prije bih poslala ekipe barce i reala na alko test.. jesu ih razmontirali ljudi, gluho bilomiki.ba wrote:Moje skromno mišljenje je da bi sve igrace Bayerna i Dormunta trebali poslati na doping test, onako kolektivno.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
prije bih poslala ekipe barce i reala na alko test.. jesu ih razmontirali ljudi, gluho bilomiki.ba wrote:Moje skromno mišljenje je da bi sve igrace Bayerna i Dormunta trebali poslati na doping test, onako kolektivno.

Taman tako, 90% šasni Borusiji i 10 % Realu. Tih 10 % zbog onog gola, ne vejrujem da može biti 3:0 za Real, ali 4:1....uz dozu sreće, rano vođstvo...ha, pa i nije nemogućeBHF_Manijak wrote:
Ja mislim da je ovo 90% gotovo, jer nece se ni Borussia tek tako opustiti pa da ih ovi na foru uzmu. Svabo je to...
Da... ako je nekome trebala potvrda dobio je večeras.Sarajevo1946 wrote:Gotov je Jose. Sam je sebi iskopao rupu.
Inače, imam osjećaj da ga polako ovaj moderni fudbal gazi, mada može biti da griješim. Vidjet ćemo da li će u budućnosti uspjeti da se trzne, nije to jednom napravio.
To je to. Svabo to skoluje od prvog dana. Da skoluje i Barca,ali samo jedan nacin igre,kada treba igrati nesto drugo,nema ih na mapi.ultima_palabra wrote:Da... ako je nekome trebala potvrda dobio je večeras.Sarajevo1946 wrote:Gotov je Jose. Sam je sebi iskopao rupu.
Inače, imam osjećaj da ga polako ovaj moderni fudbal gazi, mada može biti da griješim. Vidjet ćemo da li će u budućnosti uspjeti da se trzne, nije to jednom napravio.
Njemački timovi su spremni igrati 3-4 taktičke postavke u jednoj utakmici, igrači su polivalentni i brane se i napadaju kao tim. Igrači Barcelone i Madrida su većinom ograničeni ili fizički ili tehnički.
Sad će Jose uzeti PL dopingovan Romanovim milionima, ali LP nema šanse.
Prvi su objavili ovo za Gotzea. Dosta su relevantni za njemačke vijesti, ne znam koliko su za inostrane.LSD wrote:Bild tvrdi: Mourinho i Falcao u Chelseaju
Prema pisanju njemačkog Bilda portugalski stručnjak Jose Mourinho večeras je u Dortmundu posljednji put na gostujućem terenu (izuzmemo li eventualno finale) u Ligi prvaka vodio Real Madrid.
Naime, Bild piše da je Mourinho sa Romanom Abramovičem dogovorio sve uslove svog povratka u Chelsea.
Pored Mourinha, prema pisanju Bilda, Chelsea će gotovo sigurno pojačati i kolumbijski napadač Atletico Madrida, Falcao.
Koliko je ovaj njemacki Bild releventan ili je neka žuta štampa
Bild je može se reci relevantan.LSD wrote:Bild tvrdi: Mourinho i Falcao u Chelseaju
Prema pisanju njemačkog Bilda portugalski stručnjak Jose Mourinho večeras je u Dortmundu posljednji put na gostujućem terenu (izuzmemo li eventualno finale) u Ligi prvaka vodio Real Madrid.
Naime, Bild piše da je Mourinho sa Romanom Abramovičem dogovorio sve uslove svog povratka u Chelsea.
Pored Mourinha, prema pisanju Bilda, Chelsea će gotovo sigurno pojačati i kolumbijski napadač Atletico Madrida, Falcao.
Koliko je ovaj njemacki Bild releventan ili je neka žuta štampa
I to bi ih trebalo više puta slati na alko test, više puta na dan jer ovo je stvarno bruka šta Nijemci uradiše od Španaca.pakica_ wrote:prije bih poslala ekipe barce i reala na alko test.. jesu ih razmontirali ljudi, gluho bilomiki.ba wrote:Moje skromno mišljenje je da bi sve igrace Bayerna i Dormunta trebali poslati na doping test, onako kolektivno.![]()
![]()
Ma ja mislim da i Bayern sam ima upetljane prste u to sve. Pa pogledaj jucer. Znaci zna se od utakmice sa Malagom da ce Goetze kod njih, i ako imas insajdera, a imaju, onda to saznas 2-3 dana poslije, no kad se to objavljuje? Dan pred tekmu Dortmunda! Mislis da se nije birao namjerno vaoj tajming ne bi li se BvB sjeb'o? Mislim da jeste!missko wrote:Ma jok za inostrane samo prepisuju, oni su Bavarska novina i samo infoi sto se tice Bayerna su 95% tacni, imaju exkluzivu nemam pojma nekog insajdera ili Uli radi u koorparaciji s njima, ali sve sto napisu za Bayern je tacno.
Ma kakvi Španci za 5 godina ni ligu neće imati kako treba, sjebat će ih finansije sviju osim Reala i Barce, tuga je kad pogledaš neku prosječnu tekmu, pa prazne im tribine.BHF_Manijak wrote:Samo da pozdravim Galacticosa (kyro, ovako nesto) i ono njegove "lahko im je po njemackoj trpati po 4-5-6 komada", eto, vidis da je lahko i u Evropi.![]()
![]()
![]()
Toliko o tome da je u Spaniji ima konkurencije i da je jaca od njemackog ostatka lige.
gidra wrote:Ovo što se dešava sa Dortmundom i Bayernom ništa nije slučajno. Sve je ovo produkt dugoročnog ulaganja u omladinski fudbal i u stabilnu i haman podjednako finansijsku ligu koja je realno uvijek bila u sjeni engleske i španske lige. Ovo što sada radi BVB se prognozira da će za par godina biti Koln.

Upravo zbog toga i predviđam potpunu dominaciju Njemačkih klubova u narednom periodu. Englezi nisu talentovani za ovaj sport, trka je jedino što ih izvlači a i to se sve vidi po njihovoj reprezentaciji, ali liga im ima pare pa uvoze strance i na kraju se to sve fino upakuje. Slaba španska liga će se automatski odraziti i na Real i Barcelonu jer neće imati poštenu tekmu u prvenstvu osim međusobnog duela, i opet će u evropi naletiti na neke Njemce gdje će ih ovi pregaziti. Talijani su već odavno propali._terminaš_ wrote:gidra wrote:Ovo što se dešava sa Dortmundom i Bayernom ništa nije slučajno. Sve je ovo produkt dugoročnog ulaganja u omladinski fudbal i u stabilnu i haman podjednako finansijsku ligu koja je realno uvijek bila u sjeni engleske i španske lige. Ovo što sada radi BVB se prognozira da će za par godina biti Koln.Za uspjehe treba vremena. Ko čeka, taj i dočeka.
Stani drug,u napadu tog njemackog ponosa pocinjes da zvucis potcjenjivacki. Zar su ti ova 24 sata toliko pomutila pamcenje? Pa prije samo 15 dana ova ista ekipa o kojoj veceras pricamo bajke se provukla na guzove samo takve protiv neke Malage. Prije samo godinu dana Njemacki predstavnik u LS je dobio sedam po guzici od Barcelone. A polako i oprezno , i sa ovim prvim poluvremenima da te don vito, fixer i kory ne bi podsjetili na ove rijeci. Uzivaj u pobjedama Njemackih klubova ali imaj mjeru Euforija se zna obiti o glavugidra wrote:Upravo zbog toga i predviđam potpunu dominaciju Njemačkih klubova u narednom periodu. Englezi nisu talentovani za ovaj sport, trka je jedino što ih izvlači a i to se sve vidi po njihovoj reprezentaciji, ali liga im ima pare pa uvoze strance i na kraju se to sve fino upakuje. Slaba španska liga će se automatski odraziti i na Real i Barcelonu jer neće imati poštenu tekmu u prvenstvu osim međusobnog duela, i opet će u evropi naletiti na neke Njemce gdje će ih ovi pregaziti. Talijani su već odavno propali._terminaš_ wrote:gidra wrote:Ovo što se dešava sa Dortmundom i Bayernom ništa nije slučajno. Sve je ovo produkt dugoročnog ulaganja u omladinski fudbal i u stabilnu i haman podjednako finansijsku ligu koja je realno uvijek bila u sjeni engleske i španske lige. Ovo što sada radi BVB se prognozira da će za par godina biti Koln.Za uspjehe treba vremena. Ko čeka, taj i dočeka.
Simpatizer sam Reala i Arsenala da se zna. Ja samo kažem da je ovo kulminacija svega onoga što su Švabe ulagali u fudbal posljednjih godina. Za funkcionalnu i stabilnu ligu ti trebaju finansije a to Švabe imaju, svaki njihov tim na kraju sezone je u plusu, od onog najmanjeg pa do najvećeg (nisam siguran za Bayern jer jedino se on razbacuje sa milionima eura na transfere), a gdje su pare tu su i najbolji igrači. A Španska liga je iz godine u godinu lošija, jednostavno nemaju više para kao nekad za fudbal a sve to puno utiče i na Real i na Barcelonu i jebo ligu u kojoj se unaprijed zna prvak.skenderija04 wrote:Stani drug,u napadu tog njemackog ponosa pocinjes da zvucis potcjenjivacki. Zar su ti ova 24 sata toliko pomutila pamcenje? Pa prije samo 15 dana ova ista ekipa o kojoj veceras pricamo bajke se provukla na guzove samo takve protiv neke Malage. Prije samo godinu dana Njemacki predstavnik u LS je dobio sedam po guzici od Barcelone. A polako i oprezno , i sa ovim prvim poluvremenima da te don vito, fixer i kory ne bi podsjetili na ove rijeci. Uzivaj u pobjedama Njemackih klubova ali imaj mjeru Euforija se zna obiti o glavugidra wrote:Upravo zbog toga i predviđam potpunu dominaciju Njemačkih klubova u narednom periodu. Englezi nisu talentovani za ovaj sport, trka je jedino što ih izvlači a i to se sve vidi po njihovoj reprezentaciji, ali liga im ima pare pa uvoze strance i na kraju se to sve fino upakuje. Slaba španska liga će se automatski odraziti i na Real i Barcelonu jer neće imati poštenu tekmu u prvenstvu osim međusobnog duela, i opet će u evropi naletiti na neke Njemce gdje će ih ovi pregaziti. Talijani su već odavno propali._terminaš_ wrote:Za uspjehe treba vremena. Ko čeka, taj i dočeka.