pa tako da ti ta priča ne pije vodu.

Evo zadnjih 15-20ak godina: Anderson, Adriano, Belletti, Dani Alves, Edmilson, Fabio Rochemback, Geovanni, Giovanni, Keirrison, Maxwell, Neymar, Rafinha, Rivaldo, Romario, Ronaldinho, Ronaldo, Sylvinho...

Real Madrid: Cicinho, Emerson, Flavio Conceicao, Julio Baptista, Julio Cesar, Kaka, Marcelo, R. Carlos, Robinho, Ronaldo, Savio, Ze Roberto...
Post Reply