Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mourinho ima idealnu situaciju, igrali smo sa ovim zutim kretenima, poznaje manje vise igrace i zna sta treba. Imamo bolji sastav i druga utakmica se igra na SB. Sve upucuje na prolazak kraljeva.
Svaki gol koji zabije iz slobodnjaka bude dobar, ali zato zabije jednu od 100 pravi izvodjaci slobodnjaka su imali puno bolji prosjek od njega, tako da ce i dalje ostati iza nekih majstora kad je to u pitanju... mislim da i Pjanic cesce zabije iz slobodnjaka nego on
KPNCTNJAH wrote:Svaki gol koji zabije iz slobodnjaka bude dobar, ali zato zabije jednu od 100 pravi izvodjaci slobodnjaka su imali puno bolji prosjek od njega, tako da ce i dalje ostati iza nekih majstora kad je to u pitanju... mislim da i Pjanic cesce zabije iz slobodnjaka nego on
Da,dugo mu je trebalo da ga opet zabije,ja mislim da je sada malo promijenio nacin izvodjenja,prije je isao na cistu snagu i lelujanje lopte,a sada kako vidim malo je to jos tehnicki zacinio,sto se pokazalo kao dobar potez.
Naletio sam na jednu zanimljivu informaciju, navodno je C. Ronaldo slijedeće izjavio:
"Vjera ne treba da razdvaja prijateljstva i čini ratove, Bog je stvorio vjeru da nas spoji u jednu zajednicu. Ja sam kršćanske vjeroispovijesti, ali lično tvrdim da je Özilova vjera ljepša. Nisam znao da su muslimani tako pošteni i iskreni kao Özil. Želim da mi Bog pomogne i okrene na pravi put i pravu vjeru, a zasad ne znam, možda budem brat musliman Özilu"
Ovo je, cini mi se, sa sportin-a. Vrlo moguce da je obicna novinarska bomba, ali hajde da imamo o cemu raspravljat
Idemedosumom wrote:Naletio sam na jednu zanimljivu informaciju, navodno je C. Ronaldo slijedeće izjavio:
"Vjera ne treba da razdvaja prijateljstva i čini ratove, Bog je stvorio vjeru da nas spoji u jednu zajednicu. Ja sam kršćanske vjeroispovijesti, ali lično tvrdim da je Özilova vjera ljepša. Nisam znao da su muslimani tako pošteni i iskreni kao Özil. Želim da mi Bog pomogne i okrene na pravi put i pravu vjeru, a zasad ne znam, možda budem brat musliman Özilu"
Ovo je, cini mi se, sa sportin-a. Vrlo moguce da je obicna novinarska bomba, ali hajde da imamo o cemu raspravljat
Sta je ljudima toliko bitno koje ce on vjere biti? To katolicima nesto bolja vjera jer se Messi poslije gola prekrsti? Vjera je privatna stvar.