Tomahawk11 wrote:Ko je bio gori na terenu, to je pravo pitanje. Jos se dobije onakav poklon za izjednacenje.
Khedira, daleko najveci kloc bio
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Ko je bio gori na terenu, to je pravo pitanje. Jos se dobije onakav poklon za izjednacenje.
Imas ti i svojih problema.Pingwin wrote:Zašto šutite miševi?! hehehe![]()
Mens que un club
Lakše maloTinNBANFL wrote:Majko mila, nikad losija utakmica, ove švabe igraju mamu im jebem... I ne igrali navikli zabijati golove Mainzu, Eintrachtu, itd... svaki sut prilike, predu centar srce mi stane, da sam na perezovom mjestu prodat Higuaina, Benzemu, Di Mariu, Xabi Alonsa, Coentra, Kaku, i dovest nekoga ko ce se borit za dres a ne namjestat frizuru, Ronaldu se nista ne moze reci, on je odradio svoj dio, al sta ce sam igrat, kad sam mislio da ne igra ozil do poluvremena ...
Pa dali su golBaltazar_khan wrote:šta kaže sad guti na twitteru? jel ovo taj svijetli obraz španskog fudbala?
brzo si ga pustio niz vodu.ultima_palabra wrote:Mourinho je najslabija karika. Zbogom.
CdR, mourinhov najdrazi trofej.skenderija04 wrote:Onaj gol Cristiana ce vam valjati. Nije ovo jos gotovo.