Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Layne
#12151 Re: Real Madrid C.F.
Adan ne samo da je bio u većoj formi od Ikera, nego je i bolji golman za klasu 
- ultima_palabra
#12152 Re: Real Madrid C.F.
Bilo koji drugi trener bi dobio otkaz nakon što neosvajanja Lige ili LP u prvoj sezoni. Mourinho je dobio više kredita i ovlasti nego bilo koji trener u istoriji RM.fixer wrote:Pa da je bilo koji drugi trener ostvario sezonu kao prosle godine, koja je u svemu bila savrsena samo je detalj falio, tom treneru bi se puno vise kredita davalo nego sto se daje MO-u.ultima_palabra wrote:Nisam jedva dočekao, više bih volio da je osvojio Decimu i otišao kao pobjednik.fixer wrote:Imam osjecaj da je Ultima jedva docekao ovakav rasplet za Mo-a. JBG, koga ne volis prije, tesko da ces ga simpatizirati i sad.
A nije baš da sam bio nepravedan prema njemu, podržavao sam ga dok nije prešao sve granice normalnog ponašanja.
I koje granice normalnog ponasanja? Pepe se sad okomio protiv njega. Sad kad je postao najgori odbranbeni na svijetu i kad u ozbiljnoj ekipi ne bi ni na treningu duzio marker. Iker, koji je legenda kluba koja ne slavi golove koje klub postize? Zamisli Zanetija da ne slavi gol? MO je kriv sto Ramos ima muda ko kreker i sto u odsudnom trenutku opali loptu s penala da je ni do dan danas nisu nasli? Ko ce njega otjerat? Veci je krivac sto je prosle sezone ono onako zavrsilo nego sto je Mo. I treba da se jednom neko obracuna s njima. Niko nikad ne bi trebao da pomisli za sebe da je nezamjenjiv. A te legende upravo to i misle.
Nije uspio preskočiti Bayerna kojemu je Dortmund prošle sezone pobjegao 10 bodova... tu nije smjelo doći do penala. U svim ključnim utakmicama se igralo ziheraški i kukavički. Kad tako igraš onda je i prostor za grešku manji, pa onda dođe do toga da se okrivljuju pojedinačni igrači.
A što se tiče odnosa štampe i igrača prema njemu, šta je posijao to je i požnjeo.
-
fixer
#12153 Re: Real Madrid C.F.
Tako je. Ti sa njima provodis dane trenirajuci i jos imas istetoviran znak Reala na srcu. Neupitna je tvoja dobronamjernost. Idi na temu Barcelone pa kenjaj po onim navijacima koji bi da se Xaviju da noga jer nije vise onaj stari. Takvi postovi prodju neopazeno.Layne wrote:Adan ne samo da je bio u većoj formi od Ikera, nego je i bolji golman za klasu
- Layne
#12154 Re: Real Madrid C.F.
Ma nemam ja ništa istetovirano na srcu i boli me kita za Real.
Što se mene tiče neka Mourinha na klupi još deset godina.
Samo mi smješno kolko ga braniš
-
fixer
#12155 Re: Real Madrid C.F.
Romane? Uozbilji se. Zamisli da je Bayern dao gano Jupp-u. Postoji nesto sto se zove projekat. MO je bio na tragu da svoj sprovede, da se nisu umijesale sujete legendi. Volim Ronalda kao igraca, ali koji indijanac bi u sred sezone rekao da nije sretan? Cuj nisi sretan. Svo vrijeme apsolutno ne razmislja kako ce se to odraziti na ekipu. I njemu niko nista poslije. Onaj drugi nece od ovog gol da slavi. Nema ekipe u kojoj se slabije slavi gol. Nikakvih emocija, samo lazni osmjesi.ultima_palabra wrote: Bilo koji drugi trener bi dobio otkaz nakon što neosvajanja Lige ili LP u prvoj sezoni. Mourinho je dobio više kredita i ovlasti nego bilo koji trener u istoriji RM.
Ronaldo zabije gol - poziva ih kod korner zastavice. Neko drugi zabije gol, on nikad nije dosao prvi da mu cestita.
-
fixer
#12156 Re: Real Madrid C.F.
Pa ponasaj se onda tako. Sta ti imas s tim sto tamo neki "navijac" nekog kluba kojeg ti mrzis brani nekog ko s tobom nema nista?Layne wrote:Ma nemam ja ništa istetovirano na srcu i boli me kita za Real.
- Layne
#12157 Re: Real Madrid C.F.
A što je neko nadrkan, ccccccc....kažem smiješno mi što ga tolko braniš, to je to.fixer wrote:Pa ponasaj se onda tako. Sta ti imas s tim sto tamo neki "navijac" nekog kluba kojeg ti mrzis brani nekog ko s tobom nema nista?Layne wrote:Ma nemam ja ništa istetovirano na srcu i boli me kita za Real.
Haj vozdra.
- marshall_bug
#12158 Re: Real Madrid C.F.
Jel to onaj sto je popusio 5 komadafixer wrote:Dobro je ba. Prvo, ja bi uvijek branio trenera koji je unistio Barcelonu, pa mi nemoj lazno moralisati. Drugo, znamo se na ovom forumu godinama i tek u zadnje vrijeme sam vidio da navijas za Barcelonu. Sad ce krenuti price kako je to desetljecima tako, ali ne zanimaju me objasnjenja. Sad repliciras na svaku, a prije nisi bio u stanju napisat jedan post na temi. Izvini, neozbiljno mi je uopce da ti odgovaram, pa sam sve do sad izbjegavao.
Cuj unistio Barcelonu, braco draga osvojio 3 trofeja dok je u isto vrijeme ta Barca koju je "unistio" osvojila 15
- ultima_palabra
#12159 Re: Real Madrid C.F.
Ma kakav Roman... to je Real Madrid čovječe, treneri su dobijali otkaze i poslije osvojenih Liga i LP.fixer wrote:Romane? Uozbilji se. Zamisli da je Bayern dao gano Jupp-u. Postoji nesto sto se zove projekat. MO je bio na tragu da svoj sprovede, da se nisu umijesale sujete legendi. Volim Ronalda kao igraca, ali koji indijanac bi u sred sezone rekao da nije sretan? Cuj nisi sretan. Svo vrijeme apsolutno ne razmislja kako ce se to odraziti na ekipu. I njemu niko nista poslije. Onaj drugi nece od ovog gol da slavi. Nema ekipe u kojoj se slabije slavi gol. Nikakvih emocija, samo lazni osmjesi.ultima_palabra wrote: Bilo koji drugi trener bi dobio otkaz nakon što neosvajanja Lige ili LP u prvoj sezoni. Mourinho je dobio više kredita i ovlasti nego bilo koji trener u istoriji RM.
Ronaldo zabije gol - poziva ih kod korner zastavice. Neko drugi zabije gol, on nikad nije dosao prvi da mu cestita.
I nikad se nisu pravili nikakvi projekti... i tu je on bio iznimak, pa je dobio 3 godine koliko iznosi njegov standardni boravak u jednom klubu. I opet ga niko ne tjera, već on sam spaljuje mostove i govori da hoće da ide tamo gdje je voljen
Primadone od igrača su samo još jedan od segmenata koje su normalne u Madridu i koje su dio posla.
-
fixer
#12160 Re: Real Madrid C.F.
Haj sad sve ponovo. Zamisli ovo kao test inteligencije. Negdje fulas.marshall_bug wrote:Jel to onaj sto je popusio 5 komadafixer wrote:Dobro je ba. Prvo, ja bi uvijek branio trenera koji je unistio Barcelonu, pa mi nemoj lazno moralisati. Drugo, znamo se na ovom forumu godinama i tek u zadnje vrijeme sam vidio da navijas za Barcelonu. Sad ce krenuti price kako je to desetljecima tako, ali ne zanimaju me objasnjenja. Sad repliciras na svaku, a prije nisi bio u stanju napisat jedan post na temi. Izvini, neozbiljno mi je uopce da ti odgovaram, pa sam sve do sad izbjegavao.
Cuj unistio Barcelonu, braco draga osvojio 3 trofeja dok je u isto vrijeme ta Barca koju je "unistio" osvojila 15![]()
- marshall_bug
#12161 Re: Real Madrid C.F.
Fulao si ti izgleda i to dobrofixer wrote:Haj sad sve ponovo. Zamisli ovo kao test inteligencije. Negdje fulas.marshall_bug wrote:Jel to onaj sto je popusio 5 komadafixer wrote:Dobro je ba. Prvo, ja bi uvijek branio trenera koji je unistio Barcelonu, pa mi nemoj lazno moralisati. Drugo, znamo se na ovom forumu godinama i tek u zadnje vrijeme sam vidio da navijas za Barcelonu. Sad ce krenuti price kako je to desetljecima tako, ali ne zanimaju me objasnjenja. Sad repliciras na svaku, a prije nisi bio u stanju napisat jedan post na temi. Izvini, neozbiljno mi je uopce da ti odgovaram, pa sam sve do sad izbjegavao.
Cuj unistio Barcelonu, braco draga osvojio 3 trofeja dok je u isto vrijeme ta Barca koju je "unistio" osvojila 15![]()
-
fixer
#12162 Re: Real Madrid C.F.
Zato nikad nece nista osvojiti. Koliko je vremena bilo potrebno da se napravi ovakav Dortmund? 5:0 od Reala u prijateljskoj na stogodisnjicu kluba. Koliko je vremena potrebno da se napravi ovaj Bayern ili ona Barcelona?ultima_palabra wrote: Ma kakav Roman... to je Real Madrid čovječe, treneri su dobijali otkaze i poslije osvojenih Liga i LP.
I nikad se nisu pravili nikakvi projekti... i tu je on bio iznimak, pa je dobio 3 godine koliko iznosi njegov standardni boravak u jednom klubu. I opet ga niko ne tjera, već on sam spaljuje mostove i govori da hoće da ide tamo gdje je voljen![]()
Primadone od igrača su samo još jedan od segmenata koje su normalne u Madridu i koje su dio posla.
Danas je izjavio da ostaje i da planira dovest 5 igraca iduce godine.
Svaki trener koji se odluci obracunati sa takvim igracima ce od mene imat podrsku.
- ultima_palabra
#12163 Re: Real Madrid C.F.
Osvojili su više od bilo kojeg drugog kluba, znači vjerovatno su nešto radili dobro.fixer wrote:Zato nikad nece nista osvojiti. Koliko je vremena bilo potrebno da se napravi ovakav Dortmund? 5:0 od Reala u prijateljskoj na stogodisnjicu kluba. Koliko je vremena potrebno da se napravi ovaj Bayern ili ona Barcelona?ultima_palabra wrote: Ma kakav Roman... to je Real Madrid čovječe, treneri su dobijali otkaze i poslije osvojenih Liga i LP.
I nikad se nisu pravili nikakvi projekti... i tu je on bio iznimak, pa je dobio 3 godine koliko iznosi njegov standardni boravak u jednom klubu. I opet ga niko ne tjera, već on sam spaljuje mostove i govori da hoće da ide tamo gdje je voljen![]()
Danas je izjavio da ostaje i da planira dovest 5 igraca iduce godine.
Svaki trener koji se odluci obracunati sa takvim igracima ce od mene imat podrsku.
Kakav crni ostanak
-
fixer
#12164 Re: Real Madrid C.F.
Mrsko mi da ti crtam, ali izgleda morat cu.marshall_bug wrote:
Fulao si ti izgleda i to dobro
Dakle, osoba A navija za Barcelonu i dodje da prica kako je Mo unistio Real i da taj isti treba da ide iz tog kluba. Tu ne bi bilo nista lose da ta osoba A ne mrzi Real. Otud ta recenica. Jer ja ne bi napadao trenera koji trenira Barcelonu i za kojeg ja mislim da je unistava. Sad malo jasnije?
-
fixer
#12165 Re: Real Madrid C.F.
A da su u tom periodu u istoj ligi imali Barcelonu, sta bi po tebi osvojili?ultima_palabra wrote: Osvojili su više od bilo kojeg drugog kluba, znači vjerovatno su nešto radili dobro.
Kakav crni ostanak
- ultima_palabra
#12166 Re: Real Madrid C.F.
Imali su jefixer wrote:A da su u tom periodu u istoj ligi imali Barcelonu, sta bi po tebi osvojili?ultima_palabra wrote: Osvojili su više od bilo kojeg drugog kluba, znači vjerovatno su nešto radili dobro.
Kakav crni ostanak
- marshall_bug
#12167 Re: Real Madrid C.F.
Da.fixer wrote:Mrsko mi da ti crtam, ali izgleda morat cu.marshall_bug wrote:
Fulao si ti izgleda i to dobro
Dakle, osoba A navija za Barcelonu i dodje da prica kako je Mo unistio Real i da taj isti treba da ide iz tog kluba. Tu ne bi bilo nista lose da ta osoba A ne mrzi Real. Otud ta recenica. Jer ja ne bi napadao trenera koji trenira Barcelonu i za kojeg ja mislim da je unistava. Sad malo jasnije?
Inace konstrukcija recenica u odnosu na kontekst ti je za 10
- skenderija04
#12168 Re: Real Madrid C.F.
@ Fixer
Ovo sto ti je odgovorio @ultima palabra je sustina. Govoris o Realu ne o bilo kojoj ekipi... Mou ce biti upamcen kao jedan u nizu manje vise rezultatski neuspjesnih trenera koje je imao Real. Stvar je jasna,Real ga je doveo da osvoji CL i da postane dominantan u Spaniji. Nije uspio.Dolazi drugi. Jednu ligu su mnogi osvajali...
Ovo sto ti je odgovorio @ultima palabra je sustina. Govoris o Realu ne o bilo kojoj ekipi... Mou ce biti upamcen kao jedan u nizu manje vise rezultatski neuspjesnih trenera koje je imao Real. Stvar je jasna,Real ga je doveo da osvoji CL i da postane dominantan u Spaniji. Nije uspio.Dolazi drugi. Jednu ligu su mnogi osvajali...
-
fixer
#12169 Re: Real Madrid C.F.
Dortmund i Bayern imali Barcelonu u ligi?ultima_palabra wrote: Imali su je
- ultima_palabra
#12170 Re: Real Madrid C.F.
Jbg, ne kontam te. Ja sam mislio na status RM kao najtrofejnijeg kluba na svijetu.fixer wrote:Dortmund i Bayern imali Barcelonu u ligi?ultima_palabra wrote: Imali su je
- marshall_bug
#12171 Re: Real Madrid C.F.
Druze de malo koncentracije kad sastavljas recenice, nije slucajnost da te dvojica u isto vrijeme nismo skontali.fixer wrote:Dortmund i Bayern imali Barcelonu u ligi?ultima_palabra wrote: Imali su je
- ultima_palabra
#12172 Re: Real Madrid C.F.
Evo gledaj ovo... opet nekakva naklapanja koja truju atmosferu. Trebaju napraviti silencio stampa pa nek drži govore pred ogledalom.
-
fixer
#12173 Re: Real Madrid C.F.
Ali i ti vidis da sad u fudbalu prolaze samo dobro pripremljeni projekti. Ja znam sta je Real. Ali tako se vise ne moze nista veliko napraviti. Danas mozes proci samo ako treneru das duze vremena odrijesene ruke. I tad opet nisi siguran da ces je osvojiti,ali su ti sanse vece.skenderija04 wrote:@ Fixer
- ultima_palabra
#12174 Re: Real Madrid C.F.
Tačno, ali Mourinho nije trener koji radi na duže staze.fixer wrote:Ali i ti vidis da sad u fudbalu prolaze samo dobro pripremljeni projekti. Ja znam sta je Real. Ali tako se vise ne moze nista veliko napraviti. Danas mozes proci samo ako treneru das duze vremena odrijesene ruke. I tad opet nisi siguran da ces je osvojiti,ali su ti sanse vece.skenderija04 wrote:@ Fixer
- skenderija04
#12175 Re: Real Madrid C.F.
ok, ali Mou nije trener za takve stvari i Real nije klub za veliku filozofiju. Relacije je manje vise¨Ja tebi velike pare i sve olaksice a ti meni titule i prestiz¨Jesna strana nije ispunila svoj dio pakta. Jednostavno.fixer wrote:Ali i ti vidis da sad u fudbalu prolaze samo dobro pripremljeni projekti. Ja znam sta je Real. Ali tako se vise ne moze nista veliko napraviti. Danas mozes proci samo ako treneru das duze vremena odrijesene ruke. I tad opet nisi siguran da ces je osvojiti,ali su ti sanse vece.skenderija04 wrote:@ Fixer