Dominacija R.Madrida.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Vjerovatno se uzimaju projekcije prihoda i profita u buducnosti.BHF_Manijak wrote:Fakat po cemu se ovaj djavo gleda, mjeri i sl?!
Otprilike tako, metodama kako se inače procjenjuju firme. Logično je ako 10tak godina zaredom imaju najveći prihod, da će nekad postati i najvrijedniji.fixer wrote:Vjerovatno se uzimaju projekcije prihoda i profita u buducnosti.BHF_Manijak wrote:Fakat po cemu se ovaj djavo gleda, mjeri i sl?!
PORTUGALAC DOBIO POKLON
Ronaldo: Kur’an će imati posebno mjesto u mojoj kući
Florentino Perez "Raul nije otišao, ovo je njegov dom i uvijek će biti"
bolje da Adilović stane na gol nego Iker prodana dušaultima_palabra wrote: Još je zanimljivo da Diego Lopez ima neku sitnu povredu, ili se traži izgovor da se Iker vrati na gol?
dzibuti222 wrote:bolje da Adilović stane na gol nego Iker prodana dušaultima_palabra wrote: Još je zanimljivo da Diego Lopez ima neku sitnu povredu, ili se traži izgovor da se Iker vrati na gol?
Kazem ja barca bi nam najbolje stimalaR9.. wrote:Zlatna sredina, s Bayernom bi bilo mnogo tesko a opet s Barcom previshe lahko....ultima_palabra wrote:Pa zadnjih godinu dana im Barca leži... meni je samo bilo bitno da se izbjegne Bayern.

Ozil - najbolji playmaker na svijetu u ovom trenutku a njemu je puno lakse kad na sredini terena dominiraju Xabi i Khedira kraj protivnicki igraca.Khedira - Xabi - ovdje je kljuc vecerasnje tekme, kako za def. tako i naprijed
Lud i ponosan wrote:Real Madrid: Lopez - Coentrao, Pepe, Varane, Ramos - Alonso, Khedira - Ronaldo, Özil, Modrić - Higuain