Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kemal Malovčić

#12401 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

Mu dobrih tena...
5 0 5

#12402 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

ultima_palabra wrote: :mrgreen: Još nisi prebolio specijalca?

Carlo je ok trener, osvajao je trofeje gdje god je bio, pravi profesionalac. Ja sam volio neki malo dugoročniji projekat (Laudrup, Klopp) ali ti treneri trenutno nisu dostupni.
dapace. sve je ispalo kako sam (ti) rekao jos 2010-11. godine. a) da mourinho nije dobar na duze staze (za madrid) i b) da ce rasturiti tim. (potrazi ako ti nije mrsko, na elclasico temi, cini mi se).

a sad jos jedno pretkazanje. prati (ovdje na forumu) koje ce biti kljucne rijeci iduce sezone na temama engleskih klubova. "sudija" "faul" "crveni" "jeste" "nije". stavi slobodno u bookmarks ovaj post. (i zbog ovoga mi je najdraze sto odlazi iz spanije).

sto se tice carla, njemu neka je sa srecom. dobit ce dobre igrace, dobar budzet i vjerovatno veliku podrsku kluba, sad kad svi malo odahnu i dobro provjetre trenerovu kancelariju na bernabeu.

i da, sta god ja govorio, ipak je meni mouCdRinho ostao u lijepom sjecanju :)
Madrid

#12403 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ma sam opušteno, da se uspjeh mjeri samo po utakmicama protiv Barcelone, Mou bi ostao još neko vrijeme ;-)

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
Vijetnamac13

#12404 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vijetnamac13 »

Ancelotti je prvi trener nakon tamo 62-e koji je postigao preko 100 golova u EPL, odmah po dolasku je osvajao a njegov tim je igrao lijepo. Bitno je da zna prilagoditi igru igracima sto TSO nije znao. U Milanu je svake dvije godine igrao finale LP.
Ima ipak jednu veliku manu, ne zna zatvoriti utakmicu.

Najdraze formacije su mu 4-2-3-1 i 4-3-2-1

Khedira bi trebao ici po vama?
ultima_palabra

#12405 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

505sCrtom wrote:
ultima_palabra wrote: :mrgreen: Još nisi prebolio specijalca?

Carlo je ok trener, osvajao je trofeje gdje god je bio, pravi profesionalac. Ja sam volio neki malo dugoročniji projekat (Laudrup, Klopp) ali ti treneri trenutno nisu dostupni.
dapace. sve je ispalo kako sam (ti) rekao jos 2010-11. godine. a) da mourinho nije dobar na duze staze (za madrid) i b) da ce rasturiti tim. (potrazi ako ti nije mrsko, na elclasico temi, cini mi se).

a sad jos jedno pretkazanje. prati (ovdje na forumu) koje ce biti kljucne rijeci iduce sezone na temama engleskih klubova. "sudija" "faul" "crveni" "jeste" "nije". stavi slobodno u bookmarks ovaj post. (i zbog ovoga mi je najdraze sto odlazi iz spanije).

sto se tice carla, njemu neka je sa srecom. dobit ce dobre igrace, dobar budzet i vjerovatno veliku podrsku kluba, sad kad svi malo odahnu i dobro provjetre trenerovu kancelariju na bernabeu.

i da, sta god ja govorio, ipak je meni mouCdRinho ostao u lijepom sjecanju :)
Da nije dobar na duže staze, to se znalo i ranije. Da je rasturio tim, ne bih rekao... dosta sranja je napravljeno, ali nikakva šteta nije bila koja se ne može riješiti njegovim odlaskom.

Drugo, teško možeš objektivno prosuđivati Mourinhovo vrijeme u Madridu, obzirom koliko prezireš čovjeka :) Pa i sada si priču o Ancelottiju skrenuo na Josea :mrgreen: Kakav god bio, penicilin je za Barcelonu.
eki to

#12406 Re: Real Madrid C.F.

Post by eki to »

kakav mu je omjer sa barsom :D cuj pencilin :-)
Kemal Malovčić

#12407 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

Hahaha, fakat penicilin, hahaha.
ultima_palabra

#12408 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

šae kemo? :-D
Kemal Malovčić

#12409 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

ne sjećam se :mrgreen:
DonVito

#12410 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Celzi spremio 23 mill za Khediru.
Vijetnamac13

#12411 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vijetnamac13 »

DonVito wrote:Celzi spremio 23 mill za Khediru.
http://www.realmadridbalkan.org/post91932.html#p91932

Zajebat ce se opasno ali bih volio da nam ostane Essien.
Obratiti paznju na dodavanja i preciznost dodavanja.
LSD

#12412 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

DonVito wrote:Celzi spremio 23 mill za Khediru.
Ne bi valjalo da ga prodaju....Khedira je vrlo dobar igrac, ali i dosta podcjenjen.
DonVito

#12413 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Odlican protiv Barse :mrgreen: ali je usrao motiku u 1/2 LP prosle godine protiv Bajre a ove protiv BVB... njemci :roll:
DonVito

#12414 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

:shock: reče Ramires.

Ramires klasični zadnji vezni :lol:
Madrid

#12415 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Meni se Khedira uvijek sviđao u reprezentaciji, a u Realu je izgledao nekako blijedo...
Ako već Mou ide, ja bih ostavio Khediru, moze on još toga pokazat, godine nisu problem...

Kemal Malovčić

#12416 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

Ramires je desno krilo.
DonVito

#12417 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Kemal Malovčić wrote:Ramires je desno krilo.
Upravo tako znaju ovi simpatizeri Barse kako im ispalio strijelu sa desnog krila.

Jeste u trenutnoj postavci Chelsea, ali daleko od toga da mu je to prirodna pozicija.
Sta su onda u Celziju Mikel, Oriol ( ajd povr. ne kontam) Luiz (zadnje vrijeme) :roll:
Kemal Malovčić

#12418 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

DonVito wrote:
Kemal Malovčić wrote:Ramires je desno krilo.
Upravo tako znaju ovi simpatizeri Barse kako im ispalio strijelu sa desnog krila.
PA TO. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
miki.ba

#12419 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Madrid wrote:Meni se Khedira uvijek sviđao u reprezentaciji, a u Realu je izgledao nekako blijedo...
Ako već Mou ide, ja bih ostavio Khediru, moze on još toga pokazat, godine nisu problem...

Mou mu daje pogrešne upute i samim tim ne dolazi do izražaja.
Kad bi se Khedira samo koncentrisao na defanzini dio veze i uz to na širenje prostora u sredini terena bez da se nešto ubacuje iz drugog plana u šesnesterac, bio bi fantastican.
Inace mislim da se Mou prekombinovao, nekad je jednostavna taktika najbolja.
miki.ba

#12420 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Lud i ponosan wrote:^^

Jeste vi gledali Ramiresa u nekim drugim ulogama? I jos jedno pitanje, da li je Yaya Toure zadnji vezni?

Luiz je kalibar Pepea, sposoban da odigra solidno i kao zadnji vezni, ali daleko od toga da bi to mogao igrati u kontinuitetu.
Da Jaja je zadnji vezni (kreativac), a beri zadnji vezni (destruktivac).
DonVito

#12421 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Lud i ponosan wrote:^^

Jeste vi gledali Ramiresa u nekim drugim ulogama? I jos jedno pitanje, da li je Yaya Toure zadnji vezni, ili recimo Felaini?

Luiz je kalibar Pepea, sposoban da odigra solidno i kao zadnji vezni, ali daleko od toga da bi to mogao igrati u kontinuitetu.
Gledao sam Barbareza na liberu ali to nije njegova pozicija :mrgreen:
Istina Ramires je u Portugalu igrao DMF ali u PL ne moze.. pokusalo se ali ne ide.
ultima_palabra

#12422 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

miki.ba wrote:
Madrid wrote:Meni se Khedira uvijek sviđao u reprezentaciji, a u Realu je izgledao nekako blijedo...

Kad bi se Khedira samo koncentrisao na defanzini dio veze i uz to na širenje prostora u sredini terena bez da se nešto ubacuje iz drugog plana u šesnesterac, bio bi fantastican.
Otprilike tako, ali je fol u tome da se Xabi Alonso s godinama povlači prema nazad, kako bi imao više vremena i prostora da diktira tempo. To onda primorava Khediru da se nalazi u situacijama u kojima se ne snalazi najbolje :)
DonVito

#12423 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Spominje se ali 30 mill minimalna cijena.
Image
Last edited by DonVito on 17/05/2013 17:53, edited 1 time in total.
miki.ba

#12424 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

ultima_palabra wrote:
miki.ba wrote:
Otprilike tako, ali je fol u tome da se Xabi Alonso s godinama povlači prema nazad, kako bi imao više vremena i prostora da diktira tempo. To onda primorava Khediru da se nalazi u situacijama u kojima se ne snalazi najbolje :)
Neki ce se možda na ovo nasmijati, ali ja bi pokušao recimo sa Modricem i Khedirom u liniji, gdje bi Khedira bio iskljucivo zadužen za cuvanje Lukinih leđa.
Luka svakako voli da je u posjedu lopte, a ima snage istrcati kontru i vratiti se u odbranu.
ultima_palabra

#12425 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Što da ne, Xabi će vjerovatno igrati sve manje.
Post Reply