Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvo poluvrijeme katastrofalno, drugo odmor za dušu i oči
Modrić me je podigao sa fotelje, kakva golčina Konačno je dobio malo onog fakinluka koji je potreban da uspiješ u Madridu.
Benzema... kunem vam se da sam oko 80.minute otišao na rezultati.com da se uvjerim da je frajer ušao u 46.minutu Mallorca fina ekipa, zaslužuju opstanak.
U napada ce ga i zabiti,nije to toliki problem,koliko su problem prekidi u igri...to sada doslo isto penali,sansa za gol iz prekida 50-50..a o Arbeloi da ne pricam.. mozda ce neko reci kako mozes pricati protiv njega i vec ustaljeni odgovori,al mene jednostavno covjek iritira sa svojom igrom..
Pod hitno prodat Higuaina i Benzemu, bilo je lijepo dok je trajalo, ali ovo više nema smisla, ne može rona sam igrat... Ja bi dao sve da Džeko dođe, €20M za Džeku a zabio on sigurno 30 golova, jer ova dvojica promaše po 5 prilika po utakmici, za male pare puno bi dobili + svi bi u BiH za Real zavijali )
TinNBANFL wrote:Pod hitno prodat Higuaina i Benzemu, bilo je lijepo dok je trajalo, ali ovo više nema smisla, ne može rona sam igrat... Ja bi dao sve da Džeko dođe, €20M za Džeku a zabio on sigurno 30 golova, jer ova dvojica promaše po 5 prilika po utakmici, za male pare puno bi dobili + svi bi u BiH za Real zavijali)
E to ce presudit u odabiru novog napadaca sigurno
Kad malo bolje razmislim i mame igraca i trenera Reala bi se visestruko puta vise spominjale, pa to moze bit razlog da ga ne dovedu
Sto se tice Benzeme on je stvarno ove sezone propao ko kauc, Higuain bar zabija u reprezentaciji, mozda bi njega trebalo vise forsirat u nastavku sezone, tesko da ce se Benz dici...
Ja ne vidim kako Real moze osvojit LP. Ono protiv MU i hajd ovaj zrijeb na Galatu ali sta poslije ako prodju BvB , Juve, Barca ili Bayern, jednostavno nemaju golgetera u ekipi i nek neko dobro poklopi Ronalda ne mogu ni Galatu proci. Moraju ali pod hitno dovesti Kavanija ili El Tigrea, za ovu dvojicu Benza i Higuaina sam uvjeren da vise nikad nece igrati na najvisem nivou tj padat ce iz sezone u sezonu na dole. Mozda im je Barca i najlaksi protivnik jer ih se sad malo i plase.
Onda i Barca nema golgetera pored Messia
Kako u manje od godinu dana Mandžo ispade svemirac za Benza i Higuaina, pa i Gomeza jbmu
Tesko je sada prognozirat ko ce dici klempu, u fudbalu je sve moguce, to je najbolje Chelsea pokazao prosle godine, al glavne prepreke Realu su Bayern i Barca, mislim da je Juve dostigao limit u ovom krugu, a BvB ce u sljedecem...
Pa i Barca je imala dosta problema ovu sezonu u LP, ali kuci bar nacepe pa znaju utrpat po 4 komada, imaju Villu kad nema Mesija a onu krampu od Sanceza mogu stavit pod ruku sa Bezom.
Ne vezano puno za temu al meni nekako sve mirise da bi Kasiljas mogao pojacati iducu sezonu Barcu zajedno sa fudbalskim Justin Biberom.
Trebat ce Casillasu dosta pure da skine Lopeza sa gola, covjek je u nevjerovatnoj formi, skida covjek sve
Al Real ne bi pustio Casillasa u Barcu sve i da je invalid
A i Villa ti nije ono sto je bio...