Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
respo wrote:
a jesi ti ikad razmislio da nekad asistencija nije potrebna da bi se dao go?
A imaš i situacije gdje asistiraš protivničkom igraču i on zabije autogol.
Zna se ko kosi, a ko vodu nosi. Jednima je posao asistirati, drugima, pak, pospremati lopte u protivničke mreže.
to se koliko znam ne broji kao asistencija
a i da se broji koliko je takvih situacija a koliko onih koji nemaju asistenta a padne go
nevazno je ciji je ciji posao go je go i on je uvijek najvazniji na utakmici asistencije nikad ni u jednoj utakmici ni za jednu poziciju ni za sta ne mogu nisu niti ce biti vaznije od gola
respo wrote:
ne mogu da vjerujem
evo nove rubrike vjerovali ili ne
asistencija vaznija od gola
kontas?
ili da ti crtam?
Taman da ti odgovorim, skontam da se svaki put upletem u mrezu da se s tobom raspravljam.
I uvijek nakon rasprave imam osjecaj da sam se s djecom svadjao i raspravljao. Sad necu.
respo wrote:
ne mogu da vjerujem
kontas?
ili da ti crtam?
Taman da ti odgovorim, skontam da se svaki put upletem u mrezu da se s tobom raspravljam.
I uvijek nakon rasprave imam osjecaj da sam se s djecom svadjao i raspravljao. Sad necu.
Rece fixer koji se raspravlja s pola foruma ... sta reci ....
respo wrote:
ne mogu da vjerujem
kontas?
ili da ti crtam?
taman da mi odgovoris skontas da nisi u pravu
i da si zastupao besmislenu tezu
al neka vidis da dolazis pameti
Galatasaray nema neku odbranu, trebaju gledati da ih natrpaju odmah u prvoj. S druge strane, Yilmaz je bomba u kontri, a Drogba je tip igrača protiv kakvog odbrana Madrida zna imati problema.
Šteta što se prva ne igra u Istanbulu, to bi bio lom
Ovako će ih Real već u Madridu vjerovatno dobiti nekom pristojnom razlikom pa neće biti toliko vatren revanš.
respo wrote:
taman da mi odgovoris skontas da nisi u pravu
i da si zastupao besmislenu tezu
al neka vidis da dolazis pameti
Ovo je jebeni forum. Ti si jedan od onih ljudi koji na kraju zivota sve zivo otjeraju od sebe. Prepotencija na kvadrat.
jah eto ti znas je li ja otjeram sve zivo od sebe
pa sta ako je forum forum je da bi se razmjenilo misljenje i nesto naucilo
a moras nauciti da je go najvazniji u igri zvanoj fudbal sve ostalo je statistika
Vrlo dobar Modric, nije samo zbog gola, vec i ona predasistencija za prvi gol haha
Alonso opet pokaza ko je otac sredine terena i zasto je uz Xavia i Pirla najbolji igrac na toj poziciji, kakve lopte daje...
Higuain konacno solidno odigrao, za Benza se ne moze isto rec, mada igrao je nekako van svoje pozicije...
Obrana ko sir, al hajd bar je u napadu islo