Ronaldo.
Ma gdje nije komično, šega prava. Ne znam da li sam ikada vidio da Casillas ulazi sa klupe.Baltazar_khan wrote:casillas ulazi kako je ovo komično sad ispalo
Dr. Kuca@ Napiši kakva je to pomoć bila???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma gdje nije komično, šega prava. Ne znam da li sam ikada vidio da Casillas ulazi sa klupe.Baltazar_khan wrote:casillas ulazi kako je ovo komično sad ispalo
Kad vidim ovo vcrs, bgt, nzm, o5... odmah pomislim da piše neko od 15 godinafixer wrote:Ronaldo se vraca. Ozil je odlican bio vcrs. Benzema kao i uvijek. Nije klasa ali je dobar igrac. Sve u svemu, vidi se napredak i zelja u odnosu na proslu polusezonu. U ovo ne racunam odbranu, jer kad se ovi vrate ova vcrs odbrana nece vise utakmice vidjeti.
Pa kad cuda ocekujete. Ovo nije Real iz prosle sezone, ali ovaj Real je puno napadacki opasniji nego onaj iz prosle polusezone. Primili 3 gola i opet dobili. Proslu polusezonu napad nije bio u stanju da preokrene cim dva prime. I jos igrac manje.ultima_palabra wrote:Kad vidim ovo vcrs, bgt, nzm, o5... odmah pomislim da piše neko od 15 godinafixer wrote:Ronaldo se vraca. Ozil je odlican bio vcrs. Benzema kao i uvijek. Nije klasa ali je dobar igrac. Sve u svemu, vidi se napredak i zelja u odnosu na proslu polusezonu. U ovo ne racunam odbranu, jer kad se ovi vrate ova vcrs odbrana nece vise utakmice vidjeti.
Jesil mentalno ogranicen? Faul benzeme prije asistencije, pa onda onaj svirani faul kojeg ni Florentino perez ne bi sudio. Presmjesno.kory_galaktikos wrote:koja pomoc sudija bgt????Dr. Kuca wrote:Pomoc sudija kod 3 i 4 gola koji su ujedno i odlucili. Ugl. Real igra uzasno.
bogami ne igraju ni adan ni ronaldo ...ultima_palabra wrote:Ako prođu Celtu, mogla bi se vratiti neka pozitivna atmosfera. A onda je lakše igrati.
Zar nije to za prvenstvo?sumirprimus wrote:bogami ne igraju ni adan ni ronaldo ...ultima_palabra wrote:Ako prođu Celtu, mogla bi se vratiti neka pozitivna atmosfera. A onda je lakše igrati.![]()
a ti si mentalno ogranicen cim ovako pises..i nemam ja sta diskutovat sa ogranicenim osobama..uzivaj wozdricaDr. Kuca wrote:Jesil mentalno ogranicen? Faul benzeme prije asistencije, pa onda onaj svirani faul kojeg ni Florentino perez ne bi sudio. Presmjesno.kory_galaktikos wrote:koja pomoc sudija bgt????Dr. Kuca wrote:Pomoc sudija kod 3 i 4 gola koji su ujedno i odlucili. Ugl. Real igra uzasno.
to ne važi za Kupsumirprimus wrote:bogami ne igraju ni adan ni ronaldo ...ultima_palabra wrote:Ako prođu Celtu, mogla bi se vratiti neka pozitivna atmosfera. A onda je lakše igrati.![]()
+1kory_galaktikos wrote:dodje lik ovdje samo da pod*ebaje sta ces madrid dobio nekome to bas tesko pada...interesantno
Benzema je sigurno sekundu od top klase, ako vec sada nije... Kad je on u formi to je stvarno i osjeti maksimalno...fixer wrote:Ronaldo se vraca. Ozil je odlican bio vcrs. Benzema kao i uvijek. Nije klasa ali je dobar igrac. Sve u svemu, vidi se napredak i zelja u odnosu na proslu polusezonu. U ovo ne racunam odbranu, jer kad se ovi vrate ova vcrs odbrana nece vise utakmice vidjeti.
Ronaldo je najjači igrač , ovo bi večeras bila katastrofa da njega nije bilo.kory_galaktikos wrote:nego jestel vi vidjeli kako iker aplaudira nakon one golcine ronalda...e nek su sad i tu zapusena usta svim kriticarima,a nije htio uzet traku zato sto je ronaldo jos u igri da je on izaso pa ajd..tako da misllim da tu nema nikakve frke
ronaldo je tu glavna karika..jos kad ozil i benzema bili konstantnije dobri da njemu stvaraju vise prilika i prave mu vecu slobodu kao sto je bilo prosle sezone onda to znaci vazda puna mreza protivnika..uz povreda marcela jedan od najvecih problema madrida je ta samo na trenutke dobra igra ozila i benzeme..jbg nemoze ni ronaldo sve sam,to bude lako procitanoburekdzijabezmesa wrote:Ronaldo je najjači igrač , ovo bi večeras bila katastrofa da njega nije bilo.kory_galaktikos wrote:nego jestel vi vidjeli kako iker aplaudira nakon one golcine ronalda...e nek su sad i tu zapusena usta svim kriticarima,a nije htio uzet traku zato sto je ronaldo jos u igri da je on izaso pa ajd..tako da misllim da tu nema nikakve frke
Ovo je fkt zanimljivoultima_palabra wrote:Ikera kad neko smijeni sa gola, odmah mu se nešto loše dogodiCesar i Canizares su se odmah povrijedili, Adan sad dobio crveni u 6.minuti...
to je ja mislim najbizarnija povreda..niko nije mogo ocekivat kako ce tad nastat zvijezda kao sto je ikerfixer wrote:Ovo je fkt zanimljivoultima_palabra wrote:Ikera kad neko smijeni sa gola, odmah mu se nešto loše dogodiCesar i Canizares su se odmah povrijedili, Adan sad dobio crveni u 6.minuti...
Canizares je jos onu nogu zajebao dok se brijao pred SP.
a i dobro je pocrnio.Entropio wrote:Good guy Ronaldo.