Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
marshall_bug

#12251 Re: Real Madrid C.F.

Post by marshall_bug »

kory_galaktikos wrote:a je ako mu je vratio ono bas sa namjerom heh a u svakom slucaju hvala :thumbup:
Gledao sam ja i po meni ono nije ni blizu indirekta, cak je i komentator neki engleski rekao da je odbrambeni igrac povukao loptu u stranu da je oduzme od napadaca i kako je prolazila ispred golmana on je pokupio, bas sam se iznenadio da je ono svirano. Izgleda kao da se stimalo Ronaldu da da taj 200-ti gol nakon sto je promasio penal.

Dobio bi Real svakako, jer je prije toga Malaga zasluzeno ostala sa igracem manje ali ono nije bio indirekt (moje misljenje).

Ovdje se malo vidi, na 18 sekundi:
http://youtu.be/Lmpd7PY9I60?t=18s
Madrid

#12252 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Znaci Pepe i Ramos prekrizeni kod specijalca :D
Modric izgleda sve bolji i bolji...
ultima_palabra

#12253 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Madrid wrote:Znaci Pepe i Ramos prekrizeni kod specijalca :D
Ramos je povrijeđen od Dortmunda ;-)
5 0 5

#12254 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

meni vise izgleda da je madrid prekrizio specijalca. kad sam mu danas, na naslovnici marce vidio sliku, sve mi je bilo jasno.
Madrid

#12255 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

U Realu se rijec navijacka uvijek dobro cula, a ako se Perez ikad zelio rjesiti Mourinha sad mu je najbolja prilika sto se tice tog...
fixer

#12256 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Madrid wrote:U Realu se rijec navijacka uvijek dobro cula, a ako se Perez ikad zelio rjesiti Mourinha sad mu je najbolja prilika sto se tice tog...
Ako Jose ne bude htio ici, neka Perez pripremi novac.
ultima_palabra

#12257 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Hoće on da ide, ali želi uštediti Romanu pare :D Zato "prijeti" ostankom.
fixer

#12258 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:Hoće on da ide, ali želi uštediti Romanu pare :D Zato "prijeti" ostankom.
Rekao je sa je odlucio ostati, ali ako i ode, nikakav ga novac ne interesuje. Sad se to moze razlicito tumaciti. :D
MOSALJOZE

#12259 Re: Real Madrid C.F.

Post by MOSALJOZE »

Pa pisalo je da je Modrić na strani špecijalnog.
Teufik

#12260 Re: Real Madrid C.F.

Post by Teufik »

_terminaš_ wrote: Jao gola. :thumbup: :-)
Podsjeca me na gol protiv Aston Vile iz indirekta.

ioannes

#12261 Re: Real Madrid C.F.

Post by ioannes »

Njemacki mediji pisu da su Diego Lopez,Essien i Modric manje vise jedni igraci
sa kojim Mourinho ima normalan kontakt,klima unutar ekipe je sva zagadjena
TinNBANFL

#12262 Re: Real Madrid C.F.

Post by TinNBANFL »

Treba ovo raskrstit više..

Nek ostane Rona, Casillas, Ramos, Varane, i jos neki da sad ne nabrajam, oba napadaca treba prodat...

Od 2 opcije za trenera, ne znam koja bi mi bila draza Ancelotti+Zidane, ili Jupp, njemac bi donio ono sto Mou nikad nije imao, disciplinu, koliko li je samo puta kaznio ovog ili onoga nema kod njemca price ili šeš il je beš :)

A prva opcija bi bila vise ono revolucionarna, zidane vuce poteze, uci od anc, i onda za 3-4 godine ga nasljedi, i dobar potez za real, htjeli bi dolaziti i mlađi igraći za manje pare...

Sve u svemu ovako vise ne moze, napravit finu prodaju, uzet i na Mou pare, nece Roman zalit, dovest svjezinu u napadu i veznom redu( kako bi nam Pjanke dobro dosao ), nekog pravog napadaca dovesti, i nekog iskusnog sa klupe + Morata mladi za one kup utakmice...
omar little

#12263 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

jadan ovaj nas mire, razvukosmo ga po svim mogucim klubovima. :D
TinNBANFL

#12264 Re: Real Madrid C.F.

Post by TinNBANFL »

omar little wrote:jadan ovaj nas mire, razvukosmo ga po svim mogucim klubovima. :D
Ma po meni isto misljenje ko i za sve nase, nek ide negdje gdje ga se moze fino gledati, osim u barcu :D :D
omar little

#12265 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

TinNBANFL wrote:
omar little wrote:jadan ovaj nas mire, razvukosmo ga po svim mogucim klubovima. :D
Ma po meni isto misljenje ko i za sve nase, nek ide negdje gdje ga se moze fino gledati, osim u barcu :D :D
kuku lele :D ja zamalo ne napisah "po svim mogucim klubovima osim sto bi mojoj barci najbolje sjeo" :D da ne spominjem kako po fejsbuku agitiram da i dzeko u barcu dodje :D
ultima_palabra

#12266 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Lewandowski priznao da je razgovarao sa Florentinom, Ozil samo lakše povrijeđen, Pepe pogođen neigranjem, Ramos poziva na jedinstvo :-)

I da, otkazana presica uoči utakmice sa Espanyolom... da trener ne bi nanosio dalju štetu.
kory_galaktikos

#12267 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ultima_palabra wrote:Lewandowski priznao da je razgovarao sa Florentinom, Ozil samo lakše povrijeđen, Pepe pogođen neigranjem, Ramos poziva na jedinstvo :-)

I da, otkazana presica uoči utakmice sa Espanyolom... da trener ne bi nanosio dalju štetu.
ma sta ce lewa,bljesno u jednoj tekmi odigro jos par prosjecnih i on igracina..nzm falcao ce u celzi najverovatnije bolje da u madrid dodje cavani ili dzekson heeh :D
pepe pogodjen,pogodjen sam i ja njegovim igrama u ovoj polusezoni ha ya...nego jel istina da su se brko i perez pomirili kao vidjeni su na rucku skupa
Mikady

#12268 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mikady »

MOSALJOZE wrote:
Pa pisalo je da je Modrić na strani špecijalnog.
Pa on ga i doveo u Madrid uvalio ga Realu..
fixer

#12269 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Modric je odigrao odlicno. Kako vrijeme odmice, sve je bolji. Njemu ce biti krivo sto se sezona blizi kraju.
skenderija04

#12270 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Alfonso Ussia , ozbiljan novinar,Veliki navijac Reala, insider, twituje vec tri sata

Pocinje se¨" Moguce je da je R.Madrid jutros postigao dogovor sa Neymarom"
Nastavlja" Jedan ugledni madridski advokatski biro je zatvorio operaciju"

Nakon mnogih pitanja pa cak i optuzbi Twituje : Izvor (informacije) je dobar. Postujem ga i necu ga navoditi"

Posljednji twit: " Cekamo vijesti iz R.Madrida.Bez tenzija.

https://twitter.com/alfonso_ussia

Ussia ne laze, a tesko da mu ovako nesto mogu podvaliti. Ako je ovo tacno (a moguce je) Madrid pravi velike promjene ovog ljeta.
TinNBANFL

#12271 Re: Real Madrid C.F.

Post by TinNBANFL »

skenderija04 wrote:Alfonso Ussia , ozbiljan novinar,Veliki navijac Reala, insider, twituje vec tri sata

Nakon mnogih pitanja pa cak i optuzbi Twituje : Izvor (informacije) je dobar. Postujem ga i necu ga navoditi"

Ussia ne laze, a tesko da mu ovako nesto mogu podvaliti. Ako je ovo tacno (a moguce je) Madrid pravi velike promjene ovog ljeta.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
5 0 5

#12272 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:Alfonso Ussia , ozbiljan novinar,Veliki navijac Reala, insider, twituje vec tri sata

prije jedno pola godine marca je objavila da je perez spreman platiti €100M (od cega €40M barceloni) za neymara. sada je ta cifra €120M, sa vecom platom i premijama za neymara nego sto nudi barca. ali navodno, covjek hoce samo u najbolji klub. :)
Kemal Malovčić

#12273 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

e šteta.
Madrid

#12274 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

505sCrtom wrote:

prije jedno pola godine marca je objavila da je perez spreman platiti €100M (od cega €40M barceloni) za neymara. sada je ta cifra €120M, sa vecom platom i premijama za neymara nego sto nudi barca. ali navodno, covjek hoce samo u najbolji klub. :)
Vodite ga slobodno sebi sto se mene tice :-D
Onakav Reus, onakav Bale, a oni bi fudbalskog Bibera platili 100m :-)
Kakav i Pjanke u Realu, pusti to ba, bas sto je nas covjek ne bi volio da dođe u Real ili Barcu ili Bayern, 50% da ce uspjet u takvim silama, 100% da nece :mrgreen:
5 0 5

#12275 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Madrid wrote: Vodite ga slobodno sebi sto se mene tice :-D
Onakav Reus, onakav Bale, a oni bi fudbalskog Bibera platili 100m :-)
Kakav i Pjanke u Realu, pusti to ba, bas sto je nas covjek ne bi volio da dođe u Real ili Barcu ili Bayern, 50% da ce uspjet u takvim silama, 100% da nece :mrgreen:
ma zezam se ja. i meni je svejedno. cijela ova prica postaje dosadna. k'o udavaca je neka. hocu, necu, danas cu, sutra cu... upravu si, ima dovoljno dobrih i bez njega.
Post Reply