Eto neka je Ronalda optuzio, covjeka koji nosi tim cijelu sezonu, a nije trebao golmana koji je pola sezone primao smijesne golove ?miki.ba wrote:Svejedno je dal ce Mou otici il ce dobiti otkaz, kada govorimo iz perspektive navijaca, sa finansijske strane je bolje da sam ode.
Cinjenica da je Mou razocaran jer nije uspio u onome što je htio, razocarani su navijaci i klub i zato ide, ja bi to nazvao otkazom bez obzira kako ce završiti, jer svakako nece dobiti novu šansu.
U ove tri sezone nisam primjetio da je imao neki projekat, ove sezone sve što je cinio je njesra, najviše mi smetaju problemi u svlacionici koje je licno on pokrenuo.
Na kraju je optužio Ronalda i Casillasa![]()
, donekle razumijem što je Ronalda optužio, al što golmana, ako je iko ikoga jebo jebo je on Ikera...ccc.
Navijam za Real otkad znam za fudbal, a to je pocelo malo prije nego se Casillas ukazao, jedan od najvecih ne samo u Realu, vec i u Spaniji, ali jebena cinjenica je da je Lopez u ovom trenutku u jebenoj formi i da je bolji golman od Casillasa!
E sada i pored toga sto sam ja za odlazak Mourinha mene interesuje jedna stvar, prije dolaska Moua svi su govorili kako u Madridu trener nema odrjesene ruke, da je samo marioneta, a sada kada trener promjeni golmana, pola komentara koje vidim sadrzava ove rijeci "ako Casillasa vrati neka ostane"...
To me jako zivcira, neka se Casillas potrudi da vrati tu poziciju, a ne da ocekuje da se trener promjeni ili da se sadasnji smiluje, niko nije nezamjenjiv i jedna je stvar otjerat legendu, a skroz druga placat ga masno i ostavit na klupi jer jednostavno ima bolji od njega